In cautarea dragostei

luni, 2 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 3

Bella:




M-am trezit foarte de dimineata, mult mai devreme decât am vrut de fapt. In casa era liniste, aşa că am presupus că toată lumea dormea încă. M-am uitat afara pe fereastra şi am observat cum ceata se rarea usor, deoarece o parte din lumina soarelui o rasfira. Am ratat din nou rasaritul. Cand eram in Phoenix ma trezeam intr-un timp sa ma uit la răsăritul soarelui şi am fost fascinata de fiecare dată. Când în cele din urmă am coborat din pat, am decis să ma uit la colecţia de muzică a lui Edward. El avea atat de multa muzica cat reuseam eu sa strang intr-o viata asa ca am decis să descarc câteva CD-uri pe calculatorul meu. Am luat primul CD şi l-am bagat in calculator sa-l descarc, pe urma am decis să ma duc jos pentru a-mi face o ceaşcă de ceai. Eram încă în bucătărie când Tanya, Kate şi Irina au venit jos. Desigur, erau îmbrăcate pentru a impresiona, eu inca fiind imbracata in pijamale. Tanya facu ochii mari la mine cand ma vazu asa. Dupa ce mi-am facut ceaiul, m-am dus înapoi la camera mea. Ma uitam pe câteva CD-uri atunci când uşa mea s-a deschis doar un pic. Angela a bagat capul şi a zâmbit la mine.

- Bun, in sfarsit te gasesc, spuse ea.

- Da, am fost si mi-am facut un ceai, i-am spus.

- Asculti muzica, ma intreba Angela

- Aham, i-am răspuns.

- Sunt surprinsa ca nu esti imbracata încă. Toată lumea este şi mă aşteptam să te gasesc sip e tine asa

- Da, bine. Îmi place să fiu în pijamale pentru o vreme şi inca nu am de gand sa ma schimb prea curand, i-am spus radicand din umeri.

- Hmm, cred ca ar trebui totusi sa te schimbi. Sunt sigura că Edward si James vor veni aici in curand.Te superi dacă stau aici cu tine? Nu ma încânta sa merg jos pentru ca acolo sunt toate leoaicele.

- Sigur ca da, i-am spus. Am scos o pereche de blugi şi un tricou verde cu maneci lungi si am disparut în baie pentru a ma schimba.


Irina:


- Kate, Tanya a-ti reusit sa va odihniti? Am petrecut câteva ore bârfind. Dupa acele cateva ore, am devenit destul de bune prietene. În dimineaţa următoare, toate ne-am schimbat şi ne-am pregătit împreună. M-am imbracat cu o pereche de blugi, un tricou şi o pereche de pantofi sport. M-am pieptanat si l-am strans intr-o coada lejera. Desigur, am lăsat câteva suvite rebele sa-mi acopere putin ochii.

- A fost bine, am dormit neintoarsa, spuse Tanya. Arata ca un eschimos cu o manta mare care avea blana peste tot în jurul marginilor. Kate si-a luat o pereche de blugi care atarna putin pe solduri şi o bluză taraneasca gen ie. Deci, o dată ce ne-am imbracat, ne-am dus toate la parter. Bella era în picioare lângă aragaz, uitandu-se la ceainic. Ea era încă îmbrăcata în pijamale! Ce s-ar intampla daca Edward ar veni acum? Ce ar crede el vazand-o încă în pijamale si stand în picioare acolo? Fata asta nu trebuia să participle la concurs. Am decis să o ignore pe Bella şi m-am dus sa-mi pregatesc micul dejun. Am cautat in dulap si am tras în jos o cutie de Cheerios prăjită şi câteva bucăţi de pâine pe care le-am pus la prajit. De îndată ce s-a prajit painea, am pus un pic de gem pe aceasta si am inceput sa mancam

- Ea nu va fi o problemă, şopti Tanya dupa ce Bella ieşi din bucatarie.

- Nu glumesc. Ai văzut părul ei? Este atât de plictisitor. Vreau să spun, nu este chiar urat, dar nu stie sa-l puna in valoare, spuse Kate strambandu-se. Ea are nevoie de cineva care sa o invete cum sa arate cat de cat bine şi să înveţe cum să aibă grijă de ea. Ea a luat o cutie de cereale şi a turnat cateva intr-un bol. Ciudat, m-am gândit ca Bella va manca niste fructe pentru micul dejun sau, poate, si-ar gati ceva mai special, dar si-a facut doar un ceai.

Tanya a inceput sa rada, s-a ridicat de pe scaun si s-a dus in camera cealalta sa aduca niste reviste.

- Buna dimineata, spuse Jessica intrand vioaie in bucatarie. Era îmbrăcată într-o fustă lungă roşie si un top alb. Părul ei a fost prins într-o coadă de cal. Arata ca o majoreta.

