In cautarea dragostei

miercuri, 4 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 5

Kate:






După eliminarea de noaptea trecută, toată lumea era îngrijorată. Am fost atat de aproape, vreau sa spun, doar o secundă am crezut că eu voi pleca. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat. Asa cum am spus înainte, nu ma voi mai gandi la altcineva. Desigur, Edward nu m-ar elimina! Am tot farmecul clasic al unei domnişoare şi voi fi de asemenea soţia perfectă. Am avut un moment de slăbiciune pentru Dl. Jasper, dar nu se va mai întâmpla ... promit.





Lauren:





Inca una a plecat din casa! Păcat de Jess ca a trebuit să plece, dar odata si odata tot ii venea timpul. În plus, ea era foarte plictisitoare si era peste tot in jurul meu. Oh Jess, daca erai desteapta, daca aveai minte, nu ajungeai sa pleci.



Oricum, oare ce o fi in continuare?. Sper că nu facem un alt curs de obstacole. Am fost capabila sa-mi salvez unghiile, dar nu sunt sigura ca ar avea un rezultat bun daca ar mai fi o alta cursa. Plus ca mi-a luat o gramada de timp sa-mi scot noroiul din par. Totul a fost atat de scarbos... EW.







Rosalie:



Altă zi, altă şansă de a o deranja pe biata Tanya. Trebuie sa recunosc, faptul ca sunt aici este cu adevărat partea mea favorita. E chiar atât de uşor să o enervez, fara prea multe comentarii si ea explodeaza de nervi. Serios, totul este doar pentru distractie. Vreau să ma distrez atat timp cat mai stau aici si se intampla ca Tanya sa fie cea mai buna sursa de distractie.









Toate femeile erau in casa. Câteva erau in camera de zi, citeau reviste, se uitau la TV sau citeau carti, în speranţa că acesta ar fi primul lucru pe care l-ar vedea Edward sau orice alt vizitator. Altele erau în bucătărie şi câteva în camerele lor.



Angela şi Bella si-au petrecut timpul în cameră, Bella uitandu-se prin cateva cărţi. Ea se odihni pe pat în timp ce Angela statea pe canapeaua neagra de langa fereastra. Melodiile lui Debussy se auzeau usor pe fundal, in timp ce ele vorbeau si radeau. Tanya şi grupul ei stăteau în camera de zi, lungite pe canapea. Lauren, de asemenea, şedea cu ele, dar putin mai departe, în mod evident, se simtea ca o intrusa aderand la acel grup mic. Carmen isi facea unghiile şi se mai uita din cand in cand la Lauren, observand ca nu este deloc atenta la atmosfera din camera. Tanya mai vorbea din cand in cand cu Kate şi Irina butona telecomanda televizorului. Rosalie stătea în camera ei si asculta muzica, ignorând restul lumii. Ea rasfoia câteva reviste să se ţină la curent cu tot ce se întâmplă în lumea modei.



"Hai să mergem să înotăm." Ii spuse Angela Bellei, inchizand o carte si luand alta de pe masa.



"Unde este piscina?" o intreba Bella.



"Am auzit-o pe Tanya vorbind despre o intalnire ce-au avut-o cu Edward acum cateva seri acolo. Se pare ca este undeva in spatele casei." Explica Angela.



"Nu este un pic rece?" intreba Bella.



"Dacă nu vrei să mergi, nu avem de unde sa stim". Spuse Angela ridicand din umeri.



"Nu, e bine, dar serios, nu este un pic cam rece?" intreba Bella.



"Se pare că este în interior şi încălzită." Angela zâmbi.



"Atunci hai sa mergem." Bella zâmbi.



Fetele s-au schimbat şi au coborat la parter. Cand fetele de la primul etaj le-au întrebat unde merg, ele doar le-a spus că au de gând să exploreze curtea din spate. Iesira repede pe usa si s-au dus in spatele casei, spre curte. Din fericire, au ajuns la piscina interioară imediat.



"Este blocata intrarea?" intreba Bella.



"Sper că nu." Spuse Angela. Ele au privit cladirea cu atenţie şi au tras de uşă. Uşa grea s-a deschis si au intrat inauntru. Aburul era vizibil in partea de sus a piscinei si ajungea aproape de tavan inainte de a se risipi.



"Wow, arata uimitor." Sopti Bella. Ea si-a lasat hainele in vestiar si a ramas in costumul de baie intrand in apa usor. "Nu e rea, e calda sa stii."



Bella inainta încet în apă facandu-i semn Angelei sa o urmeze. Dupa ce intra si Angela, au inceput sa inoate pana in mijlocul piscinei. Bella se baga cu capul la fund si cand iesi la suprafata isi dadu parul pe spate. Angela facu si ea la fel si cand iesi la suprafata incepura amandoua sa rada.





