In cautarea dragostei

luni, 6 septembrie 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 10 PARTEA 1

Angela




Trebuie să recunosc, acum casa este mult mai linistita, fără Carmen aici. Nu ştiu dacă e din cauza Tanyei ca nu mai are pe nici una din prietenele ei aici pentru a se lua la cearta, dar intreaga atmosfera s-a schimbat. Este mult mai frumos ... mult mai suportabil. În această dimineaţă eu Bella şi ne-am trezit şi am făcut un ceai, apoi ne-am dus in sufragerie, cu micul dejun asteptandu-i pe Tanya şi Edward să apară. Afara încă ningea sporadic dar totusi era mai putina zapada la sol, decat in alte zile. Cu toate acestea, inca era frumos afara precum şi pădurile din Forks inca-si mai tineau coroanele acoperite cu zapada, creand o minunata tema a minunilor de iarna.



În cele din urmă, Edward şi Tanya au coborat. Si-au făcut, de asemenea, micul dejun apoi au intrat in sufragerie alaturi de noi. Dupa ce Edward i-a furat subtil o privire Bellei, s-a ridicat sa faca un anunt.



"Deci voi trei ati mai ramas ... v-ati gandit ca voi veti face parte din acest ultim grup?" Edward întreba.



"Nu la toate." Tanya a spus. "Am avut o finală cu trei în capul meu, dar tu m-ai surprins."



"La început nu m-am aşteptam la acest amestec, dar la fiecare eliminare am înţeles cine a fost trimis acasă si din ce motive ... deşi decizia lui Rose inca ma surprinde." Bella admise.



"Şi tu Ange?"



"Eu ma gandeam ca o sa pic pana acum...nu m-am asteptat sa fiu inca aici." Angela suspină.



"Eu văd ... voi sunteti cele ramase....sunteti asemanatoare si totusi atat de diferite." Spuse Edward. "Deci, din moment ce există doar trei dintre voi, vom ajunge să facem ceva un pic diferit ..."



"Ce vrei să spui prin diferit?"



"Voi avea cate o intalnire cu fiecare....de cate o zi. Asta înseamnă că ceremonia de eliminare nu va fi decat peste încă patru zile după ziua de azi.".



"Serios. Fiecare dintre noi va lua o zi doar cu tine?" Tanya întreba. Ea stătea un pic mai dreapta şi într-adevăr începea să acorde o atenţie deosebita discutiei.



"Probabil că nu toată ziua, dar da, vom ajunge să ne petrecem cea mai mare parte a zilei impreună."spuse Edward.



"Cine merge şi când? Sau ai de gând să păstrezi acest lucru in secret?" Bella întreba.



"Tanya, noi vom avea intalnirea maine iar noaptea cu Angela. Vom termina intalnirea a doua zi dimineata iar cu Bella, vom iesi in ultima zi." Edward a explicat.



"Eşti la curent tot timpul; cu datele noastre, cu ce am facut pana acum?" Am întrebat.



"Voi fi în continuare la curent cu datele voastre. Nu ştiu cât timp voi fi capabil să culeg date şi am câteva idei, vreau să le fac cât mai curând posibil."spuse Edward.



"Deci, ce facem azi?" Am cerut, în speranţa ca vom avea o zi de relaxare. Ok, Edward ma rasfata mereu si inca nu m-am obisnuit cu asta. Chiar imi este dor de locul meu de munca si de programul meu ...



"Astăzi vom merge la .... masaje"spuse Edward.



Ok ... el a citit mintea mea.



"Masaje?" Bella întreba.



"Nu cred că vei fi în măsură să te ranesti cu masaje." Spuse Edward.



"Cu norocul meu ... s-ar putea sa-mi strivesc un muşchi." Bella suspină. "Dar nu ma gandeam la asta. M-am gândit cât de frumos ar fi pentru a obţine un masaj pentru ca nu am avut unul de foarte mult timp."



"Ei bine, atunci, astazi este o zi norocoasă." Edward zâmbi. "Imbracati-va, trebuie sa plecam cat mai curand la centrul SPA."







Prima parte a zilei era sortita pentru masaje. Toate fetele erau masate laolalta cu ulei parfumat, dar nimeni nu a spus un cuvânt cand au fost practic seduse de mainile magice ale maseuzei. După un lung masaj de relaxare, grupul a fost dus înapoi în sala de aşteptare în timp ce restul tratamentelor erau pregătite. Cele trei femei steau intinse pe canapele in timp ce Edward a dispărut pentru câteva minute.



"Edward, unde ai disparut?" striga Tanya.



