In cautarea dragostei

marți, 20 iulie 2010

Dragostea nu moare CAPITOLUL 2



Ce bine ca in sfarsit este soare. M-am saturat de atatea ploi. Eram cu Edward in poienita noastra, intinsi pe iarba, tinandu-ne de mana. Ne uitam unul in ochii celuilalt, nu ne vorbeam, nu ne zambeam. Era trist si nu stiam de ce.
- Edward, ce se intampla? Nu ai scos un cuvant pana acum. Ce e cu tine? l-am intrebat eu cu teama.
- Nimic! spuse el calm, dar parca nu era vocea lui, acea voce blanda, dulce.
- Nimic pe dracu! am strigat eu.
- Bella, stai calma, o sa treaca, stiu ca suferi! spuse el apropiindu-se de mine si luandu-mi fata in maini.
- Ce tot spui? Nu inteleg nimic. Sa treaca ce? Stii de ce sufar? Eu nu stiu de ce... nici nu stiam ca sufar de ceva anume.
Am inchis ochii si lacrimile au inceput sa apara. Imi tineam ochii stransi sa nu le las sa curga. Ce naiba se intampla? De ce crede ca as avea ceva? Nu inteleg care e faza... sunt nebuna?
- Bella, deschide ochii! am auzit intr-un final vocea lui. Nu plange iubito, deschide ochii!
- Lasa-ma in pace Edward! am spus eu plangand.
- Cum sa te las in pace? Doar o stii pe Alice, va fi calare pe tine tot timpul! spuse el razand.
- De ce nu pleci si nu ma lasi sa sufar in continuare? am intrebat eu printre suspine.
- Haide leneso, deschide ochii! Trebuie sa fim gata.
- Sa fim gata pentru ce? Pentru a ne lua ramas bun? am intrebat eu cu vocea sparta.
- Iubire, linisteste-te. Hai deschide ochii, a fost doar un cosmar! Shh, shh, shhh.... ma alina el luandu-ma in brate.
- Nu cred. Este atat de real totul, incat mi-e frica sa deschid ochii.
- Bella, a fost doar un vis. O sa-ti arat ca acum esti treaza, la noi in camera in pat! spuse el cu o voce dulce.
Am simtit respiratia lui dulce si calda pe gatul meu, urcand apoi sarutandu-mi lobul urechii, continuand sa-mi mangaie obrajii cu buzele lui fine, sfarsind apoi cu un sarut delicat pe buzele mele sarate din cauza lacrimilor. Am inceput sa oftez, alunecand in lumea magica pe care mi-o crea sarutul acela. Am deschis in sfarsit ochii si am fost surprinsa. Eram acasa. Deci a fost doar un vis.


