In cautarea dragostei

luni, 9 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 6

Lauren:




Cred că mi-am tinut respiraţia si dupa ce ceremonia de eliminare a trecut. Chiar dacă a fost acum aproape o săptămână, nu pot să cred că am fost aproape de a fi eliminata şi toate pentru că nu am putut sta în picioare pentru mine! Ei bine, e nevoie să spun, am început deja să-mi modific comportamentul. Edward a venit de foarte multe ori la noi in casa, dupa eliminare. Am crezut că avea de gand să se mute înapoi în casă prima dată, dar, din păcate, nu s-a întâmplat. Cu toţii am luat cina împreună, si am vizionat multe filme. Stand zi de zi cu el, a fost ca si cum ne cunosteam de o viata. Ei bine, Rosalie şi Tanya sunt întotdeauna una la gatul celeilalte, chiar si fara un motiv anume. Ele sunt cele care cauzează probleme în casă şi am de gând să ma asigur că am fost mai mult decât buna fata de ele.



Bella:



A fost atât de frumos cu Edward noaptea trecuta. Am fost chiar în măsură să-i arat calificarea mea culinara de gătit cina din altă noapte. Tanya a încercat să pretinda ca ea a gatit, dar toată lumea, şi vreau să spun toată lumea m-a ajutat. Desigur, comentariul lui Lauren a fost prins pe camera TV pentru a prinde tot ce face Tanya sus. După aceea, ea a revenit înapoi la modurile normale de rivalitate cu Rosalie.



M-am trezit mai devreme astazi, deoarece am uitat să închid jaluzelele noaptea trecută. Initial m-am cam suparat ca soarele incepuse sa patrunda in camera asa dimineata, dar pana la urma m-am bucurat cand am prins rasaritul. Acum, eu chiar incercam sa ma trezesc foarte de dimineata, mai ales stiind ca Edward era mult mai des la noi. Dupa ce m-am îmbrăcat într-un pulover albastru şi blugi am coborat la bucatarie sa-mi iau cerealele si sa ma uit putin la televizor. Din fericire, nimeni altcineva nu era încă pe scări, aşa că am fost în stare să preiau controlul TV-ului. Din păcate, nu era nimic interesant asa ca am schimbat pe MTV şi VH1. În cele din urmă, toată lumea s-a trezit si nu mai eram singura care se uita la TV. Era aproape ora 11 când am auzit o maşină parcand si portiera inchizandu-se. Toată lumea instantaneu a zâmbit şi au alergat la uşă. De îndată ce uşa s-a deschis, Lauren a sarit în braţele lui Edward, cu excepţia cazului ca nu a fost Edward.



"Ei bine, acest lucru nu este exact salutul la care m-am asteptat, dar il accept." spuse o voce calma. Lauren lasa privirea in jos si rosi de jena.



Rosalie:



"Îmi pare rău, am crezut ca este Edward..." Lauren şopti. Cel putin incerca sa se schimbe, deşi incercarea ei era patetica. "El se oprea aici in fiecare zi".



"Nu ştiu."spuse tanarul."Acum, ce ziceti de niste introduceri. Sunt Emmett, fratele lui Edward, uimitor mai în vârstă. Eu joc fotbal pentru o echipa din California."



Nu am nevoie de nici o introducere. Am ştiut exact care a fost Emmett Cullen. Nu am putut să cred că am fost într-o luptă pentru fratele său. Cum am spus înainte despre Edward, ca este frumos şi toate alea, dar as prefera barbatii mai musculosi, oameni ca Emmett.



"Ştiu cine eşti." Am rosit si am facut un pas înainte. Mi-am tintit privirea peste Emmett şi am observat că si el facea acelasi lucru.



"Tu nu esti Miss Rosalie Hale?" intreba Emmett.



"Ba da." I-am răspuns cu cel mai sexy zambet pe care l-am putut aduna.



"Cum naiba ai ajuns aici, concurand pentru nebunul meu frate mai mic?" intreba Emmett


"M-am gândit că ar fi distractiv." Am ridicat din umeri.



"A fost distractiv până acum?" intreba Emmett


"Hm ... vă pot spune că da. A fost distractiv, cel puţin." I-am spus. "Dar văd ca distracţia a sosit abia acum."



Emmett a râs şi dădu din cap înainte de a-si indrepta atenţia spre restul grupului. Mmm, ce de fete sunt aici.


"Şi restul vor spune ca tine?" intreba Emmett. "Sper că a fost la fel de distractiv si pentru restul." ochii lui Emmett s-au indreptat repede înapoi la mine şi am zambit din nou.


"A fost distractiv, dar există o enervanta care nu vrea sa plece." Tanya a răspuns cu amărăciune. "Numele meu este Tanya, apropo."



Mi-am indreptat ochii spre Tanya, dar atenţia mi-a fost captata de tanarul de langa mine. Altele isi spusesera numele lor şi am observat ca el le recunostea imediat. Deci, poate că Edward a adus vorba despre noi dupa ce a plecat acasă.



"Ei bine, doamnelor, de ce nu am merge mai departe şi sa luam un loc Se pare că eu nu primesc nimic special ca Jasper.? În schimb, vom juca jocul intalnirii!" Emmett declara încîntat.



"Jocul intalnirii? Eşti serios?" Carmen întreba.



"Foarte mult, astfel, şi dacă doriti as vrea sa stati pe canapea iar eu va voi punbe cateva intrebari." spuse Emmett. "Din moment ce sunt sapte fete, vom avea şase runde Nu m-am decis cu privire la modul cum voi pune întrebările în fiecare rundă, dar voi vedea in functie de cum va merge fiecare runda...  Oricum , de ce nu ocupati fiecare cate un loc? "



"De unde au venit scaunele de bar?" Lauren întrebat.



