In cautarea dragostei

marți, 3 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 4

Irina:




M-am trezit devreme în dimineaţa următoare şi am decis să merg la o plimbare în pădure. Nu stiu cat timp am la dispozitie, dar daca sunt atenta, nimeni nu o sa-mi observe lipsa si as avea mai mult timp pentru mine. Tanya şi Kate erau inca în paturile lor, atunci când am intrat înapoi în cameră, după ce m-am schimbat în baie. Am luat cizmele de drumetii care erau ascunse intr-un colt al camerei. M-am asezat pe una dintre canapele albe şi îngrijite si m-am incaltat. Apoi mi-am luat haina si m-am strecurat usor afara. A fost destul de uşor să prin curte, deoarece nimeni altcineva nu era pe la geamuri. Am mers pe langa piscina, zîmbind cand mi-am adus aminte de intalnirea de acum cateva zile.



Aşa ca m-am afundat mai adânc în pădure si am fost fericia cand am zarit cateva animale, chiar vroiam sa vad si ceva care nu era uman prin preajma. Mergeam pe o carare si mi-am dat seama ca nu prea era folosita, cu siguranta nu s-au mai facut drumetii de mult timp pe aici, mai ales cand am vazut buruieni crescand in mijlocul ei din solul uscat si crapat. În cele din urmă, cand am ajuns destul de adanc in padure, m-am decis sa ma intorc la casa lui Edward. Drumul era neted si mergand incet m-am gandit la de-ale mele, gandul imi zbura inapoi in Colorado, aminindu-mi traseele pe care le faceam aproape în fiecare dimineaţă şi după-amiaza şi seara, cu sau fără clienţi.



De data asta am facut inapoi spre casa, cele mai multe dintre celelalte fete erau deja treze. Rosalie era in curtea din spate sa se bronzeze, deoarece era foarte cald si cum nu mai fusese de mult timp. Ea se uită la mine cand mi-a auzit pasii dar nu mi-a spus nimic. Bella şi Angela vorbeau despre o carte în timp ce mănâncau cereale, in timp ce Jessica şi Lauren vorbeau despre cele mai recente bârfă in celebritate în timp ce-si luau micul dejun. Când am vrut sa ma duc spre camera mea, le-am vazut pe Tanya, Kate şi Carmen cautand prin haine ceva de imbracat. Am intrat in camera, mi-am luat samponul si balsamul si m-am dus in baie sa ma spal. Când am iesit, am observat o tinuta pe patul meu.



"Ce e asta?" am întrebat, uitandu-ma la tinuta compusa dintr-un top de culoare roşie, cu un V adanc pe partea din faţă şi o pereche de pantaloni negri foarte stramti.

"Ne-am gândit că ar putea arata bine pe tine." A spus Kate. " Nu crezi ca ar trebui sa ne ajutam reciproc?"

"Cred că sunt in stare sa-mi aleg singura hainele. De ce nu te duci sa o ajuti pe Bella sau pe Angela?" I-am răspuns. Am aruncat hainele înapoi la Kate înainte de a ma indrepta spre valiza mea si am scos o un tricou stramt albastru si o pereche de blugi tăiati in genunchi. Deoarece nu am avut nici un plan de a ieşi astăzi, altul decât o excursie pe jos, am alunecat intr-o pereche de sandale Reef.

"Da, cauza noastra era buna si că hainele vor prinde ochii lui Edward." Spuse Kate batjocoritor. Ea si-a îndoit hainele ei încă o dată pe mana şi s-a întors spre mine.

Din fericire, un batut la usa ne-a oprit de la obtinerea unei posibile lupte.

"Toate fetele să vină jos." spuse Jessica.

"De ce?" intreba Tanya.

"Deoarece fratele lui Edward, este aici. Acum mişcă-ţi fundul jos înainte de a-i spune ca nu te intereseaza." Raspunse Jessica incruntandu-se.

" Bine, venim, venim, spuse Carmen.

Am coborat toate nerabdatoare sa-l cunoastem pe acest frate al lui Edward.




Angela:


De îndată ce m-am trezit, m-am furisat catre camera Bellei. Am ascultat timp de un minut pentru a vedea dacă era treaza , dar am auzit nişte muzică clasică si am deschis usa, bagand numai capul. Bella se uita la mine zambind.

"Bună dimineaţa, Angela." Spuse Bella.

"Bună dimineaţa, speram sa te gasesc in camera." Spuse Angela.

"De ce?" ma intreba Bella.

"In afara de faptul ca esti singura cu care ma simt bine si am cu cine vorbi?" I-am spus cu un zâmbet. "De fapt, am nişte cărţi cu mine si am crezut ca poate ai vrea sa le citesti."

"Hm? Serios? Sunt mereu in cautare de a citi ceva nou." Spuse Bella. "Dar daca ghicesc, cred ca e posibil sa ai altceva in minte nu?"

"Esti o desteapta!" I-am spus. "Ce crezi despre Edward?"

"Stiam eu!" Bella chicotea. "Ştiam că asta era de fapt gandul tau! Um, cred ca e mai mult decat un domn, este atat de fermecator!"

"Sunt de acord El m-a surprins cand mi-a sarutat mâna noaptea trecută.." I-am spus.

"Da si pe mine de asemenea, dar daca nu ma dadeam cu fardul de obraji as fi aratat mai rau decat o rosie!" spuse Bella râzand.

"Adevărat ... Cât timp crezi că vom mai sta aici?" am întrebat.

"O, cine ştie? Aceasta depinde de ceea ce el cauta, spuse Bella ridicand din umeri. "Acum, despre aceste cărţi."

"De ce nu mergem jos şi sa luam micul dejun în timp ce ne uitam peste ele?" I-am sugerat.

"Pare a fi un plan. Ce doriţi la micul dejun?". Intreba Bella.

"Vreau doar câteva cereale şi lapte." Am ridicat din umeri.

"Bine, bine, iti voi pregati micul dejun pentru a obţine cărţile tale?" sugera Bella. Am dat din cap şi am iesit din camera. Bella era încă în pantalonii de pijama ei, dar nu părea să fie ingrijorata. Am decis să ma schimb în nişte haine reale înainte de a ajunge la parter.