"Ei bine, bine, ce avem noi aici? Persoanele cu vârsta de aproximativ trei ani se joacă în piscină. Nu ştiţi ca aveti nevoie de supravegherea unui parinte daca va jucati intr-un loc adanc?" pufni Tanya. Stătea pe margine cu braţele încrucişate pe piept.



"Ai dreptate, dar esti aici, acum, deci nu ar trebui să fii îngrijorata, nu-i asa mamico?" spuse Bella razand.



"De ce am......off..." mormai Tanya.



"Ce? Ce ai de gând să faci? Sa ghicesc, deoarece esti încă în rochia ta de femeie usoara banuiesc ca nu ai de gand sa intri in apa nu? O intreba Bella. "Deci, eu pot sta aici, sa ma distrez pana va veni Edward si tu poti sa stai acolo şi sa te bosumfli cat vrei."



"Aceasta rochie este mult mai frumoasa decât orice ai tu prin dulap! Mi-ar fi fost jena să vin la oricare dintre ceremoniile de eliminare in rochiile pe care le-ai purtat!" riposta Tanya.



"Serios? Tu nu te uiti la rochia ta putin? Asta se purta acum cateva decenii." Se auzi vocea lui Rosalie din spatele Tanyei, venind spre noi. Ea era intr-o rochie alba, transparenta cu o pereche de bikini albi pe dedesubt. A intrat in apa şi rochia ei se umfla pana ajunse la suprafata.



"Rochiile mele nu sunt din ultimul deceniu. Astea sunt in top acum! Suiera Tanya printre dinti.



Eşti sigura de asta? Cred ca am mai vazut rochia asta cu muguri purtand-o si alte fete pe strada, dar nu sunt sigura. Vreau sa spun ca acesti lastari se purtau acum cativa ani, cred ca in adolescenta mea. " spuse Rosalie ridicand din umeri.



Tanya pufni, isi ridica barbia si iesi din piscina. Când a ajuns înapoi in casa, Irina statea pe canapea si se uita la televizor zambind, vazand filmarea din piscina. Nu era un reality show prost, dar abia cand Tanya observa asta, se indrepta spre Irina sa-i ia telecomanda.





"Ce s-a întâmplat? Astea au fost in piscina?" intreba Lauren.



"Vrei să taci? Nu ştiu chiar de ce esti inca aici." Striga Tanya. "Rosalie a intervenit pentru Bella şi am avut câteva minute de conversatii."



"Iar tu le-ai doborât, nu?"



"Nu cred ca oricine o poate trage în jos. Voi găsi slăbiciunea ei ... în curând." Tanya mormăi. Ea se holba la televizor si suspină. "Putem vedea si altceva în afară de această prostie?"



"Hei, îmi place acest spectacol!" se planse Irina.



"Păcat." Tanya mormăi. Ea a luat telecomanda şi a schimbat canalul pe MTV.



"Da, pacat! Spuse Lauren strambandu-se.



"Nu ştii ce înseamnă să taci?" o intreba Tanya. "Şi serios, de ce eşti aici? De ce nu te duci sa o deranjezi pe Rosalie sau pe altcineva?"



Lauren pufni ridicandu-se in picioare si se duse in camera ei de la etaj. Din moment ce nimeni altcineva nu era sus, ea s-a trantit pe patul ei şi a închis ochii.



Pentru restul după-amiezii Bella, Rosalie şi Angela si-au petrecut timpul în piscina în timp ce Tanya, Carmen, Kate şi Irina au rămas în casă. Chiar dacă Rosalie era cu Bella şi Angela, ea le-a ignorat. Bella era sigura că Rose a venit doar cu gandul de a o enerva pe Tanya ca de obicei. Vorbind de Tanya, ea a rămas într-o stare de spirit proasta pentru cea mai mare parte a zilei.



Cand soarele dadea sa apuna, Edward sosi si deschise usa. Tanya şi Kate au fost instantaneu în faţa lui în timp ce Carmen si Irina au trebuit să aştepte în spatele lor. Lauren a coborat din camera şi i-a zâmbit lui Edward. Au asteptat in linişte sosirea celorlalte fete.



"Ce se intampla cu Angela, Bella şi Rose?" intreba Edward.



"Um ... nu cred că se simt prea bine, hai să mergem oriunde doar noi." Spuse Tanya.



"Asta-i o minciuna." Spuse Rosalie intervenind in discutie iar Bella şi Angela radeau chiar in spatele ei. Ambele fete au tresarit cand l-au văzut pe Edward stand in picioare in fata lor.



"Bună seara Edward." Spuse Bella.



"Doamnelor, vad ca v-ati bucurat de o baie in piscina, nu?". Remarca Edward.



"Da, foarte mult." Bella zâmbi.



"Ei bine, veti intra in niste necazuri mititele, sa stiti. Aveti toate cincisprezece minute şi numai cincisprezece minute pentru a fi gata pentru intalnirea din seara asta."



"Si unde mergem?" intreba Kate.



