In cautarea dragostei

luni, 16 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 7 PARTEA 2

A doua zi dimineaţă, Edward a făcut micul dejun pentru toată lumea, înainte sa se trezeasca ceilalti. El punea ouale intr-un castron cand Bella si Angela au intrat in bucatarie. Au inceput sa rada cand l-au vazut in fata aragazului.




"Va rog sa va asezati doamnelor. Am facut atat de mult incat am nevoie de ajutorul vostru pentru a mânca tot." spuse Edward zâmbind.



Angela şi Bella s-au asezat la masa inainte de a mai astepta si pe altcineva. Lauren şi Irina au coborat si ele urmate de Tanya şi apoi de Carmen. Când toată lumea a coborat, Edward a pus pe masa micul dejun. Le privi pe Carmen, Irina, Bella şi Angela in timp ce-si puneau fiecare cate putin pe farfuriile lor, Lauren şi Tanya punandu-si doar foarte putina omleta si cateva fructe. Lauren a luat mai mult atunci când Edward a insistat, dar Tanya nu se clinti de la dieta ei.



"Deci, toată lumea, este gata pentru ziua de azi?" intreba Edward cand terminara de mancat.



"Numai dacă ne spuneţi unde mergem." Spuse Carmen.



"Ei bine, de ce nu va duceti sa va schimbati? Nu elegant, doar ceva sport si luati-va pantofi comozi, pentru ca avem de alergat."



"Indiferent ce facem deja sună distractiv." Irina zâmbi. Ea a fost prima pe scări ca sa se schimbe. Apoi o urmara celelalte, lasandu-l pe Edward singur cu toate felurile de mancare in fata. Acesta se apuca sa faca putina curatenie.



Din fericire pentru Edward, Bella s-a întors în doar câteva minute şi a intrat în bucatarie sa-l ajute. Purta o pereche de pantaloni negri, sport şi un tricou. Isi legase parul in coada, iar cateva suvite ii cazura pe fata.



"Deci, ai de gând să speli toate farfuriile singur?" Bella întreba.



"Pai ce sa fac, toate s-au risipit atunci când am terminat de mancat." Edward zâmbi.



"Iată cum veţi scăpa de oameni". Bella râse.


"Da, asa este. Dar nu ma plang. Multumesc ca ai venit sa ma ajuti." spuse Edward.



“Cu placere” ii spuse Bella zambind.



Cand terminara de sters farfuriile, toata lumea era jos. Tanya se stramba la Bella atunci când o observa ca face o astfel de slujbă. " Huhh... aceasta Bella face curat de parca ar fi ceva obisnuit pentru ea. Cred ca asta face toata ziua, spala vase si face curat. Ce viata plictisitoare", spuse ea in gand. Când Edward a plecat sa se schimbe, ea se strecura in spatele Bellei.



"As vrea sa stiu ce ai de gand sa faci." Tanya şuieră printre dinti.



"Şi ce vorbesti acum?" spuse Bella intorcandu-se cu fata la ea privind-o in ochi.



"Simti ceva pentru Edward, sau déjà il iubesti ?" Tanya întreba. Bella nu a răspuns. În schimb, ea tocmai a terminat de sters farfuriile si le puse la locul lor. "Deci am dreptate. Esti déjà indragostita de burlac."



"De ce-ţi pasă, Tanya?" o intreba Bella.



"Mi-e mila de tine. Nu mai incerca sa mergi mai departe, ca nu o sa castigi, nu ai nici o sansa in fata mea, vei termina cu inima sfărâmată." Spuse Tanya. "Voi rade cand vei fi data afara ca un catelus. "



"Stai, crezi ca o sa câştigi?"intreba Bella.



"Desigur. Adica, cine poate rezista acestui pachet complet?" Tanya întreba.



“ La naiba. Pachet complet zici? Zau asa, dar esti doar un ambalaj fara nici un pic de substanta"spuse Bella. "Acum, dacă vrei sa ma scuzi, am de gând să merg sa ma bucur de aceasta zi şi de timpul meu cu Edward."



"Ar trebui, deoarece timpul aici este limitat." Zambi Tanya. Bella se uita in ochii ei ceva timp si trecu nervoasa pe langa ea.



Când Edward s-a întors la parter, a văzut ca toată lumea îl aştepta în living. Tanya o privea insistent pe Bella, dar aceasta o ignora, iar celelalte erau prinse in diverse conversatii. El tuşi pentru a atrage atentia tuturor. Când a avut-o, facu semn spre uşă înainte de a conduce grupul afara. Cele şase femei, au urcat toate în van în timp ce Edward s-a urcat în maşina lui. De data aceasta, Edward era singur in masina, chiar daca unele dintre fete doreau sa-I stea alaturi, el facandu-le semn sa se urce toate intr-o singura masina.