Când am ajuns jos, Bella a luat din bucatarie o cutie cu cereale, o cutie cu lapte, doua castronele si mi-a facut semn sa ma asez langa ea pe scaun. Am pus cartile pe masuta si mi-am luat bolul cu cereale, turnand lapte peste ele. Bella examina fiecare carte, citea ultima pagina, precum şi primele câteva pagini.



"O, îmi place acest autor." Spuse Bella. "Pot sa imprumut asta?"

"Desigur". Am zâmbit.

"Cum ti-ai lua toate acestea oricum?"

"Lucrez într-o bibliotecă, iti amintesti?" am intrebat-o eu.

"Hm, mi-ar plăcea să lucrez în bibliotecă. Sa fii înconjurat de cărţi ... ar fi rai."



In timp ce vorbeam si radeam, usa din fata s-a deschis şi un tanar intra inauntru. Noi nu l-am mai văzut înainte, astfel încât ne-am tinut ochii mirati pe el cand el a închis uşa şi s-a uitat în jur. Când el ne-a observat, ne-a zâmbit şi a plecat capul uşor salutandu-ne.



"Bună dimineaţa doamnelor. Numele meu este Jasper şi sunt fratele lui Edward. Ceilalti s-au trezit?".

"Hm, cred că da, dar nu sunt sigura." Spuse Bella. Eu doar am dat din umeri.

"Bine, ma duc in bucatarie si revin cand vom fi toate, spuse Bella. Poti sa stai aici, deşi, voi avea toată lumea vin aici." Spuse Jasper.

"Um ... ok." I-am spus. Jasper se depărtă în timp ce Bella privi după el. "El pare foarte ... strict sau formal."

Ma intreb oare de ce o fi aici? Intreba Bella.

"Vom vedea curand." I-am spus. Am luat cartile de pe masa de cafea si ne-am dus repede înapoi la bucătărie pentru a pune vasele noastre în chiuvetă. Am fugit înapoi în camera de zi şi i-am aşteptat pe ceilalţi.





Jasper a aşteptat liniştit în camera de zi, iar o parte din fetele ce intrara acolo, au inceput încet sa flirteze. El statea cu spatele drept şi le privea pe fiecare. Câteva dintre fete au fost intimidate. Dupa ce toată lumea sosi in cameră, Jasper a luat un minut sau două să se uite peste grupul din fata lui. În cele din urmă, el a scos un zâmbet, care permitea camerei sa se calmeze aproape instantaneu.



"Bună dimineaţa doamnelor Sunt sigur că toate va întrebaţi de ce eu sunt aici, mai ales că eu nu sunt legat direct de Edward. Ei bine, este onoarea mea de a alege pe una din voi pentru o intalnire privata cu Edward in aceasta dupa-amiaza." De îndată ce vestea intalnirii private a iesit din gura lui Jasper, câteva dintre fete au fost zambitoare si comploteau cum să o obtina.



"Deci, ce trebuie să ştim pentru ca noi sa obtinem aceasta intalnire?" intreba Lauren.

"Ei bine, nu e chiar ceea ce trebuie să ştiti." Jasper a spus. "Urmeaza-ma".

Jasper a iesit afara in curte si am fost uimite cand am observat ca a fost transformată intr-o cursa cu obstacole. Jasper zîmbea cu mândrie dandu-se un pas înapoi în timp ce pe chipurile fetelor se perindau o multime de emotii. Cele mai multe dintre fete priveau îngrozite gandindu-se la perspectiva de a se murdari in noroiul acela în timp ce altele de fapt priveau interesate.

"Acum, de ce nu mergeti fetelor sa va schimbati in ceva un pic mai adecvat. Nu vă faceţi griji, domnul şi doamna Cullen au o maşină de spălat şi uscător aici, aşa încât hainele pot fi spalate, imediat dupa." Jasper râse cand vazu chipurile fetelor. "Deci, ce mai aşteptaţi? Dacă nu sunteţi imediat in casa pentru a va imbraca, am sa va bombardez cu tancurile cu noroi ..."



Instantaneu, fetele s-au oprit. Pe urma au fugit sus, pe scări şi au început sa-si arunce pe jos hainele de îndată ce acestea au fost în camerele lor. Irina şi Jessica au fost înapoi primele deoarece acestea aveau hainele putin patate si nu le-a pasat. Încet, restul grupului s-a întors înapoi la parter. Jasper a fost în picioare în faţa cursei cu obstacole controlandu-si comportamentul un pic mai atent.



"Dacă toată lumea se va alinia in dreptul panoului de start, voi explica ce va trebui să faceti." Spuse Jasper. Fetele s-au aliniat si ascultau linistite. "În primul rând, va trebui să mergeti în cadrul ochiurilor de plasă şi prin noroi. În al doilea rând, va trebui să va balansati peste acest noroi cu o frânghie. In al treilea rând, sa escaladati acest perete, in al patrulea rând sa va tineti echilibrul pe grinzi. Dacă veti cădea, trebuie sa reluati traseul de la numarul trei, daca veti cadea din nou, va trebui sa o luati de la inceput. A cincea, urcati in copacul acesta, al şaselea sa ajunge-ti la linia de sfarsit, coborand imediat din copac. Suna distractiv? "



"Nu, nu chiar." A spus Lauren.



" Ultima persoană care nu reuseste sa termin fiecare pas al cursului va fi eliminata in cele din urmă". Ei bine, pregătiţi-vă de plecare", spuse Jasper. Toată lumea a luat poziţiile lor de pe linie şi au aşteptat ca Jasper sa dea startul. "Pe locuri, fiti gata ... GO!"



Cele nouă femei au fost instantaneu pe teren şi au inceput sa se tarasca prin noroi. Rosalie a fost prima prin noroi ca şi cum era firesc, dar Irina si Jessica au fost chiar in spatele ei. Bella şi Angela s-au oprit uşor în spatele lui Kate, Carmen, Tanya, Lauren şi inaintau rapid. Rosalie a fost prima care a iesit din noroi si-si duse mainile la ochi pentru a se curata rapid. Irina şi Jessica au fost următoarele urmate de celelalte.