"Intr-un club din Seattle." Raspunse Edward simplu.



"O doamne, Tanya te poti intoarce inapoi la coltul de unde ai venit." Spuse Rosalie.



"Ce ai spus?" striga Tanya.



"Doamnelor, calmati-va. Acum, veti avea mai puţin de cincisprezece minute pentru a fi gata." spuse Edward.



Bella şi Angela s-au indreptat spre scari, urmate îndeaproape de către Rosalie şi Tanya, care au continuat să vorbeasca in bătaie de joc. Celelalte fete, le urmau amuzate. Când toată lumea a părăsit sala, Edward a clătinat din cap înainte de a se relaxa pe canapea. Dusuri se auzira pentru câteva minute, apoi usi trantite, voci ridicate, dar erau prea infundate ca el sa poata auzi ce se întâmplă.



Bella a venit prima cu părul ei tras în sus într-un coc asa ca nu a trebuit să se usuce. Ea era imbracata cu o fusta de blugi si un top verde. Kate avea o fusta care ii trecea putin de genunchi si o bluză albă, care a fost aproape transparenta. Lauren a venit cu o pereche de blugi stramti negri şi un top de culoare roşie, acoperita cu o geaca de piele de culoare albă. Tanya şi Irina au coborât împreună. Irina era în blugi şi un tricou strâns in talie în timp ce Tanya avea o rochie cu un decolteu in V si cateva strasuri. Carmen a venit si ea langa celelalte fiind imbracata cu o rochita rosie care-i ajungea pana la genunchi. Rosalie avea o rochie albă cu flori negre. Părul ei era uşor buclat si căzut peste umeri.



"Aratati toate minunat şi mă bucur că nu v-a luat prea mult timp pentru a fi gata Aceasta este una dintre cele mai mari frustrări ale mele." Dezvalui Edward.



Edward a deschis uşa pentru doamne şi le-a urmat afara. În loc de Volvo-ul argintiu, era parcata o limuzina neagra lunga. Un şofer a deschis uşa şi i-a ajutat pe toţi înainte de a închide uşa în spatele lui Edward. Tanya şi Kate aveau grijă să stea alături de Edward, sau mai bine zis, pe Edward.



"Bella, arăţi ca şi cum nu ai mai fost într-o limuzina înainte." Comenta Edward.



"Asta pentru ca nu am una." Spuse Bella. "Mi-as cheltui banii si pe alte lucruri."



"Ca de exemplu pe cărţi?"



Bella lasa privirea in jos si zambi.



"Deci, ce-i cu acest club?" interveni Tanya.



"Este unul dintre cele mai fierbinti din Seattle. Sunt sigur că toate va veti distra." Edward rînji.



"Sunt sigura că da." Spuse Kate, intorcandu-i un zambet.



Limuzina a parcat in fata unui club numit Volterra. Un gardian se apropie de limuzina deschizand usa, dand din cap catre Edward,zîmbind la grupul de femei care l-au urmat. Imediat ce au intrat în club, grupul a fost înconjurat de o muzică zgomotoasa. Ringul de dans era plin de fete si baieti, in timp ce altii stateau la bar, la mese si prin toate colturile salii. Edward le facu semn fetelor sa-l urmeze intr-un separeu pentru VIP-uri de la etaj, apoi se opri si ii spuse cameramanului sa se urce pe scari si sa filmeze pe toata lumea. Un alt cameraman se indrepta sa filmeze ringul de dans.



"Deci, doamnelor, ce credeti de Volterra?" intreba Edward.



"Imi pare ... fierbinte." Spuse Irina.



"Seamana ca oricare club unde am mai fost". Mormai Rose. Ea se aşeză pe una dintre canapele şi se lasa pe spate sa se relaxeze.



"Noi ar trebui să mergem la dans! Edward, hai să mergem la dans." Spuse Tanya. Ea a luat mâna lui Edward şi-l trase in jos pe scari. Kate şi Irina au urmat-o jos în timp ce restul a rămas în separeu.

Lauren şi Carmen au mers direct la bar şi au comandat băuturi mixte. Ele l-au privit pe Edward care dansa cu Kate, Tanya şi Irina. Lauren si-a baut cocktail-ul si s-a indreptat spre bar sa mai comande unul. Rosalie, Bella şi Angela s-au indreptat si ele catre bar sa-si comande ceva de baut. Bella a comandat o bere, Angela a comandat un rom cu crema de cocos si Rosalie un pahar de tequila.



"Să mergem la dans!" spuse Angela leganandu-si soldurile in ritmul muzicii.



"Deja?" spuse Bella razand.



"Haide". Spuse Angela luand-o pe Bella de mana tragand-o dupa ea.



