In cautarea dragostei

sâmbătă, 31 iulie 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 2

Zece femei au coborat dintr-o limuzina si au stat inaintea portii de lemn care era extrem de mare. Din poarta, femeile puteau prinde o bucatica din casa. Aceasta, a fost construita adânc în pădure, astfel copacii o  înconjurau din toate părţile. Erau ferestre mari în întreaga casă, care permiteau femeilor să prindă cateva elemente din interior.


"Acest lucru este uimitor." Irina mormăi. Ea s-a uitat în jurul casei, în timp ce celelalte încearcau să priveasca în interior.

"Puteţi spune asta de două ori." a spus Tanya. Ea a observat un TV mare cu ecran plat, canapea din piele, şi opere diverse de arta ce atarnau pe o parte din peretii unei camere. "Deşi, cine ar avea o casa cu atât de multe ferestre? Aceasta casa este doar o cerere pentru a fi jefuita imediat."

"Eu nu as încerca ... suntem la TV, iti amintesti?" spuse Jane. Ea a fost în picioare în spatele tuturor, urmărind reacţia fiecareia in parte.

"Cum aş putea uita?"  a spus Tanya cu un zâmbet.

In timp ce femeile au continuat să vorbească între ele, portile din lemn s-au deschis imediat. Aceasta  mişcare a atras atenţia tuturor. Când s-au deschis portile de tot, ele si-au luat bagajele şi au pasit pe aleea făcută din piatră roşie, cu cate o fantana pe fiecare parte. Partea din faţă a casei dadea spre padure, care era incredibil de eleganta. Femeile se oprira la uşă din nou, aşteptând mişcarea următoare.

"Bună ziua doamnelor." spuse un tanar care deschise usa si iesi in prag. El era imbracat cu o pereche de pantaloni negri şi o cămaşă albastră. Avea părul blond, care era legat in coada. "Numele meu este James şi eu sunt responsabil de securitatea burlacului nostru, dar va va explica el toate acestea mai târziu, în seara asta la un barbeque. El este aici. Doar sa stiti, acesta este de origine burlacul nostru de familie. Cu toate acestea , toate pozele au fost eliminate în prezent şi vor reveni încet, după seara aceasta. Pentru moment, sunteţi binevenite să veniti cu mine, pentru a va preda camerele voastre, voi alegeti cum vreti sa stai si cu cine. Bine ati venit, doamnelor. "

James s-a dat la o parte astfel încât toată lumea sa poata intra grabita. Aceasta a fost ca şi cum nu a fost o vânzare la mall-ul local, toate femeile grabindu-se sa ocupe camerele si sa vada cate paturi sunt in ele.   Tanya, Kate şi Irina au găsit o cameră cu trei paturi. Era evident că aceasta ar fi fost camera cuiva, cu toate ca obiectele personale au fost scoase. Apoi, Jessica şi Lauren au găsit o cameră simplă cu două paturi. Acestea au aruncat bagajele pe paturi si au pornit pentru a vedea restul casei. Rosalie a găsit prima incapere, cu un singur pat. Ea a pus geanta pe pat şi a început să despacheteze. Carmen, Angela si Jane au găsit altă cameră cu trei paturi, avand peretii varuiti in culori vii. Au separat paturile deoarece erau apropiate. Jane zambi la culorile de pe pereti şi a plecat sa vada si celelalte camere. Din păcate, Bella a găsit doar ultima cameră cu un pat single. Peretele a fost acoperit cu CD-uri şi DVD-uri, cu toate că Bella ar putea spune că unele au fost scoase. Era o canapea lunga,neagra langa o fereastra în timp ce patul era lipit de celalalt perete, care era departe. Bella si-a pus geanta ei  pat si a inceput sa sa uite prin CD-uri.

"Bella, vreau eu camera asta." spuse Jane cand a intrat in camera.

"Ce?" intreba Bella.