"Lauren esti ultima din prima etapă!" striga Jasper. "Lauren, vă rugăm să luati un loc la o parte." Lauren ofta şi s-a dus in locul unde ii aratase Jasper sa stea. Aşa ca celelalte au continuat, ea a încercat să se debaraseze de noroiul din părul ei.



În timp ce Lauren statea confortabil pe tusa, altele ajunsesera deja la corzi incercand sa se balanseze si sa treaca peste noroi. Irina, Jessica, Bella si Rosalie au fost primele si au ajuns in fata peretelui. Cu toate acestea, Angela a respirat profund şi tinandu-se de coarda a sărit, dar a alunecat şi a căzut în apă. Greşeala a fost exact ceea ce era necesar pentru Carmen, Kate si Tanya şi au trecut de Angela cand ea se zbatea sa iasa din mormanul de noroi.



"Angela Ne pare rau, dar esti afară." Jasper a spus. Angela a zâmbit şi a ridicat din umeri, dar a făcut drumul ei alături de Lauren.



Bella a preluat conducerea pe perete, urca usor pe franghia care atarna in fata ei. Rosalie escalada repede peretele urmata de celelalte. Tanya a reuşit să recupereze până la Jessica, lăsându-le pe Carmen şi Kate să lupte pe corzile lor. Carmen se uită la Kate si a dat-o jos de pe partea ei, facand-o pe Kate să-şi piardă aderenţa de pe frânghie şi sa revină în partea de jos.



"Hei! Asta e inselaciune!" spuse Kate. Carmen doar ridică din umeri şi a continuat drumul ei înainte de a sări în jos pe cealaltă parte.



"Nu contează acum." Jasper a spus. "Kate, ai iesit."



"Dar ea m-a inselat!" spuse Kate aproape plangand.



"Tu esti afara, vino aici." Ii spuse Jasper inainte de a urmari înapoi cursa.



Bella şi Rosalie alunecara asupra grinzilor, echilibrandu-se creând un decalaj şi mai mare între acestea şi celelalte şase fete. Jessica a început bine, dar ea a alunecat în cele din urmă, atunci când a fost aproape de final, forţând-o să se întoarcă la început. Tanya a avut, de asemenea, un inceput bun, dar în cele din urmă a căzut şi a fost forţata să înceapă din nou. Ca ea s-a întors pe grinda, Carmen a venit pentru a începe prima ei călătorie. Tanya se stramba la femeia care încalcă prevederile legale înainte de a o împinge înapoi. Din păcate, ambele fete au căzut si a trebuit sa o ia de la inceput. În timp ce au încercat să se catere pe grinzi, de asemenea, au încercat să se împingă fiecare in altele. Tanya a impins-o pe Carmen si aceasta a cazut.



"Carmen, tu esti afară." Striga Jasper.



"Ha! Karma este o curva, nu-i asa?" spuse Kate.



"Da, dar răzbunarea este o curva si mai mare." Zambi Carmen diabolic. Kate se stramba la Carmen nefiind destul de sigura ce vrea să spună.



Bella şi Rosalie rapid au sărit până la bara de sus, dar nu au observat-o pe Irina ca era foarte aproape de ele. Acestea au incercat sa ajunga primele, dar Irina a decis să utilizeze o parte din tehnicile utilizate de celelalte. Ea si-a înfăşurat picioarele in jurul taliei lui Rosalie şi a încercat să-si ia un avans.



"Ne pare rau draga, dar eu nu sunt leaganul tau" mormai Rosalie. Ea si-a dat drumul la o mana pentru a desface picioarele Irinei oprind-o înainte sa o impinga, aceasta dezechilibrandu-se si-si lua zborul in mormanul de noroi lovindu-se de pamant.



Irina mormăi şi a fugit la celălalt capăt, dar tocmai a căzut inapoi la ultimul loc din cauza micii ei cascadorii. Ea a încercat să se inaintea celorlalte, dar Tanya a fost capabila să aterizeze pe cealaltă parte înainte de Irina. De îndată ce a aterizat, Irina ştia că ea a fost în afara. Ea a strigat ca a fost luata cu asalt de pe teren, provocând ltora sa se opreasca putin inainte de a continua. Jasper nu a avut nevoie sa spuna ceva, ca Irina s-a dus alături de Carmen.



"Şi acum e la patru!" Jasper a anunţat.



Bella a fost legata uneltele de siguranţă folosite in alpinism si incepu sa urce, cu atenţie şi asigurându-se că ea a avut o bună prindere pe fiecare dintre crengile ce atarnau din copac înainte de a trece în sus. Ea a fost la o treime din drumul ei in copac atunci când Jessica şi Rosalie au început şi Tanya ramase cumva agatata de o creanga tot incercand sa-si lege echipamentul.



"Tanya, aţi terminat!" striga Jasper.



"Cum as putea sa ma intorc jos?" Tanya strigat.



"Coboara usor. Este perfect sigur."spuse Jasper.

"Oh, pe dracu. Eu nu cred acest lucru." Spuse Tanya.



"Bine, stai acolo, atunci." Spuse Jasper.



"Gata vin, vin." Striga Tanya si a inceput sa coboare usor din copac.



Bella a sărit de pe platformă şi alunecă pe linia in zig-zag. Rosalie si Jessica s-au luptat peste linia in zig-zag, dar Rosalie a impins-o pe Jessica înapoi, aceasta iesind de pe marginea platformei. Se ridica in picioare, rasufland din greu.



"Jasper, nu mai pot. Mai este?"striga Jessica.



"Totul se va termina in curand." Spuse Jasper.



Bella incepu cu nerăbdare sa se ajute de uneltele ei de alpinism dar Rosalie o ajungea rapid. Rosalie incerca sa-si dezlege cateva noduri. Văzând ca se apropie concurenta ei, Bella a început să se ajute de corzi, reusind sa ajunga aproape de linia de final. Rosalie recupera lent din cauza tocurilor. Bella s-a uitat în spate şi a observat cât de aproape era Rosalie şi a început sa alerge mai mult pe distante scurte. În câţiva paşi, Bella a traversat linia de finish şi mergea acum usor pentru a prinde rasuflare.