Tanya şi Irina il facura sandwich pe Edward intre ele, iar el nu protesta la nimic. Kate era mai mult pe cont propriu. La început, ea a dansat singura, dar apoi a luat o pauză şi a mers catre bar pentru a-si lua ceva de baut. S-a întors înapoi pe ringul de dans, dar Tanya şi Irina inca incercau sa-i acapareze atentia lui Edward. De data aceasta ea a dansat si mai provocator, în speranţa ca Edward isi va indrepta ochii spre ea, dar în curând a constatat că ochii altcuiva erau atintite catre ea, iar doua brate se infasurau puternic in jurul ei tragand-o mai aproape de trupul lui.



"Scuza-ma, ce crezi că faci?" il intreba Kate.



"Te-am văzut, de una singura, şi m-am gandit ca-ti trebuie un partener." Ii raspunse tanarul.



"Imi pare rau domnule ..."



"Spune-mi Garrett."



"Ei bine, Garrett, eu sunt aici cu altcineva." Ii spuse Kate.



"Il cunosc. Stiu....si te cunosc si pe tine"



"Ce spui?"



"Te-am văzut venind, nu a fost greu acum sa te recunosc. Tu esti în concursul cu intalnirea nu? O intreba Garrett.



"Eu ... Eu sunt." Spuse Kate.



"Ei bine ... sa ma cauti, atunci când această şaradă va lua sfarsit." Garrett ii sopti în ureche lui Kate, facand-o să tremure. El i-a dat discret o carte de vizita înainte sa se indeparteze si să dispară în mulţime. Kate a fost şocata pentru câteva secunde înainte de a se retrage înapoi în separeul VIP.



Kate nu-si dadu seama ca era privita si filmata. Bella şi Angela au văzut-o din colţul lor de pe ringul de dans în timp ce Edward şi partenerele sale au văzut-o din centrul ringului.



"Înapoi la vechile ei moduri, văd." Pufni Tanya.



"Gândeşte-te ce ar putea însemna asta în viitor, Eddie." Sopti Irina.



"Ştiu, nu vă faceţi griji, ştiu." Spuse Edward. Tanya a încercat să-l traga pe Edward intr-o alta melodie dar Edward s-a tras înapoi. "Dacă doamnele vor sa ma scuze, am de gând să iau ceva de băut."



Edward s-a desprins din imbratisarea lor şi se apropie de bar. Lauren veni si ea langa el si ceru inca un cocktail.



"Deci, Edward, nu vrei sa dansam?" ii ceru Lauren si se juca cu un deget pe pieptul lui, peste camasa.



Edward nu i-a spus nimic, dar a ajutat-o pe Lauren până la bar vazand ca nu prea statea bine pe propriile picioare. Lauren a luat putina sare si si-a lipit degetul de buze, tragandu-l pe Edward mai aproape. Edward a lins sarea de pe gura ei si pe urma bau paharul ce i-l pusese barmanul in fata. Lauren ii trase capul spre ea si-l saruta profund, timp de cateva minute.



"Multumesc pentru băuturi." Îi şopti înainte de a se indrepta înapoi pe ringul de dans.



"Asta a fost fierbinte, spuse un tanar care privi sarutul dintre ea si Edward. Nu vrei sa fiu viitorul tau prieten?



"Nu, nu cred." Lauren mormăi înainte de a cobori din bar.



Edward se duse înapoi în mulţime şi le observa rapid pe Bella şi Angela dansând împreună. Edward s-a dus in spatele Bellei, lipindu-si trupul de al ei. Bella s-a dat putin intr-o parte si ajunse mai aproape de Angela. După un timp, Bella s-a departat putin de el, astfel incat Edward dansa acum cu Angela. El a tras-o mai aproape in timp ce cu cealalta mana o tinea pe Bella. În cele din urmă el a schimbat locul ajungand intre cele doua fete. El si-a aplecat capul spre Bella şi ajunse la buzele ei. Sărutul a fost cald si adanc, nu se asemana cu saruturile anterioare. Acesta a fost unul plin de pasiune si profund. Când s-au retras din sarut, Edward o aduse pe Angela mai aproape de el şi o sărută, dar sarutul nu a fost atat de lung si delicat cum a fost cu Bella.



"Imi place aceasta noua Angela, ea ar trebui să iasă mai des." Spuse Edward zambind.



"Hm ... poate o va face." Raspunse Angela. Bella a căzut într-un acces de somnolenta, si-si odihni capul pe umarul lui Edward.



Trio-ul era încă in dans, atunci când a observat un cerc în centrul ringului. Carmen era în centrul atenţiei şi se misca senzual, astfel că, unele fete aveau ochii atintiti asupra ei. Edward s-a indreptat spre ele, urmat îndeaproape de Bella şi Angela. Tanya şi Irina erau de cealaltă parte a cercului, uitandu-se la Carmen care fura toata atenţia. Rosalie a intrat, de asemenea in cerc şi cele două au început să danseze împreună, spre deliciul fiecarui patron de bar. Au existat unii baieti holbandu-se la ele, asteptand un moment pentru a se năpusti şi de a le lua în acţiune. Edward privi pe fiecare baiat in parte, dar aproape nici unul dintre ei nu a observat. Când piesa s-a terminat, atât Carmen cat si Rosalie s-au oprit. Carmen zambi la Edward, in timp ce Rosalie il lua de brat si ranji la Tanya.



