In cautarea dragostei

joi, 12 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 7 PARTEA 1

Bella:





Nu pot să cred ca Rose a plecat din casa, iar acum Edward se muta cu noi. Nu este multa tensiune in casa deoarece majoritatea fetelor certarete au fost separate, asta insemnand ca nu va fi chiar atat de greu. Sunt nervoasa doar cand o vad pe Tanya. Fara Rose aici nu stiu cum va fi. Vreau sa spun ca Tanya pare o femela in calduri, dar este mai mult decat o catea si lucrul asta incepe sa ma ingrijoreze. In plus, ea le are pe prietenele ei in timp ce eu o am doar pe Angela, care este mult mai tacuta decat mine. Cred ca va trebui sa incerc sa o evit pe Tanya cat voi putea pentru urmatoarele saptamani.





Dar cel mai bun lucru, este Edward, pentru ca in cele din urma, se muta cu noi. Desi s-a mutat ieri, astazi a plecat devreme din cauza unei interventii chirurgicale medicale, la spital. Stand in camera mea, le-am auzit pe fetele care erau in camera de zi, strigand la producatori ce sa filmeze si ce nu. Am coborat usor sa nu ma vada nimeni, Angela venind spre mine cand ma vazu si am urmarit amandoua spectacolul, unde Tanya avea rolul principal. Offf. Pana la urma am coborat amandoua si ne-am indreptat spre celelalte. Din fericire, producatorii ne-au spus ca Edward, ne va vedea pe toate curand. Deci acum, la parter, toata lumea il astepta nerabdatoare. Tanya si prietenele ei au fugit la fereastrain timp ce restul am asteptat pe canapea.





"El este aici!" striga Irina. Toată lumea a fugit spre ferestre, privind.

"Asta nu e maşina lui." I-am spus. Era o Martin Ashton. Edward si-a schimbat masina?

"Nu pot spune cine este in interior ..." spuse Lauren.

"Uite-l ca iese, oare cine o fi?."intreba Angela.





Destul de sigur, un om a iesit, dar nu era cu siguranta Edward. La par semana cu al lui Edward, la lungime si culoare, dar in rest nu....acesta era gras. Era imbracat in blugi si un tricou alb cu maneci largi. Am auzit strambete in jurul meu vazandu-l pe omul acesta. Desigur, el nu ar putea fi fratele lui Edward....sau ar putea? Ei sunt complet opusi....



"Cine dracu 'este asta? Unde sunt producătorii? Unde-i Edward?" pufni Tanya. As fi putut spune cine era, dar mi-am tinut gura inchisa. El ne vazu si zambi. In timp ce Tanya fumega de furie si zbiera la cameramani, restul ne pregateam sa-l salutam pe noul venit. El intra in casa si mergea ca si cum era casa lui, ca si cum era un Cullen. Ne-am uitat curioase la el cand s-a apropiat de noi zambind.



"Bună dimineaţa doamnelor." spuse acesta. Vocea lui era intre a lui Emmett şi a lui Edward, dar cu siguranta mai aproape de Edward. "Ştiu că vă aşteptaţi toate sa-l vedeti pe fratele meu, dar el încă verifica pe unii pacienţi care au nevoie de atenţia lui. Deci, am decis să vin şi să va cunosc pe toate."



"Care e numele tau?" Lauren întreba.



"O, îmi pare rău, eu sunt Robert, fratele mai mic al lui Edward." spuse Robert. "Acum ... cred că am o cameră gata pentru interviuri, nu?"



L-am urmat pe Robert pe scări până la un birou. Am fost surprinsa ca acolo era un birou, dar de fapt, m-aş fi aşteptat la un ...



"De ce sa ne luati interviuri?" il intreba Tanya, intrerupandu-ma din ganduri.



"Ah, vreau sa vad cine va avea voie sa-i faca vizite lui Edward in camera lui." Robert răspunse. "Acum, aş dori să vorbesc cu ... Irina prima, restul va puteti duce înapoi in camera de zi.."







Irina:



L-am urmat pe Robert în cameră şi am aşteptat liniştita ca el sa spuna ceva. El se aşeză în spatele biroului, facandu-mi semn sa ma asez pe scaunul opus lui. El si-a pus mainile pe birou, impreunandu-le. Imi zambi, apoi lasa privirea in jos.



"Edward mi-a spus ca iubesti drumetiile". spuse Robert.