Plimbarea a fost scurta, intrand prin ceata ce acoperea o parte din padure, dar fetele se obisnuisera cu asta. Când van-ul opri, ele erau surprinse de cat de mare era campul din fata lor. Erau cateva standuri ici-colo, dar ele erau concentrate pe centrul campului care era imens. Edward a coborat din masina si scoase din portbagaj cateva mingi si alte echipamente sportive.



"Tu faci misto de mine? Jucam fotbal? Fotbal? Eu nu cred acest lucru." A spus Lauren.



"O, vino, va fi distractiv." Irina rînji. Ea fugi pe teren şi a început sa se joace cu una din mingile de fotbal.



"Am urât sala de sport ..." spuse Lauren cu o voce plangacioasa.



"Cum vrei, dar noi suntem aici ca sa ne distram".



"Asta înseamnă că toate vom transpira si vom mirosi urat….si ne vom murdari?" intreba Tanya.



"Asta se întâmplă, în general, atunci când esti activa pentru o perioada de timp."spuse Carmen. Ea a intrat cu Irina pe teren şi cele două au început a lovi mingea cu piciorul.



"Bine, din moment ce Carmen si Irina au deja o minge de fotbal si au inceput jocul, cred ca vom participa si noi." Spuse Edward. Ei s-au separat în două echipe, Bella, Angela, Irina şi Carmen, intr-o echipă şi Edward, Tanya si Lauren cealalta echipa. De îndată ce au început, Irina şi Carmen alergau pe teren, să paseze mingea între ele. Edward le-a ajuns rapid şi a reuşit să le fure mingea. El a încercat să-i dea mingea Tanyei, dar Bella a fost rapida şi i-a furat mingea. Ea a trecut imediat inapoi la Carmen, care dadu un gol.



"Un punct!" Irina aplauda.



"Vom merge pana la cinci goluri!" spuse Edward. El încerca să nu zambeasca dar nu prea reusi.



Deci, jocul a continuat. Tanya a preluat mingea si alerga pe langa Lauren, dar aceasta se ferea de absolut tot, evitand orice contact. Ea chiar se oprea pe marginea terenului sau fugea in directia opusa, ori de cate ori mingea era data in directia ei. În cele din urmă, Angela a trecut in cealalta echipa, astfel că jocul a durat ceva mai mult. O oră mai târziu, Irina a marcat golul al cincilea pentru echipa sa, castigand oficial jocul. Cele trei fete aplaudau împreună înainte de a se indrepta catre ceilalti. Edward şi Angela zambeau in timp ce Tanya era furioasa.



"Doamnelor, nu vreti sa luam o pauza?” intreba Edward.



"Cea mai buna idee luata vreodată." Pufni Tanya. Ea a mers cu ceilalti spre locul unde se serveau apa si ceva gustari. Isi luara fiecare cate o sticla cu apa.



"Deci, unde suntem mai exact?" intreba Irina.



"Liceul Forks. Acesta este locul unde am petrecut trei ani din cariera mea de licean." Spuse Edward.



"Ai jucat orice sport?" Carmen întreba. "Ai fost foarte bun pe teren."



"Eu am jucat fotbal în timp ce, evident, Emmett a jucat tot fotbal."spuse Edward.



"Cat despre sora ta şi Robert? Ce-au făcut?" Bella întreba.



"Alice ar putea câştiga o medalie de aur la cumpărături dacă ar fi fost un sport Ea a avut intotdeauna grijă sa cumpere hainele cele mai la moda pentru ea şi pentru noi. Cu Robert, mmmm….lui i-au plăcut aspectele tehnice ale vieţii. Iubea sa lucreze cu tot ce era legat de tehnica, de la calculatoare la automobile.. nu cred ca am avut un motiv pentru a apela la altcineva pentru reparatii, cand il am pe el."



"El chiar arata ca un om de reparaţii." Irina murmură încet cu ea însăşi.



"De ce ai decis să fii un medic?" Angela întreba.



"Tatăl meu este chirurg si am fost mereu fascinat de el. Cand eram mai tanar am furat cateva din cărţile tatălui meu şi le-am studiat." Edward mărturisi. "Intr-adevar, a fost mereu o pasiune."