"Ei bine, doamnelor, asta a fost fierbinte." Spuse Edward. "Va deranjeaza daca dansez cu voi doua?"



"De ce ne-ai deranja?" intreba Carmen.



"Voi dansa cu tine dar vreau sa ma odihnesc putin. Si nu vreau sa te impart cu nimeni la dans, spuse Rosalie.



Rosalie se indrepta spre bar şi se aşeză pe un scaun. Ori de câte ori un alt bărbat a încercat să intre in conversatie, ea le dadea pas. Ii privea pe Edward şi Carmen dansand. Edward avea mainile puse pe soldurile lui Carmen si dansau impreuna, ea fiind cu spatele la el. Dupa ce s-a terminat melodia, Rose s-a dus langa ei si-l fura pe Edward de langa Carmen.

Carmen doar ridică din umeri şi s-a mutat din fata lor, ducandu-se sa danseze in alta parte. Rose si-a infăşurat braţele în jurul gâtului lui Edward şi a inceput sa danseze lasciv, in ritmul melodiei. In cele din urma toată lumea a luat o pauză şi s-a indreptat catre separeu, relaxandu-se pe canapele. Bauturile de pe masa au inceput sa dispara una cate una. Cateva s-au axat pe apa, in timp ce altele au continuat cu bauturi alcoolice mai usoare sau mai grele.



"Deci, Edward, vom dansa numai melodii lente?" intreba Kate.



"Nu ştiţi sa dansati pe orice muzica?" intreba Bella. Ea s-a ridicat de pe canapea şi-i zâmbi lui Edward cand s-a apropiat de el. Si-a înfăşurat braţele în jurul gâtului lui iar el si-a pus mîna pe talia ei. Bella si-a aplecat capul catre Edward tragandu-l spre ea si-i sopti la ureche: "Eu nu sunt cea mai buna la dans lent, te ingrijesti sa ma conduci tu?"



"Ar fi onoarea mea." Sopti Edward. El a sărutat baza gâtului ei, apoi o trase usor langa el, tinand-o in brate, cu mana facandu-i cerculete pe spate. Bella a închis ochii şi si-a odihnit capul pe pieptul lui Edward, iar el a continuat sa-i mangaie spatele. Incepuse să fredoneze uşor, facand-o pe Bella sa zambeasca.



Pentru restul noptii, Edward a dansat cateva melodii lente cu toate fetele, fiecare dansand în felul ei. Spre dimineata el a iesit cu fetele din club. El i-a zâmbit gardianului din nou si s-a indreptat urmat de fete catre limuzină.



"Sper ca toată lumea s-a distrat in seara asta." Spuse Edward.



"Uhh, sunt transpirata toata. M-am infierbantat tare in noaptea asta."spuse Carmen.



"Seara asta a fost o performanţă pentru voi si va spun adevarul, ati fost toate incredibil de sexy.."spuse Edward.



"Ma bucur ca ti-a placut noaptea asta." Spuse Tanya.



"Edward, te rog, putem sa mai continuam cumva noaptea asta? Intreba Lauren. Ea s-a târât până în centrul limuzinei pînă cînd stătea în poala lui Edward.



"Eu nu cred, Lauren." Spuse Edward. El a încercat să o împinga uşor pe Lauren din poala lui, dar ea nu se clinti.



"Ah vă rog, nu vreau ca noaptea asta sa se sfarseasca inca, spuse Lauren chicotind uşor la sfârşit.



"Categoric nu." Spuse Edward. El a reusit în cele din urmă cu succes sa o dea la o parte pe Lauren din poala lui, dar ea a ajuns pe podea. Celelalte au fost tacute, aşteptând să vadă ce avea de gand Edward sa faca in continuare. El doar s-a aplecat şi a tras-o în sus pe Lauren pe una dintre canapele, unde a lesinat imediat.



"Unii oameni nu tin la bautura, mormai Rosalie.



Drumul părea să dureze mai mult şi câteva dintre femei au fost gata să adoarma. Aceasta a fost o zi lungă iar noaptea si mai lunga pentru toată lumea. Atunci când în cele din urmă s-au intors în casă, Edward a vorbit cu soferul limuzinei sa o ajute pe Lauren. Dupa ce au iesit toate din masina, Edward le-a daruit cate un sarut de noapte buna, urmarindu-le cand acestea intrara in casa.



"Mmm ... pat." Murmura Bella usor.



"Poti sa o mai spui o data." Mormai Kate.



Toate fetele s-au grabit spre camerele lor. Câteva pahare cu apă, erau pe o masuta langa scari, dar majoritatea fetelor s-au dus direct la culcare ...