"Ti-am spus, vreau această cameră pentru ca cealaltă cameră este prea luminoasa, prea roz.." spuse Jane.

"Ei bine ... hm ... imi pare rau.  Poţi să întrebi pe altcineva ..." spuse Bella.

Jane se uita urat la Bella înainte de a iesi din camera ce o ocupase aceasta. In camera de langa ea a vazut bagajele puse pe paturi, dar fetele nu erau pe nicaieri. Privind în jos pe hol sa nu observe cineva si nestiind ale cui sunt acele bagaje, se gandi sa faca schimb, sa ia bagajul ei si sa-l puna intre celelalte, iar un bajaj de acolo, luat la intamplare sa-l duca in camera ei.

"Hei! Asta e geanta mea!" striga Irina cand a vazut ca Jane se deplasează cu geanta ei pe hol.

"Haaa? Este bine, atunci ... Uite-o."  Jane arunca bagajul în jos pe scări si apoi fugi înapoi în cameră pentru a pune geanta ei pe pat şi incepu sa despacheteze.

"Nu poti face asta!" striga Kate.

"De ce nu?" a intrebat Jane si s-a indreptat atât de aproape de Kate că au fost nas in nas.

"Pentru că Irina va sta aici." spuse Tanya care venise si ea in camerei. "Deci, de ce nu ai ... ce-ai spus înainte? "Haaa? Este bine, atunci ... Uite-o". Tanya a apucat imediat bagajul lui Jane si l-a azvarlit pe fereastră.

"Nenorocito!" mormai Jane. Ea a încercat să sară la Tanya, dar a fost împiedicată de două braţe puternice.

"Fetelor, nu trebuia să intervin, dar se pare că va trebui deoarece nu puteti acţiona ca niste adulti .
Jane, du-te inapoi in camera ta, aceasta incapere nu este a ta."
Jane s-a întors si a palmuit-o pe Tanya. El a luat-o de brat si o scoase afara din camera, iesind cu ea din casa si se indreptara spre lucrurile cazute peste tot de la geam.

În timp ce doamnele se stabileau în camerele lor , hai să mergem să-l cunoastem pe burlacul nostru ...


Edward Cullen a crescut în Chicago, dar s-a mutat in Seattle după ce si-a terminat studiile si rezidentiatul. El este in prezent un chirurg renumit din Seattle. Desi averea sa a crescut foarte mult, el si-a donat o parte din aceasta in scopuri caritabile, în timp ce isi foloseste restul averii in investitii.

Edward Cullen stătea pe balconul apartamentului său. Părul lui de bronz era căzut putin peste faţa lui, cateva suvite acoperindu-i ochii verzi. Vantul adia usor si-i rasfira parul. Era imbracat cu o pereche de blugi albastru închis, care atîrna scăzut pe solduri. Avea o cămaşă albă, iar nasturii de sus erau descheiati, facandu-i un decolteu in V in jurul gâtului. Arata destul de bine, mai ales că-si arăta masa musculara din piept si brate. Edward suspină înainte de a lua o înghiţitură de bere ce o avea în mână. De îndată ce a sunat telefonul mobil, l-a dus grabit la ureche.

"Hei ... Da, eu sunt gata ... Cu siguranta va fi interesant ... Bine, vom vorbi mai târziu omule."

Edward închise telefonul şi a zâmbit strâmb înainte de a lua o altă înghiţitură de bere. S-a întors şi a intrat înapoi în casă, usile glisante de sticla închizandu-se în spatele lui.

Edward alerga până la intrarea din faţa casei parintilor lui din Washington. Casa a fost întotdeauna scaparea familiei in mijlocul verii, deoarece era la o oră distanţă de plajă, ascunsa în pădure şi întotdeauna racoroasa pe timp de vară. A zâmbit, amintindu-si unele dintre distracţii, sau ceea ce a împărtăşit cu fraţii lui aici. James statea in prag. Edward zambi cand il vazu.