Mi-am intors capul spre farfuria mea mai mult pentru a-mi ascunde râsul. Din fericire nu aveam gura plina cu produse alimentare, altfel ar fi fost un dezastru. Încet, am auzit pe cineva infiltrandu-se usor in bucatarie. Bella a reapărut impreuna cu Angela. Radeau si zambeau, probabil, vorbeau despre o carte. Pentru cea mai mare parte, micul dejun a fost tacut. Câteva fete isi vorbeau în timp ce altele citeau diferite sectiuni din reviste.

- Ce mai spui Tanya, am intrebat-o eu cand am observat ca statea de minute intregi cu ochii pe o pagina, dar nu citea.

- Pai, incerc sa-mi planific timpul.Adică, eu nu voi sta în Alaska în timp ce Edward al meu rămâne aici, spuse ea zâmbind cu mândrie.

- Sigur, al dvs. Edward, i-am răspuns eu zambind.

- Este prea liniştite aici incat nici nu ai crede ca locuiesc zece fet, se auzi vocea lui Edward cand intra in bucatarie. Era îmbrăcat neglijent în jeansi inchisi la culoare si o camasa alba.

Un cor de bună dimineaţa Edward a sunat prin camera. Ne-am dus cu totii in camera de zi să ascultam ce avea de spus. Atunci intra si James in camera.

El era imbracat în blugi rupti si o geaca de piele. Hmmm, arata foarte bine, se apropie de genul meu de om. Ok, deci gândurile mele au fugit din nou la Edward, dar hei, el nu va sti ...



Edward:


Deci, toate fetele s-au adunat în camera de zi, asezandu-se in locuri diferite în jurul camerei. Am stat liniştit în faţa lor, oferindu-le zambetul meu cel mai bun şi aş putea spune că a fost un lucru extrem de bun. Câteva dintre fete chiar aratau ca au fost gata să se topească.

- Bună dimineaţa doamnelor, spuse James de lângă mine. În această seară, vor exista două grupuri care vor iesi cu Edward. Cinci dintre voi vor ieşi cu Edward întâi şi apoi următoarele cinci vor petrece ceva timp cu el.

- Si unde vom merge? Ma intreba o fata, cred ca o cheama Lauren

- O sa aflati mai târziu în seara asta, i-am spus.

- Bine, bine doamnelor, sperăm să vă bucuraţi de restul zilei. Vor fi maşini în faţă să va ia, a declarat James.

- Cum vom şti cine merge atunci? o altă fată, Jessica cred că, a întrebat.

- Soferii care vor veni, va vor anunta, nu vă faceţi griji, i-a raspuns James. Deci, vă voi vedea pe toate maine, dar il veţi vedea toate pe Edward diseară. La revedere doamnelor.

- Ne vom vedea putin mai tarziu, le-am spus eu fetelor inainte de a iesi dupa James.

- Nu avem o îmbrăţişare? Ma intreba Lauren. Vă rugăm?

- Sau un sărut? o alta fata a cerut.

- Pfff, déjà te vor, spuse James zambind cum am pasit afara.

- Toate sunt fermecatoare, am spus eu zambind.

- Distrează-te in seara asta, omule, imi spuse James si-mi batu incet umarul.

- Sunt sigur că ma voi distra, i-am spus.


Jane:


Ei bine, uite cum mi-am pierdut dimineata. Mai bine ies afara sa ma plimb. Hmmm, va fi o zi mare. Sunt sigura că o sa piarda câteva fete, nu ar fi prea rău ...


Lauren:

Nu există nici o şansă sa am o intalnire privata cu el? De ce nu putem avea o intalnire doar noi doi? ... Oricum, eu trebuie doar să mă asigur că le pun în umbră pe celelalte, inclusive pe Jess. Doar pentru că eu sunt prietena ei, asta nu ar insemna ca trebuie neaparat sa tin cu ea, nu? Am pufnit si m-am dus in camera mea. Am început să cotrobai prin haine, pentru a găsi costumaţia perfectă pentru seara asta. E totusi o mica problema ca nu ştim încotro ne vom duce, dar nu ar trebui să fie cu adevărat o problemă. Imi voi lua o rochie, stiu ca de fiecare data incing atmosfera si stiu sigur că Edward se va uita numai la mine. O! Ştiu, voi lua rochia asta de culoare albastru deschis. Va fi perfecta! Deci, m-am imbracat cu rochia pe care am cumpărat-o săptămâna trecută. Sanii mei, vor fi scosi in evidenta, ceea ce ar însemna ca Edward va sta cu ochii acolo, decat sa se uite la celelalte fete. Rochia era scurta cam pana la mijlocul coapsei, ceea ce facea ca picioarele mele sa fie mai lungi.

- Eşti gata deja? Ma intreba Jessica atunci cand a intrat în camera.

- Desigur, i-am spus.