În dimineaţa următoare, casa era complet liniştita. Nimeni nu a pornit TV-ul, nimeni nu a avut nici un gând de muzică, doar linişte. Când Kate a încercat să-si facă un suc in blender, toată lumea a tipat la ea sa faca liniste. Pana la urma s-a rezumat la paine prajita si crema de branza. Chiar şi Bella, care de obicei asculta in fiecare dimineata CD-urile lui Edward, in dimineata asta ea se bucura de liniste. A coborat la bucatarie facandu-si un ceai si s-a intors in camera ei, asezandu-se langa fereastra, privind spre padure. Spre deosebire de altele, Rosalie a fost mai mult decât fericita să fie treaza. Ea a mers prin casa ca şi cum era a ei. A turnat cereale pe faţa Tanyei determinând-o să se crispeze de durere şi a zâmbit în culmea fericirii cand soneria de la masina de cafea a inceput sa tiuie facand-o pe Irina sa geama si sa-si puna palmele la urechi, sustinandu-si capul.



"Ah vin acum doamnelor, mahmureala dvs. nu ar trebui să fie aşa de rea! Ei bine, lui Lauren, probabil ii este,. Dar ea nu s-a miscat deloc. "spuse Rosalie.



"Rose, taci din gură." Mormai Tanya.



"Lauren e bine." Spuse Angela cand a venit si ea jos. "Ea este doar încă lesinata."



"Ei bine, cel puţin toată lumea a supravieţuit noaptea trecută." Mormai Irina.



"Intrebarea este cine nu va supravietui in seara asta." Spuse Rosalie inainte de a iesi afara din casa.















Camionetele au facut acelasi traseu cunoscut de toata lumea si au parcat in fata chioscului impodobit.





Lauren-



Nu ştiu ce să fac. Ma simt de parca eu voi pleca în seara asta, dar eu chiar nu vreau. Este vina Tanyei, deoarece ea a trebuit sa aiba toata atentia lui Edward. Ugh, el a avut doar un singur dans cu mine azi-noapte! Apoi am fost destul de desteapta sa fiu complet beata şi m-am comportat ca o proasta in limuzina! Mă duc acasă ... Ştiu asta.



Tanya-



Sunt sigura, asta e sigur. As putea spune ca aseară Edward s-a bucurat de mine şi de jocul meu. Va fi interesant sa vad cine va merge acasă. Adica, Kate a avut acel număr de telefon de la tipul acela si apoi Lauren s-a imbatat ca proasta destul de mult ca sa iasa afara din competitie. In plus, performanta ei de noaptea trecuta in limuzina părea să transforme complet deciziile lui Edward. Ar trebui sa fie o ceremonie de eliminare foarte interesanta ...











Cele şapte femei, inaintau spre chioşc pe calea putin luminata de cateva beculete multicolore. Toată lumea a fost tăcuta, deoarece se aflau în partea din faţă a chioşcului, care era gol. Se uitau in jur dupa Edward, deoarece de obicei el era aici. El a apărut imediat din spatele doamnelor si a intrat in chiosc, stand in fata lor. El a deschis cutia cu bijuterii inainte de a face un pas catre femeile din fata lui.





"Bună seara tuturor. Deci, ultima noapte a fost destul de lunga pentru toată lumea, inclusiv pentru mine. Ultima noapte. Mi-ati dat ocazia sa vad cate ceva din viaţa dumneavoastră, atunci când iesim in afara casei. Am fost în public, acolo a fost o gramada de alcool care curgea şi o mulţime de dansuri. Am observat cate putin din toată lumea noaptea trecută, dintre care de unele m-am bucurat imens, iar de altele mai degrabă nu le-aş vedea din nou. Totusi, a fost distractiv si sper sa va impartasesc toate gândurile mele cu privire la acest lucru.





Ca de obicei, am să elimin pe cineva in seara asta. Ştiti că urăsc încă această parte, dar trebuie sa o fac. Din fericire, in apartamentul meu este linişte, aşa că am fost în stare să ma gândesc la asta. V-am luat în considerare noaptea trecută, precum şi zilele precedente. O, da, mă uit la tot, nu doar la ultima intalnire ... Angela, vă rugăm un pas inainte", a spus Edward..



Angela a inaintat şi s-a uitat la Edward, parţial uşurata că a fost numita prima, astfel încât nu va trebui sa mai astepte din nou în emotii.



"Angela, am văzut o parte din tine aseară care m-a făcut suspect, chiar a existat. Vreau să văd aceasta fata a ta, mai mult. Angela, vreau sa fii increzatoare mai des şi fără ajutorul alcoolului.. Acceptati aceasta bijuterie si-mi faceti placerea de a ramane in casa?"



"Desigur". Spuse Angela. Ea se întoarse cu spatele şi Edward ii puse un lantuc decorat cu un joker negru care a avut o inima de argint agăţata de el, in jurul gatului. Angela a pasit în spatele lui Edward aranjandu-si parul şi a aşteptat ca el să cheme următoarea persoană.