"Şi fondul acestei camere?" adauga Bella. Observa sapte scaune asezate in fata unei cortine decorata cu argint si aur si inimi si stelute erau peste tot.



"Poate fi aceasta mai romantic?" Carmen mormăi.



"Serios? Probabil. Acum, dacă ai de gând să te plângi din nou, vei sta cu fundul pe canapea." spuse Emmett.
 A fost prima dată cand el a acţionat ca un om in toata firea, el a avut autoritate în glas şi toate urmele de glumă l-au parasit. "Acum, pretind ca Edward, este în spatele cortinei şi ca asculta toate răspunsurile dumneavoastră. O, şi vorbiţi în aceste microfoane!" Emmett scoase niste casti luand un microfon si-l duse in fata lor.


"Ce sunt acestea?" intreba Tanya.


"Amplificatoare de voce." Emmett zâmbi. "Eu nu fac nimic pe jumatate."



"Sunt sigura că nu." spuse Rosalie. Ea a gasit scaunul ei şi a pus microfonul,  în timp ce ochii ei au fost lipiti pe Emmett.



"Ok, prima întrebare. Dacă aţi fi avut de ales, unde aţi fi dorit să-l intâlniti pe Edward iniţial?"



Concurent 1: "Hm, probabil, in liceu sau colegiu, în acest fel nu as fi trebuit să aştept atât de mult pentru a-l cunoaste."



Concurent 2: "Biblioteca, în acest fel să ştiu ca el este destept."



Concurent 3: "La o petrecere asa ca am fi putut dans."



Concurent 4: "În Colegiu".



Concurent 5: "În pădure ... e mai romantic acest fel."



Concurent 6: "Un joc de sport, în acest fel să ştiu ca el a fost sportiv."



Concurent 7: "Într-un magazin de sport, în acest fel să ştiu că a fost sportiv".



"Îmi plac aceste răspunsuri ..." Emmett zâmbi. "Următoarea întrebare, care este locatia pentru o prima intalnire?"



Concurent 1: "O pajişte mică sau intr-un loc liniştit pentru un picnic".



Concurent 2: "Chiar şi un film ar fi frumos."



Concurent 3: "La dans".



Concurent 4: "Un restaurant frumos, undeva unde am putea sta într-un separeu."



Concurent 5: "Partidul, în acest fel as putea sa-i prezint pe prietenii mei."



Concurent 6: "Undeva la distanţă şi linişte ..."



Concurent 7: "O plimbare".



"Raspunsuri mult mai frumoase. Din păcate, avem de eliminat primul nostru concurent, cel cu numărul 3., Vă rugăm să stati pe canapea. Sunt sigur ca il preferai pe acela, oricum." spuse Emmett. Avea un zâmbet pe faţa si-o urmari pe Carmen ducandu-se pe canapea. "Următoarea întrebare, aw, aceasta este uşoara. Care este floarea ta preferată?".



Concurent 1: "O, liliac".



Concurent 2: "Orhidee".



Concurent 4: "Margarete."



Concurent 5: "Lacramioare"



Concurent 6: "Trandafiri".



Concurent 7: "Frezii".



"În regulă, următoarea întrebare ... Dacă ai putea alege un singur fel de mancare, care ar fi acesta?"



Concurent 1: "Paste."



Concurent 2: "Supa frantuzeasca de ceapa".



Concurent 4: "Salate".



Concurent 5: "fructe de mare"



Concurent 6: "Hamburgeri."



Concurent 7: "Hamburgeri."



"Înainte de următoarea întrebare, avem o altă eliminare. Imi pare rau Concurent numărul 7, poti sa te duci alături de Carmen pe canapea." spuse Emmett. Irina a ridicat din umeri şi a mers spre canapea asezandu-se pe perne. "Chiar acum, vine urmatoarea intrebare... Dacă ai putea să mergi oriunde în lume, care ar fi acesta?



Concurent 1: "Hm ... probabil ... Anglia."



Concurent 2: "Egipt".



Concurent 4: "Italia".



Concurent 5: "Undeva unde este cald, cum ar fi Caraibe".



Concurent 6: "Greu de spus, deoarece am fost in atât de multe locuri, dar mi-ar plăcea să mă întorc în Hawaii."



"Hm, fascinant,. Următoarea întrebare, ce plictisitor suna, dar care este culoarea ta preferata si de ce?"



Concurent 1: "verde ... copaci ... asta nu e bine ... ."



Concurent 2: "Argintiu, ca paginile unei carti vechi."



Concurent 4: "Auriu pentru că este frumos pentru atât de multe lucruri."



Concurent 5: "Alb ... e doar asa ... pur."



Concurent 6: "Rosu deoarece este atat de pasional."



"Timpul pentru o alta eliminare a aparut. Concurent numărul 6, vă rugăm să luaţi un loc pe canapea." Emmett a declarat, clipind la Rosalie cand a coborat de pe scaunul ei. "Acum, vom avea o discuţie între cei ramasi. Următoarea întrebare, care a fost partea ta preferata stand aici."



Concurent 1: "Sa fac cunoştinţă cu Edward si sa-mi petrec timpul cu el."



Concurent 2: "Sa fac cunoştinţă cu Edward şi sa cunosc multi oameni."



Concurent 4: "Întâlnirea cu Edward, asta cu siguranta."



Concurent 5: "Petrecerea timpului cu Edward, desigur."



"Aşa cum mă aşteptam ... Îmi pare rău, dar Concurent numărul 2, vă rugăm să luaţi un loc." Angela s-a ridicat şi a zâmbit înapoi la ceilalţi înainte de a se duce spre canapea. "În regulă, mai sunt trei ... Urmatoarea intrebare....unde ai vrea sa te casatoresti?"



Concurent 1: " într-adevăr nu-mi pasa, atâta timp cât ma voi marita cu barbatul iubit. Vom face alaturi doar de familie si cativa prieteni."



