In cautarea dragostei

joi, 29 iulie 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 1

"Bună. Numele meu este Tanya! M-am născut şi am crescut în Alaska, in prezent fiind chelneriţă în restaurantul mamei mele. Sunt atât de emoţionată de tot, bine, nu faptul că suntem în Washington unde este frig şi ploua mereu. Sunt sigura că totul se va transforma în jur, cât mai curând voi incepe căutarea dragostei! "



"Bună ziua Numele meu este Angela. Sunt bibliotecara si lucrez pentru o bibliotecă în Seattle. Am o diplomă de master în literatura la Universitatea din Seattle."



"Hola, numele meu este Carmen. Sunt din Brazilia iniţial, dar acum sunt la şcoală şi la muncă în Los Angeles. Trebuie să spun, deja imi lipseste soarele."



"Bună ziua, numele meu este Bella şi sunt din Phoenix, Arizona, unde am crescut cu mama mea, până in ultimul an la colegiu. M-am specializat în literatură clasică la Universitatea Dartmouth. De atunci, m-am întors in Phoenix si predau limba engleza la liceu.



"Bună, numele meu este Rosalie, am crescut în Chicago, dar de atunci m-am mutat intre lucruri mai mari şi mai bune.. Am trait în New York in ultimii ani lucrand ca model, deşi eu nu sunt de fapt din New York, cu toate că de multe ori zbor în jurul lumii pentru a face diverse joburi m-am gândit ca acest lucru ar putea fi o şansă de a avea un pic de distracţie .... "



"Hei, Numele meu este Jessica şi sunt din Texas. Părinţii mei au propria ferma de vite şi am crescut acolo.  Oricum, eu sper că venind aici in cautarea dragostei, sa am parte de ea. "



"Salut numele meu este Kate. Sunt din Carolina de Sud si sunt clasicul tau clopotel sudic. Spre deosebire de, probabil, cele mai multe dintre aceste fete, nu ma îngrijorez de educaţia după liceu, deoarece am de gând să fiu cea mai perfectă gospodina. Sunt frumoasa, tinara şi gata pentru a intemeia o familie. "



"Buna, numele meu este Irina. Sunt din Denver, Colorado.. Îmi place sa ma plimb în aer liber şi  sa calatoresc prin munţii din jurul casei mele. Omul meu perfect va trebui să iubeasca la fel de mult sa se plimbe in aer liber, şi va trebui să ii placa excursiile, dar nu ştii niciodată ce-ar putea găsi în pădure ... "



"Hei, Numele meu este Lauren! Am o diploma in psihologie, dar să-ţi spun adevărul, eu nu sunt destul de sigura că am de gând sa o utilizez vreodata. Îmi place imaginatia oamenilor, deşi, de aceea cred că am de gând să trec prin asta până la capăt. "



"Bună ziua, numele meu este Jane, am venit recent din militarie, iar eu nu sunt prea incantata despre aceasta.. Îmi place lupta, mai ales pentru ţara mea şi pentru cei pe care ii iubesc. Eu nu sunt destul de sigura de ce sunt într-adevăr aici, dar nu am de gând să ma plâng. "






Şi acestea sunt minunatele noastre doamne. Toate cele zece au sosit recent în familia de origine a burlacului  nostru ... Să vedem ce vor obtine ele de-a lungul sederii aici.







6 comentarii:

  1. Deci ficul asta este un fel de " Burlacul " ? sa inteleg ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este un fel de Burlacul!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Maxim axum 5 min citisem pe net cand incepe sezonul 3 din Burlacul.. si ma intrebam ce fete o sa vina si cum o sa arate ;))
    azi ti-am descoperit blogul .. deci ma apuc de citi ;)) :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. ideea mi se pare pur si simplu uimitoare, dar depinde cum o va pune si scriitoare in rama
    ma bucur ca-l traduci.

    nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar eu sunt noua, si as vrea, daca poti, sa treci sa citesti si ficul meu.

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.