"Imi pare bine ca te vad, Edward." spuse James strangandu-i mâna lui Edward.

"Si mie James. Cum sunt fetele?" intreba Edward.

"Unele sunt  liniştite, în timp ce altele sunt ca o tornada. Sunt sigur că veţi găsi una chiar pe gustul dumneavoastră în acest buchet." rase James.
Edward râse si el si dădu din cap.

"Deci, eşti gata să le cunosti?" intreba James.

"Da, sunt." spuse Edward.

"Bine atunci, hai să mergem." spuse James.

Ei au continuat să se plimbe în jurul casei, până când au ajuns în spatele acesteia. Fetele erau adunate în jurul unui spatiu verde, care separa casa de pădure. Câteva stateau aşezate pe scaune în timp ce altele vorbeau plimbandu-se.


"Doamnelor Bună ziua!" spuse James. Toată lumea si-a îndreptat atenţia spre el şi au aşteptat anuntul. "Deci, licenţiatul nostru a sosit şi este nerăbdător să va cunoasca ... Doamnelor, mi-ar placea ca una din voi sa fie alaturi pentru totdeauna de Edward Cullen." Edward a ieşit din casa. El zambi la grupul de femei, făcând câteva dintre ele sa leşine şi o roşeaţă ii aparu în obraji.
"Edward, cred că aveţi ceva de mâncare la grătar sus, precum şi unele femei pentru a te satisface Ne vedem mai tarziu.." James a pasit inapoi zambind, mangaind umarul lui Edward cand a trecut pe langa el.

"Bună ziua tuturor. Deci ... mancam hamburgheri?"  Toată lumea a fost de acord instantaneu. Edward s-a intors facandu-le semn sa-l urmeze pe terasa. Tanya şi Kate au fost primele care l-au urmat. Chiar dacă era un strat de nori gri agăţati în partea de sus ale copacilor, lasandu-se putin frigul,  ambele femei erau imbracate in fuste destul de scurte.

"Bună ziua, numele meu este Kate."

"Şi al meu este Tanya."

Ele au mers cu Edward la gratar, stand de o parte si cealalta a acestuia. Kate a fost destul de îndrăzneaţa pentru a plasa o mână prin braţul îndoit al lui Edward şi cealalta o puse pe bicepsii lui.

"Mmm ... bratele tale sunt ca niste arme puternice." a spus Kate, accentul sau fiind putin mai gros. "Inseamna ca  lucrezi afară o mulţime."

"Când pot si eu." ridica Edward din umeri.

Kate şi Tanya au furat de cele mai multe ori atenţia lui Edward, în timp ce el fierbea. Cu toate acestea, de îndată ce s-au făcut hamburgerii, i-a pus pe masă şi toată lumea s-a intins dupa ei. Bella şi Angela au fost ultimele care au ajuns la masa.

"Ce-mi spui despre tine?" intreba Edward uitandu-se la Kate.

"Caut să am o casa a mea sau sa fiu o soţie trofeu. " a declarat Kate, fluturandu-si genele. Rosalie tuşi în servetelul ei, încercând să-si ascundă râsul. Kate i-a adresat o privire  furioasa, apoi il privi dulce pe Edward care zambi incruntat.

"Sunt în prezent,  studenta in Los Angeles." spuse Carmen, permiţând ca accentul ei sa fie ameninţător pentru Kate. "Eu lucrez pentru o universitate în principal."

"Ce studiezi?" intreba Edward.

"În prezent, o politica de masterat." A spus ea. "Vreau să mă întorc în Brazilia şi să lucreze în guvern la un moment dat sau, eventual., S-ar putea sa stau în Statele Unite şi sa lucrez pentru guvern aici."

"Acestea sunt câteva obiective destul de elevate." Edward dădu din cap.

"Sunt o chelnerita pentru restaurant mamei mele. Avem parte de unele dintre cele mai proaspete produse, deoarece tatal meu lucreaza la o barca pentru crabi, de obicei, ne aduce ceva.". Tanya a spus cu mândrie.