"Irina". Striga Edward. Ea a inaintat catre Edward, zîmbind cu mândrie. "Am avut o gramada de timp noaptea trecută sa ne distram, dar vreau să fac un lucru clar, niciodată, dar niciodata sa nu-mi mai spui Eddie. Asa-mi spune fratele meu. Numele Eddie este cel mai enervant lucru pe care cineva ar putea sa mi-l spuna."



"Îmi pare rău ... nu am stiut." Irina bîlbîi.



"Bun, am vrut sa te avertizez de pe acum. Acum, aţi accepta această bijuterie şi să rămâneti în casă?"



"Mi-ar plăcea şi promit că nu voi mai spune din nou Eddie." Spuse Irina. Edward ii puse lantucul in jurul gîtului şi a lăsat-o să se întoarca să stea cu Angela.



"Bella". Striga Edward. Bella inainta zîmbind timid până la Edward si o roseata se facu vizibila putin in obraji. "A fost frumos să te revăd iar aseara ai fost foarte distractiva, ai fost in largul tau, incat nu eram sigur de ceea ce sa cred, despre tot, mai ales atunci când ai spus ca nu ai mai fost într-o limuzina înainte.."



"Pot să vă asigur, ultima noapte a fost o premiera pentru mine, am indraznit mai mult si cred ca a fost o premiera buna, spuse Bella.



"Asta îmi place să aud." Spuse Edward. "Data viitoare, când vii la ceremonie, zambeste cu mandrie. Imi place si timida Bella, dar de asemenea imi place si o Bella increzatoare. Acum, vei accepta aceasta bijuterie şi să rămâneti în casă?".



"Hm, mi-ar plăcea.". Bella zâmbi. Ea s-a întors şi si-a ridicat părul in aşa fel incat Edward sa inchida lantucul în jurul gâtului ei. El si-a lasat degetele câteva secunde în plus pe gatul ei, mangaindu-i usor pielea, inainte de a si le retrage, facand-o pe Bella sa tremure. Bella s-a dus in spatele lui Edward, cu un zambet mare pe fata si a asteptat ca el sa strige urmatoarea persoana.





"Carmen".Striga Edward. Carmen pasi înainte, batand din gene la Edward atunci când ea a stat înaintea lui. "Dansurile dvs. au fost uimitoare, atât cele lente cat si cele rapide. Trebuie să spun, a fost interesant vazandu-i pe multi barbati privindu-te si m-a cuprins putin gelozia. Dar fii atenta. Nu vreau nimic prea ostentativ. Eu ii protejez pe cei apropiaţi în viaţa mea, dar nu vreau să fie în mod constant certuri intre voi. Vei accepta această bijuterie si sa ramaneti în casă? "



"Si". Carmen a spus. Ea si-a tras părul în sus şi s-a rotit in jurul lui Edward ca sa puna lantucul pe gatul ei. "Nu vă faceţi griji, mi-a facut placere sa dansez cu dvs."



"Ei bine, atunci, vă mulţumesc pentru dans." Spuse Edward.



"Eu va multumesc." Spuse Carmen.





"Rosalie". Striga Edward. Rosalie a urcat şi a aşteptat pentru ceea ce Edward a avut de spus. "Esti fierbinte si sexy. Tot ce debordeaza la tine este doar sex. Tu esti, de asemenea, încrezătoare şi asta doar te face chiar mai sexy.. Vei accepta această bijuterie şi sa stai aici?"



"Desigur". Spuse Rosalie. Ea rînji la Tanya, care fierbea in urma ei cu celelalte două femei.





"Tanya, vă rugăm să inaintati". Spuse Edward. Tanya se indrepta rapid catre el. "Esti mereu dornica şi tu mă faci să mă simt ca si cum as fi singurul om în cameră. M-am bucurat foarte mult ştiind că am toata atenţia dumneavoastră. Vei accepta această bijuterie si sa ramai in casa?"



"Nu aş vrea să fiu oriunde altundeva." Spuse Tanya. Ea s-a întors şi Edward puse lantucul în jurul gâtului ei.







"Kate, Lauren, un pas înainte." Spuse Edward. Cele două femei au inaintat, ambele stiind ca au fost probleme. "Lauren, ai căzut din nou ieri. Ai fost, de obicei, cu Tanya în încercarea de a capta atenţia mea, dar mi s-a părut ca noaptea trecuta ai mers prea departe. Dacă tu cauti certuri peste tot, atunci locul tau nu este intr-adevar aici. Plus ca ai fost beata! Si atunci când ai fost complet beata, care, prin modul tau a fost cel mai atractiv lucru ce am vazut vreodată la tine, ai făcut în cele din urmă o mutare gresita. Nu trebuie să fii beata ca sa poti sa faci un lucru bun."