"Wow ..." Angela murmură.



"Da, am fost norocos ca am decsoperit acesta pasiune si am facut ceea ce am vrut". Edward zâmbi. "Deci, suntem gata pentru un alt joc?"



"Fara fotbal ..."pufni Tanya.



"Nu ... fotbal." Spuse Edward.



"O,, atunci intru in joc!" spuse Irina.



"Şi eu!" spuse Bella.



"Voi juca si eu." Spuse Carmen ridicand din umeri.



"Cred că am de gând să stau afară." Spuse Angela.



"Si eu".spuse Lauren fericita.

"Asta-i o surpriza. Deja ai stat degeaba in primul joc." Spuse Irina.



"Voi sta, de asemenea si eu."spuse Tanya.



"Bine, deci jucam doi cu doi." Spuse Edward. El a aruncat mingea în aer şi a alergat pe teren urmat de cele trei fete.



Jocul a ajuns să fie cu Edward şi Bella împotriva lui Carmen si Irina. Irina a furat mingea de la Edward inainte de a incepe jocul si a cerut sa inceapa ea. Ea a aruncat cu mingea catre Bella, care se indrepta cu viteza spre pieptul ei. Înainte ca ea sa se miste, Edward si-a infasurat bratele în jurul ei şi s-au trantit la pamant.



"De unde dracu 'ai venit?" intreba Irina.



"Ti-am spus ca am fost pe drumul cel bun?" Edward a spus si o ajuta pe Bella sa se ridice.



“Acum imi spui!" Irina pufni.



Ei au continuat cu jocul. Irina şi Edward jucau de obicei rolul de fundas, iar Bella si Carmen nu aveau idée nici cum sa arunce mingea. Până la sfârşitul jocului, toată lumea a fost acoperita de noroi şi pete de iarba, dar cu toate acestea, ei radeau.



"Bine, bine, pentru a termina o asa dupa-amiaza, de ce sa nu mancam ceva ? Am ceva de mancare in masina mea, aşa că am putea mânca aici." Spuse Edward.



"Mmmm ... sună grozav." Bella zâmbi.



"Da, nu mi-am dat seama cât de foame imi este până când nu ai mentionat asta."spuse Irina.



"Bine, mă întorc cu alimentele atunci." Spuse Edward. Luă mingile si le duse inapoi la masina. Când s-a întors a avut un cos plin cu alimente. Lauren a sarit la el sa-l ajute.



"Asta arata uimitor." Carmen zâmbi. "Şi pun pariu ca are un gust foarte bun."



"Ei bine, nu pune frana, ia ce doresti." Spuse Edward. De îndată, el scoase din cos cateva casolete pline cu mancare iar unele dintre fete s-au napustit scotand capacele curioase sa vada ce este inauntru. Au fost sandwich-uri, salate si diferite fructe şi legume.



"Edward, este foarte bun." Spuse Angela. "Tu l-ai facut?"



"Nu, mama mea le-a facut. Ea iubeşte gătitul. Când i-am spus ca am planificat sa va aduc pe toate aici, a decis să facă o masa de prânz.". explica Edward.



"Spune-i mamei tale ca este un bucătar extraordinar." Spuse Bella.

Restul pranzului a decurs in conversatii linistite. Carmen a incercat sa recastige o parte din aspectul fostului său chip curat, în timp ce altele se uitau la hainele lor, acoperite de mizerie. În cele din urmă, vântul a început să sufle cu putere, astfel ca toata lumea s-a ridicat strangand tot in urma lor si plecara de pe teren.



Atunci când toate au ajuns acasa, Tanya a încercat să intre la duş, dar Irina a spus ca i-ar da o îmbrăţişare, dacă nu o lasa pe ea prima. Tanya se stramba şi a aşteptat până cand dusul era liber. Când toată lumea a terminat, au coborat la parter. Edward a ales un alt film, de data aceasta Informatorii, pentru ca toată lumea sa se uite. Cu toate acestea, spre deosebire de noaptea precedentă, Edward se aşeză pe canapea asa incat doar doua fete ar putea sta langa el. Lauren s-a asezat rapid pe o parte iar Carmen sari pe partea cealalta. Tanya ofta şi se aşeză pe podea la picioarele lui Edward, în timp ce Irina a luat scaunul pe care statuse el seara trecuta, iar Bella şi Angela s-au asezat pe alte scaune incercand sa fie atente la film.