Concurent 4: "Probabil că, într-o biserică din oraş, cu toţi prietenii mei şi familia. Apoi, vom avea o recepţie mare undeva, probabil intr-o sala de bal, frumos decorata."



Concurent 5: "Aş dori o nuntă de iarnă, dar undeva unde nu este ninsoare."



"Răspunsuri interesante ... Imi pare rau, dar Concurent 4, te rog sa te asezi pe canapea." Lauren ofta, dar a făcut ce i s-a spus. "În sfârşit, ultima întrebare, care este amintirea ta preferata din copilarie?"



Concurent 1: "Mutarea in tara cu parintii mei a fost destul de interesanta şi fiecare loc deţine o amintire."



Concurent 5: "joaca în zăpadă cu părinţii mei şi fratele, înainte ca fratele meu sa moara."



"Interesant ... Imi pare rau Concurent numărul 1, dar Concurent numarul 5 a câştigat intalnirea privata cu Edward ... atâta timp cât puteţi să răspundeţi corect la o întrebare."



"Ţi-e frică de înălţimi?"

Toată lumea s-a întors pentru al vedea pe Edward in picioare lângă cortina. El statea rezemat de perete cu mîinile bagate în buzunare şi zambea.



"Ai fost aici tot timpul?" Concurent 5 a întrebat.



"Da, acum vrei sa raspunzi te rog la intrebare?" intreba Edward.



"Aaa, pai...putin."



"Ei bine, atunci, cred că nu puteti face fata intalnirii. Imi pare rau doamnelor, dar o voi lua pe Tanya pentru tot restul dupa-amiezii. "Deşi trebuie să spun, m-am bucurat de toate raspunsurile tale foarte mult." Edward privi drept la Bella, determinând-o să roşeasca şi se întoarse cu spatele uşor. "În ceea ce priveşte restul va voi vedea in seara asta."



"Şi eu voi vedea pe una dintre voi, sau pe cateva, acum doamnelor, la revedere, spuse Emmett. De îndată ce a spus la revedere, Tanya se repezi scări. Ea nu era destul de sigura ce să poarte, dar ştia că nu ar trebui să fie ceva prea fantezist. Celelalte plecara in tacere, unele avand inima franta de aceasta înfrângere mai mult decat altele.

Emmett:



Bella este frumoasa si a raspuns foarte bine. Se vede clar ca tine la Edward si ar face orice sa-i fie alaturi, dar Tanya este atat de tare! Deci, Tanya, nu ar putea sa se potriveasca cu Edward, dar ea e mai bine decât unele dintre fete. În plus, băiatul ata Eddie trebuie să aibă unele distractii  in seara asta. Tanya pare a fi o fata diabolica, sexy, seamana cu un cal naravas si nu ştii niciodată ce se poate întâmpla atunci când ai pe cineva ca ea langa tine ...


Dar aceasta Rosalie ... poate ar trebui să stea în Seattle un pic mai mult. Stiu ca ea ma place, am vazut asta in ochii si zambetul ei.  Voi trebui doar să aştept şi să vad ce face cu Edward,  Miss Hale. Inca nu vreau sa ma intorc in echipa, mai stau pe langa aceasta domnisoara. Arata wow....


"Tu ai făcut asta cu un scop nu?" Edward m-a întrebat cand m-am indreptat spre usa.


"Distreaza-te in seara asta Eddie!" Am zâmbit şi l-am pălmuit pe spate. El mormăi la mine.  Serios, fratele meu mai mic, fii mai vesel!



"Este Edward, Emmett ..."



"Pentru mine vei fi întotdeauna Eddie!" i-am spus înainte de a părăsi casa. De obicei, Edward ar fi aruncat ceva în capul meu acum şi nu am avut de gând să-i dau o şansă.



Edward o aştepta in maşina lui pe Tanya timp de câteva minute mai mult decât se aştepta. El a fost pe cale să se întoarcă şi să vadă de ce durează atât de mult, atunci când Tanya în cele din urmă a ieşit. Ea zîmbea fericita ca şi cum ar fi avut doar un minut pentru a se schimba, în loc de douăzeci de ani. "Imi pare rau, din moment ce nu-mi spui unde mergem, nu am stiu cu ce sa ma imbrac mai exact. Sper că este ok, nu?." Tanya era îmbrăcata în blugi şi un tricou roşu care avea paiete negre în jurul gâtului.



"Arati minunat." spuse Edward. El a deschis uşa şi a ajutat-o înainte de a merge pe partea sa.



"Deci, ai de gând să-mi spui unde mergem sau ce facem?" intreba Tanya. Ea si-a indreptat corpul spre Edward, privindu-l.

"Imi pare rau, dar îmi place să păstrez secret aceasta intalnire până când vom ajunge acolo." , A spus el.



"O, bine atunci ... Cred ca va trebui sa asteptam." ofta Tanya. Ea si-a pus o mana pe bratul lui, iar cu cealalta ii mangaie degetele.


Edward a trecut prin Port Angeles, spre Seattle. El a condus până la un aeroport privat si parca masina. O ajuta pe Tanya sa iasa din maşină şi au mers spre aeroport. Dupa cateva minuta Tanya a auzit elicea unui elicopter apropiindu-se. De îndată ce elicopterul a ajuns la sol, pilotul a sărit cînd i-a văzut şi a deschis uşa pentru ei. Edward a ajutat-o pe Tanya sa urce in elicopter înainte de a urca după ea. Ei si-au pus fiecare căştile lor, in timp ce pilotul urca si s-au pregatit de decolare.

