In cautarea dragostei

marți, 27 iulie 2010

Dragostea nu moare CAPITOLUL 7


- Edward, e minunat. Incredibil de frumos. Cat mi-am dorit sa ajung aici. Visul meu s-a implinit. Acesta este raiul? Eu cu barbatul vietii mele, singuri pe cea frumoasa insula din lume. Iti multumesc Edward, iti multumesc pentru ca imi faci viata frumoasa, am spus eu cu lacrimi in ochi de fericire.
Edward s-a apropiat de mine si ma imbratisa.
- Scumpa mea, tu meriti tot ce este mai bun pe lumea asta. Fara tine viata mea nu ar avea nici un sens. Esti ratiunea mea de a trai, spuse el cufundandu-ne intr-un sarut lung, dulce, delicat.
- Hai sa intram in casa, spuse el si ma lua de mana.
Casa era mare, fara etaj, alba. Era simpla din exterior, dar interiorul iti lua ochii.




- Este superb, am spus eu cu ochii cat cepele vazand interiorul.
- Da, este decorata de Esme, a spus Edward tinandu-ma de mana. Carlisle i-a facut insula cadou la aniversarea a 10 ani de casnicie. I-a dat numele ei, Esme.
- Cadou? O insula cadou? Cine in lumea asta ar face o insula cadou? am intrebat facand ochii mari.
- Deci te-am surprins nu? intreba Edward.
- Da, m-ai surprins placut, i-am raspuns eu zambind. Mi-e foame, ce mancam? am intrebat eu cand stomacul meu incepuse sa-si ceara drepturile.
- Hai sa-ti arat bucataria, spuse Edward tragandu-ma dupa el. Este aprovizionata cu de toate. O familie angajata de Carlisle, are grija de casa cand nu este nimeni aici.
Ma conduse in bucatarie, care era uimitor de mare.

- Wow, este magnific, am spus eu. Parca traiesc intr-un vis.
- Nu este un vis iubito. Este realitatea si asa va fi toata viata, imi spuse el trgandu-ma mai aproape in imbratisarea lui calda.
M-am dus la frigiderul care era plin si nu stiam ce sa scot. Pana la urma m-am rezumat la o portie de lasagna si niste fructe.Am scos un pui din congelator si l-am lasat la dezghetat cu gandul sa fac ceva la cuptor mai tarziu. Dupa ce am mancat, am spalat farfuriile si le-am pus la locul lor. Sentimentul acela de neliniste aparu imediat. Edward observa ca ceva nu este in regula cu mine si veni spre mine nelinistit.
- Ce ai patit? S-a intamplat ceva? ma intreba el luandu-mi mainile intr-ale sale.
- Nu stiu. Este un sentiment ciudat. Acelasi sentiment pe care l-am avut si in avion.
- Ce sentiment? ma intreba el nelinistit.
- Nu stiu sa-l explic. E un sentiment....ciudat. Rau. Presimt ca ceva o sa se intample, am spus eu intrand in panica.
- Iubire, atat timp cat esti cu mine, nu ti se va intampla nimic. Nu voi permite asta, spuse el imbratisandu-ma si ma saruta pe frunte.
- Stiu asta, dar este ceva ce nu pot controla. Poate este de la oboseala, sau de la emotii, am spus eu privindu-l.
- Hai sa facem o baie. O sa te relaxezi imediat.
- Bine, ma duc sa-mi iau costumul de baie si vin, am spus eu indreptandu-ma spre bagaje. Nu le aranjez acum, bagajele astea o sa astepte o zi pana sa le pun la punct. De parca imi mai pasa de ceva daca eram cu iubirea vietii mele in locul acesta de vis.
- Ok, eu ma duc inainte. Te astept, imi spuse el zambind.
Ma uitam dupa el in timp ce se indrepta spre oceanul din fata casei. Isi dadu hainele jos pana ramase complet gol si intra in apa. Dorinta se aprinse in mine.
- La naiba cu costumul de baie, am spus eu si m-am indreptat catre Edward care statea cu spatele. M-am dezbracat de rochie, m-am descaltat, mi-am dat jos lenjeria intima rosind putin si am intrat in apa usor. Ce calda era. Se inserase si luna se oglindea in apa. Edward parea un personaj de basm. Era atat de frumos, in toata goliciunea lui. M-am apropiat de el si i-am pus mainile pe spate, mangaindu-l. S-a intors spre mine zambind.
- Mmmm, asta este costumul tau de baie? ma intreba el uitandu-se la fata mea, apoi cobori privirea.
- Pai... da. Seamana cu costumul tau, am spus eu zambind.
- Da, cu mici diferente, imi spuse el tragandu-ma mai aproape.
- Da? Si care sunt acelea? am intrebat eu apropiindu-mi buzele de ale lui.
- Vrei sa-ti arat? Curioasa mica ce esti. Stii ce se spune despre curiosi nu? Mor repede, imi spuse el zambind unindu-ne intr-un sarut dulce.
- Da, ai dreptate. Dar macar mor informati, am spus eu cazand prada pasiunii ce pusese stapanire pe amandoi.
Ne tineam strans in brate si ne sarutam. Pentru altii, sarutul era probabil la fel de fiecare data, dar pentru noi, fiecare sarut era nou. Traiam fiecare clipa cu intensitate. A inceput sa-mi maseze spatele, pornind de la ceafa si oprindu-se in talie, doar cu varfurile degetelor. Incepea sa ma cuprinda ameteala, dorinta, pasiunea nebuna. O mana am pus-o pe pieptul lui, mangaind pielea fina, iar cealalta mana mangaia parul de la ceafa, trecand cu degete prin el. Incepuse sa geama de placere, soptind cuvinte incet incat ma chinuiam sa descifrez ce spunea. M-a strans cu putere in brate si a inceput sa ma sarute pe gat, coborand mai apoi pe sani. Am dat capul pe spate din cauza placerii, fiorii facandu-si loc in fiecare particica din corpul meu. Cobori o mana pe un san, masandu-l usor. Mii de tepuse simteam in unele locuri iar caldura ma cuprindea. M-a luat in brate si am iesit din apa, uitandu-ne unul in ochii celuilalt. Ne-am asezat pe o patura pe care o adusese cu el cand venise sa se scalde. M-a asezat cu blandete si-mi lua chipul in maini.
- Te iubesc Bella mea.
- Te iubesc Edward al meu, te voi iubi mereu.

9 comentarii:

  1. Gata si capitolul 7, sper ca este mai bun decat 6. M-am cam grabit, dar cand ai colegi galagiosi pe langa tine si un sef care atunci nd vorbeste se auze in tot orasul, nu prea iti mai sta gandul la scris. Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. super
    astept continuarea cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  3. super astept next cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce termin de tradus fic-ul celalalt il voi continua pe asta. Asta este al meu personal si-mi trebuie multa capacitate de gandire. Nu am mai scris niciodata un fic, am multe idei si trebuie sa le urmez pas cu pas si in ordine.:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, ca sa fiu scurta astept capitolul urmator pentru a da un comm mai mare pentru ca mi-e atat de somn...Bella si Ed sunt draguti insa sper ca vor face ceva mai interesant impreuna.

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.