In cautarea dragostei

vineri, 23 iulie 2010

Dragostea nu moare CAPITOLUL 5

PDV TANYA






- Edward, ma bucur ca te-am revazut, i-am spus eu imbratisandu-l cam tare. Se simtea stingher si cu delicatete imi indeparta bratele care stateau atarnate de gatul lui. Ma uitam cu coada ochiului la Bella in timp ce vorbea cu personajul ala aparut nou in peisaj si vazand ca nu este atenta m-am gandit ca acum este momentul potrivit pentru a-mi pune in aplicare planul.  Zambind m-am uitat catre Edward care o privea pe Bella cu admiratie. Oare ce vede la ea? O fiinta atat de banala si de stearsa ca ea nu trebuie sa stea langa un tip ca Edward. Eu sunt de mii de ori mai buna si o sa-i dovedesc asta lui Ed ca nu a ales pe cine trebuie. Dar mai intai trebuie sa-l fac sa se indeparteze de ea. Doar nu am venit degeaba pana aici doar de dragul de a participa la tampita asta de petrecere. Oricum pentru Bella va fi ultima petrecere. Am zambit in sinea mea. Trebuie sa o apropii de mine, sa devin una dintre cele mai bune prietene ale ei. Dar nu-mi da voie scarboasa de Alice. Banuieste ca ceva nu este in regula. Bine ca s-a intalnit astazi Victoria cu Claire si au pus la punct ultimele detalii. Sper ca nu s-a expus prea mult Claire prin Port Angeles. Nu vreau sa o vada cineva pana nu dispare Bella din peisaj. La atac Tanya.
- Edward, te-ai mai gandit la cadoul pentru Bella? Crezi ca ii va placea? am intrebat eu cu un interes prefacut.
- Oo, sigur ca da. Isi dorea de mult timp sa mearga acolo. Va fi o mare surpriza pentru ea, spuse el zambind.
- Cred ca trebuie sa punem la punct niste detalii, dar nu aici. Nu trebuie sa stie inca, am spus eu tragandu-l de mana spre iesirea din salon.
- Unde vrei sa mergem? ma intreba el precaut.
- Hai nu fi copil, mergem la tine in camera, am spus eu zambind gales la el.
- La naiba Tanya, de ce sa nu vorbim aici? De ce tocmai la mine in camera? intreba el incercand sa se retraga din mana mea.
- Crezi ca Bella va fi geloasa? l-am intrebat eu ranjind. Prostutule, tu chiar crezi ca eu ma dau la tine? Pfff.... ha ha ha, ma faci sa rad Ed. Asta a fost demult, acum mi-a trecut. Am prieten sa stii, dar nu a putut sa vina cu mine.
- Wow draga, tu prieten? Saracul, nu vreau sa mi-l imaginez in preajma ta. Ma mir cum de ti-ai facut unul. Si eu care credeam ca o sa mori fata batrana, rase el cu pofta.
M-am incruntat si-mi venea sa-i sterg una peste ochi. Calmeaza-te Tanya. Du-ti planul la bun sfarsit.
- Pai chiar daca nu ma crezi Ed, sa stii ca m-am schimbat. Nu mai sunt fata pe care o stiai tu, am spus eu incercand sa vorbesc cat mai natural posibil. Hai sa mergem odata daca vrei sa-i faci o surpriza placuta. Stai linistit ca nu te mananc, in plus ma bucur ca ai gasit pe cineva ca ea, chiar va sta foarte bine impreuna. Se vede in ochii si comportamenul ei ca te iubeste mult, am spus eu si simteam ca mi se face greata de la atata romantism.
- Bine hai. Imi place noua Tanya, imi spuse el zambind si ma conduse pana in camera lui.
O sa te fac sa-ti placa intr-adevar de noua Tanya, am spus eu in gand. Am intrat in camera lui si cand am vazut hainele Bellei peste tot m-a cuprins gelozia. De ce ea si nu eu? Mi-ar fi placut sa fie hainele mele acolo, nu ale ei. Ufff, dar nu este tarziu Tanya, ai rabdare, o sa fie cam dificil dar va merita.
- Deci? Cand ii vom spune Bellei de cadou? l-am intrebat eu.
- Pai in seara asta........
- Edward esti inauntru? se auzi o voce la usa.