- Dar mai sunt câteva ore până cand vor veni masinile sit e pregatesti de parca ar fi prima intalnire din viata ta, imi spuse Jessica

La naiba, ea a avut un punct ... Poate că eu sunt doar un pic prea dornica. Am oftat. Am căzut înapoi pe patul meu înainte de a deschide computerul pentru a încerca sa mai fac si altceva ... am decis sa citesc unele dintre cele mai recente articole de psihologie online, precum şi sa caut câteva locuri de muncă în zona. As fi vrut unul la Spitalul din Seattle, acolo unde lucreaza Edward, era locatia perfecta, dar se pare ca nu este nici un loc disponibil inca. Mi-as putea deschide un cabinet particular, nu ar fi prea rău, deoarece imi pot stabili propriul meu program ... Hm ... decizii, decizii.



Tanya:


Câteva dintre fete au dispărut imediat după ce a plecat Edward. Au fost inteligente. Nu există nici un motiv pentru ca întregul grup sa trebuiasca să stea împreună în timp ce Edward nu este aici, mai ales din cauza luptelor, chiar daca tin la unghiile mele, nu as ezita sa le bag in gatul catorva dintre ele. As incepe cu Lauren şi Jessica.

- Deci, unde credeti ca vor fi intalnirile si ce vom face? Intreba Kate si se lasa pe canapea.

- Cine ştie. Probabil o cină şi un desert, spuse Irina ridicand din umeri.

- Nu stiu ce sa spun, dar stiu ca va fi o noapte lunga, lunga. Deci, am de gând să iau câteva ore mai multe de somn, ca sa fiu fresh, sa-l pot ajuta pe Edward in toate nevoile sale, am spus. Am zâmbit dulce la Irina şi Kate, care se holbau la mine. Ştiam că ele ştiau că am fost sarcastica, dar sa nu am eu grija asta, am nevoie pentru a pastra aparentele. Aşa ca m-am indreptat spre camera mea si am auzit muzica provenind din ultima camera. Fiind o creatura curioasa din fire, m-am indreptat catre camera de unde venea muzica, camera lui Edward ... ceea ce inseamna ca Bella se joaca cu lucrurile lui. Am apasat usor pe clanta si am intrat in camera.

- Tu nu ar trebui să te joci cu lucruri care nu sunt ale tale. Ea a pus CD-urile langa calculator si a ridicat capul uitandu-se la mine.

- Eu doar vreau sa descarc cateva melodii, nu vă faceţi griji. Nu fur nimic, spuse ea

- Chiar acum? Ce ar spune Edward dacă ar sti ca umbli in CD-urile lui? Am intrebat-o eu.

- Aaa... nu sunt sigura, dar pot afla în seara asta când ii voi spune, imi spuse ea.

Te voi face sa pleci curand de aici, iti voi insângera inima si nu vei supravieţui luptelor care vor veni ...

- Da, vom vedea, i-am spus eu. Sa ai o după-amiază bună. Mi-a zambit. Zambetul ei era real, nu se prefacea. Ugh, devine mai iritanta decât două unghii pe o tabla.



Două SUV-uri negre trasera în parcare. Toate cele zece tinere asteptau in usa. Dupa ce maşinile au fost parcate, cei doi bărbaţi în costume negre au ieşit şi au aşteptat către uşile din spate. Unul dintre ei a avut o lista în mână, dar nu a spus nimic.

- Mergem la o întâlnire cu Edward sau cu un domn preşedinte? Sopti Angela. Bella a zâmbit şi a încuviinţat, dar nu a spus nimic.

- Pentru prima intalnire, urmatoarele cinci fete se vor alătura dl. Cullen: Bella, Jane, Rosalie, Carmen şi Angela, spuse cel care avea lista in mana. Rosalie părea indiferentă, dar a fost prima care s-a indreptat spre una dintre masini. Jane statea cu braţele încrucişate si a intrat în maşină. Bella şi Angela au fost zambitoare, dar, de asemenea, erau tăcute. Carmen a urmat exemplul lor şi a rămas tăcuta, dar a zambit cu mândrie la fetele care au fost lăsate în urmă. Când a intrat în maşina si-a scos capul pe fereastră şi a zâmbit la celelalte cinci, care asteptau la usa.

- Deci, ajungem să ştim unde mergem? Il intreba Rosalie pe omul care conducea masina.

- Veţi afla destul de repede, a spus el pur şi simplu. Rosalie inchise ochii şi a căzut înapoi pe spătarul scaunului.

Drumul a durat aproximativ cincisprezece minute, dar din moment ce soarele a început deja să apuna, pădurea a devenit rapid mai inchisa cu doar câteva raze de lumină. În cele din urmă autoturismul a tras într-o parcare, care era chiar pe marginea drumului. Edward era în picioare într-un capăt, zîmbind la autoturism. Când SUV-ul a oprit, toate fetele au ieşit şi s-au aliniat în faţa lui.