"Cursa buna, Rosalie." Spuse Bella atunci când a putut sa respire.



" Si tu", spuse Rose.



"Bella felicitări, tocmai aţi câştigat o intalnire cu fratele meu" spuse Jasper cand celelalte s-au adunat in spatele lui. "Restul fetelor, aveti intalnire de grup in seara asta." Spuse Jasper.



"Asta a fost distractie nu gluma." Bella pufni zambind.



"Te-ai descurcat foarte bine, ce ne poti spune?" a intrebat Jasper.



"Tatal meu a fost un ofiţer de poliţie şi în fiecare an departamentul unde lucra facea un picnic şi au avut întotdeauna o cursă cu obstacole". Bella a explicat.



"Bine, dar nu e corect!" exclama Tanya.



"Aceasta cursa nu a fost corecta de la inceput, vazand felul cum v-ati comportat, spuse Jasper razand.



"Cum a ajuns copacul asta aici aşa de repede? Aseara parca nu era, intreba Jessica."



"Ei bine, copacul a fost înfiinţat noaptea trecută. Alte lucruri ... ei bine huh, acolo langa linia de finish este o camera de luat vederi. Fiecare zi a voastra este monitorizata, spuse Jasper ranjind.



"Îmi cer scuze, dar esti din sud?" il intreba Jessica.



"Da, doamna." Ii raspunse Jasper.



"Serios? Intreba Jessica. Ea se apleca până la Jasper, dar si-a îndreptat imediat spatele.



"Ei bine, eu va las. Sunt sigura că soţia mea se aşteaptă să auda tot despre aceasta Bella,. Edward ar trebui să ajunga în jur de două sau trei să te ia."



"Voi fi gata." Bella a spus.



"Bine, bine, a fost o dimineaţă interesanta pentru toată lumea. La revedere si ne vom vedea in curand, de fapt o voi vedea pe cea pe care o va alege Edward la final." Spuse Jasper si pleca inconjurand casa pana la masina



"Am vrut eu intalnirea asta." Pufni Jessica.



"Păcat." Zambi Bella.







Bella:



Am aşteptat cu nerăbdare în camera din faţă pentru ca Edward să vină sa ma ia. M-am uitat prin cartile pe care mi le-a imprumutat Angela, dar sincer, nu eram deloc atenta asupra lor. Tot timpul imi aruncam ochii pe geam, sa vad masina parcand. Personal, am sperat ca va veni in Volvo-ul lui argintiu, decat cu un SUV negru. Dacă este o intalnire privata, ar trebui sa vina cu masina lui.



"Deci, Bella, tu ai de gând să faci intalnirea interesanta sau ai de gând să stai acolo şi să-l plictisesti cu vorbe despre cărţi şi muzică?" intreba Kate.

"Ultima dată când am verificat, Kate, Edward si eu am avut gusturi similare despremuzică, aşa că nu cred ca ar fi plictisitor." I-am răspuns.



"Dar nu ştiţi despre cărţi!" striga Kate.



"Nu stii niciodata." Am ridicat din umeri.



"Bella, a sosit, este aici." Striga Rosalie de pe scari. M-am uitat pe fereastra şi am observat că Edward tocmai a ieşit din Volvo-ul sau argintiu. Da! Aşa cum am sperat, vom putea merge cu masina lui!



"Multumesc Rose". I-am spus. Ea a zâmbit şi dădu din cap la mine înainte sa plece. Tanya, Kate, Lauren si Jessica toate au apărut în camera de zi şi-l priveau pe Edward cand se apropie de casa.



Edward a deschis uşa si eu eram in picioare langa canapea. Eram nerabdatoare, dornica, pentru intalnire, dar nu am vrut să las sa se vada in nici un fel. Edward zâmbit şi a spus "Bună ziua la celelalte fete înainte de a privi înapoi la mine. El m-a uimit cu unul dintre cele mai frumoase zambete si m-am dus spre el.



"Eşti gata Bella?" intreba Edward.



"Da, sunt gata." I-am răspuns.



"Bună ziua doamnelor." Edward a spus înainte de a ma lua de mana si ma duse afară din casă. M-am uitat peste umărul meu si am observat ca fetele ne priveau. Edward a deschis uşa pentru mine şi m-a ajutat înainte sa urce si el.



"Deci, unde mergem?" L-am întrebat atunci când Edward a început sa conduca.



"Veţi vedea". Imi spuse el..



"Ugh, urasc surprizele." Am gemut.



"Serios?"



"Serios". I-am spus.



"Ei bine, cred că te-ai putea bucura de acesta intalnire." Edward zâmbi.



"Voi lua cuvântul tău pe ea." I-am răspuns.



Am condus timp de aproape o jumătate de oră, până când Edward trase în parcarea din ceea ce părea să fie minigolf. M-am emoţionat instantaneu. Eu am mai jucat golf cand eram mica, dar terenul era in miniatura, iar acesta, era extrem de mare. Edward a parcat maşina şi a ieşit să mă ajute.



"Vrei sa ma insotesti?" ma intreba zambind.



"Glumeşti? Desigur!?" Am zâmbit.



Edward a mers până la fereastra de unde am inchiriat intreg echipamentul. Eu mi-am ales mingile verzi in timp ce Edward le-a luat pe cele albastre. Din păcate, am fost nevoiţi să aşteptam în spatele unei alte familii. Desigur, acestia doar se uitau in jur si nu se deplasau mai deloc, forţându-ne să aşteptam mai mult decât este necesar.



"Vrei să trecem şi să le arătăm cum se face?" ma intreba Edward.



"M-am gândit ca nu-mi vei cere niciodata asta." Am oftat. Am sărit în jurul grupului.