Stiam cine era si am zis in cateva secunde toate injuraturile pe care le stiam. De ce trebuie sa apara peste tot fitoasa asta? Nu-mi va strica planul.
- Intra Alice, spuse Edward ducandu-se la usa deschizand-o.
- Ed... Tanya tu ce cauti aici? a intrebat ea furioasa cand m-a vazut.
- Aaaa... pai Tanya si cu mine pregateam ultimele detalii pentru cadoul Bellei, spuse Edward nelinistit.
- Cum adica " pregateam " cadoul Bellei? Tu si cu Tanya? Contribuiti amandoi? Il intreba Alice si privirea ei arata ca nu credea o iota.
- Pai da Alice, stii...eu m-am schimbat. Nu mai sunt aceeasi pe care o stiai tu, prietenul meu nu a putut sa ma insoteasca, am spus eu " sincera ". Trebuie sa-i fac sa ma creada. Cu Ed e mai usor, dar cu Alice imi va fi mai greu. Niciodata nu a avut incredere in mine, trebuie sa o conving ca m-am schimbat.
- Ha? Tu ai prieten? ma intreba ea amuzata. Tanita are prieten... ha ha ha.
- Nu-mi mai spune Tanita, te rog. Nu-mi place. Si da, am prieten si ne iubim foarte mult. Ne gandim serios la casatorie, am spus eu enervata. Cine se crede maimuta asta sa rada de mine? O sa mi-o platesti tu tampito.
- Sa zicem ca te cred. Sa zicem doar, si a iesit nervoasa pe usa.
Pfiuuuu..... bine ca a plecat. Nu stiam ce minciuni sa mai scormonesc si riscam sa stric planul. Offf Claire, cat imi doresc sa apari mai repede in peisaj.
- La ce te gandesti? imi intrerupse Edward gandurile.
- La Alice. Nu cred ca ma place, am spus eu suparata.
- Hey, nu-ti face griji, asa este ea. De fapt nu te-a placut niciodata. Va trebui sa-i dovedesti ca intr-adevar te-ai schimbat, imi zise Edward uitandu-se in ochii mei.
Oare nu mai are nici un sentiment pentru mine? Stiu ca ma placea candva. Bine zis, candva. Curand Bella nu va mai fi atat de norocoasa. Pana aici i-a fost traiul. Sper sa se bucure de cadou, pentru ca alta ocazie nu va mai avea. Ce idioata!
- Hey Ed, abia astept sa-i facem cadoul asta Bellei. Cu siguranta ii va placea. Te adora si......

- Ce dracu se intampla aici? Ce inseamna asta? Edward ce faci? Iar tu cine esti de te dai asa la el? am auzit o voce dinspre usa. Am incremenit cand am vazut-o pe Bella cu pumnii stransi langa usa. Fii calma Tanya, nu-i arata nici un fel de teama, nimic. Am zambit la ea.
- Bella, nu se intampla nimic. Nu este ceea ce crezi tu, spuse Edward zambind.
- Ei pe dracu nu! Sa nu-mi spui tu mie ca nu este nimic, cand eu vad faptele, a strigat ea.
- Ce fapte? Nu am facut nimic rau, doar discutam atat! am spus eu ridicand din umeri.
- Tanya, mai spune inca un cuvant si iti mut gura la ceafa da? Mai aveai putin si te urcai calare pe el. Deci eu ce sa cred din asta? a urlat ea la mine. Cum isi permite pupaza asta sa ridice tonul la mine? A venit spre mine si m-a strans de brat impingandu-ma.
- Auci Bella, doare. Da-mi drumul si lasa-ma sa-ti explic.