"Barca pentru crabi? Trebuie să fii din Alaska sau Canada, sau partea de nord est a SUA." spuse Edward.

" Eu sunt din Alaska". spuse Tanya
"Deci, nu esti deranjata de ceata sau frig aici."

"Nu, nu chiar. Mi-ar fi plăcut să fie soare, totuşi." spuse Tanya
"Ce e cu tine ..." Edward facand semn pentru Angela.

"Sunt un bibliotecar din Seattle." Angela a ridicat din umeri. "Nimic interesant, cred."

"Seattle? Deci tu esti un localnic, nu-i asa?"

"Născuta şi crescuta." spuse Angela, un indiciu de mândrie se simti anemic în vocea ei.

"Ce e cu tine?" Edward din din cap catre Rosalie, care-si terminase deja hamburgherii.
"Numele meu este Rosalie şi am crescut în Chicago, dar m-am mutat la New York, deşi eu nu sunt acolo tot timpul, fie eu lucrez pentru o companie de modeling şi sunt de obicei in zbor către diverse locatii." Rosalie a declarat cu nonşalanţă.

"Ştiam eu te-am văzut în unele reviste !" striga Lauren, arătînd cu nerăbdare la Rosalie. Rosalie s-a uitat la ea ca si cum ar fi vazut o nebuna. Incepu sa tuseasca si spuse:
"Am fost într-o mulţime de reviste."  ridicand din umeri.

"Oricine altcineva care doreste să vorbeasca voluntar înainte de a se ridica mai multe persoane?" intreba Edward uitandu-se printre cateva suvite de par ce-i cadeau in dreptul ochilor lui verzi, la fetele ramase.

"Buna, eu sunt Jessica. Lucrez la ferma tatalui meu. Detinem o ferma de vite." a declarat Jessica. "Apropo, te-ai gândit vreodată la o compensare cu privire la unele dintre aceste terenuri?  Este foarte aglomerat aici."

"Hei! Iubesc copacii! Este atât de natural ..." mormai Irina
"Ce ştii tu despre asta?" o intreba Jessica incruntandu-se.
"Eu lucrez pentru o companie care are oameni afară facand drumetii in Muntii Stancosi." riposta Irina. Jessica a deschis gura să spună ceva, dar o tinu inchisa pana la urma.

"Esti platita sa faci o excursie pe jos?" intreba Edward
"Este cel mai bun mod de viata, daca ma intrebi pe mine." Irina zîmbi cu mândrie.

"Eu ar trebui să spun. Fraţii mei şi cu mine facem excursii pe jos în această pădure aproape in fiecare zi. Ştim cu toţii aceste trasee."

"Poate ma veti lua pentru a-mi arăta unele dintre aceste trasee cândva." Irina a spus schitand un pupic.

"Poate candva." Edward a spus cu un zâmbet. "Next?"

"Um ... Sunt Lauren şi am un grad de psihologie, dar nu sunt foarte sigura de ceea ce vreau sa fac cu ea. Caut încă în jur de muncă dar nu am gasit ceva sa-mi placa."

"Ai vreo idee?" intreba Edward si lua o înghiţitură de ceai rece
"Nu, nu chiar." Lauren a ridicat din umeri ca şi cum aceasta nu contează.

Edward a fost tăcut in acest timp şi s-a uitat în jurul mesei.

"Um, eu sunt Bella şi sunt din Phoenix ..."

"Stai, dvs. din Phoenix?" intreba Jessica. "Oamenii din Phoenix nu ar trebui să fie bronzati?"

"Cred că de aceea m-au dat afara si m-au facut sa vin aici." Bella răspuns fără ezitare. "Oricum, eu sunt  profesor la un liceu."

"Serios? Ce predai?" intreba Edward
"Preponderent  limba engleză pentru seniori, dar am avut clase de la fiecare nivel de clasa." Bella ridică din umeri. "Îmi place curriculum-ul de lectură pentru persoanele în vârstă, cel mai mult."