"Doamnele primele." Spuse Edward. Am zâmbit şi am plasat mingea jos pe o crestătura puţin înainte de a lua poziţie corectă în lateral. Am pocnit i-ar mingea s-a pierdut. Edward a ras în spatele meu, încercând să nu râd si eu. "Am avut impresia ca ai mai făcut acest lucru înainte."



"Da ... dar acum cativa ani." Am oftat.



"Ai vrea să te ajut?" ma intreba Edward.



"Eu nu cred că ar fi o idee rea." I-am răspuns.



Edward rînji si veni în spatele meu fiind el însuşi înfăşurat în jurul meu. Caldura instantaneu m-a făcut să zâmbesc şi aş fi mai mult decât fericita să-l am patura mea in orice noapte sau zi. Mainile lui le-au cuprins pe ale mele şi şopti toate instrucţiunile sale în urechea mea. Corpul lui s-a mutat cu al meu leganandu-se in lateral, mingea mea trecand fara efort peste pod şi nimeri în gaura mica din pamant. Am vrut să sar de bucurie, dar Edward încă mă ţinea împotriva lui. Deci, m-am întors şi l-am sărutat uşor pe buze. Înainte ca sarutul sa fie aprofundat, m-am rotit din îmbrăţişare, chicotind cand am sarit inainte pentru a-mi lua mingea.



"Ei bine, nu ai de gând să mă ajuti?" ma intreba Edward.



"Cred că ştii ce faci." I-am răspuns. "Dar ... trebuie să recunosc, nu am fost într-adevăr atenta la lecţia dvs. Aşa că as putea avea nevoie de ajutorul tau din nou.".



"Cine a zis ca te-as ajuta din nou?" ma intreba el zambind.



"Hm ... Am un sentiment s-ar putea." Am inceput sa rad. Ne-am mutat pe următoarea parte a cursului şi l-am intrebat din nou. "Deci, ai de gând să mă ajuti?"



Edward zîmbi şi dădu din cap înainte de a se infasura in jurul meu, acum si mai strans. Din nou, îmi şopti instrucţiunile în urechea mea şi ma cuprinse mai tare in brate. Mingea a ajuns în gaura din nou si m-am rotit în jurul, aşa că mi-am pus bratele în jurul gâtului sau si l-am sarutat din nou. De data aceasta, bratele lui Edward se incordara si nu ma lasa sa ma misc din imbratisarea lui. Una din mâinile lui o puse pe obrazul meu facandu-ma sa deschid gura şi limba lui se furisa inauntru. O tuse de la spatele nostru ne-a adus inapoi la realitate. Edward imi dadu drumul şi ma lasa sa lovesc mingea verde care se duse direct in gaura.



Restul jocului a fost destul de lin. Edward m-a ajutat de fiecare data si la sfarsitul fiecarei lovituri ne sarutam, dar familia aceea nu mai interveni si ne lasa in pace.

"Hm ... poate ca ar fi trebuit să te ajutat un pic mai mult." Am chicotit cand m-am uitat la fişa de punctaj. Edward a pierdut cu o marja destul de mare.



"Sau poate tu chiar nu ar trebui să ma mai distrezi." Spuse Edward si-si infasura un braţ în jurul taliei mele. "Gata?"



"Putem face un singur lucru mai întâi?" Am întrebat.



"Şi care ar fi asta?" ma intreba.



"DDR Play". I-am spus înainte de a-l trage pe Edward în arcada. Din fericire, maşina a fost deschisa. Înainte sa incepem jocul m-am întors înapoi catre Edward si i-am facut semn sa se urce langa mine. A urcat şi a aşteptat instrucţiunile mele. "Urcă-te in spatele meu."



"Cred ca faci ca acest lucru sa fie mult mai ingrozitor decât e menit să fie." Edward şopti.



"Eşti plângacios?" Am întrebat.



"Niciodată". Raspunse el.



Am început să joc şi săgeţile au început să se deplaseze în partea de sus a ecranului. Ne-am mutat în sincronizare cu muzica, săgeţile au crescut în viteză, şi mişcările noastra au devenit mai rapide. De cateva ori l-am calcat pe picior dar el ma prindea intotdeauna cand vedea ca imi pierd echilibrul dar tot am reusit sa cad o data. Atunci când jocul s-a terminat, amandoi respiram puternic, dar eram la fel de zambitori.



"Asta a fost distractiv." I-am spus.



"A fost." Fuse el de acord.



"Dar acum este momentul pentru a merge înapoi ..."



"Din păcate, asa este, dar aceasta este una dintre acele vremuri, care spune" toate lucrurile bune trebuie să provină de la capăt "se aplică cu adevărat." Spuse Edward.



Am plecat de pe terenul de golf şi Edward a accelerat inapoi spre casa familiei sale. Am stat puţin mai aproape de partea lui in maşină. El isi puse mana dreapta pe coapsa mea şi a ţinut-o acolo mangaindu-mi spatele uneori. Când am ajuns inapoi acasa, am fost surprinsa să văd un SUV negru în parcare. Edward s-a uitat in ochii mei si mi-a dat un sarut scurt pe buze. M-a ajutat sa ies din maşină şi m-a condus înapoi până in casa. Toata lumea statea in camera de zi, asteptandu-l pe Edward.







"Bună seara tuturor." Spuse Edward. A lasat mâna Bellei strangandu-i puitn degetele si se adresa celorlalte: "Deci, cina in seara asta va fi cu Lauren, Rosalie, Angela şi Kate. Apoi, voi avea cu Tanya, Irina, Jessica şi Carmen."



"Ah Bella, nu ai îndeplinit dorinţele lui Edward?" intreba Jessica.



"Crede-mă, intalnirea a fost mai mult decat placuta." Edward a spus cu un zâmbet. Acum sunteti gata să mergem? "



Cele patru fete care vor merge la cina s-au ridicat şi l-au urmat pe Edward afară din casă. Ele s-au îngrămădit toate intr-un SUV în timp ce Edward s-a întors cu maşina proprie. El a tras în jurul SUV-ului şi a condus masina mai mare spre Port Angeles, oprindu-se in fata unui restaurant.