De îndată ce au fost în aer, pilotul s-a îndreptat spre zona centrala a orasului Seattle. Ei au înconjurat orasul inca o dată, apoi pornira spre golf. Ei au văzut clădirea Starbuck's, Acvariul din Seattle, Myrtle Edwards Park, şi alte cladiri din oraş. Tanya zambi vazand cladirile, fiind emotionata.


"O, Edward! Uită-te la insule!" Tanya a spus.



"Da, acestea sunt Insulele San Juan." spuse Edward.



"Aha! exclama Tanya.



Deşi mai era putin pana cand soarele trebuia sa apuna, se zareau deja lumini portocalii brazdand cerul. Tanya ofta la imaginile din faţa ei şi se aplecă pe umărul lui Edward, un pic mai mult. Edward s-a plecat şi a sărutat partea de sus a capului ei strangandu-i mîna. Tanya si-a dat capul pe spate, privindu-l pe Edward drept în ochi. Ea si-a pus mana pe obrazul lui sarutandu-l. Sărutul începu moale şi dulce, dar Tanya l-a adâncit după un timp, limbile lor luptand pentru a domina, alunecand in gurile lor. Ei au fost nevoiţi să se oprească atunci când microfoanele din casti ii incurcau.


"Ei bine ... nu stiu ce scop au astea in afara de faptul ca ne incurca". Tanya mormăi. Edward a râs pentru o secundă înainte ca Tanya sa-l priveasca, provocandu-l sa se oprească. Starea de spirit a fost tensionată timp de câteva secunde, până când Tanya oftă şi întoarse capul uitandu-se pe fereastră.



După ce s-au invartit în jurul oraşului de câteva ori, pilotul aduse elicopterul inapoi la sol. Edward a vorbit cu pilotul pentru un minut înainte de a o ajuta pe Tanya sa iasa afară. Au fugit din aeroport într-o grădină.



"Unde mergem acum?"



"Am crezut că vom obţine o vizualizare diferita a oraşului."spuse  Edward. Perechea a mers pe jos pe strada pana cand au ajuns în faţa cladirii Space Needle.



"Mergem acolo sus?" Tanya întreba.



"Sigur". Edward dădu din cap. El a luat mâna Tanyei şi a intrat cu ea în interiorul bazei şi apoi în lift. Liftul s-a oprit la ultimul etaj unde era restaurantul.



Un om i-a întâmpinat şi i-a dus la o masa langa o fereastra. Tanya şopti la vederea peisajului, deoarece aveau posibilitatea de a vedea întregul oraş de la masa lor. Ea nu si-a putut desprinde ochii de peisaj, chiar şi atunci când o chelneriţă a venit pentru a le lua comenzile. Edward comanda şi chelneriţa a plecat destul de repede.



"Ştiam ca oraşele sunt atat de frumoase dar aceasta este doar wow ..." a declarat Tanya.



"Asa este. Seattle este foarte frumos." Edward dădu din cap.


"Vă place foarte mult natura, nu?" Tanya întreba.



"Da, foarte. Toata familia mea este foarte activa, mai ales Emmett Am cumpărat casa in care esti acum, pentru că iubim natura, ne place sa exploram.". Edward a explicat.



Cand au fost pe punctul de a începe cina, soarele a început să se stabilească şi cerul a devenit o panza de culori. Chelnerii au venit de câteva ori să le umple paharele si sa se asigure daca mai aveau nevoie de ceva. Cand au terminat de mancat, Edward a comandat un tort de ciocolata pentru ei.



"Spune-mi Edward", Tanya a inceput cand a lins o furculiţă curată ", care este fata preferata acum?"



"Aş vrea să pot să-ti spun Tanya, dar nu pot." Edward suspină. El si-a pus furculita inapoi in farfurie.



"Ei bine, atunci, eu sunt cel puţin in capul listei nu?" Tanya întreba.



"Tu esti acolo sus, nu-ti face probleme, spuse Edward.

Tanya a fost tăcuta pentru câteva minute înainte de a da din cap şi să accepte răspunsul lui Edward. Ei au stat într-o tăcere confortabilă pentru câteva minute mai mult până când chelneriţa a adus nota de plata. Edward a plătit nota repede înainte de a-i oferi braţul Tanyei, iesind afara din restaurant.



"Sper că v-a plăcut seara." spuse Edward.



"Mi-a placut foarte mult. Dar, cum ajungem înapoi?"



"In acelasi mod cum am venit."spuse Edward. Au mers pe jos înapoi spre elicopterul care inca nu ajunsese.

Tanya il lua de mana  si s-au plimbat privind luna. Ei admirau orasul care era plin de lumini.  Tanya a făcut un comentariu, că aproape semăna cu copacii, la ceremonia de eliminarea din cauza luminilor. Edward a asigurat-o ca ceremonia care va urma nu va fi ultima pentru ea. Cand elicopterul sosi, ei au urcat ocupand aceleasi locuri. Când elicopterul a aterizat înapoi pe pista, Edward ii mulţumi pilotului, luand-o pe Tanya de mana, ducand-o spre masina.  Dupa ce a ajutat-o sa urce, se indrepta spre partea lui.

"Am crezut ca  adevaratul gentleman a murit demult." spuse Tanya.



"Nu toti." Edward a răspuns. "Mama mea ne-a crescut pe mine si pe Emmett ... corect."



"Ei bine, este placut sa stii cum sa fii un gentleman." spuse Tanya.



Restul plimbarii înapoi spre casa a constituit în conversaţii uşoare. Ei au vorbit despre viaţa lor şi ceea ce au visat întotdeauna ca vor deveni. În timp ce Tanya a dorit întotdeauna să devină o actriţă celebră, dar a rămas blocata în Alaska, Edward a mers la şcoală şi si-a îndeplinit visul de a deveni un medic. Cu toate acestea, în întregime spectacolul cu intalnirea nu a fost ideea lui, dar a fost distractiv .