"Asa este. Mi-ar placea sa trăiesc în aer liber dacă aş putea." I-am răspuns. Nu stiu de ce i-ar pasa lui lucrul asta avand in vedere ca este supraponderal. Eu nu văd cum ar putea fi tinut pasul cu Edward sau Emmett cand au crescut.



"Am putea petrece acest timp vorbind despre asta, dar asta nu e chiar ceea ce vreau să ştiu ... Ce vreau să ştiu este ce părere ai despre Edward?" ma intreba Robert.



"Chiar imi place de el, imi place faptul ca iubeste natura. I-am răspuns repede.



"Edward nu ar putea părăsi niciodată complet pădurea ... este unul din motivele pentru care a fost de acord sa plece din Chicago în liceu." Robert a explicat.



Hm ... care ar putea fi un alt punct pentru Edward, dar aş vrea să trăiască în casa asta, nu intr-un apartament modern în oraş.



"Eşti intr-o stransa relatie cu ceilalţi?" intreba Robert.



"Numai cu unele." Am ridicat din umeri. "Sunt doar fericita ca Rosalie a plecat. Ea este o curva.. Imi pare rau pentru Emmett că are de a face cu ea acum."



"Uh.... s-a introdus singura in familia ta, cu forta nu?" Am întrebat.



"Nu, Emmett a rugat-o sa stea cu el, dupa ce Edward a luat-o pe Rosalie dupa ceremonia de eliminare, ducand-o la Em la apartament, sa-i spuna decizia luata. "Oricum, vă mulţumesc pentru timpul dumneavoastră si ati putea va rog sa o trimite-ti pe Lauren?".



"Desigur". I-am spus.



Multumesc lui Dumnezeu ca pot sa stau departe de un mare prost. Dumnezeule, el cu siguranta nu e la fel de inteligent ca Edward. Pun pariu ca doar sta pe canapea toată ziua în faţa televizorului sau jucând jocuri video. Imi pare rau pentru Edward ca are un asa frate puturos.



"Hei Lauren, esti urmatoarea." I-am spus cand am intrat în camera de zi.



"Cum a fost? Am nevoie de niste răspunsuri gata?" Lauren întreba. Ea si-a periat părul cu degetele şi se uită în jur cu nerăbdare.



"Du-te." Am mormăi. Lauren dadu din cap şi iesi din cameră.



"Nu pot să cred ca Edward are un frate de genul asta. Vreau sa spun ca e atât de gras şi urât." Am murmurat. "Pun pariu ca nu a vazut un traseu sau chiar un trotuar."



"Fii draguta Irina". spuse Bella.



"De ce? Nu vezi ca este plin de ifose? Dar ce mai conteaza?" I-am răspuns cu un zâmbet.







Lauren:



Eram nervoasa ... el o sa observe asta. Se pare ca nimic nu pot face sa pot menţine atenţia lui Edward, sau doar il enervez. Am bătut la uşă înainte de a-mi baga capul inauntru. Robert imi facu semn sa intru si sa ma asez pe scaun in fata lui. M-am uitat în jur, sa nu-mi vada ochii.



"Tu esti nervoasa, de ce?" ma intreba Robert.



"Hm, îmi place foarte mult Edward, si asa se pare ca tot ceea ce fac este gresit, eu doar nu vreau să plec la eliminarea următoare.." I-am explicat.



"Explicaţie rezonabilă. Cu toate acestea, ma aşteptam la un medic psihologic care are incredere in fortele proprii. Am mai intâlnit înainte psihologi şi eu niciodată nu sunt destul de sigur, atunci când joci jocuri ..."



"O, am încredere în mine.! Dar inca nu mi-am gasit de lucru."



"Da, Edward mi-a spus ceva despre asta. Aţi fost în căutarea unui loc de munca în zona Seattle. Acum spune-mi, de ce esti aici, deoarece crezi că vei câştiga sau pentru că-ti place zona O,. Şi te rog sa raspunzi sincer. "



"Ei bine, um ... îmi place zona, dar mai ales pentru că sper ca Edward sa ma aleaga pe mine în cele din urmă." I-am răspuns. La naiba, n-am vrut să recunosc mai ales in fata fratelui lui Edward.



"Ne-am gandit la fel de mult ..." Robert murmură.



"Noi?"



"Familia. Edward inca pastreaza anumite lucruri pentru el." Robert a explicat. "Vă mulţumim că aţi vorbit cu mine. O puteti chema pe Angela?"



"Asta e tot?"