Edward a stat înaintea lor pe treptele din fata a restaurantului. O femeie a mers în spatele lui pentru a obţine toate meniurile împreună şi să se asigure că tabelul a fost înfiinţat. Cele patru femei au urcat şi l-au aşteptat pe Edward. El doar a zâmbit şi a condus fetele inauntru. Ei au fost aşezaţi la o masă rotundă cu o lumânare de dimensiuni medii. În termen de câteva minute, băuturi şi aperitive au sosit pentru toată lumea.



"Deci, ati facut toate cursa cu obstacole azi?" intreba Edward.



"A fost tare distractiv." spuse Rosalie. "Mai multă distracţie decât mă aşteptam."



"A fost dezgustător." Kate mormăi. "Numai noroi ... EW".



"Ei bine, vad ca sunteti destul de curate acum. Sunt surprins ca Jasper a făcut cursa asta cu obstacole şi nu ceva mai intelectual"



"De ce?" a intrebat Angela.



"Jasper este un mare fan al istoriei, mai ales atunci când vine vorba de sud." Explica Edward.



"Hm ... genul meu de om, un domn din sud." Kate mormăi.



"Sunt sigur că sora mea nu si-ar dori sa aiba o sedinta cu tine." Spuse Edward serios. Kate roşi stiind ca a fost prinsa in fapt. Ea a privit în jos la farfuria ei şi s-a jucat cu o parte din mancare.



"Ce face Jasper? Cu ce se ocupa?" intreba Angela.



"Este un mare profesor de istorie la şcoală." Spuse Edward.

"Nu e nimic in neregula ca face ceva ce ii place." A spus Lauren. "Ar fi, eventual, şcoala lui în căutarea unui consilier?"



"Hm, nu cred acest lucru." Spuse Edward. "Eşti încă în căutarea unui loc de muncă în Seattle?"



"Da." Lauren a spus fericita.



Conversaţia a stagnat uşor atunci când chelneriţa a adus diferite platouri. Ea a zâmbit la camerele de luat vederi si apoi se îndreptã spre iesirea din separeu înainte ca producătorul sa-i zambeasca.



"Deci, Edward, care este culoarea ta preferată?" intreba Lauren.



"Întrebări servile?" glumi Edward. Lauren a ridicat din umeri, dar a continuat să aştepte răspunsul lui Edward. "Brown".



"Deci, planul ..." murmura Rosalie.



"Brown poate avea multe nuante diferite, de fapt." A spus Angela.



"Deci, se poate orice altă culoare." Kate mormăi.



"Dar voi doamnelor?" Edward a întrebat.



"Îmi place rosu ... foarte pasionat si fierbinte." Rosalie a spus.



"Um, probabil alb-negru sau castaniu." Angela a spus.



"Ei bine, îmi place auriul." Kate zîmbi. "Aceasta îmi aminteşte de vara ..."



"Sigur". Spuse Rosalie usor, dandu-si ochii peste cap.



"Ei bine, îmi place rozul." Lauren zâmbi.



"Clişeu ..." Rose tuşi.



"Dar culoarea ta rosie cum e?" intreba Lauren.



"Lasă-mă să ghicesc, camera ta, acasa, este tot roz?" o intreba Rose.



"Deci? Casa ta este toata rosie?" intreba Lauren strambandu-se la ea.



"O, nu iubito, am maro şi verde şi negru ... depinde de cameră" spuse Rosalie

. "Camera mea, deşi, bine, chiar acum, este argintie."



"Aceste intalniri de grup sunt întotdeauna atât de distractive." Angela murmură in linişte. Edward a zâmbit şi a încuviinţat, urmarindu-le pe Rosalie cum se ceartă cu Lauren din cauza culorilor şi schemelor de design.



În cele din urmă, cina a luat sfârşit. Lauren şi Kate au încercat să ia un desert pentru ele, dar el a explicat că va lua desertul cu celelalte fete. Ele au pufnit si s-au plans timp de câteva minute, până când Edward a solicitat nota de plata. Odată ce s-a plătit, Edward a escortat pe toată lumea afară din restaurant. Primul SUV deja ii astepta, dar si al doilea era, de asemenea, acolo.



"Ce fac aici?" intreba Lauren.



"Au si ele intalnire, iti amintesti?" spuse Rose.



"Dar am fost în speranţa ca Eddie s-ar întoarce cu noi." Pufni Lauren.



"În primul rând, nu-mi spui Eddie. În al doilea rând, v-am adus în seara asta şi nu am de gând să las maşina mea aici." Spuse Edward. "Acum, va voi vedea pe toate maine seara, la eliminare."



"Noapte bună, Edward." Kate a spus înainte de a intra in SUV. Celelalte i-au urat si ele noapte buna si s-au urcat in masina.



Edward a rămas pe treptele de la restaurant. Odată ce primul SUV s-a departat, a deschis usa glisanta de la a doua masina. "Bună seara doamnelor."



"Bună seara Edward." Au raspuns toate in cor. Tanya şi Jessica au fost cel mai apropiate de uşă şi au zâmbit la el.



"Ei bine, doamnelor, sper că vă aflaţi în starea de spirit pentru inghetata." Edward rînji. "Vom cumpara inghetata si o vom manca plimbandu-ne."



"Mmmm ... suna bine." Spuse Tanya.



"Ei bine, atunci, va voi vedea în câteva minute." Spuse Edward. El a zâmbit si a intrat in restaurant, usile glisante inchizandu-se in urma lui.



Dupa câteva minute Edward iesi si s-a întors la maşina lui, deschizand usile pentru fete. A urcat si el si a condus pe străzile întunecate din Port Angeles. Edward a parcat într-un loc înclinat în faţa unui magazin care avea inghetata si ciocolata. Imediat, aparu si SUV-ul care parca langa masina lui. Grupul de femei a iesit din masina si au mers usor în spatele lui Edward.



"Acesta este unul din locurile mele preferate pentru a-mi satisface pofta de ceva dulce." Spuse Edward. "Eu vin aici de cel puţin o dată pe săptămână."



"Trebuie să fie buna, atunci." Spuse Jessica.