"Aceasta a fost o seara incantatoare." Edward a spus cand a ajutat-o pe Tanya sa iasa din maşina lui. El îi sărută mîna uşor înainte de a o apuca de brat.



"Si eu am avut o noapte foarte frumoasa. Iti multumesc foarte mult pentru plimbarea în jurul oraşului.."



"A fost plăcerea mea." spuse Edward. El a condus-o până pe pridvor si a deschis uşa pentru ea.



Celelalte au fost toate in aşteptare pentru întoarcerea lor în camera de zi. Ele au asteptat ca Edward sa spuna unde or sa mearga. Tanya se ridica pe vârfurile picioarelor şi-i sărută colţul gurii lui Edward (în timp ce o mana o puse pe fundul lui) înainte de a se indrepta spre scări, ca şi cum ea era o regina ce se întorsese la castelul ei.



"Doamnelor, sper ca sunteti gata." spuse Edward.



"O, suntem." A spus Lauren. Ea se duse la Edward imbratisandu-l, punandu-si o mana pe pieptul lui.



"Ei bine, atunci, de ce nu mergem?" spuse Edward. El a deschis uşa încă o dată şi a dus pe toată lumea in parcare. Un van negru astepta în spatele masinii lui Edward. "Patru dintre voi doamnelor vor urca în van în timp ce două vor merge alaturi de mine in masina mea."



"Şi care sunt cele doua?" Lauren întreba.



"Bella şi Lauren, din moment ce au raspuns atat de bine in concurs."spuse Edward.



Irina pufni uşor, dar a urcat in van in spatele lui Rose, Angela şi Carmen. Edward a ajutat-o pe Lauren sa urce pe bancheta din spate a Volvo-ului  înainte de a o ajuta pe Bella în scaunul din fata.



"De ce ea are voie sa stea pe scaunul din faţă?" se planse Lauren.



"Ea nu a fost la fel de dornica asa ca tine. Dacă ai fi asteptat, atunci poate ca ajungeai tu pe scaunul din faţă.."spuse Edward. Bella roşi şi se uită pe fereastra.



Lauren se rezema pe bancheta din spate, isi puse centura şi se uită pe fereastră. Cand Edward iesi de pe alee, Lauren incepu sa-i maseze bratele, ajungand la umeri si incepu sa-i frece. Edward se încruntă la ea si-i dadu mainile la o parte.

"Lauren, te rog nu ma mai distrage, nu cred că ar fi foarte bine pentru oricare dintre noi.." spuse Edward. Lauren ofta, dar a căzut înapoi în scaun.



Edward privit inapoi prin oglinda retrovizoare, uitandu-se la Lauren cu grija. Când el a observat ca Lauren nu era atenta, isi puse mana in poala Bellei, luand mainile ei micute in a lui. El a strans usor mainile si zambi, dar niciodata  nu s-a uitat la Bella, chiar dacă ea il privea, uimita cand vazu ca Edward nu arata nici un fel de emoţie în timp ce un alt concurent se afla in masina.



În cele din urmă au parcat langa o plajă. Era un foc mic facut, cu buşteni în jurul lui. Edward a parcat maşina şi asteptau sa soseasca van-ul. Acesta parca langa Volvo, iar Edward le ajuta pe Lauren si Bella sa coboare.  Înainte ca Lauren sa ajunga să stea alături de Edward, Carmen şi Irina au venit şi stateau de o parte si de alta a lui, luadu-l de brat. Lauren ofta din nou, în timp ce Bella mergea mai in spate cu Angela si Rose. Au ajuns langa foc si s-au asezat pe buturugi. Irina şi Carmen s-au ghemuit în Edward susţinând că era prea rece afara si vroiau sa se incalzeasca. 



"Deci, acum refacem prima noastra intalnire?"intreba Rosalie.



"M-am gândit că ar fi distractiv." Edward ridică din umeri. "M-am distrat prima dată."



"Da, asa este." Carmen aproba.



Edward a scos biscuiti cu diferite creme, la fel ca prima dată. El a dat totul, asigurându-se că toată lumea a mâncat cel puţin unul. Bella şi Angela stateau de vorba si nu erau atente, pana cand Rose arunca cu un biscuit in Bella, fortand-o sa priveasca. Ea a zambit si a luat cativa biscuiti impartindu-i cu Angela. Lauren, Irina şi Carmen, au încercat să mănânce cat mai curat posibil, aducandu-si aminte de data trecuta, ce murdare erau, în timp ce Rosalie termina imediat doi biscuiti, savurandu-l pe al treilea. Ea isi curăţă faţa de crema şi se lăsă pe spate pentru a le privi pe celelalte.



"Deci, cum a fost intalnirea cu Tanya?" intreba Lauren, scuipand numele Tanyei.


"A fost foarte frumoasa." spuse Edward.



"Stii, noi nu avem încă nici o idee despre ceea ce faceti la aceste intalniri." spuse Carmen.



"Niciodată nu ţi-a spus Bella despre intalnirea noastra?" Edward întreba. El a ridicat o sprânceană si se uită la Bella. Bella doar a ridicat din umeri înainte de a reveni la desertul ei.



"Nu ... si Angela, probabil, ştie, dar asta este." spuse Irina.



"Ei bine, atunci, mai există încă o intalnire privata, vinovat fiind cineva care face parte din viata mea. Doar ca una dintre voi va trebui să o câştige." spuse Edward ridicand din umeri.



"Ştii că ar fi placerea noastra." spuse Carmen. "Pune o vorbă bună la sora ta pentru noi, da?"



"Cum ai ştiut că ar fi sora mea?" Edward întreba.



"Ai spus că ai o soră şi un frate." Carmen a explicat.



"Am doi frati de fapt. Il veti intalni pe celalalt frate in curand." spuse Edward ridicand din umeri.