- Bună seara doamnelor, spuse Edward

- Bună seara, au spus toate cele cinci in acelasi timp.

- Sper ca ati luat toate cina ca sa trecem direct la desert, spuse Edward zambind. El s-a întors şi a început să meargă spre pădure. Carmen instantaneu s-a dus repede langa el şi si-a înfăşurat bratele în jurul lui, el apucand-o de talie. I-a zambit atunci când el a zâmbit în jos la ea. Bella şi Angela mergeau in spatele lor uşor, salutandu-l pe Edward dand usor din cap. Edward a condus cele cinci femei prin padure pana cand au ajuns la un camping. Nu a fost facut un foc în centru, in schimb bustenii ce inconjurau campingul compensa acest lucru. Carmen si Rosalie se aşezară pe fiecare parte a lui Edward in timp ce Bella şi Angela s-au aşezat in fata lui. Jane se aseza langa Rosalie.

- Deci, cum a fost prima noapte? Intreba Edward.

- A fost mai liniştită decât mă aşteptam, spuse Angela.

- Nu au fost lupte, certuri? intreba Edward.

- Nu au fost, cel putin nu inca, spuse Angela ridicand din umeri.

- A fost bine. Eu trebuie să fi fost într-adevăr, obosita, deoarece am dormit mai bine decat m-am asteptat, spuse Bella.

- Serios? Nu mi-am dat seama ca patul meu vechi este confortabil, spuse Edward zambind.

- Hm, este. Am ascultat de asemenea putina muzica si am adormit la ultima melodie, cred.

- Care dintre CD-uri? O intreba Edward.

- Nu avea un nume pe el, dar este preferata mea pana acum, spuse Bella.

- Ei bine, va trebui să-mi arati cândva, spuse Edward.

- Desigur, spuse Bella roşind uşor. Oh, inca ceva. am descarcat cateva dintre CD-uri pe computerul meu. Tanya pare să creada că am furat muzica ta.

- De fapt, este destul de placut sa stii ca altcineva se bucură de aceeaşi muzică. Puteţi încărca cât mai multe dintre CD-uri cum vă place, spuse Edward. El i-a zâmbit Bellei uitandu-se in ochii ei. Ea a rosit uitandu-se in ochii lui atat de clari si frumosi, vazandu-si propriul chip.

- Imi place si mie muzica clasica, spuse Carmen bagandu-se si ea în conversaţie.

- Serios? Cine este preferatul tau? O intreba Edward.

- Uh ... hm ... Bach? Dau ea un raspuns care suna mai mult a intrebare, nefiind sigura daca spuse correct.

-Corect, dar tu, Rose? Ce tip de muzică îţi place? O intreba Edward.

- Pai, cam orice, spuse Rosalie pur şi simplu.

- Dar tu Angela? O intreba Edward.

- Orice se întâmplă să fie la radio, îmi place totul destul de mult, spuse ea. Deşi nu as putea să vă spun nume de melodii sau artisti.

- Nu văd nimic în neregulă in asta, ii spuse Edward zîmbind.

- Şi tu Jane?

- Muzica rock, spuse ea.

- Ok… incepem sa mancam desertul? Intreba Edward. El s-a ridicat usor, chiar dacă Carmen a protestat uşor şi a scos ciocolata, biscuiti umpluti cu diverse creme şi bezele, dintr-un cos care a fost în spatele lui.

- Biscuitii astia sunt atât de lipiciosi, gemu Carmen.

- Ei si? spuse Rosalie.

De îndată ce Edward se aşeză, Rose a scos o punga de bezele. Ea a mâncat înainte de a lua si altcineva exact cum facu si cu hamburgerii. Rosalie a aruncat punga şi striga la Bella. Bella a râs ca a prins toata punga inainte de a le varsa pe jos, lua cateva şi o dadu mai departe la Angela. Jane şi Carmen au decis să treacă pe biscuitii cu crema.

Carmen sopti cateva cuvinte în urechea lui Edward, castigand privirea lui de multe ori. Edward ii dadu cativa biscuiti lui Camen, care déjà incepura sa se inmoaie de la crema moale.

- Mmmm ... Edward, este foarte bun, spuse Carmen cu gura plina. De ce nu încerci sa faci ce ti-am spus?

- Carmen, voi face mai tarziu, spuse Edward.

- Nu, nu, Edward, insist, se ruga Carmen. Nu a mai asteptat ca Edward sa spuna ceva si si-a lipit buzele de ale lui, luandu-l prin surprindere, dandu-I putina crema din gura ei. Oh, scumpul meu, uita-te ce mizerie. Voi avea grija sa te curat imediat. Carmen întoarse capul lui Edward spre ea şi a început sa-l sarute, strangand cu limba firimiturile şi crema lipicioasă care stăruia pe buze si obraji. Când faţa lui era curată, buzele lui Carmen s-au indreptat catre buzele lui Edward. Buzele lor au inceput sa se miste împreună senzual. Carmen a deschis gura pentru a permite limbii lui Edward sa alunece in gura ei, explorand, până când el a împins-o pe Carmen jos de pe el uşor. Carmen a zâmbit cu mândrie si s-a asezat înapoi în scaunul ei.