"Asta nu e aşa de rău, nu?".



"Cred că nu Bine,. Şi vă mulţumesc."



"Nu, eu va multumesc." spuse Robert.



M-am ridicat şi am ieşit din cameră, încă confuza. Nu a fost un interogatoriu asa cum am crezut ca va fi. Când am pasit înapoi în camera de zi, toată lumea s-a uitat la mine.



"Deci, pe cine vrea în continuare?" Tanya întreba.



"Um, Angela." I-am răspuns. Angela clătină din cap în tăcere şi se ridică pasind usor.



"Te-a pus pe grătar sau ce? Arati de parca politia te-a interogat pentru crima." spuse Tanya.



"E urât, nu-i asa?" Irina mormăi.



"Nu, el doar ... nu este ceea ce m-am aşteptat." I-am răspuns.






Angela:



Deci, am vazut-o pe Irina venind in camera cu o fata dezgustata şi Lauren ieşi ca şi cum ar fi văzut o fantomă. Sunt foarte sigura că nu era ceea la ce se asteptau. Vreau să spun, într-adevăr Robert nu arata chiar asa de rau. Sigur, el nu e cel mai tare tip, dar cît de mult conteaza asta cu adevarat? Când am ajuns langa usa, am bătut înainte de a intra si Robert dadu din cap in semn sa ma asez pe scaun.



"Cum a fost timpul tau aici?" Robert întreba.



"Um ... destul de distractiv. A fost interesant în timp ce Rose a fost aici cu toate certurile astea, dar este linişte jos in ultimele zile." I-am răspuns.



"Pari ca cineva care are mintea liniştită." Robert a spus.



"Pai....da. Eu lucrez în Biblioteca din Seattle si-mi place ca este de linişte şi pace." Am zâmbit. Mi-e dor de lucru. Mi-e dor de cărţi, liniste ... mi-e dor de toate.



"Ce crezi despre Edward?" Robert întreba.



"E foarte dulce." Am recunoscut. "Îmi place sa-mi petrec timpul cu el."



"Si Bella?"



"Şi Bella. Am devenit prietene foarte bune."



"Asta e placut sa stii ca cel puţin ceva permanent a ieşit din această situaţie pentru tine.." spuse Robert.



Am dat din cap in semn ca eram de acord.



"Dacă doriţi vă rog să o trimiteţi pe Tanya inauntru" spuse Robert.



"Desigur. A fost frumoasa întâlnirea cu tine." I-am spus.



"Si eu pot spune acelasi lucru". Raspunse Robert. M-am ridicat de pe scaun şi am ieşit din cameră.



Când m-am intors în camera de zi, am zambit la Tanya şi ea a înţeles. Ea s-a ridicat şi a părăsit sala repede. Toată lumea se uita la mine, asteptand un raspuns despre intalnirea mea cu Robert.



"Ce? El e mult mai frumos decât voi două, am spus eu uitandu-ma catre Irina si Lauren, inainte de a intra in bucatarie ca sa nu izbucneasca o posibila cearta

Tanya:



Si acum ... e timpul pentru regina. Am mers în camera, fără a bate şi i-am zâmbit lui Robert dulce. Ohhh, imi vine sa vomit. Irina nu a glumit. Robert parea si mai gras acum ca eram aproape de el. El mi-a zambit şi a privit în jos la unele hârtii din faţa lui.



"Deci, Tanya, cum a fost intalnirea de saptamana trecuta?"



"A fost distractiva, iar orasul si compania mea au fost de asemenea frumoase.". I-am spus. Am netezit nişte cute de pe fusta mea înainte de a privi înapoi la el.



"Sunt sigur că lui Edward i-ar plăcea să auda complimente, atât pentru el cat si pentru acest oras, pe care il iubeste foarte mult.".



"Sperăm că nu prea mult." Am murmurat fără să ma gândească. Am sperat că Robert nu a auzit asta, dar când m-am uitat în sus am observat că el a auzit.



"Pot să vă asigur că Edward si-ar da inima in totalitate fetei pe care o va alege, spuse Robert. A fost aproape ca şi cum ar fi fost jignit ... "Oricum, dacă nu vei castiga, cine ai vrea să câştige?"



"Um ... nimeni. Sunt sigura că Edward va vedea că eu sunt perfecta pentru el şi că nimeni altcineva de aici nu este ca mine.". Am ridicat din umeri. Da, am fost un pic prea încrezătoare, dar este adevărat.