Când toată lumea s-a trezit în dimineaţa următoare, au fost surprinsi sa descopere casa complet liniştita. Edward era plecat şi maşina lui nu mai era parcata in fata casei. Unele dintre fete au inceput sa planga de lipsa de tovărăşie de sex masculin, purtand numele de Edward. Către amiaza, Edward sosi. El le-a strigat si le ceru sa coboare in camera de zi.



"Îmi pare rău ca am disparut asa, dar a trebuit sa ajut la cate ceva pentru seara aceasta. Inainte de eliminare, vom avea o cina. Din nou, este gătita de mama mea şi am de fapt, toate produsele alimentare in masina mea . Aproape toata a fost făcută în această dimineaţă, dar există unele salate care trebuie sa le preparam acum."



"Ei bine, atunci, de ce nu am începe?" Lauren zâmbi.



"Dacă insistaţi." Spuse Edward.



Toată lumea a iesit afara si a inceput sa aduca alimentele inauntru. Edward nu a glumit atunci când a spus ca cea mai mare parte au fost doar fierte în acea dimineaţă. Câteva feluri de mâncare abureau si erau calde la atingere.



"Edward, aceasta miroase prea bine Eşti sigur că mama ta a gătit astea?".



"Pozitiv. " Edward râse.



Timp de aproape o jumătate de oră, toată lumea a lucrat pentru cina. Edward abia a reusit sa faca ceva dar una din fete a incercat sa-l opreasca si-I spuse sa se relaxeze. În cele din urmă, el a renunţat şi s-a întors în camera lui până cand a fost chemat jos pentru cina. In drumul sau mormăi ceva despre a fi înapoi în liceu cauzand rasul unor fete.



Când cina a fost gata, toată lumea se aşeză în jurul mesei. Starea de spirit nu a fost la fel de confortabila ca masa de prânz, cum a fost cu o zi inainte sau atunci când toată lumea s-a uitat împreună la film. În schimb, aceasta a fost tensionată. Aceasta era ultima cina a cuiva şi toată lumea ştia asta. Pentru cea mai mare parte, cina a fost tăcuta şi toată lumea s-a bucurat de mancare. Când au terminat de mancat, toata lumea s-a ridicat si au inceput sa curete masa. Toate cele şase femei lucrau împreună, vasele au fost spalate si totul a fost curatat in timp record. Edward si-a luat la revedere cu promisiunea ca le va vedea pe toate în curând la chioşc. De îndată ce el a plecat, toate au fugit la etaj pentru a se imbraca.





O linie de femei tinere mergeau pe o cale luminata, căptuşita cu lumini mici aurii. Ele mergeau fiecare pe locul ei, asa cum au făcut în ultimele câteva săptămâni şi au aşteptat să sosească Edward. Cu toate acestea, nu a fost Edward cel care a aparut faţa lor, ci fratele său, Robert. Robert se uită la toată lumea, cu o faţă serioasa  şi a scos cutia care conţinea bijuteria pentru saptamana aceasta. Tanya şi Lauren au incercat sa ceara cateva informatii in liniste de la producatori, iar celelalte erau tacute.







“Buna seara doamnelor." Robert începu. "Înainte ca această ceremonie de eliminare sa inceapa, trebuie sa va spun cateva cuvinte. Nu e ceva ce eu trebuie să dezvălui. Deşi nu am o diploma in psihologie, ştiu ceva despre oameni, doar uitandu-ma la fata lor sau pe un act. Stiu si despre voi…v-am auzit, v-am citit, atunci cand credeati ca nu sunteti supravegheate. Dacă nu v-aţi dat seama încă, există camere video ascunse în toată casa, captand tot ceea ce faceti si ce spuneti. Ei bine, am vrut să văd reactia voastra la prezenta mea in casa. De fapt ... nu am doi fraţi, am doar unul. ".



Încet, inaintea tuturor, Robert si-a pus mana sub bărbie şi a tras o bucată de piele de pe fata lui falsa. El a continuat să traga până când a fost tras tot ca o masca. Dedesubt era Edward, aratand serios. În loc de chipul lui zambitor, ca de obicei, el a fost încruntat şi se uită la câteva fete anume.



"Am luat decizia despre cine va parasi casa aceasta, inainte de a ma muta. Am auzit si am văzut ceea ce aţi spus în camera de zi si apoi ceea ce aţi spus după plecarea lui Robert. De asemenea, am vrut să văd cum reactionati la vederea unui oaspete şi ce aţi spune despre mine şi ceilalţi care trăiesc în casă. Lasati-ma să mă fac foarte clar. Eu nu sunt în căutarea unei soţii trofeu care vrea să bârfeasca despre toti din Seattle. Caut pe cineva care poate să iubeasca şi care e frumoasa si buna in suflet. Din păcate, unele dintre voi nu au fost atât de frumoase cand au inceput sa comenteze despre fratele meu fals. Gandul asta o sa va bantuie in seara asta. Deci, hai sa mergem mai departe cu această eliminare, trebuie nu-I asa? " spuse Edward.