"Crede-mă, nu veţi fi dezamăgite." Edward rînji.



"Bună ziua Edward!" Rînji omul din spatele tejghelei.



"Hei Aro". Spuse Edward.



"Ma bucur ca ai venit" ii spuse Aro zambind.



"Si eu ma bucur."

"Deci, ce le place doamnelor?"



"Eu vreau cu smântână, gheata si ciocolata" spuse Carmen.



"Aaaa... nu am toate mirodeniile. Cu ciocolata daca vreti. Este foarte buna. Luati o inghititura din cupa aceasta, spuse Aro.



"E foarte buna. Vreau din asta" Carmen a spus. Aro dadu din cap şi-i puse lui Carmen inghetata intr-un bol si i-o dadu.



"Eu vreau de lamaie." Spuse Irina. Aro ii puse si ei rapid intr-un bol si a aşteptat pentru ultimele trei comenzi.



"Hm, cred că voi lua de caramel si vanilie." Spuse Jessica.



"Şi eu cu ciocolata si zmeura." Spuse Tanya.



Aro dadu din cap şi s-a dus sa pregateasca comenzile. Le-a pus pe tejghea şi a aşteptat comanda lui Edward, cu un zâmbet ştiind. "Edward, ca de obicei?"



"Ma cunosti." Spuse Edward zambind. Aro a tras un vas putin mai mare dintr-o stivă şi puse câteva cupe de menta si crema de ciocolata cu gheaţă inauntru inainte de a i-o înmâna lui Edward si i-a asezat si cateva prajiturele alaturi. "Si acesta este motivul pentru care Intotdeauna vin aici ..."



"Ma bucur ca am avut o conversatie placuta." Aro a râs. "Bucuraţi-vă de toată lumea."



Toate femeile murmură forma lor de aprobare si se dadura mai la o parte. Edward a mulţumit prietenului său, înainte de a se indrepta catre fete. Pentru un timp, inghetata a fost în atenţia tuturor celor de la magazin, dar încet, toată lumea a început sa-si ia. Câteva dintre femei pufneau după ultima muscatura, dar au asteptat sa termine si ceilalti. Edward a încercat să găsească o conversaţie, dar nu prea avea cu cine sa discute, asa ca se gandi sa se intoarca acasa. El a fost surprins în special atunci când s-a indreptat spre masina si a observat ca nimeni nu a încercat să facă nici o mutare, mai ales că Tanya şi Jessica erau în grup.



"Ei bine, acest lucru a fost un mod foarte placut pentru a termina ziua de azi." Spuse Edward.



"Hm ... o puteti spune din nou." Spuse Irina. Ea si-a lins lingura si a intrat în maşină.



"Vă mulţumim pentru crema de inghetata Edward."spuse Carmen. Ea i-a sarutat obrazul şi mîngîie braţul.



"Exista o modalitate de a face seara asta si mai dulce." Spuse Tanya. Ea a tras în jos capul lui Edward şi si-a apăsat buzele pentru câteva secunde înainte sa urce in zambitoare in SUV.



"Multumesc pentru aceasta noapte." Spuse Jessica. Ea l-a sarutat, apoi urca in masina.



Edward a privit cum SUV-ul a iesit şi a început să se retragă în Forks. El a zâmbit scurt timp înainte de a urca in masina lui si se indrepta înapoi spre oraş.




În dimineaţa următoare, toata lumea era in bucatarie comparând intalnirile lor. Bella încă nu a unde a fost cu Edward la intalnirea lor privată şi după o oră, problema a fost complet abandonata. Dimineaţa şi după-amiaza, cea mai mare parte a fost relaxanta pentru fete. Toată lumea a petrecut-o în moduri diferite, în diferite domenii. Aceasta a început să devină evidenta că, dacă anumite persoane au fost impreuna destul de mult, o cearta era de gând să erupă şi nimeni nu a vrut asta.



"Doamnelor, trebuie sa mergem!" James spuse de la uşa din faţă. Afara era amurgul si mai era putin pana cand ceremonia ar fi trebuit sa inceapa.



"Cinci minute mai mult!" Cineva a strigat de la etaj.



Câteva dintre femei au coborat imediat. În cele din urmă toată lumea a fost la parter si James le-a condus afara din casa. Când au fost toate în maşini, James facu un semn pentru şoferi să porneasca. Masinile au parcat instantaneu in acelaşi loc ca si acum cateva nopti. Edward a fost din nou în picioare în faţa chioşcului impodobit. De data aceasta, unele dintre luminile erau albe şi altele galbene.



"Bună seara tuturor. Sper că ati avut toate o zi relaxanta." Spuse Edward. "Deci, suntem din nou aici, înapoi la chioşc. De data aceasta, există numai nouă femei frumoase in picioare în faţa mea. Mă simt ca şi cum am ajuns să va cunosc pe toate foarte, foarte bine, unele mai mult decât altele. Oricum, in aceste ultime zile ne-am distrat foarte mult si iar nu-mi va fi usor cand voi rosti numele persoanei care va parasi casa. Deci, sa mergem mai departe.



Bella? va rog un pas înainte. "



Bella a făcut ce i s-a spus şi a zâmbit cand a ajuns in fata lui Edward. El s-a întors şi a luat o cutie de dimensiuni medii. "Intalnirea noastra de ieri a fost mai distractiva decât mi-as fi putut imagina Mi-ar placea daca ai avea aceasta bratara din partea mea. Accepti bijuteria si stai aici?".



"Mi-ar plăcea, sigur ca da". Spuse Bella. Edward împreuna brăţara din aur în jurul încheieturii mâinii mici a Bellei. La fel ca ultima data, el a luat mana si a dus-o până la gura lui unde a pus un sărut delicat pe încheietura degetelor ei, uitandu-se in ochii ei, vazandu-si propriul chip. Bella a rosit din nou. Edward i-a dat drumul şi a lăsat-o sa stea în spatele lui cand el a revenit la celelalte.