"Care este cartea ta preferată?" o intreba Angela
"Aceasta este o întrebare grea ... acolo 'Mândrie şi prejudecată, Wuthering Heights, şi ca o carte aleatoare, Catch-22". Bella a spus cu un zâmbet.

"Pare a fi o gama interesanta de genuri." spuse Edward
"Eu niciodată nu aş fi capabila să nu returnez o carte, cu toate ca de multe ori mai uit, pentru ca o citesc de foarte multe ori. Eu nu-mi pot permite sa merg la oricare din librării pentru că as petrece prea mult timp." Bella a declarat, roşind uşor la conştiinţă.

"Oh, te ajut eu!" spuse Angela . Cele două fete instantaneu s-au scos din conversaţie de restul din tabel astfel încât acestea sa poata avea propriile lor conversatii.

"Şi ultima ..." a spus Edward, uitandu-se la Jane.

"M-am întors din Irak." spuse Jane dand din umeri.

"Serios? Asta trebuie să fi fost ... intens, pentru a spune cel mai puţin." spuse Edward
"Tu nu au nici o idee." spuse Jane
Edward a continuat să se cunoască cu toţi cei care şedeau la masă cu el. Câteva dintre fete abia s-au atins de hamburgerii lor în timp ce altele au cerut mai mult, inclusiv Rose care au surprins-o pe Lauren si Jessica. Toată lumea a ajutat la curatenia mesei, ducand ce era pe masa in bucatarie. Edward a oferit tuturor o bere sau un pahar de vin pentru a termina noaptea.

Deci, ce camere si-au ales fetele? " intreba Edward. El a observat ca, câteva dintre fete au avut de gând să răspundă în acelaşi timp, aşa că le-a oprit. "De ce nu va voi arăta doar eu?"

"Desigur!" striga Lauren. Edward urcă pe scări înconjurat de fete. El a explicat modul în care mama sa a facut decoratiunile prin casa, cum  şi modul fratelui sau de a face un colaj care atîrna pe perete, lângă scări. Bella a fost singura care a privit-o cu adevărat. Ea a trebuit să fie trasa de la distanţă de Angela, astfel incat sa nu se încadrează în spatele grupului.

"Deci, cine e în camera asta?" intreba Edward. A deschis usa de la prima camera unde se aflau trei paturi, cu bagaje, pungi şi haine pe ele.

"Noi suntem!" spuse Kate. Tanya, Irina, şi eu. Ei au intrat în cameră şi fetele s-au dus catre paturile lor. Edward clătină din cap şi se uită în jurul camerei.

"Echipajul într-adevăr a curatat camerele, nu-i asa? Aici statea sora unui prieten de-al meu. Au fost suficient de grave problemele ei acum, pentru că ea întotdeauna a venit aici cu noi." spuse Edward
"Aceasta nu este casa ta permanenta?" il intreba Bella
"Nu, am crescut în Chicago,"  - Edward, il striga Rosalie si-i trimise un zambet, dar el abia s-a uitat la ea. "Aceasta este casa noastră de vacanţă Noi, de obicei, venim aici vara.".

"De ce? De ce nu ai vrea să fie în soare si a fost ridicata mai mult in umbra copacilor?" intreba Tanya
- Este foarte bine asa, aici ...Este foarte racoroasa vara"  spuse Edward ridicănd din umeri. "Plus că într-adevăr a devenit o traditie...ma refer la venitul nostru in fiecare vara"

"Nu aş minti spunand ca as vrea sa vin si eu aici ca o tradiţie." Kate zîmbi.

"Urmatoarea cameră?" intreba Edward. Grupul a ieşit şi Edward a deschis uşa următoare. Nu era decat un singur pat şi câteva pungi de bagaje la o parte. "Deci, cine a fost norocoasa care a ajuns in camera fratelui meu?"