"Bella, te rog sa inaintezi".



Bella a făcut cum I s-a spus si se indrepta spre Edward. Pentru prima dată, in toată noaptea de fapt, Edward zâmbi.



"Bella, ai văzut chiar prin deghizare, nu ştiu cum ai făcut-o,. Dar ai facut-o."



"Am spus deja, au fost ochii tăi, as fi capabila sa-I recunosc oriunde.." Bella zâmbi.



"Oricum, eu pot spune doar că nu aveţi un os din corpul dumneavoastră care ar putea produce vreun comentariu rautacios. Te gasesc mult mai atragatoare si mai fermecatoare decat erai cand te-am cunoscut. Bella,. te rog să accepti această agrafa si sa ramai in casa.”



"Nu aş vrea să fiu oriunde altundeva." Spuse Bella. Ea a aplecat capul în jos uşor, astfel incat Edward sa-I poata pune agrafa cu bijuterii în părul ei. Bijuteriile mici sclipeau toate in parul castaniu al Bellei, in lumina lunii. Bella si-a ridicat capul si-I zambi inca o data lui Edward înainte de a pasi in spatele lui asteptand ca alte patru fete sa I se alature.



"Angela ..." striga Edward. Angela a facut un pas înainte rapid. "Am auzit ca l-ai apărat pe Robert şi pot să vă spun, el e foarte recunoscător Nu sunt prea mulţi oameni în această lume, care nu ar judeca pe cineva doar cu privire la modul in care arata.. Vei accepta această agrafa si sa ramai in casa?"



"Desigur". Spuse Angela. Ca si Bella, ea a înclinat capul în jos, astfel ca Edward sa-I puna agrafa in par. Cand el termina, ea se indrepta catre Bella. Cele două fete si-au zambit reciproc şi s-au luat de mâini.



"Restul, l-ati vorbit de rau si foarte urat. Am urmarit caseta si va spun ca sunt tentat sa trimit mai mult de una dintre voi acasa. " Edward suspină. "Lauren, vă rugăm să inaintati."



"Vă mulţumesc." Lauren a strigat în linişte si pasi catre Edward.



"Ai fost extrem de nervoasa la întâlnire. Unde este absolventa de psihologie încrezătoare care iniţial a venit aici?. Găsiţi-o din nou, altfel timpul aici va continua să fie foarte limitat."



"Voi încerca ..." Lauren şopti.



"Ei bine, atunci, vei accepta aceasta agrafa si vei ramane in casa?"



"Desigur ... vă mulţumesc, vă mulţumesc foarte mult." Lauren a strigat cand Edward ii puse rapid agrafa în părul ei.



"Tanya". Striga Edward. Tanya pasi usor, preocuparea fiind evidentă în ochii ei. "Eu nu sunt sigur dacă veţi fi o soţie trofeu sau mai mult. Si de asemenea, nu sunt sigur ce sa mai cred despre tine, cred ca ma consideri ca un fel de bilet din Alaska. Fii atenta, Tanya, calci pe gheata subţire. De asemenea, nu…si repet….nu mai ameninţa alti concurenţi. Daca data viitoare am aflat despre un incident similar, vei pleca înainte de eliminare."



"Desigur, îmi pare rău."



"Acum, vei accepta aceasta agrafa si sa ramai in casa?"



"Aş fi onorata." Tanya a declarat, aplecandu-si capul ca Edward sa-I puna agrafa. De indata ce Edward s-a dat înapoi, ea a mers în spatele lui să stea alături de Lauren.



"Carmen, Irina, inaintati va rog." Spuse Edward. "Carmen, nici nu l-ai vazut bine pe Robert, de fapt nici nu te-ai uitat in ochii lui si déjà ai inceput sa faci comentarii cand te-ai intors in living. Irina,. nu doar ai fost vizibil dezgustata de Robert, dar le-ai amintit în mod constant tuturor despre felul cum arata Robert, urât si gras., In timp ce amandoua ati vorbit foarte urat, trebuie sa elimin pe una din voi. ... Imi pare rau Irina, dar am observat ca spui unele lucruri chiar si cand eu sunt de fata. Dacă Robert ar fi facut cu adevarat parte din familia mea, probabil că nu ar fi mers cu tine pe teren. Deci, acum, nu te vei mai intoarce in casa. Carmen, vei accepta aceasta agrafa si sa ramai in casa?"