"Serios? Seamana cu fratele tau Emmett? El a fost foarte dragut." spuse Bella. "El a fost prea amuzant."



"Sper că nu sunteţi care se încadrează pentru fratele meu acum ...", a spus Edward.



"Nu. El ar putea fi amuzant şi atletic, dar eu trag tot spre tipul intelectual." spuse Bella, zâmbind dulce la Edward.



"Dar tu Rosalie? Ce părere aveţi despre fratele lui Edward?" intreba Lauren.



"Am crezut că el a fost foarte ... interesant." spuse Rosalie.



"Sunt sigur că el crede la fel despre tine." spuse Edward.



Grupul si-a terminat de mancat dulciurile lipicioase. Se lasa intunericul de-a binelea, iar luna continua sa se mareasca.  Lauren, Carmen şi Irina se priveau din cand in cand si vorbeau. De câte ori încerca Rose sa intre in conversatii cu ele, acestea se uitau la ea si doar ridicau din umeri. Edward se ridica si le spuse fetelor ca a venit timpul sa se intoarca acasa. El a mers înapoi prin nisip cu Carmen şi Irina lângă el. Le-a ajutat pe cele patru fete sa urce în van, inainte de a se indrepta spre pasagerele lui.  Bella şi Lauren asteptau rabdatoare lângă maşină. Lauren a fost în picioare mai aproape de uşa de la scaunul din faţă, în mod evident, incercand sa stea acolo. Edward oftă ştiind discutia avuta cu Lauren, cand au venit, asa ca a lasat-o sa stea in fata, iar Bella se urca in spate. Mersul cu masina a fost liniştit, cu excepţia când Lauren a inceput sa-l deranjeze, cand acesta conducea. Când au ajuns in fata casei, Edward a ajutat-o pe Lauren sa iasa afară, apoi pe Bella. El o apuca pe Bella de brat, iar Lauren il apuca de bratul celalalt, strambandu-se la Bella, care se uita la propriile picioare pana la usa.


"Noapte buna doamnelor, a fost o noapte minunată." spuse Edward. "Va voi vedea pe toate mâine seară, la eliminare."



"Şi sperăm că si după mâine seară, de asemenea." Lauren zâmbi. Edward clătină din cap şi a sărutat mâna lui Lauren înainte de a se indrepta pentru oricine altcineva.



El a evitat-o intenţionat pe Bella până când a ramas ultima. El nu a spus nimic si a pasit spre ea. Doar a zâmbit, provocând-o sa roseasca şi s-a aplecat să-i sărute obrazul. "Noapte bună, Bella".



"Noapte bună, Edward." Bella şopti. Isi întoarse repede capul şi privi spre casa, vazand ca toate celelalte priveau pe fereastra. Tanya şi lacheii ei au vazut toata scena, dar nici unul dintre participanţi nu părea să observe.



"Avem o problemă." Tanya mormăi.



"Profesorul liniştit pare sa-i fi capturat inima lui Edward." Carmen mormăi.



"Nu ştiu cum, dar trebuie sa o indepartez de el."spuse Tanya. "Tu nu ai putut afla ce au făcut la intalnirea lor?"



"Nu, Edward nu a spus nimic atunci când a aflat ca Bella nu a pomenit despre asta." Irina a explicat.



"Bine, nu contează. Edward îşi va da seama cat de taranca si plictisitoare va deveni ea destul de curand. Să mergem in pat.". spuse Tanya.







A doua zi a fost liniştită, în principal pentru fetele care s-ar fi certat putin, dar se evitau reciproc. De îndată ce Bella a coborat pentru micul dejun, ea a observat ca toata lumea o privea. Tremura, stiind ca aveau de gând să sara pe ea de îndată ce ar fi putut. Deci, Bella si-a luat micul dejun si se indrepta spre camera ei, inchizand bine usa. Ea a decis să-şi petreacă restul zilei citind si ascultand muzică.



Tanya o privi pe Bella părăsind bucataria stiind ca avea de gând să se întoarcă în camera ei şi sa se ascunda pentru restul zilei. Azi nu ar fi o zi bună pentru a începe o cearta, oricum. Nu era prea bine sa o faca inainte de eliminare. Tanya si-a gasit diverse ocupatii pentru restul zilei, sau cel puţin până la eliminare.


Angela si-a făcut o apariţie rapidă la bucătărie înainte de a realiza ca Tanya era acolo. Apoi a urmat exemplul Bellei şi a plecat înainte ca orice cearta ar putea izbucni. Rose intra si ea in bucatarie apoi se duse in camera ei.  În cazul în care ar avea de gand sa se certe, atunci ar fi inceput o cearta adevarata. Dar nu-i pasa in nici un fel. Lauren a venit jos, de asemenea, dar din moment ce ea nu se vedea ca un oponent al Tanyei şi al grupului ei, ci mai degrabă se considera o noua prietena ale acestora, a mers direct în camera de zi şi se aşeză langa ele. Carmen se uita in ochii ei, in timp ce Tanya si Irina au ignorat-o complet.


În fine, ora cinci a venit şi cele două vehicule necesare pentru calatoria spre chioşc a sosit. Toate femeile au fost gata şi aşteptau la uşă. Tanya şi lacheii ei au fost toate într-un van , in timp ce Rosalie, Angela si Bella au fost în al doilea.



"Rosalie, ai fost ciudat de liniştită în ultima vreme." spuse Angela.



"Hm? Tocmai m-am gandit mult."



"La ce anume?" intreba Bella.



"Viitorul". Rosalie a răspuns cu un zâmbet.





Edward a fost în picioare în chioşc, în timp ce toate femeile au intrat şi au stat înaintea lui. Pentru a patra săptămână la rând, toate erau spectaculoase. Edward le privi cu admiratie pe fiecare.