- Duh, pufni Rosalie.

Carmen i-a zambit stramb lui Rosalie dar nu a spus nimic.

- Doamnelor, bine, cred că această intalnire este apropie de sfârşit. De ce nu facem curat şi va pregătiţi pentru a va intoarce acasa? Intreba Edward.

- Ah, trebuie să ne intoarcem? intreba Jane.

Toata lumea l-a ajutat pe Edward facand curat si s-au indreptat catre masina. Edward a deschis portiera pentru Carmen, Rose si Jane. El a avut un sarut rapid de la Carmen, iar unul mai lung de la Rosalie, iar Jane s-a grabit sa intre in masina. Edward a mers apoi la celalalt SUV şi a deschis uşa pentru Bella şi Angela. Angela doar ii zîmbi în timp ce Bella i-a dat un sarut rapid pe obraz. Bella a fost pe cale de a urca în masina atunci când Edward o opri.

- Ai ceva pe fata ta, sopti el. Edward si-a aplecat uşor buzele şi lenevi pe colţul buzelor Bellei, sarutand-o apoi pe obraji. Bella s-a indreptat înainte, permitandu-I sa o sarute. Noapte bună, Bella.

- Noapte bună, Edward, spuse ea rosind usor.

Dupa ce Edward le ajuta sa urce, inchise portierele SUV-ului si se indrepta catre Volvo-ul sau argintiu.



Dupa ce primul grup s-a întors acasa, alte cinci au fost nerabdatoare asteptand la uşă. Soferii au oprit, iar ele s-au grabit catre masini. Primul grup a coborat si a intrat in casa.

- Doamnelor, avem o cerere din partea domnului Cullen. El a cerut celor cinci femei care au fost la intalnire să rămână în interiorul casei iar următoarele cinci să aştepte în curtea din spate cand va sosi el.

- Ce? Noi nu ne ducem nicăieri? Intreba Jessica, cateva lacrimi ivindu-se in ochii ei.

- Doamnelor, ne pare rau, eu nu pot spune nimic altceva. Omul in negru a mers înapoi catre masina, s-a urcat la volan si a iesit din curte, lăsând pe toată lumea, mai degrabă confuza.

- Ei bine, am de gând sa intru in casa, e frig afară, spuse Rosalie. Ea a intrat in casa, urmata de Jane, Bella şi Angela. Carmen a încercat să spună ceva celorlalte fete, dar a fost apucata de maini fiind trasa afara în jurul casei pe partea cealaltă. Kate, Tanya, Irina, Jessica şi Lauren au fost obligate să aştepte afara aproape cinci minute înainte sa apara Edward. El le-a zambit, iar ele au observat doar faptul că el era în pantaloni scurţi şi un tricou alb, chiar dacă era încă destul de frig afara. Tanya şi celelalte fete au fost instantaneu uimite de fizicul lui Edward. Ele au privit în tăcere cu toate ca Edward a continuat să meargă in faţa lor.

- Bună seara doamnelor. Am crezut ca in seara asta ne-am putea bucura de ceva timp în Jacuzzi, spuse Edward.

- Ai o piscina? Intreba Lauren.

- O sa vezi, ii raspunse Edward.

Cele cinci fete l-au urmat pe Edward prin curtea din spate. Ele au fost toate surprinse când o clădire de sticlă a inceput sa se zareasca.

- Sora mea a proiectat-o şi a decis unde anume sa fie plasata piscine.

- Este uimitor. Este ca şi cum dvs. aveti un iaz propriu, spuse Irina.

- Ei bine, există o cădere de apă, dar acest iaz este încălzit, spuse Edward zambind. A deschis uşa şi a permis celor cinci persoane sa intre . Ei au fost întâmpinaţi de către un aer cald care înconjura piscina. Edward roti niste robineti şi porni cascada, precum şi bulele.

- Această apă este atat de calda, gemu Tanya cand si-a bagat putin piciorul în apă. Ea a început să-şi scoată cămaşa , dar Edward a oprit-o.

- Se gasesc niste costume de baie pe rafturile acelea pentru a vă schimba, spuse Edward. Voi fi afara in timp ce va imbracati. Edward imediat se strecură afară şi aştepta.

- El este destul de gentleman, facu Jessica o remarca si-si alese un costum de baie

- Dar el e un bărbat şi totusi nu ma gandeam ca o sa ne indemne sa ne schimbam dar fara el aici, spuse Tanya.

Edward statea linistit, degetele lui deplasandu-se usor pe usa de sticla ca şi cum ar aluneca peste clapele unui pian. Usile de sticlă erau vag colorate astfel încât, chiar dacă ar vrea, el nu ar fi avut posibilitatea de a vedea înauntru.