"Îmi pare rău ...", a declarat Edward si pasi inapoi. El era imbracat in haine de strada si-si trecu degetele prin par.



"Unde te duci? Ar trebui să fim imbracate?" Bella întreba.



"Nu, voi veti face bai de namol sau orice altceva. I'll be back, pentru a va lua mai târziu", spuse el zambind.



"Ştii că nu e frumos sa refuzi unele tratamente de piele, nu?" il intreba Tanya.



"Ştiu, dar am unele lucruri de facut. Acum, dacă doriţi sa beneficiati de intalnirile cu mine, trebuie sa ma lasati sa plec. "spuse Edward.



"Ah, dacă trebuie."spuse Bella oftand.



"Voi fi din nou în câteva ore. Bucuraţi-vă de tot ceea ce au în magazin pentru voi..." Edward zîmbi înainte de a pleca.



Imediat dupa ce Edward pleca, Tanya le intoase spatele fetelor si le ignora. Ea citea o revista in sala de aşteptare în timp ce Bella şi Angela se relaxau în tăcere. După câteva minute, cativa asistenti le-au strigat. Fiecare fata a fost condusa la o altă cameră pentru un tratament diferit. Pentru restul după-amiezii, toate si-au facut unghiile şi părul. Când in cele din urma au terminat, au iesit in sala de asteptare si l-au vazut pe Edward asteptandu-le.



"Sunteti toate frumoase." Edward zâmbi. El a deschis uşa astfel încât fetele sa iasa din centrul SPA.



"Vă mulţumesc." Spuse Tanya cand a pasit pe langa el si-i fura un sarut pe obraz.



Cand Bella a pasit pe langa el, ea doar a zâmbit timid si se ridica pe varful picioarelor si-l saruta pe obraz, dar el si-a mutat repede obrazul iar ea ii saruta buzele. S-a retras rapid si rosi, apoi trecu mai departe, in spatele Tanyei. Angela a urmat exemplul celorlalte si-l saruta pe Edward pe obraz, apoi iesi si se indrepta spre masina lui.



"Deci, vom putea merge in masina ta acum?" Tanya întreba.



"M-am gândit că nu ar fi prea rău." Edward ridică din umeri. A deschis uşa şi le-a lasat pe Bella şi Angela în spate, deoarece Tanya deja se urca in fata. Nu mai astepta ca Edward sa-i inchida usa asa cum facuse cu Bella si Angela si o trase tare dupa ea. Edward se urca in masina si porni spre casa.



Cand toata lumea s-a întors, au intrat in camera de zi si s-au trantit pe canapele de oboseala si s-au relaxat uitandu-se la TV pana tarziu. Angela si Bella erau aproape adormite cand Edward le spuse noapte buna. Amândoua s-au întins şi au convenit că era timpul să mearga la culcare asa ca l-au urmat sus. Tanya a petrecut un pic mai mult in camera de zi înainte de a opri TV-ul şi luminile şi se indrepta spre camera ei. Înainte de a merge la culcare, Tanya stabili o tinuta pentru ziua următoare si o puse pe fostul pat al lui Carmen. Ea a zâmbit cu mândrie la costum înainte de a se baga sub patura.







Tanya



M-am trezit şi doar am ştiut că si astazi va fi o zi deosebita. Era ca in prima zi de Craciun cand primeam foarte multe cadouri, facand ziua mai speciala. Nu aveam chef sa mai lenevesc, asa ca m-am dat jos din pat si m-am dus la baie sa fac dus. Mi-am uscat parul, m-am imbracat cu tinuta pregatita de aseara si mi-am pus cateva accesorii. Inainte sa cobor la parter, m-am mai uitat inca o data in oglinda sa fiu sigura ca arat perfect. Parul meu usor incretit arata superb, iar camasa rosie si blugii stramti albastri ma faceau sa arat sexy. Mi-am pus rapid un machiaj nu prea strident si am coborat. Eram prima la bucatarie, dar nu pentru mult timp. Edward cobori imediat dupa mine.



"Bună dimineaţa Tanya."spuse Edward. El a venit şi m-a sărutat pe obraz, apoi isi lua un castron si isi puse cateva cereale.



"Bună dimineaţa, într-adevăr." I-am răspuns.



"Te văd gata." Edward remarca.



"Desigur!" Am zâmbit. "Am fost gata de ceva timp să spun, sunt foarte emotionata pentru a vedea ce aţi planificat.."



"Ei bine, noi ar trebui să plecam în aproximativ o oră sau cam asa ceva ... asa ca te poti relaxa acum."spuse Edward.



"Vrei să spui că nici tu nu esti gata de plecare?" I-am intrebat.