"Bună seara tuturor. Sper că toate ati avut o dimineaţă liniştită. Vorbind de fratele meu, toate i-ati facut o impresie destul de buna.  În timp ce l-aţi impresionat pe fratele meu, aţi lasat o impresie si asupra mea, care m-a făcut sa ma gandesc mai mult şi mai greu, sa vad pe cine voi trimite acasa.  Ştiţi toate că aceste decizii nu sunt usoare pentru mine şi pe fiecare saptamana ce trece, va fi mai  greu.



În această săptămână care a trecut,  mi-ati permis să va cunoasc pe toate la un nivel mai intim, deoarece mi-am petrecut timpul in casa cu voi. Mi-a plăcut tot timpul cat am petrecut in casa. M-ati lasat sa va cunosc si in viata de zi cu zi, cum va comportati ziua, dar si noaptea, cand ieseam la intalniri.  Am fost, de asemenea, în picioare în spatele cortinei, la jocul propus de Emmett, ascultand tot timpul. Am auzit toate răspunsurile dumneavoastră şi va spun că am fost surprins de unele afirmatii.  Ele m-au ajutat sa-mi dau seama cam cat mai am nevoie pentru a afla cate ceva despre dvs.  Din păcate, ca de obicei voi fi nevoit sa strig pe una dintre voi care va iesi din casa in seara aceasta.


 "Tanya, te rog inainteaza." spuse Edward. Tanya pasi cu mândrie până ajunse înaintea lui Edward. "Ţi-am spus ca  in seara asta nu vei iesi din casa, am petrecut minunat intalnirea noastra si va gasesc o fata foarte interesanta. Te rog doar sa nu mai fii asa stresata si sa zambesti mai mult. Ar fi perfect.  Acum, aţi accepta acest colier şi sa ramaneti în casă? "



"Ar fi onoarea mea." spuse Tanya. Ea s-a întors in aşa fel incat Edward sa poata sa-i puna colierul in jurul gâtului ei. Era de argint cu un şir finut de zale negre rulate in interiorul lanţului. In centru era o inima de argint. Dupa ce Edward inchise colierul in jurul gatului, o lasa sa intre in chiosc, stand in spatele lui.


"Bella". striga Edward. Bella pasi zîmbind, incepand sa roseasca. "Întotdeauna roşind, dar să-ţi spun adevărul, mi-as dori sa vad o zi in care tu sa nu mai rosesti. Vei accepta acest colier şi să rămâi în casă?"



"Desigur". spuse Bella. Ea si-a ridicat părul în sus şi Edward ii puse colierul la gat. După ce-l inchise, Edward lasa degetele sa se plimbe usor pe pielea ei mai mult decât ar trebui, apoi se dadu un pas inapoi ca Bella sa stea alaturi de Tanya.


"Irina". striga Edward. Irina pasi si astepta ca Edward sa spuna ce avea de spus. "Esti mai tacuta decât aş fi crezut iniţial si mi-ar plăcea să vad femeia vorbareata care a sosit aici in casa, la inceput. Nu te pierde la concurs. Vei accepta acest colier şi sa ramai în casă?"



"Numai dacă vom merge in drumetii." spuse Irina. Edward a râs şi dădu din cap, înainte sa-i puna colierul in jurul gatului.



"Angela". spuse Edward. "Eşti încă liniştita, dar inca mi-e dor de fata de la club de saptamana trecuta. Păstraţi-va locul din top. Imi plac ambele versiuni ale tale. Vei accepta acest colier şi să rămâi în casă?"



"Desigur". spuse Angela. Ea il lasa pe Edward sa-i puna colierul în jurul gâtului. Ii zambi, apoi trecu in spatele lui, zambind catre Bella. 



"Rosalie ..." striga Edward. Rose a facut un pas înainte, dar aproape ezitant. "Din toate fetele, tu l-ai afectat cel mai mult pe fratele meu, nu ştiu dacă a fost inteligenta ta, frumusetea ta, sau ambele, dar l-ai impresionat enorm. Aceleaşi lucruri care l-au impresionat pe fratele meu, m-au impresionat si pe mine. Vei accepta acest colier şi sa ramai în casă? "




"Eu ... Imi pare rau Edward, dar nu pot." Rose suspină. Toate au ramas uimite si se uitara la Edward. "Nu cred in dragoste la prima vedere, dar asta s-a intamplat acum şi, nu a fost din cauza ta. Nu m-am mai simtit niciodata atrasa de un om, asa cum ma simt fata de fratele tau. Imi pare rau Edward, dar as fi mai degraba cu fratele tau decat cu tine si mi-as dori sa gasesti fata potrivita care sa ocupe locul in inima ta. Te rog sa intelegi Edward, fac acest lucru pentru amandoi.. Dă urmatoarele doua coliere lui Lauren si lui Carmen, eu nu o sa o pastrez. "



"Eu nu pot tine pe cineva împotriva dorintelor sale. ".spuse  Edward dupa o clipă. "Sa stii ca fratele meu impartaseste aceleasi sentimente pentru tine. Daca doriti sa asteptati putin, dupa aceasta ceremonie, as fi incantat sa te duc la Emmett. As fi fericit."



"Mulţumesc Edward." Rosalie suspină. Ea îl îmbrăţişa strâns si se dadu cativa pasi inapoi. Ea si-a descheiat lantucul, bratara şi celelalte bijuterii primite de la Edward, si i le dadu inapoi. Ea a zambit catre Bella si Angela, care erau inca socate. Altele si-au revenit imediat, si au zambit la decizia ei.


"Carmen si Lauren, va rog mai aproape." spuse Edward. "Ei bine, asta e surprinzător Lauren,. Esti norocoasa, încă o dată ai reusit sa fii tu insati.. De la fata extrem de lipicioasa, ai devenit putin retrasa si tacuta. Nu e un mediu fericit, se pare." Edward împreuna colierul în jurul gâtului lui Lauren, apoi o lasa sa stea cu celelalte.