- Edward, sunt acasa! am spus eu, fericirea luand locul imediat tristetii.
- Sigur ca esti acasa draga mea, spuse el sarutandu-ma din nou. A fost doar un vis urat. Ce ai visat? ma intreba el luandu-ma in brate.
- Aaa... pai nu mai stiu. Imi aduc aminte doar ca plangeam! am mintit eu. Nu vroiam sa-l mai ingrijorez cu visele mele tampite. Chiar nu aveam de gand sa mai aberez gandindu-ma la asta. Ce proasta esti Bella!
- Bine! Hai sa ne pregatim. Stii cum e Alice....dar nu apuca sa termine ca se auzira niste pasi pe hol.
- Cioc, cioc, cioc. Porumbeilor, pot sa intru? se auzi o voce cristalina.
- Intra Alice! am spus eu ridicandu-ma din pat.
- Wow Bella, arati... groaznic. Parul tau parca este o capita de fan, spuse Alice indignata.
- Mersi Alice, esti o dulce! am spus eu scotand limba la ea.
- Nu mai scoate limba la mine ca nu este igienic! spuse Alice punandu-si mainile la ochi.
Nu am mai spus nimic si m-am indreptat spre baie. Cand m-am uitat in oglinda, era sa fac infarct. Ochii imi erau rosii de la plans, buzele uscate, palida, transpirata iar parul meu parca era un cuib de berze. Poate ca e mai bine totusi daca l-as asocia cu o capita de fan cum a spus Alice. Am intrat sub dus si am dat drumul la apa rece ca sa ma invioreze. Cat timp am stat asa nu stiu. Gandurile mele zburau aiurea... inapoi spre vis. Ce vis ciudat, am spus in sinea mea. Am iesit de sub dus, m-am infasurat intr-un prosop de baie, mi-am periat dintii de cateva ori, m-am dat cu crema mea preferata pe fata si am incercat sa descalcesc parul rasfirat in toate directiile. Ufff, daca m-am tunde cheala, nu as mai avea atatea probleme cu el. Si cu spalatul ar fi mai usor, bag capul in chiuveta, dau drumul la apa si gata. Am inceput sa rad de gandurile mele care vroiau sa ma desfigureze la propriu si la figurat. Am iesit din baie si m-am indreptat spre pat. Edward imi arata costumatia pe care trebuia sa o imbrac pentru petrecere. Am ramas cu gura cascata.
- Edward, eu nu imbrac asa ceva. Alice chiar crede ca eu sunt papusa ei Barbie sa ma imbrace cum vrea ea?
Pana sa raspunda, Alice intra pe usa cu costumul pentru Edward.
- Te-am auzit Bella, sa stii ca ma supar rau de tot pe tine. Ce are rochia asta de nu-ti place? intreba ea luand rochia de pe pat si uitandu-se incruntata la ea. Stii, eu chiar vreau ca tu sa fii cea mai frumoasa, cea mai eleganta, cea mai sexy, cea mai stilata fata si tu imi ranesti sentimentele sa stii, spuse ea uitandu-se la mine facand o fata de catelus.
- Gata Alice, ma imbrac cu ea. Nu te mai agita atata. Esti tu agitata tot timpul, daca mai pui si asta la suflet o sa explodezi si nu vreau sa te am pe constiinta, am spus eu dandu-mi ochii peste cap.
- Yessss...stiam eu! spuse Alice dandu-mi un pupic si iesi din camera.
- Ohhh, Edward tu chiar nu ai nici un cuvant de spus? l-am intrebat eu acuzatoare.
- Iubita, stii doar ca orice as face sau spune este degeaba. Pitica asta face cum vrea ea. Doar stii si tu. Alice este...Alice, a spus el zambind in timp ce se indrepta spre baie.
Am luar rochia de pe pat si m-am imbracat. Cand m-am uitat in oglinda am vazut ca nu-mi statea chiar atat de rau asa cum credeam. Alice chiar are gusturi, am spus eu zambind. Daca ar fi fost dupa mine, toata garderoba mea ar fi fost alcatuita numai din tricouri, bluze ciudate, pantaloni si blugi de pe vremea bunicii. Oare pe vremea bunicii erau blugi? In timp ce ma strambam, Edward iesise din baie si a ramas cu gura cascata.
- Wooww, wow, ce tare esti gagica! spuse el holbandu-se la mine si zambi.
- Mersi dragule, este opera lui Alice doar. Ma duc la ea in camera pentru ca ma asteapta alta tortura...stii tu, machiaj, coafura, bla bla bla, am spus eu zambind.
L-am sarutat si am iesit din camera. Am intrat in camera de tortura.
- Woww Bella, ce bine iti sta, spuse Alice examinandu-ma din cap pana in picioare. Bine, mai trebuie sa umblam putin la par, putin machiaj si gata. O sa fii perfecta, spuse ea luandu-ma de mana si ma indrepta spre masuta ei plina cu ... de toate.
- Alice si tu arati foarte bine. Cand nu arata ea bine? Ar trebui sa-ti deschizi un magazin ceva, un atelier, iti creezi propria linie vestimentara, sau un salon de frumusete, ce zici? am spus eu zambind. Ochii ii sclipeau de bucurie in timp ce imi pieptana parul.
- Mersi Bella! Stai sa termin cu tine si o sa ai un soc atunci cand te vei vedea.
- Mereu ma sochezi, am spus eu razand amandoua.
Dupa o ora eram gata. Credeam ca nu mai termina. Cand m-am ridicat in picioare si m-am uitat in oglinda am ramas cu gura cascata la cat de bine aratam. Alice era uimitoare. Oricine intra in mainile ei, iesea fericit.
- Multumesc Alice, esti o scumpa, esti cea mai tare, cea mai cool, cea mai buna din lume, am spus eu imbratisand-o.
- In sfarsit primesc si eu multumiri de la tine pe ziua de azi. Ma gandeam ca nu o sa treaca ziua fara sa nu-mi arunci cu ceva in cap, a spus ea razand.
- Se poate? se auzi o voce la usa.
- Da, intra Rose, a spus Alice.
- Wow Bella, arati...tare sexy, spuse ea zambind. Dar hai sa ne grabim, toti sunt jos. Edward te asteapta, spuse ea tragandu-ma de mana.
E cam lunga rochia asta, sper sa nu  fac partie pe scari, dar la cat sunt eu de impiedicata, nu se stie niciodata. Edward era in capatul scarilor asteptandu-ma. Wow... ce frumos este. Ce bine ii sta in costumul asta.
- Bella, tu esti? intreba el razand.
- Hey bro, ce tipa hot ti-ai tras! spuse Emmet care venise langa el.
Edward ii trase un ghiont si eu nu m-am putut abtine sa nu rad. Cand am ajuns langa el, m-a sarutat si m-a luat de mana indreptandu-ne spre salonul unde avea loc petrecerea. Cata galagie se auzea, oare pe cine invitase?





4 comentarii:

  1. Salutare tuturor, tocmai am postat si Capitolul 2. Inspiratia cand vine...vine!! Astept comentarii, critici, orice. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut... mi-a placut... mi-a placut... dar imi este sincer frica de secretul parintilor? Astept continuarea...

    RăspundețiȘtergere
  3. dar nu inteleg?...nu mai e vampir? nu o mai are pe renesmee?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei sunt umani toti...iar Renesmee va aparea spre sfarsitul ficului, fiind tot umana. Nu vor aparea vampiri, varcolaci si alte specimene. :)))

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.