"Nu. Eu am coborat doar pentru micul dejun."



Am dat din cap şi l-am lasat sa-si continue micul dejun. M-am jucat cu doua felii de paine prajita in timp ce ma gandeam oare unde am putea merge. Ne vom duce prin Port Angeles unde vom manca? In Seattle? Vom mai zbura pe undeva? Bella într-adevăr a avut dreptate cand a spus ca el este plin de surprize... ora aceasta a fost cea mai lenta ora din viata mea. Am stat acolo, asteptanmdu-l pe Edward sa-si termine micul dejun, apoi el pleca in camera sa se schimbe. Bella si Angela au aparut si ele si le-am spus buna dimineata, apoi am iesit din bucatarie, lasandu-le sa ia micul dejun. In cele din urmă, Edward a venit jos şi a anunţat că era timpul să plecam. Am spus la revedere celorlalte fete si am iesit afara. El a deschis uşa ca un gentleman înainte de a a-l apuca de brat. Am urcat in masina si am plecat...sperand ca drumul nu va fi lung. ...



Boy, m-am înşelat. A durat o gramada pana am ajuns la destinatie, care s-a dovedit a fi Seattle. Am privit imprejurimile, centre comerciale, apartamente si alte cladiri. Edward parcat în cele din urmă in portul de pe partea cealalta a orasului. Vantul incepu sa bata si era rece. Am fost recunoscatoare ca mi-am luat haine calduroase. Edward m-a ajutat sa iest din maşină şi mi-a luat mâna să mă conducă în afara parcarii. Am ieşit pe o alee care era langa ocean. Imediat ce am pasit in afara, începu să bată vîntul şi părul meu a mers în fiecare direcţie. Edward era tot numai un zambet în timp ce am avut de a face cu cuiburile de păsări pe care il facea vantul cu parul meu.



"Acest lucru nu este amuzant." Am murmurat.



"Trebuie sa recunosc este un pic." Edward a spus si a continuat să zâmbească.



"Ai păr frumos, este mereu sexy şi nu trebuie să-ti faci griji ca sa-l faci sa arate bine. "



"Imi pare rau sa te simti asa". Spuse Edward, zambetul lui în cele din urmă era şovăitor. "Dar nu vă faceţi griji, nu vom mai fi pentru mult timp in vant."



"Serios?"



"M-am gândit ca prima oprire sa fie la Starbucks. Vreau sa spun, nu puteţi merge în jurul Seattle fără sa iei o ceaşcă de cafea la Starbucks."spuse Edward.



"In regula, bunule domn." I-am spus. Edward imi zambi dar de data aceasta am fost fericita să-l vad si am inceput sa ne indreptam spre una din cladirile mari. Când am ajuns la Starbucks, Edward a deschis uşa pentru mine şi apoi m-a urmat. Am stat la coada pentru câteva minute înainte de comandă. Mi-am luat un Caramel Macchiato în timp ce Edward si-a luat doar o cafea obisnuita.



"Vrei să-l bei aici sau ne plimbam si-l bei pe drum? " Edward întreba.



"Mergem pe jos. E bine ca ne-am oprit aici, altfel vantul imi facea parul ca un butoi." I-am răspuns.



"Bine, hai sa mergem, apoi m-am gândit sa mergem la o plimbare în jurul Pioneer Square.."



"Ce-i acolo?" Tanya întreba.



"Este o piata, dar destul de interesanta. Au nişte peşte acolo, pe care il aduc turistii."



"Dar nu suntem turisti."



"Nu, dar din punct de vedere tehnic, suntem." Spuse Edward. "M-am gândit sa imbratisam stilul de viaţă turistic si sa ne distram."



"Bine ... nu am mai fost turist de o lunga perioadă de timp." Am fost de acord.



"Bun, hai sa plecam." Spuse Edward.



Ne-am indreptat spre Pike Place Market prima data. Vechile cladiri in stil victorian aveau in loc o serie de magazine, restaurante şi cafenele. Edward m-a urmat în cateva magazine şi a aşteptat în linişte cat m-am uitat prin rafturi. Trebuie să spun, este distractiv cu el in jurul meu, nu face nazuri. Dar totusi, mai degraba as merge la magazin cu Alice la cumpărături decat sa merg din nou cu Edward. Ştiam că niciodată nu mi-ar da nici un sfat bun de nimic la ce as vrea sa cumpar, aşa că am lasat totul acolo şi am decis sa vin din nou peste cateva zile sa cumpar ceea ce am vrut acum. Sper sa am multi bani data viitoare, ca viitoare sotie a lui Edward, ar trebui nu? Am mai trecut pe langa cateva magazine mai mici si l-am vazut pe Edward oprindu-se la unul din ele. Avea diferite picturi dar nu si-a cumparat nimic.