- Edward! Vino înapoi! Ne e dor de tine! Vocile erau uşor înăbuşite, dar Edward a înţeles urgenţa lor aparenta şi a intrat înapoi în sala. Cele cinci fete erau în apă pierzandu-se printre bulbuci. Inainte de a intra în apă, Edward merse la o masă şi lua câteva pahare precum şi o sticlă de sampanie. El a umplut toate paharele înainte de a le înmâna lor.

- Deci, primul grup a spus ca noapte nu a fost plină de evenimente după ce am pleca, spuse Edward.

- Nu chiar, a fost bine. Suntem toate femei, Edward, nu ne permitem ca sentimentele noastre să ne iasă din mâna, zise Kate cu un accent sudic.

- Bine, eu nu va trebui să raspund de nici un produs rupt în casă, spuse Edward.

- Ei bine, Bella este ... aaaa…se joaca cu lucrurile tale. Am văzut-o cautand prin muzica ta si cum le descarca in calculatorul ei, spuse Tanya.

- Stiu asta şi am discutat-o déjà, spuse Edward.

- Deci, nu te superi? Il intreba Tanya.

- Aşa cum am spus mai înainte, am discutat deja cu Bella, spuse Edward.

- Oh! Căpşuni! striga Lauren. Ea a iesit din apă şi a luat bolul plin cu capsuni. Ea a mers cu grijă înapoi în apă înainte de a lua o capsuna mica şi se indrepta catre Edward. A luat mai multe capsuni si le-a indreptat catre gura deschisa a lui Edward. După ce Edward a luat o muscatura, Lauren s-a aplecat spre buzele lui pentru a-l saruta. Limbile lor parca erau la duel peste bucata de căpşuni. Lauren zîmbi, se desprinse din imbratisarea lui şi se duse lângă Jessica.

- Trebuie să fie un clişeu ca folosesti capsuni? intreba Tanya zambind la Lauren. Uita-te putin si invata, spuse Tanya indreptandu-se catre Edward si se aseza in genunchi. Edward a zâmbit în jos, stiind exact ceea ce avea să vină. Tanya i-a întors zâmbetul înclinat înainte şi apăsa buzele ei de ale lui Edward, astfel încât acestea sa se deschida pentru limba ei. De îndată ce gura lui Edward s-a deschis, limba Tanyei aluneca în gura lui. Limbile lor s-au jucat pentru o perioada de timp până când Tanya a atras lupta in gura ei. Ea a supt limba lui Edward iar el si-a înfăşurat braţele în jurul ei. Când s-au despărţit în cele din urmă, ambii gafaiau uşor. Tanya se stramba la Jessica si si-a sters colţul gurii.

- Deci, ele sunt singurele care primesc pupici? Pufni Jessica.

- Bineinteles ca nu, spuse Edward. De data aceasta, el a mers spre Jessica şi o sărută solid, dar a trecut rapid la. Kate si a sărutat-o pe fiecare obraz, spre uimirea ei apoi catre Irina sarutandu-I usor buzele.

- Deci, Edward, unde ai studiat? Intreba Lauren.

- La Dartmouth, spuse Edward.

- Si gradul tau de medic l-ai luat acolo?

- Nu, m-am transferat la UCLA şi am lucrat pentru gradul meu acolo, explica el.

- Dar tu Lauren, unde ai studiat?

- M-am dus la Stanford, raspunse ea. Am tot căutat în pe aici cateva posibilităţi de lucru efectiv.

- Serios? Vrei să te deplasezi până aici?

- Am găsit ceva, cred, spuse Lauren zîmbind.

- Sunt sigura ca da, mormai Tanya.

Edward doar a zâmbit şi a ridicat din umeri.

- Ei bine, doamnelor, îmi pare rău ca aceasta intalnire a fost atât de scurta, dar mâine va fi o zi mare şi distractive, plina de escaladari, spuse Edward.

- Acum, sa trecem sa ne uscam, ca sa nu racim, spuse Edward.

- Ah, dar esti medic mare, eu sunt sigura că nimic nu ar putea sa ni se intample, spuse Lauren.

- Nu vă faceţi griji, voi asiguraţi-vă că nu va veti imbolnavi, spuse Edward. El a aruncat prosoape pentru toată lumea, dup ace a ieşit din apă. După ce toată lumea s-a uscat, Edward a dus fetele înapoi in casa. Tanya şi Lauren se isi incolacira braţele în jurul braţelor lui. Ele au râs cand au mers înapoi, surprinzănd alte cinci femei care erau deja în casă. Cele cinci femei au intrat în camera de zi, surprinse cand l-au vazut pe Edward acolo cu celelalte cinci.

- Ah, deja gata intalnirea? intreba Carmen.