Robert a fost liniştit pentru câteva minute, apoi dadu din cap. "Bine, mulţumesc. Te rog, trimite-o pe Carmen inauntru"



"Desigur". Am zâmbit încă o dată înainte de a ma ridica si am facut cale-ntoarsa. Multumesc lui Dumnezeu. Intr-adevăr nu am putut aştepta să scap de el mai repede. Irina nu a glumit cu nimic, e urat…. m-am întors la tronul meu, vreau să spun la scaunul meu, în camera de zi, înainte de a o examina pe următoarea victimă a lui Robert. "Carmen, tu esti urmatoarea."







Carmen:



M-am ridicat de pe scaunul meu şi m-am dus spre camera. Am bătut repede, am intrat si m-am asezat pe scaun. "Bună dimineaţa".



"Bună dimineaţa, Carmen". Robert zâmbi. "Ce mai faci în această dimineaţă?"



"Foarte bine, multumesc." I-am răspuns. Mi-am ţinut ochii pe rafturile şi pe fereastra din spatele lui Robert, in loc sa ma uit la el. Sigur, am sedus o gramada de barbati, si chiar am avut de gând să încerc chiar şi pentru a-l seduce pe Robert în scopul de a obţine favoarea de a arata mai bine in ochii lui Edward, daca Robert ar pune o vorba buna pentru mine.



"Pari plictisita ... Nu este suficient entuziasm aici pentru tine?". intreba Robert.



"Este rece şi umed nu ... nu este exact cel mai bun climat pentru mine. Dar în casa aceasta a fost interesant., Cel puţin atunci când Rosalie era aici. Se purta cam fierbinte fata de Edward si sunt sigura ca intalnirile lui private cu alte fete au fost destul de siropoase…sa spun asa…intelegi ce vreau sa spun."



"Inteleg. Deşi, Edward nu ar divulga niciodata detalii picante despre o intalnire."



"Este chiar mai mult decat un domn decât am crezut toate." I-am spus.



"Iti place asta?"



"Este bine, cred." Am ridicat din umeri. Personal, îmi place ca baietii cu care vorbesc sa aiba putin condiment.



"Ei bine, va multumesc Carmen pentru ca ati vorbit cu mine. Dacă aţi putea, vă rog să o trimiteţi pe Bella inauntru" spuse Robert.

Multumesc lui Dumnezeu, e timpul să ies de aici.

"Desigur". Am zâmbit, încă nu ma uitam la el. M-am ridicat şi rapid, dar elegant, in felul meu, am iesit din camera. Aproape am fugit înapoi in camera de zi si m-am prăbuşit pe canapea. "Bella, el vrea să te vadă." Bella dădu din cap şi era de fapt zambitoare cand se indrepta spre camera. Ea nu vede in ce hal arata Robert? De ce dracu este atat de zambitoare? "Dumnezeule, Irina, nu ai glumit sa stii"



"Ti-am spus acest lucru." Pufni Irina.





Bella:



Sa spun tot adevărul, am fost nerăbdătoare să intru în această şedinţă. Am avut speranţa că nu m-ar alege ultima, dar, desigur, ... el a făcut-o. Cred ca va trebui sa traiesc cu asta, totusi. Am bătut la uşă, aşa cum sunt sigura că toată lumea a facut şi mi-am bagat capul inauntru. Robert era în spatele biroului şi mi-a oferit un zâmbet cand dădu din cap sa ma asez pe scaunul din fata lui. I-am zambit si m-am asezat.



"Ce faci în această dimineaţă, Bella?" Robert întreba.



"Foarte bine". I-am răspuns. "Sunt încântata că Edward se muta aici, dar toata lumea a fost dezamagita cand el a trebuit să amâne lucrul asta putin.".



"Şi tu? Ai fost dezamăgita?" Robert întreba curios.



"Foarte mult asa ca ... am ascuns-o mai bine decât alţii." I-am răspuns.



"Ei bine, ce crezi despre Edward?"



"Cred că este unul dintre puţinii domni încă lăsati pe acest pământ. El este dulce si fermecator.. De fiecare data cand zambeste, ma orbeste."



"El te orbeşte?" Robert întreba razand.



"Destul de des." I-am răspuns cu un zâmbet. "Oricum,să-ţi spun adevărul, aş spune deja ca m-am indragostit de Edward."



"Il iubesti sincer, cu adevarat?"intreba Robert.



"Desigur ... Nu mint. Deşi imi pare ca-i place sa joace diferite trucuri.." Am ridicat din umeri.