"Asta este a mea." spuse Rosalie. "Fratele tău e într-adevăr în sport?", intreba ea vazand cateva fotografii pe rafturi.

"Este viaţa lui." Edward zambi. "Next?"

Camera de lângă a fost a lui Lauren şi a Jessicai. Inainte era o camera suplimentara pentru oaspeti. Apoi a urmat Carmen, Jane, şi Angela. Asta s-a dovedit a fi camera uneia dintre surorile lui Edward. Jane a făcut câteva comentarii despre ea fiind prea roz şi fetişcană, cauzând rasul lui Edward.

"În cele din urmă, cine sta în camera asta?" intreba Edward  înainte de deschiderea usa de la ultima camera, ramanand in prag si uitandu-se la cele....sau cea care a mai ramas, zambind.
"Um, eu stau." spuse Bella
"Se pare ca ai camera mea." Edward zambi. "Sunt surprins ca a fost lasata pentru cazare", spuse el zambind gales la viitoarea proprietara. Bella se uita in ochii lui verzi, pierzandu-se in ei, apoi lasa privirea in jos, rusinata, ceea ce ii starni din nou un zambet lui Edward..

"Ce? Aceasta este camera ta?" intreba Jessica aproape tipand

"Este decorata de mine. Acestea sunt rafturile pentru muzica mea." spuse Edward cu mândrie.

"Am admirat colecţia dvs. mai devreme. Eu nu cred că altcineva ar avea atat de multa muzica clasica." spuse Bella imbujorata.

"A fost întotdeauna genul meu preferat." spuse Edward

"Este si unul de-al meu, de asemenea." admise Bella. "Ascultându-l m-a facut sa-mi doresc să ma înveţe cum să cânt la pian."

"Care este filmul tau preferat?" intreba Edward uitandu-se in ochii ei mari ciocolatii.
"Aceasta este o întrebare grea, domnul Cullen. " spuse Bella zambind. Edward a râs şi dădu din cap.

"Eu nu te condamn, nu cred că as avea posibilitatea de a alege doar unul sau doua genuri de filme."  spuse Edward

Bella o observa pe Angela zîmbind la ea din camera în timp ce câteva dintre cateva se uitau urat. Ea ştia că si-a făcut doar câteva duşmancei, dar nu a fost prea îngrijorata. Acest lucru a fost un concurs între un grup de femei. O sa existe pana la urma lupte, strigate, tipete, urlete, certuri şi peste toate doar o curva se potriveşte acestui scenariu.

"Ei bine, doamnelor, a fost o seara minunata." spuse Edward. "Dar mă tem că trebuie sa ma intorc in Seattle."

"Vrei să spui că nu locuiesti aici?"  pufni Tanya
"Dacă ar fi stat aici, nu ar mai conduce degeaba înapoi la Seattle." gemu Rosalie. Bella şi Angela au râs, dar s-au oprit repede atunci când Tanya se uita urat la ele.

"Îmi pare rău, dar nu, nu voi rămâne aici. Vorbim curand." spuse Edward. "Sa aveti o noapte bună."

Grupul de fete se întoarse la parter cu Edward. În loc sa iasa pe uşa din faţă, deoarece unele dintre fete asa au crezut, Edward intra intr-o sala si deschise o usa ce dadea in garaj. El a zâmbit şi si-a fluturat mana catre grup înainte sa dispara în garaj . Unele dintre fete s-au întors in camerele lor în timp ce altele se uitau dupa  Edward plecand intr-un Volvo argintiu.

"Asta a fost ciudat." a comentat Rosalie
"Nu glumeste." murmura Jane
"El e asa de fierbinte!" spuse Kate cu un zâmbet.

"Ai văzut fundul lui?" intreba Tanya . Bella şi Angela facura ochii mari, la felul cum se uitau Tanya, Kate, Lauren si Jessica, apoi cele doua au urcat la etaj.