- M-am bucurat de compania tuturor, spuse Edward înainte sa inceapta o posibila lupta. Mă văd nevoit să plec acum, pentru ca este tarziu si am ceva de condus pana la apartamentul meu. Cu toate acestea, vă voi vedea pe toate mâine, şi, din păcate, va fi ultima zi pentru una din voi. Edward a dat tuturor un zâmbet înainte de a iesi afară din casă. Toate fetele inca nu se miscara de la locul lor.

- Nu te uita atât de elegant, Carmen, spuse Tanya. Tu nu esti singura care a obtinut un sarut.

- Este atat de evident? Intreba Carmen.

- Este, noi toţi am avut parte de pupici, spuse Kate. Deşi e un domn, pe mine m-a sarutat doar pe obraz

- Da, dar nimic nu poate fi la fel de ... fierbinte ca sărutul meu, spuse Carmen.

- Mă duc la culcare, spuse Bella uitandu-se in ochii ei.

- Hai, detasati-va, murmura Jane.

Câteva dintre celelalte femei au părăsit sala, lăsându-le pe cele care au fost sărutate sa argumenteze care s-au sărut mai bine.

- Oh? Cum a fost fierbinte sarutul tau? Si-a pus bratele în jurul dumneavoastră şi v-a adus mai aproape de el? Intreba Tanya.

- Un pic ...Carmen rînji.

- Şi tu ai rupt sarutul? Intreba Tanya.

- Uh ...Carmen a început să se gândească din nou, realizând că a fost Edward cel care a încheiat sărutul.

- Exact. Cel puţin eu sunt sigura ca nu am folosit un fel de produse alimentare pentru o scuză pentru a obţine un sarut, spuse Tanya

- Si? Spuse Carmen.

- Ai făcut, nu tine! acuza Lauren.

- Nu ştiu ce vorbiti aici, spuse Carmen. Mă duc la culcare.

- Sigur, tu chiar nu vrei să recunosti că ai vrut sa utilizezi produsele alimentare pentru a obţine un sarut, rase Lauren.

- Carmen se stramba la ea, dar s-a intors si a parasit sala.

Incet incet, toate s-au dus catre camerele lor si luminile din casa s-au stins, pregatindu-se de culcare.



Zece femei tinere, un burlac. In seara asta, una dintre ele va parasi casa. Este timpul pentru prima decizie a lui Edward, cine va ieşi din casă ...

Patru SUV-uri au parcat in fata casei, iar cele zece tinere s-au urcat in ele si au pornit pe sosea. Cand au ajuns la destinatie, au coborat si au pasit pe o alee plina de lumini mici albe. Zece femei, toate imbracate in cele mai frumoase rochii ale lor, au mers pe alee care ducea in fata unui chiosc impodobit, in asteptarea lui Edward.

- Buna seara doamnelor, se auzi vocea lui Edward, venind din spatele lor. El a intrat în chioşc şi a deschis o cutie. El a zâmbit la toată lumea pentru câteva momente înainte de a începe. Deci, în ultimele zile, am petrecut ceva timp încercând să va cunosc pe toate. Desigur, acesta nu este cel mai uşor lucru având în vedere ca am zece femei frumoase pentru a le cunoaşte. Vreau ca voi toate să înţelegeti, ca aceste decizii nu sunt uşoare pentru mine. Am fost invatat sa fiu un domn şi niciodată să nu rup inima unei femei şi încă mă aflu într-o poziţie în care trebuie să fac asta în fiecare săptămână.

- Jessica, vă rugăm un pas inainte. Jessica se grabi, zîmbind până la el. Nu am fost prea sigur la ce sa ma astept de la tine, dar până acum nu stiu nimic din ce-am aşteptat. Mi-ar placea sa am sansa de a ajunge să ştiu mai mult. Acceptati aceasta bijuterie?

- Desigur, spuse Jessica zambind. Edward se întoarse şi a scos un lant de argint simplu pe care i-l puse in mana.

- Angela, spuse Edward. Angela a zâmbit catre Bella înainte de a se duce catre Edward. Eşti liniştită, dar se pare ca nu e ceva sub acoperirea fetei tale de bibliotecar şi mi-ar placea să cunosc persoana in fapt. Vreti să staţi şi să acceptaţi aceasta bijuterie?

- As fi onorata, spuse Angela. Ea a luat bijuteria de la Edward, permiţându-i să-i sărute mîna, inainte de a merge alături de Jessica.

- Irina ..., spuse Edward. Ea ajunse repede în faţa lui. Pari a fi genul de fata careia i-ar plăcea să exploreze această pădure cu mine uneori. Veti accepta aceasta bijuterie şi sa stati aici?

- Mi-ar plăcea, cum sa nu, zambi Irina. Ea a luat bijuteria si se duse langa celelalte două.