După ce am mai mers pe jos un pic, am ajuns la un magazin de ciocolată. O femeie statea inaintea usii cu cateva mostre pe o tava si mi-a zambit cand m-am indreptat spre ea. Edward a luat doua mostre si-mi dadu si mie una. Instantaneu am observat ce oportunitate am. Cand s-a intors sa-mi dea mana, am deschis gura şi buzele mele s-au înfăşurat în jurul degetelor lingand o bucatica de ciocolata dintre ele. Edward a zambit si mi-a luat usor mana, a sarutat degetele lungi si ne-am continuat plimbarea prin Seattle.



Cand soarele a început să apuna, a inceput sa-mi fie foame. Adica, am avut două bucăţi de pâine, cafea şi câteva lucruri de ronţăit pe ziua de azi. În timp ce eu nu am nevoie de prea multe calorii, am nevoie de ceva. Am avut de gand să-l întreb pe Edward ce vom face pentru cina, dacă nu avea de gând să oprim pe nicaieri, dar el chiar atunci a oprit un taxi. "Unde mergem?"



"În timp ce eu nu am de gând să-ti spun ... Iti dau un indiciu. Poti vedea de aici.". Edward zâmbi. M-am uitat la el un moment si apoi am privit pe geamul masinii încercând să-mi dau seama exact ceea ce el a vrut sa spuna. Ştiam că el a fost doar zâmbitor tot timpul în spatele meu şi într-adevăr incepuse să mă deranjeze. De ce acest om trebuie sa fie tot timpul plin de surprize?



"Eşti rău, stii asta?" Am murmurat.



"Dar îl iubesti". Edward zâmbi. Privi in ochii mei mari si mi-am dat seama ca are dreptate. Îmi plac aproape toate lucrurile despre el, aşa că nu am de gând să ma plâng ...



În cele din urmă, după câteva minute, taxi-ul a tras pe dreapta şi Edward m-a ajutat. Mi-am aranjat parul inainte de a intra. Era enorm de mare cladirea. Varful era atat de ascutit, parea ca un ac. Are de gand sa ma duca acolo? Edward a continuat doar să zâmbească şi m-a condus inauntru. Am aşteptat putin pana am avut un lift disponibil. Edward a apasat unul dintre butoane şi am urcat pana in varf. Când usile s-au deschis, un om statea in picioare în spatele unui podium uitandu-se în jos la ceva. Când ne-a observat venind, a zambit si a luat două meniuri.



"Bună seara domnule Cullen. Va asteptam.." spuse acesta. El ne-a condus prin restaurant, până când am ajuns la un separeu de pe partea laterală a restaurantului. Separeul avea o vedere asupra intregului oras. Edward a comandat niste vin.



"Deci, acum, ai văzut Seattle din aer, sol si inca o data din aer. Ce crezi?". Edward întreba.



"As putea ajunge cu siguranta sa traiesc aici." I-am răspuns cu un zâmbet.



"Chiar şi cu vântul mereu încurcat in parul tau?"



"Chiar şi cu asta". Am fost de acord cu un zâmbet. "Cred ca va trebui doar să te obişnuieşti cu el cand il voi lega intr-o coada de cal, mai des decat o fac acum."



"Ca o jertfă ..." Edward rînji.



"Ceea ce e un sacrificiu, într-adevăr ..." am răspuns.



După ce vinul nostru a sosit, ne-a luat ceva timp să ne uitam la meniuri înainte de a comanda în cazul în care chelnerul reaparu. El a notat rapid totul si apoi pleca.



"Edward, acesta intr-adevăr este un oras frumos." I-am spus cand m-am uitat spre el. "Poti sa vezi apartamentul tau de aici?"



"Da." Edward a răspuns neglijent.



"Ai de gând să mi-l arati?" Am întrebat.



"Nu cred că este o idee buna ..."spuse Edward, încruntat uşor. "Cine ştie, s-ar putea chiar sa facem cunoştinţă cu el foarte bine destul de curand."



"În curând, într-adevăr suficient." I-am spus cand am învârtit lichidul roşu în paharul meu înainte de a lua o inghititura.