"Care crezi că a fost cel mai bun ... lucru activ?" Angela o întreba pe Bella.

"Altele decât muzica?" intreba Bella
"Altele decât muzica sa." Angela dădu din cap.

"Um ... probabil ochii lui. Au fost chiar atât de uimitori." spuse Bella
"Sunt de acord, dar aş spune, de asemenea, zambetul lui". spuse Angela
"Da, Sunt de acord cu asta." Bella dădu din cap. "Deci ... ai de lucru la o bibliotecă?"

"Cred ca vom deveni prietene destul de rapid." rase Angela
"Cred ca sunt de acord cu tine " spuse Bella zambind.

Bella:


Edward  într-adevăr trebuie să fie atât de ... atât de orbitor? Adica vreau doar să supravieţuiesc în următoarele câteva săptămâni si sper ca voi reusi. Acasa, prietenul meu din copilarie, Jack m-a impins sa fac lucrul acesta, sa particip la concurs. Nu ştiu la ce sa ma astept, avand in vedere ca stau intr-o casa plina de fete care cu siguranta se vor lupta pana la final. Cum as putea să concurez cu unele dintre aceste fete, oricum? Adica, uita-te la ele! Şi Rose este chiar un model! Sunt sigura că Tanya şi alte câteva modele ar putea castiga uşor, de asemenea. Totuşi, iată-mă aici, venind cu avionul, o Bella invechita si plictisitoare. Nu cred ca voi reusi totusi, cu siguranta voi mai sta aici o saptamana sau cel mult doua. Oh Jake, am in gand sa te omor atunci cand va fi cu putinta.


Rosalie:

Să vedem ... o grămadă de fete uratele, câteva sunt linistite... duh...vor fi cateva saptamani foarte lungi. Adica,  chiar trebuie să ma puna sus cu toate aceste căţele? Serios, ar trebui să facem mai degrabă o cloaca cu mahalalele din sud decât sa ma puna sus cu toate aceste fete.

Şi Edward? Îmi pare rău dacă vă aşteptaţi să stau aici si chiar sa lupt pentru el. Uita-te la Jessica sau asculta opiniile lui Lauren. Adica, el tine de cald, dar nu e doar ceea ce caut. Îmi place musculatura lui ... o mulţime de muşchi. Sigur, Edward are masa musculara, dar îmi place omul meu voluminos. El este frumos şi din Chicago, unde cred ca este un plus, dar totuşi, el într-adevăr merită să lupţi pentru?



Tanya:

La naiba ... Au ieşit în căutarea celui mai superb tip din America? Ei bine, l-au gasit! Sunt atât de fericita că am decis să vin. Cui ii pasa de vreme când ajungi să te uiţi la Edward toată ziua! Sunt sigura că putem zbura în California in una din intalnirile noastre, deoarece eu sunt sigura că voi fi cea mai câştigata, dacă nu chiar pentru totdeauna. Poate putem avea chiar o nunta pe plaja? Asta ar fi atât de frumos. Cred că am găsit în sfârşit o cale de ieşire din Alaska ... si eu nu am de gând să-l pierd, mai ales la unele din aceste curve.

Lauren:

Edward este cald ... sa spun intr-un cuvant. Plus, el este bogat. Vreau sa spun, el este un doctor, un chirurg de fapt, şi  face o sumă decentă de bani. Inseamnă că voi fi capabila să merg la cumpărături ori de cate ori vreau. Sunt sigura că voi arata perfect la braţul lui intr-un scop de caritate pentru orice beneficiu sau la orice cina unde trebuie să meargă. Vom fi un cuplu superb!

Jane:

El are o privire blanda, sigur, dar de fapt, eu prefer oamenii mei în medalion. În plus, ai văzut camera in care o sa raman? Este de culoare roz şi galben şi atât de luminos. Nu mai am nici un fel de gând decat să supravieţuiesc cu toate astea aici.

4 comentarii:

Postati aici comentariile dvs.