"Irina ..." striga Edward. Ea se indrepta cu pasi repezi catre Edward si astepta sa auda ce avea el de spus. "Esti inca interesanta pentru mine, mai ales că se pare ca împărtăşim o dragoste pentru natura. Veţi accepta această brăţară şi veti ramane aici?"



"Desigur". Irina a spus. Ea a ţinut mâna ei pentru ca Edward sa-i puna brăţara la mână. Edward a făcut acest lucru, dar a abandonat mîna, după ce i-a pus bratara. Irina nu părea deranjata şi chiar s-a întors să stea alături de Bella.





"Lauren". Striga Edward. Lauren rînji si se grabi catre Edward. "Esti foarte optimista ... şi ai avut niste trăsături frumoase in aceste zile. Vei accepta această brăţară şi sa stai aici?"



"Ar fi onoarea mea." A spus Lauren. Edward împreuna rapid brăţara în jurul încheieturilor ei. Ea a aşteptat pentru ca Edward să-i sărute mana, dar el s-a intors sa ia alta bratara si astepta ca ea sa se mute de acolo. Zambetul ei a scăzut uşor si s-a indreptat catre celelalte.



"Tanya". striga Edward. In acest timp Tanya se uita înapoi la Rosalie si se grabi catre Edward. "Esti foarte atrăgătoare şi am să spun, spers sa nu fie doar o fatada de-a ta. Acum, vreau sa-mi dovedesti ca esti intr-adevar tu si ca nu este o prefacatorie".



"Niciodată". Spuse Tanya liniştita în timp ce Rosalie se ineca de râs în spatele ei.



"Vreti să acceptaţi această brăţară şi sa staţi în casă?"



"Desigur". Spuse Tanya. Edward împreunate brăţară de aur în jurul încheieturii mâinii ei, apoi isi trecu rapid buzele peste degetele ei.





"Angela". striga Edward. Angela a facut un pas înainte, aşteptând ceea ce Edward avea de spus. "Esti foarte linistita, dar uneori esti mai liniştită si asta ma surprinde. Vei accepta această brăţară şi sa staţi în casă?"



"Desigur". Spuse Angela. Edward a înfăşurat bratara în jurul încheieturii mâinii ei şi a păşit in spate, astfel încât ea sa poata sa ajunga la celelalte fete. Ea împărtăşi un zâmbet scurt cu Bella inainte de a astepta ca restul ceremoniei sa continue.





"Rosalie". Striga Edward. Rose pasi înainte ca şi cum ar fi mersul într-un spectacol de moda. "Continui sa ma uimesti şi totuşi eu nu sunt destul de sigur unde ai de gand sa ajungi. Doar asigura-te că iti vei păstra ghearele pentru tine.."



"Desigur".spuse Rosalie.



"Acum, vei accepta această brăţară?"



"Mi-ar plăcea." Spuse dulce Rosalie. Tanya se uita incruntandu-se in ochii ei din spatele chioscului dar nu a spus nimic. Edward puse brăţara la mână lui Rose si pasi inapoi.



Privi catre fetele ramase. Kate şi Jessica erau nervoase, in fata lui Edward, nici nu ştiau cine o sa mearga mai departe.



"Kate". Striga Edward. Ea a mers catre el si rosi. "Rosesti?"



"Da". Kate tărăgănă.



"Oricum, fii atenta. Am avut o discutie cu sora mea si a spus" Elimina fundul ei alb sudist". Vezi ca timpul tau este limitat aici facand excepţie in cazul in care iti vei schimba comportamentul. Acum vei accepta această brăţară şi sa staţi în casă? "



"Desigur! Mulţumesc, Edward." Spuse Kate. Edward puse brăţara pe mână ei şi se dadu înapoi.



"Îmi pare rău Jessica, dar timpul tau aici a ajuns la capat. Totusi am petrecut cateva momente frumoase cu tine, dar nu esti pentru mine."



"As fi vrut sa pot petrece ceva mai mult timp împreună, dar eu sunt de acord, a fost frumos." Spuse Jessica. S-a intors cu spatele la ei si a plecat.





Jessica:



Intr-adevãr as fi vrut sa pot sta mai mult, dar se pare că nu se va întâmpla asta. Cel puţin plec de aici înainte de a începe lupta reala. Jur, Tanya şi Rose au de gand să meargă pana la capat pentru el. Şi Irina şi Kate? Ele se uita de pe margine cu Lauren. Următoarele câteva săptămâni ar fi fost interesante, daca as putea fi acolo să-i văd.




Edward:



Jessica părea prea mult ca un adept. Părea să fie întotdeauna în urma lui Lauren. Vreau o fată care poate sa treaca prin viaţă singura, nu influentata si in spatele celorlalti. Plus ca nu s-a legat nimic intre noi, nu am avut nici un fel de legatura. Nu există nici un motiv pentru a o menţine în jurul meu dacă nu simt nimic.





Bella:



Intalnirea noastră a fost atât de distractiva. Am fost încă zambitoare ca am pasit pentru a primi bratara de la Edward. Plus ca mi-a sărutat mâna, din nou, la fel ca un adevarat gentleman. Tatal meu ar dori un tip ca el, deoarece el e tot un gentleman. Sper doar sa mai am o altă intalnire privata cu Edward, asta a fost atât de uimitoare. Hm ... Mă întreb pe cine va alege în continuare?




Kate:



Eu nu pot să cred că au aflat că vroiam sa flirtez cu Jasper. Ce fel de domn din sud s-ar căsători cu o femeie care, este asa volatilă ca soţia lui? Evident, el nu are cel mai bun gust la femei ... Oricum, voi reforma căile mele. Este vorba de Edward acum, am încredere în mine. Nici un alt barbat pentru mine ... cel puţin pana acum.

2 comentarii:

  1. Gata si capitolul 4, sper sa va placa. Este dificil de tradus, asa ca imi cer scuze daca unele fraze nu sunt coerente. Stau 4-5 ore sa traduc un capitol. Astept comentarii. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte frumos,iar tu traduci bine,parerea mea!
    Ms k nu ai lasat sa asteptam mult capitolul 4:)
    Spor la tradus si ast capitolul urm:*

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.