"Ce vrei sa spui?" Robert întreba.



"Ochii tăi te-au tradat." I-am spus cu un zâmbet înainte de a ma ridica si am pasit elegant pana la usa cat de repede am putut. Pentru prima dată, am fost de fapt fericita ca am fost aleasa ultima.





După ce Bella s-a întors în camera de zi, toată lumea stătea cu nerabdare pe canapea. Până în prezent, de fiecare dată când un membru al familiei a ajuns in casa, cineva a castigat o intalnire privata. Cele mai multe au fost în speranţa că Robert va anunta aceasta decizie. Ele nu au avut timp să aştepte ca Robert a intrat în cameră.



"Ei bine, această dimineaţă a fost foarte interesanta. Va multumesc tuturor pentru conversaţiile dvs. interesante. Oricum, dupa ce am terminat conversaţia mea cu Miss Bella, am primit un mesaj text de la fratele meu. Se pare ca el este foarte nerabdator sa ajunga aici, aşa că trebuie sa-I returnez masina. Vă mulţumesc pentru această dimineaţă tuturor.. La revedere. " Robert dădu din cap şi a zâmbit înainte de a iesi afară pe uşă. Spre deosebire de Edward atunci când Robert iesi, nimeni nu a mai alergat la fereastră să-l urmareasca. Tanya şi celelalte au plecat sa se schimbe pentru sosirea lui Edward, in timp ce Bella statea la fereastra.



"Celelalte au fost asa de rele cu el." Angela şopti, venind în spatele Bellei.



"Asa este." Raspunse Bella. "Cand va aparea Edward, toate vor misuna in jurul lui si vor da din fund."



"Ai dreptate." Angela fuse de acord.



În cele din urmă, Volvo-ul lui Edward trase în parcare şi acesta iesi din masina. El si-a tras o mana prin parul lui înainte de a apuca câteva bagaje şi se indrepta spre casă. De îndată ce a deschis uşa, toată lumea a fost la parter să-l vadă. Edward a pus bagajele jos si a salutat fiecare fată, cea mai mare parte doar cu o imbratisare deşi câteva au primit si un sărut pe obraz.



"Îmi pare rău ca am intarziat. Sper ca nu am provocat nici un atac de cord." Edward rînji.



"Sunt sigura că ai putea repara inimile noastre, dacă asta ai făcut." Tanya zambi si-si puse o mână de pieptul lui Edward. Edward doar zîmbi şi dădu din cap.



"Deci, fac nişte anunţuri. În primul rând, am auzit numai lucruri bune despre voi toate de la fratele meu. Asta m-a facut incredibil de fericit, deoarece vreau ca familia mea sa placa tuturor. În al doilea rând, nu va exista nici un grup de intalniri sau intalniri private în această săptămână. În schimb, vom face cateva modificari in camere. Imi pare rau Bella, dare eu imi voi lua camera inapoi. Deci, veţi fi în camera surorii mele cu Angela şi Lauren. Asta înseamnă că Tanya, Carmen, şi Irina, veti sta in camera de oaspeţi.. Acum, cred că aveti fiecare cate ceva de facut, nu? "



"Dar credeam ca vom petrece ziua cu tine!"pufni Lauren.



Edward o privi putin înainte de a-si ridica bagajele şi merse sus la etaj, cu toate fetele in urma lui. Ele inca il urmau cand au ajuns in dreptul usii camerei lui, dar cand Edward se intoarse si le privi, acestea au facut cale-ntoarsa. Cu toate acestea, Bella a continuat să stea acolo, asteptand ca el să deschidă uşa, astfel ea ar putea intra pe furiş şi sa-si ia lucrurile. Edward a deschis uşa şi s-a dat intr-o parte, tinand usa deschisa cu piciorul, ca Bella sa poata intra dupa el.



"Îmi pare rău ca iau camera inapoi. Nu vreau sa crezi ca te dau afara." Edward suspină.



"E bine. Adica, e camera ta, oricum." Bella ridică din umeri. "Aceasta doar imi da o scuză pentru a citi mai multe carti cu Angela."



"Sper ca nu petreci tot timpul citind cărţi." Edward zâmbi.



Înainte ca Bella sa raspunda, au fost opriţi de o tuse din spatele lor. Amândoi s-au intors pentru a vedea cine era. Tanya statea în picioare în pragul uşii, uitandu-se la Bella. "Îmi pare rău ca va întrerup, dar mă întrebam Edward…. Daca doresti sa te ajut cu despachetatul lucrurilor, sunt sigura că Bella este ocupata cu impachetatul lucrurilor ei….