Restul cinei a trecut in liniste, avand conversatii plăcute. Am mancat în tăcere. Dupa cina noastră, Edward a comandat niste desert. Chelnerul aduse un tort de ciocolata care a avut sos de ciocolata topita peste ea. Nu am putut ajuta ... mi-am lins buzele în anticipare. Asta e, atunci când am realizat problema noastră. Nu a fost doar o furculiţă ... Aşa cum mi-am dat seama de problema, am observat, de asemenea, ca Edward a luat o bucată şi mi-a oferit-o. La fel ca mai devreme în a doua zi, am înfăşurat în jurul buzelor furculita, cu atât mai mult decât este necesar, luand bucata de tort.



"Am ales corect?" Edward întreba.



"Este greu să meargă ceva greşit atunci când există ciocolată în cauză." Am zâmbit.



"Adevărat". Edward râse si clătină din cap.



Înainte de a putea lua o muscatura din furculita, eu i-am luat-o rapid si i-am oferit o bucata de tort, asa cum a facut si el cu mine. Am terminat desertul imediat. Totul a fost destul de romantic într-adevăr. La sfârşit, am tras cu degetul prin farfurie, peste sosul de ciocolata ramas. Cand am vrut sa-l bag in gura, mi-a venit o idee. Am tachinat buzele lui Edward cu el pana a deschis gura şi a lins ciocolata. Din păcate, chelnerul a trebuit să vină şi să strice momentul nostru cu nota de plata. A naibii nota de plata. Nu se pot ocupa producatorii de asta? De ce ii lasa sa ne deranjeze cu aceste lucruri stupide minuscule? Edward a plătit nota şi ne-am asezat la masa noastră în tăcere, starea de spirit complet distrusa si l-am injurat pe chelner in gand. Edward s-a ridicat si mi-a dat mana, ridicandu-ma de pe scaun. M-am simţit ca o prinţesă mergand la o cina cu printul ei. A fost pur şi simplu perfect.



Restul noptii a fost tăcut pentru cea mai mare parte. Ne-am petrecut timpul uitandu-ne la peisaje. Cu toate acestea, i-am tinut tot timpul mana blocata in mana mea. Nu o dată a încercat să o retraga. De fapt, ocazional, el isi freca degetul mare in palma mea. Când am ajuns acasa, am iesit din masina cu Edward si l-am urmat inauntru.



Înainte de a urca la etaj, unde erau celelalte fete, i-am tras capul in jos si l-am sarutat profund. Limbile noastre instantaneu s-au intalnit si au ramas asa ceva timp, stand infasurati unul in bratele celuilalt. Acest lucru a fost perfect ... mai ales gandindu-ma ca sus mai sunt doua fete care asteptau sansa de a-mi fura iubitul. Aveam de gând să mă asigur că am lăsat o impresie buna lui Edward, Bella nici măcar nu ar fi în stare să ma bată la asta. Deci, am mers orbeşte peste canapea şi l-am împins atât de uşor, incat Edward a căzut peste ea. Am urcat deasupra lui, si am aprofundat sarutul. Mâinile lui Edward s-au dus la fundul meu şi m-a tras mai aproape de el. Mainile mele alunecau peste ceafa lui jucandu-ma cu firele de par. Din păcate, am avut nevoie sa respir, asa ca ne-am oprit. Am fost pe cale să ma scufund într-un alt sărut cand Edward m-a oprit.



"Cat de mult mi-ar plăcea să continuam, dar ... eu nu pot. Am avut o zi lungă şi m-ai am inca doua inainte in care nu m-am odihnit. " Edward suspină.



"Eşti sigur?" Am bombanit eu.



"Îmi pare rău."spuse Edward. El mi-a sarutat usor buzele bosumflate, apoi ma dadu jos de pe el si ne-am ridicat amandoi. Incă bosumflata, l-am urmat până la camerele noastre. "Ne vedem dimineata." Îi şopti înainte de a ma saruta obraz. El a disparut tăcut în camera lui, lăsându-mă în picioare acolo ...



Aceasta a fost o zi buna ... A fost o zi foarte buna ...

11 comentarii:

  1. super, astept sa vad ce ia pregatit Bellei

    pe cand partea 2 sper sa fie cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam peste vreo 2-3 zile va aparea partea 2

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb!
    Azi apare partea a'2a?;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. pe cand partea a 2
    te rog posteaza mai repede pt ca ii super ficul

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana acum ar fi trb sa apara...

    RăspundețiȘtergere
  6. sa intamplat ceva de nu maipostezi
    pt ca intru de mai multe ori pe zi sa vad daca ai mai postat si nimica.... te rog posteaza mai des daca poti,,,,

    RăspundețiȘtergere
  7. astept continuarea .. puneo mai repede te rog

    RăspundețiȘtergere
  8. sa intamplat cva ca nu mai postezi?

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.