"Mulţumesc Edward." striga Lauren.



"Tu nu ar trebui să-mi mulţumesti mie, ci lui Rosalie sa-i multumesti, spuse Edward uşor rece.



Lauren nu a fost destul de sigura cum să acţioneze şi s-a uitat catre Edward şi Rosalie. "Imi pare rau Rosalie, dar multumesc."



Rose dadu doar din cap, confirmand.


"Carmen, de la fata prea îndrăzneaţă ai cazut putin in extrema cealalta. Am incercat sa ma gandesc oare ce anume a dus la asta. In timp ce un mister este distractiv, acesta poate fi enervant, de asemenea, în cazul în care merge mult prea departe. Exact ca Lauren trebuie de asemenea sa creezi un mediu placut impreuna cu celelalte, ca sa poti supravietui. " Edward scoase ultimul colier şi-l  înfăşura în jurul gâtului lui Carmen.



"Voi incerca Edward, promit." spuse Carmen.



"În cele din urmă," spuse Edward si se intoarse să se confrunte cu toată lumea, "Am vrut doar sa va anunt ca de maine ma voi muta in casa, dar spre deosebire de ultimele câteva ori, voi fi cazat. Incepand de maine, voi fi înapoi în casa familiei mele şi voi incepe să va cunosc cu adevărat pe fiecare dintre voi. Înainte de a vă întreba, camerele vor fi rearanjate şi-mi voi lua inapoi camera mea, imi pare rău Bella. Deci, va voi vedea pe toate maine dimineata. Bucuraţi-vă de restul serii. Rose, cred că trebuie sa mergem sa-l gasim pe fratele meu, înainte de a-si lua zborul în California. "



Edward ii dadu bratul sau lui Rosalie şi a condus-o spre masina, fiind prima si cel mai probabil ultima femeie escortata dupa ceremonia de eliminare. De îndată ce perechea a dispărut, celelalte femei au pasit inapoi urmand aceeasi cale. Unele au fost mulţumite cu rezultatul din seara asta, în timp ce altele erau încă uimite de aceste evenimente.


Rosalie



A trebuit sa fac acest lucru ... vroiam sa o fac. Ştiam că nu aveam de gând să câştig, deoarece nu m-am gandit niciodata la Edward, ca la un posibil barbat pentru mine, asa ca nu aveam de ce sa lupt pentru el. Chiar daca este plin de bani, pe mine nu ma intereseaza asta. Banii nu inseamna totul pentru mine, spre deosebire de alte concurente. Dar cand vine vorba de Emmett ... bine, el e omul suprem pentru mine. Eu nu pot să cred că Edward şi Emmett sunt fraţi, dar nu ma plang.



Am speranţa că Bella şi Angela vor putea să stea cu Tanya şi căţelele ei. Mai ales că ştiu că ele vor fi în jurul lui Edward pentru inca ceva timp. Adica, Edward le tratează cu respect, în special pe Bella! El pare într-adevăr fericit atunci cand este alaturi de ea si ma bucur ca el nu este un nenorocit imbracat intr-o armura stralucitoare. Este frumos, destept, dar nu este pentru mine, nu este genul meu. Plus ca eu chiar nu mai sunt obligata sa vad tampeniile Tanyei atunci cand sunt cu Emmett.



Edward



In seara asta a fost o surpriza pentru mine. Ştiam ca Emmett a fost complet orbit de Rosalie, dar nu credeam ca asa va fi si invers.! Sigur, Rosalie nu este o fata pentru mine. Ea are o personalitate puternica si revigoranta.  Ea ştia că era foarte sexy si fierbinte, dar niciodată nu a folosit-o pentru a-mi atrage atentia. Eu încă mai vreau să pot sa o trimit pe Lauren acasă, dar asta e doar o altă săptămână si ea va trebui să fie aici pentru mine.



Eu încă mai vreau sa termin aceasta sarada... stiu cine va fi castigatoarea sau cel puţin ultimele doua ... dar trebuie sa merg mai departe daca tot am inceput, nu?



Bella



Cum poate sa plece Rose? Nu vreau să plece! Ştiam că ea a simţit ceva pentru Emmett, dar nu atat de mult incat sa se scoata din concurs complet! Doamne, sa vezi ce va face Tanya acum cu mine. Acest lucru nu va fi distractiv! Nu stiu cum ar trebui să supravieţuiesc cu Tanya şi cu toate atacurile ei ... cel puţin Angela este încă aici ...



Tanya



Sfinte rahat, norocul nu ma paraseste, nu? Că ea-diavolul a plecat, acum sunt sigura ca voi câştiga! Nu e nimeni în casă, care poate avea o sansa impotriva mea acum! Adica, nimeni nu a venit cu excepţia lui Rosalie, cu o frumusete ca a mea evident,  şi cele două cititoare de carti care nu au coloana vertebrala, va fi foarte usor acum, se vor lasa influentate. Poate Edward nu va mai lua o gramada de decizii si va renunta repede la toata lumea. Hm, e cam mult de lucru la asta, dar eu voi lupta in continuare, sunt o femeie valoroasa, iar Edward stie asta, voi fi atat de fericita la sfarsit cand Edward ma va cere de sotie....

5 comentarii:

  1. Salutare...am postat CAP 6, mai repede decat am crezut. Spor la citit si astept comm... Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim:)
    Rose si Em:X
    Frumos,ca de obicei!
    Bafta la tradus!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Este prima data cand scriu un comentariu la acest fic...Imi place foarte mult si tu traduci foarte bine..Cand postezi urmatorul capitol?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc... cred ca in seara asta il termin si-l pun pe blog...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. super astept next cat mai curand

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.