- Sa-mi explici ce? Am vazut destul. Iesi afara din casa mea, a spus ea aratand spre usa.
- Nu ai vazut nimic iubita, pentru ca nu s-a intamplat nimic, spuse Edward incercand sa aplaneze conflictul ce izbucnise intre noi.
- Bella, lasa-ma sa-ti explic, vrei sa stai jos? am intrebat eu.
- Nu vreau. Ma luati de proasta?
- Tanya, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i spunem adevarul, pana nu ne schilodeste pe amandoi, spuse Edward cu zambetul pe buze.
Cine se crede aiurita asta? Stai calma, joaca-ti cartile bine Tanya, m-am imbarbatat eu.
 - Iubita, o sa-ti spun pana la urma. Intre mine si Tanya nu este absolut nimic. Ne cunoastem din copilarie, dar niciodata nu am fost mai mult decat prieteni, a spus el imbratisand-o. Ohhh Ed, nu o mai imbratisa de fata cu mine. Simt cum revine furia. Idioato, stapaneste-te. Fa-o sa creada ca nu este nimic intre noi doi, de parca ar fi ceva. As vrea eu.
- Hai nu mai spune, a zis ea razand nervos.
- Ce spune Edward este adevarat. E drept ca acum ceva timp, pana sa te cunoasca pe tine, vroiam mai mult decat o simpla prietenie, dar sincer Bella, el nu este pentru mine. Nu ne potrivim. Nu mergem pe aceeasi frecventa, suntem ca nuca-n perete. Nu mai fi ursuza si asculta ce avem de spus. In plus eu am prieten sa stii, am incercat eu dar se pare ca nu a auzit ultima parte.
- Bine, astept o explicatie daca exista, a spus ea asezandu-se pe pat.
- Exista o explicatie, spuse Edward pana la urma. Vroiam sa-ti facem o surpriza, aveam de gand sa ti-o spun mai pe seara dar se pare ca trebuie sa-ti spunem acum, pana nu ne spargi capul la amandoi.
- O surpriza? a intrebat ea nevenindu-i sa creada.
- Da. Cand ai intrat noi puneam detaliile la punct, i-am raspuns eu.
- Si Alice de ce este nervoasa? ma intreba ea.
- Pentru ca vroia sa-ti faca ea surpriza, doar stii cum este Alice, se baga ca musca-n lapte peste tot, i-am raspuns eu.
- Hey, nu mai vorbi asa despre Alice, ca s-ar putea sa inveti sa zbori de pe balcon, spuse Edward razand.
Mda, cum zici tu, am zis in gandul meu.
- Cadoul meu pentru tine, de fapt cadoul nostru, spuse el uitandu-se la mine, este in cutiuta asta. Scoase din sertarul noptierei de langa pat, o cutiuta si i-o dadu. Iar aici o includem si pe Alice, sa nu se supere, chiar daca vroia sa faca totul singura, spuse Edward sarutand-o.
Uhh, imi stricati tot cheful cu sentimentalismele voastre caraghioase. Cand a vazut cadoul a inceput sa planga si l-a imbratisat pe Ed cerandu-si iertare ca fusese atat de proasta, ca a crezut altceva, bla bla bla. E timpul sa ma joc putin si eu. M-am dus la ea si i-am pus o mana pe umar.
- Te rog sa ma ierti Tanya. Imi pare rau, sincer, imi zise ea cu lacrimi in ochi.
Ce plangacioasa mai este. Infumurata. Lasa ca-ti scot eu fumurile din cap.
- Stai linistita Bella, te inteleg. In locul tau probabil as fi reactionat la fel, i-am spus eu.
S-a ridicat de pe pat si a venit sa ma imbratiseze. Ooh, nuu, nu. Nu vreau sa ma atingi, am facut eu un efort destul de mare sa pun mana pe umarul tau. Va trebui sa ma spal cu dezinfectant dupa ce plec de aici.
- Pfuu, grea zi am avut. Dar ma simt minunat acum si imi pare rau ca v-am facut sa-mi aratati surpriza,
a spus ea stergandu-si lacrimile.
- Nu-i nimic iubita. Ma bucur ca ai stat sa asculti, e mai bine ca ti-am spus acum, pentru ca tot timpul ma gandeam ca o sa devin sacul tau de box, spuse Edward zambind.
- Sau eu as fi putut deveni, i-am spus incercand sa zambesc cat mai natural.
Se pare ca merge de minune planul pana la urma. A fost cam dificil la inceput, dar bine ca a trecut. De-ar sti Edward ce viata o sa-l astepte de acum incolo. Dar sa nu ma mai gandesc la asta acum. Trebuie oricum sa o aduc pe Claire cat mai repede in peisaj. Oare Bella chiar nu stie despre ea? Parintii ei nu stiu nimic? Ma gandesc ca nu stiu, altfel Bella o pomenea cumva, sau aflam cate ceva. Mai bine ca nu stie. Nici nu trebuie.
- Haide sa mergem in salon, lumea cred ca se intreaba pe unde am disparut, spuse Edward ridicandu-se de pe pat.
Cand sa intram in salon, ne-am intalnit cu Alice care iesea din bucatarie cu tafnoasa de Rosalie, Emmet si psihopatul Jasper. Ce fata are. Alice ma tintui cu privirea.
- Alice, nu mai fi suparata, mi-au explicat tot, ii spuse Bella.
- Nu-ti face griji Bella, spuse ea zambind. Trebuie sa invat sa mai si pierd nu?
- Sa stii ca te-am inclus si pe tine la daruirea cadoului, spuse Bella zambind la ea.
Amandoua niste urate si niste frustrate.
- Multumesc Bella, a spus ea.
Multumesc Bella, am zis eu in gandul meu cu o voce pitigaiata, incercand sa o imit. Cate multumiri frate? Astia s-au nascut cu multumitul in gat?
 - Hai sa intram, spuse Alice uitandu-se la mine inca o data urat si deschise usa.
Sa te ia dracu Alice Cullen, o sa mi-o platesti si tu. Mai intai sa termin cu adorata ta Bellita, am spus eu in gand zambind.

3 comentarii:

  1. sssssssssssuuuppppeeerrr
    astept next cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  2. vai ce super ii ficul acuma l-am descoperit imi place la nebunie ii unul din preferatele mele
    astept cat mai repede cap urmator

    RăspundețiȘtergere
  3. este super si eu am un fanfik il gasesti aici daca vrei sal citesti www.maddy-yoana.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.