"Eu niciodată nu o sa mai fac asta, Edward." Lauren şopti.



"Kate, din nou, atentia este concentrata pe tine. Nu l-am mai vazut pe omul acela cu care ai vorbit şi am văzut cartea lui.. Lasă-mă să ghicesc, el ti-a dat numărul lui de telefon? După ce am văzut că şi data trecuta ai incercat sa flirtezi cu Jasper, nu sunt sigur dacă mi-ai fi credincioasa, daca am avea o relatie, suspina Edward. "Eu pun mare pret pe fidelitate. Deci, îmi pare rău Kate, dar nu te vei mai intoarce in casa. Lauren, vei accepta bijuteria şi şederea în casă?"



"Mulţumesc, Edward. Iti promit, nu voi renunţa în această luptă." Spuse Lauren, cateva lacrimi ii aparu in ochi. Ea s-a indreptat catre Edward şi-l lasa sa-i puna lantucul in jurul gatului in timp ce Kate stătea în faţa lor.





"A fost distractiv atat timp cat a durat."spuse Kate. Ea s-a dus langa Edward si ii dadu o imbratisare, apoi se intoarse si pleca.






Edward-



Inca de cand Kate a incercat sa cocheteze cu Jasper, am ştiut că ea a fost limitată de timp în casă. Apoi, ea a avut acel număr de telefon de la baiatul acela şi am ştiut că ea va pleca. Dacă ar fi aruncat cartea de vizita departe sau chiar pe podea, poate m-as mai fi gandit, dar ea nu a făcut-o. Deci sa ghicesc, acum ca ea a plecat, cu siguranta il va cauta pe tipul ala.





Apoi, Lauren ... a obtinut un mare rahat cu care se confrunta si lucrul asta o face mai putin atractiva. Vom vedea cum va evolua comportamentul ei de acum incolo. Chiar acum, timpul ei este limitat in casa si eu chiar nu o pot vedea făcând o schimbare drastică, pentru ca sa rămâna în jurul meu mult timp.


Au mai ramas cateva femei in casa. Aceste următoare câteva săptămâni ar trebui să fie interesante. Vreau să spun ca eu ofer o sansa tuturor, dar cred că am găsit deja pentru finală două sau trei femei ...







Kate-



Ştiam că voi pleca, mai ales că Garrett mi-a dat numărul lui. Au fost cateva scantei intre mine si Edward acolo. Edward a fost un gentleman perfect, ceva ce vezi ca devine tot mai rar în această lume. Indiferent care fata va castiga, va primi pe bărbatul visurilor ei, sunt sigura de asta. Personal, sper că va fi una dintre fetele mai linistite, nu gen Tanya si prietenele ei. Ele parca sunt niste catele care dau din coada la fiecare privire, zambet sau vorba spusa de Edward. Ele nu merita pe cineva ca el





Tanya-



Woops, de ce am ramas la final cu celelalte doua? La naiba. Imi pare rau Kate, observ ca am fost mai desteapta decat tine. Data viitoare, Edward ar trebui să înveţe că nu toată lumea este demna de încredere, în special atunci când există un astfel de premiu în cele din urmă. Acum, cine va pleca din casa? Hm ... Sper ca va fi Rosalie. Eu nu pot să mai stau sa-i privesc fundul slab pe aici.



Angela-



Eu nu pot să cred ce s-a întâmplat noaptea trecută. Eu nu pot sa cred ca am dansat si l-am sarutat pe Edward chiar in genul asta, in halul asta. Nu mai fac asta. Promit! Cel puţin el nu se gândeşte prea mult la mine. .... Sunt surprinsa, deşi el mi-a plăcut. Tocmai mi-am dorit ca el sa fie real, dar nu pot. Poate că într-adevăr nu ar trebui să fiu aici, dar eu ma simt atat de bine cu Bella.....




Bella:



Ultima noapte a fost foarte distractiva şi seara asta nu a fost foarte stresanta. Nu ştiu de ce, dar am ştiut ca Edward nu avea de gând să ma trimita acasă. Există un fel de scânteie şi îmi pare rău, dar el găseşte întotdeauna o scuză pentru a nu ma atinge prea mult, el doar ma atinge usor, păstrandu-si o mana sau ceva pe mine, cu toate ca as vrea mai mult. Dar asta înseamnă că-mi place sau cel puţin ceva este acolo, nu? De ce ma simt atat de nerabdatoare? Cred că din cauza ca nu am mai avut niciodată cu adevărat iubiti pe termen lung ... eu doar nu înţeleg nimic ...

4 comentarii:

  1. Gata si capitolul 5. Sper ca am tradus mai bine de data asta. Multumesc celor care citesc. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. E perfect!
    Sper sa postezi repede capitolul urmator:)
    Atat de curioasa st.:-s

    RăspundețiȘtergere
  3. Super
    Cand apare urmatorul capitol?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmmm, cam pe marti sau miercuri o sa apara.

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.