"Desigur". Carmen şopti. Se aplecă, astfel ca Edward sa-I puna agrafa in par.



"Imi pare rau Irina, dar acest lucru este la revedere." Spuse Edward. Irina doar dadu din cap, se întoarse şi pleca din chioşc.







Irina:







Ştiam că voi pleca acasă la un moment dat, dar am vrut sa pot sta aici un pic mai mult. Speram că, ma voi căsători cu un om bogat si poate imi lua o casa aici. Cine ştie, poate voi rămâne prietena cu Edward. Din fericire, el alege o fată care apreciază pădurea si natura in general la fel de mult ca si el. Cel puţin acum, nu ma mai lupt cu Tanya. M-as fi luptat impotriva ei pentru primul loc daca ramaneam, dar chiar nu vreau să ma pun cu oricare dintre ele in rahat.



Edward, sper sa fie foarte atent cand va alege, si-mi doresc sa aleaga o fata linistita. Tanya este mai mult decat o căţea care sapa dupa aur pentru ea insasi.







Edward:







Ei bine ... a fost mai greu decât părea. Din nou, am vrut să trimit acasă alte persoane din diverse motive (strambatul despre jocul de fotbal şi transpiratia), dar am vrut sa o trimit pe Irina totusi acasă. Am avut un sentiment ca Irina ar spune ceva, dar eu nu cred că ea ar fi fost atat de cruda. Dacă ea ar fi spus ceva de genul asta despre cineva care ar fi facut cu adevarat parte din familia mea, mi-as uita, probabil, regula aceasta de “nu lovi fetele”. Poate ca sunt un gentleman, dar am limitele mele.



Cel puţin există speranţă în lume în timp ce Bella şi Angela sunt aici. Eu încă nu pot să cred că Angela s-a ridicat pentru Robert şi Bella a vazut prin deghizare. Apoi, din nou, am ramas cu gura cascata cand ea a spus ca m-ar recunoaste oriunde. Sper doar sa nu apara si o latura negativa la Bella, pentru ca nu stiu ce voi face, imi va fi foarte greu fara ea.







Bella:







Am fost prima care a pasit astazi in fata lui Edward. În sfârşit! Adica, sigur e ceva între noi. Nu sunt doar acele momente in care am început să-l preţuiesc. Atunci când nu este nimeni in jurul nostru, sau cand ele nu sunt atente, Edward imi ofera unele senzatii minunate, un sarut rapid, o atingere usoara….iar eu astept momentul cu nerabdare. In plus, a mai iesit o persoana, iar eu am ramas, inseamna ca totul merge inca bine. Nu am crezut niciodată că aş spune acest lucru, si eu sunt foarte timida, dar sper ca voi fi eu cea aleasa sa intre in camera lui Edward, pentru ca el nu-mi mai este asa strain cum a fost pana acum cateva seri inainte de a se muta.



În timp ce eu sper că Edward ma va alege pe mine, mi-as mai dori ca el sa o aduca pe Angela in finala cu mine. Mi-ar placea să fie blocat în casă cu oricine altcineva, dar nu cu Tanya. Cu siguranta de maine isi va pune in aplicare alte planuri. Ufff……







Tanya:







Nu pot să cred ca Bella şi Angela au fost primele două şi eu am făcut parte din ultimele trei! Haide, ce trebuie să fac pentru a ma întoarce în top? Mă întreb dacă Edward blochează uşa lui la noapte ... Cred ca voi afla destul de curand ...

8 comentarii:

  1. Gata fetelor, nu mai plangeti...am postat si partea a doua din capitolul 7. Spor la citit. Pupici. :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPER FELICITARI
    ASTEPT CONTINUAREA CAT MAI CURAND

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc...urmatorul va veni diseara sau maine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim!!
    Capitolul e perfect,ca intodeauna:)
    Spor la traduS!

    RăspundețiȘtergere
  5. ok... poate o sa sune ciudat, dar asta este primul capitol pe care il citesc, incepand din curiozitate lectura. vreau sa-ti spun ca te descurci de minune la tradus. nu am observat greseli de scriere sau de logica.
    traduci exceptional de bine.
    tine-o tot asa, ca faci o treaba buna.
    kisses:*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.