- Kate, te rog un pas înainte, spuse Edward. Kate zîmbi bucuroasa si se uita la Edward fluturandu-si genele ei mari. Tu eşti destul de femeie, O frumoasa sudista si din apreciere pentru tine vei accepta aceasta bijuterie sis a stai aici?

- Ar fi onoarea mea, spuse Kate, accentual ei sudic fiind mai gros din cauza emotiilor.

- Bella, vă rugăm un pas înainte, spuse Edward. Bella a zâmbit şi roşi uşor cand ajunse in dreptul lui Edward. De fiecare data cand spun ceva, mă surprindeti. Sunteţi o entitate misterioasă, pe care ... eu doar nu pot să dau seama. În plus, n-am întâlnit o altă femeie, care împărtăşeşte pasiunea mea pentru muzica clasica. Acceptati aceasta bijuterie si doriti sa ramaneti aici?

- Mi-ar plăcea, sigur ca da, spuse Bella. La fel ca şi cu Angela, Edward ii saruta mana Bellei, strangandu-I putin degetele in mana lui. Bella isi lasa privirea in jos, obrajii ei capatand o culoare de un roşu aprins, făcându-l pe Edward sa rada usor cand ea a pasit pe lîngă el.

- Lauren, te rog ...Înainte ca Edward sa termine, Lauren a fost în picioare în faţa lui. Ei bine, fiind dornica este întotdeauna un lucru bun, asa ca mi-ar plăcea să văd dacă acest lucru merge si daca esti la fel de dornica fata de cum esti acum, cat vei sta aici. Primiti aceasta bijuterie si doriti sa stai aici?

- Desigur, spuse Lauren razand. Ea a luat bijuteria şi a oferit mana pentru un sarut, dar Edward s-a intors sa ia o alta bijuterie înainte de a-i permite ei să se mute înapoi. Ea se încruntă şi ofta, dar s-a indreptat catre celelalte.

- Rosalie, vă rugăm un pas înainte, spuse Edward. Rosalie a făcut aşa cum i s-a spus şi ajunse in fata lui Edward. Inteligenta si frumoasa, întotdeauna o combinaţie puternică. Veti accepta aceasta bijuterie si-mi faceti placerea sa ramaneti aici?

- Desigur, spuse Rosalie. Ea a împuşcat un zâmbet peste umărul ei la Tanya, care era furioasa ca a fost lasata cu Jane.

- Jane, Tanya, un pas înainte, spuse Edward. Tanya, esti frumoasa si stiu ca tu stii asta. Jane, esti puternica, care este ceva ce-mi place. Sunteţi atât de frumoase şi sunteţi atât de interesante, dar cu toate acestea, Jane, eu nu simt ca vrei sa fii aici. Imi pare rau, dar aceasta bijuteriemerge la Tanya. Tanya rînji şi a acceptat bijuteria şi s-a ridicat pe varfurile degetelor de la picioare să-l sărute pe Edward, dar el a transformat totul atât de uşor incat ea i-a sarutat obrazul. Ea a fost încă zâmbitoare si s-a dus catre celelalte.

- Desigur, am înţeles, Edward. Si ai dreptate, nu am vrut să fiu aici. Fără supărare, dar tu nu esti tocmai genul meu, spuse Jane. Ea s-a intors cu spatele la ei şi a plecat.



Jane:



Multumesc lui Dumnezeu, el este cu adevarat inteligent! Eu nu am avut de gând să stau aici mai mult decât am vrut şi acest lucru a fost sa fie limita. Edward este un tip de treaba si sunt câteva fete frumoase, dar imi doresc ca Edward sa o aleaga pe cea mai buna. As putea spune ca nu a vrut să fiu aici şi eu chiar nu simt nimic pentru, nici măcar ca un prieten. E cu siguranta foarte frumos, dar e un pic cam prea dur în jurul marginilor pentru mine....


Tanya:

Ok, deci cea mai simpla fata este data afară şi acum e timpul pentru a obţine altele. Plus ca, nu inteleg….nu ma prea place? Mie da. Şi de ce nu mi-a permis sa-l sarut? El le-a sărutat in voie pe Angela şi Bella. Ce, acum ii plac tipele linistite? Ugh, trebuie sa merg mai departe. Le voi elimina pe rand, voi fi una iubire a lui Edward., veti vedea.


Rosalie:

Deci, cred că aş putea chiar sa stau în jurul lui. Duh… si Tanya tot taie frunze la caini. Adica, e distractiv, uit de toate cand sunt langa el si ma inrosesc. Hmmm…asta s-ar putea sa fie chiar distractiv! Vom vedea ce o mai fi.

4 comentarii:

  1. E uimitor!
    Sper sa postezi urmatorul capitol cat mai curand posibil!
    Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. i fain,dar sa nu iuti sa o bagi si pe rosalie prin discutii etc.am uitat sa iti dau acest comm la cap anterior.sper ca nu teai supi p mn ca tiam spus asta

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.