"De fapt, eu il ajut pe Edward sa despacheteze. Vreau să spun, eu sunt aici, nu?" Bella a spus cu un zâmbet foarte dulce.



"Cred ca suntem bine." Edward a râs. "Iti multumesc pentru oferta, Tanya."



"Eşti sigur că nu te pot ajuta cu alte lucruri, de asemenea.?" Tanya zambi.

"Sunt sigur." Edward zâmbi. Tanya pufni, dar se întoarse şi părăsi camera.



"Face lucrurile astea ca sa devina interesanta ..." Bella murmură cand si-a tras câteva tricouri dintr-un sertar şi le-a pus în valiza.



"Tu nu ai nici o idee." Edward rînji.



Pentru prima noapte a lui Edward in casa, toata lumea a convenit asupra unui film. De îndată ce soarele a apus şi totul de la cina a fost curăţat, toată lumea s-a adunat în sufragerie. Din fericire, de data aceasta, ei erau acolo pentru o noapte de relaxare în loc de orice jocuri, anunturi, sau interogatorii. Edward a decis sa se uite cu totii la Piratii din Caraibe. Toate fetele au aşteptat cu sufletul la gura pentru a vedea unde ar sta Edward. Edward, ştiind că ar fi o cursă în cazul în care şedea pe una dintre canapele, se aşeză pe un scaun, iar fetele pufnira, dar s-au asezat pe canapele la locul lor. Toată lumea a fost liniştita, ocazional se mai ridica cineva si se mai plimba obosind sa stea intr-un singur loc. Când filmul se sfarsi, unele dintre fete se întindeau în timp ce altele se uitau la Edward sa vada ce avea de gand sa faca in continuare.



"Ei bine fetelor, am de gând să ma duc in pat şi va sugerez ca si voi ar trebui să faceţi la fel." Spuse Edward. "Avem o zi plină mâine."



"Serios? Ce vom face?" striga Tanya.



"Veţi vedea". Edward zâmbi.



"Ei bine, doriţi nişte ... companie in seara asta?" Tanya întreba. Bella era in spatele ei cu Angela si faceau semne cu bratele ca si cum ar arunca-o in sus. Edward a zâmbit la joaca lor, provocând-o pe Tanya să se intoarca spre ele. Ea se stramba la cele două fete, chiar dacă acestea au incetat sa mai faca semne si stateau ca doua statui.



"Voi fi bine, am petrecut mulţi ani în această cameră, fără companie, cred ca pot petrece câteva săptămâni mai mult, fără oricine altcineva acolo.."o asigura Edward.



"Ei bine, dacă vă răzgândiţi vreodată ..." spuse Tanya zambind. Ea si-a pus mana pe pieptul lui si se indrepta apoi spre camera ei.



Carmen şi Irina au zâmbit la el si i-au facut cu mana urmand-o pe Tanya sus. Lauren a incercat sa-l sarute pe Edward, dar el i-a dat doar o imbratisare de noapte buna si-si intorsese rapid capul, incat Lauren ii saruta obrazul. Ea pufni si pleca spre camera ei. Angela trecu pe langa Edward zambindu-I, dar el a prins-o de mana, strangand-o in brate si-I dadu un pupic pe obraz. Ea zambi rusinata si urca spre camera ei. Atunci când Bella ramasese ultima, ii zambi lui Edward si-l imbratisa infasurandu-si bratele in jurul lui. Cand a incercat sa se retraga, Edward a oprit-o. El a înclinat capul în jos şi o sărută uşor.



"Noapte buna Bella."



"Noapte buna Edward."spuse Bella si fugi pe scari ajungand-o pe Angela din urma.



Atunci când cele două fete intrara în camera lor, Lauren era deja în pijamalele ei si isi peria parul. Ea le privi pe Angela şi Bella înainte de a se urca in pat si le intoarse spatele.

4 comentarii:

  1. E lung capitolul asta asa ca postez doua parti. Spor la citit. Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim!
    Capitolul e minunat,ca de obicei!
    Asteptam partea urmatoare!!Spor la tradus

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand postezi?
    Sper ca nu te deranjeaza intrebarea,dar astepam capitolul urmator:)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar acum lucrez la el. Poate il postez in seara asta. Rabdareeee...:))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.