In cautarea dragostei

joi, 19 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 8 - PARTEA 1

Bella:




Nu mint, am fost dezamăgita când Edward nu a venit acasă cu noi noaptea trecută. Am decis să nu aştept ca el sa vina acasa (am observat ca altcineva astepta ...) şi am mers la culcare. Deşi am ştiut că eram cea mai frumoasă fată aici pentru Edward, legatura mea cu a lui era profunda. Deci, eu chiar nu eram îngrijorata fiind aici gandindu-ma la viitorul meu.



Când m-am trezit în această dimineaţă, am citit câteva minute. În cele din urmă Angela s-a trezit (Lauren nu s-a miscat de parca era lesinata) si am decis sa mergem jos pentru micul dejun. Nimeni altcineva nu părea să fie treaz, astfel ne-am facut noi micul dejun şi ne-am dus în camera de zi, să mancam si sa ne uitam la televizor. Eram abia de doua minute in living cand usa se deschise. Am recunoscut imediat râsul lui Edward, dar nu era singur, se mai auzea si o voce necunoscută de sex feminin care îl însoţea. Nu ştiu de ce, dar am simtit un sentiment de gelozie şi am început să ma simt ameninţata. Ok, asta-i o minciuna. Eu stiu de ce sunt geloasa. Sunt indragostita de Edward ... asta pot sa spun fara nici o ezitare. Eu, Bella Swan, sunt indragostita de Edward Cullen. Doamne, voi muri în cazul în care acest lucru nu se transformă în bine.



Oricum, Edward a intrat în sufragerie, cu acea femeie. Ei păreau să se cunoască reciproc foarte bine. braţul lui era atarnat în jurul umerilor ei şi s-a uitat la ea cu afectiune. Cu toate acestea, atunci când si-a îndreptat atenţia de la ea spre mine, emotiile în ochii lui s-au schimbat. El mi-a zâmbit înainte de a-i şoptit ceva acelei femei conducand-o spre canapea.



"Bella, Angela, sper ca va merge bine de dimineata"



"Până în prezent." Spuse Angela. Ea o privi pe femeie cu atenţie.



"Frate, esti foarte nepoliticos. Prezinta-ne! Aşteptaţi. Oh, o pot face chiar eu, Bella,. Angela, Eu sunt Alice, sora lui Edward, mai mica."









Tanya:



Să spun că m-am trezit morocănoasa ar fi o afirmaţie. Am fost supărata.



După această ceremonie de eliminare dezastruoasa de noaptea trecută, am ştiut că trebuie să fac ceva imediat pentru a urca in top. Deci, aseara in timp ce ne intorceam, van-ul nostru era in spatele Volvo-ului lui Edward, tinandu-mi ochii atintiti pe el. Dintr-o data, cand am ajuns aproape de casa, Edward a accelerat si a luat-o pe alt drum. M-am intristat cand mi-am dat seama ca el nu va veni cu noi. El se indeparta tot mai mult iar eu am inceput sa tip la soferul din van in timp ce acesta vorbea usor la telefon. El a tacut si mormai doar un raspuns continuand sa conduca usor pana in fata casei. Cand am ajuns in casa, era liniste si intuneric. Cateva fete nu pareau deranjate de lucrul asta si mergeau spre camerele lor. Eu, pe de alta parte, eram scoasa din sarite. Dupa ce am mai asteptat putin sa vad daca vine Edward, m-am dus in camera sa ma schimb in haine mai confortabile, apoi m-am dus in living asteptandu-l. Ma gandeam ca poate o sa vina…..ma gandeam ca poate o sa-l gasesc in living cand eu am coborat.



Ghici ce, el nu a venit acasa! Am aşteptat până la aproape trei dimineaţa, in cele din urmă, m-am intors în camera mea. Nu mi-a venit sa cred ca Edward ne-a lasat singure din nou. Ce planuri mai facea? Un alt truc ca acela cu Robert? Serios, nu am de gand sa cad din nou . Asta nu se va mai intampla. Asa ca am adormit supărata şi complet nemultumita. Inutil să spun, nu am dormit foarte bine.



Acum stau aici in pat într-o stare de spirit complet de rahat. Din fericire, proasta de Rosalie nu mai este aici, astfel starea mea de spirit nu ar trebui să fie mai rea de atat. M-am dus repede jos la bucatarie în speranţa că Edward al meu pregatea un mic dejun minunat pentru mine, dar aş putea spune de pe hol ca nu era, deoarece nu am putut mirosi sau auzi nimic din bucatarie. Totusi am putut sa aud râsete provenind din sufragerie. Deci, am intrat în camera de zi şi maxilarul meu a căzut când l-am văzut pe Edward stand pe canapea cu o altă fată şi Bella şi Angela râdeau vizavi de ei.



"Ce-i cu atata zgomot?"intreba Lauren cand intra si ea inauntru.



"O, bună la toată lumea de aici, acum." Edward zâmbi.



"Ce se întâmplă?" Am întrebat timid.



"Toată lumea, mi-ar placea ca voi sa satisfaceti dorinta surorii mele Alice." Edward a spus cu mândrie. "Ea detine magazinul ei în oraş şi are in plan sa va ia la cumparaturi."



"Shopping?" Carmen întreba.



"Da!" Alice rînji. "Deci mergem la cumpărături!"



"O doamne". Bella gemu cand ea a căzut înapoi pe canapea.



"Yay cumparaturi! Eu nu pot să mai aştept să merg la cumpărături!" Lauren batea din palme şi sărea ca şi cum ar fi fost o fetita careia I s-au dat prea multe bomboane.



"Când vom pleca?" L-am întrebat calm.



"De îndată ce toată lumea va fi gata. "Deci, du-te şi grăbeşte-te, vreau să ajung la mall inainte de a se aglomera!"



"Ei bine, ai auzit-o. Du-te sa te îmbraci." Spuse Edward.



"Vei veni cu noi?" L-am întrebat pe Edward.



"Aceasta este ziua surorii mele cu voi, in timp ce a mea va fi cu fratele meu şi Jasper.."spuse Edward. "Nu vă faceţi griji, Alice nu este prea periculoasa, de cele mai multe ori. Doar sa nu-I dati ciocolata sau cafeina si ar trebui sa fie bine, este superactiva si de altfel va voi vedea pe toate dupa-amiaza asta.".



Edward s-a întors şi a plecat din cameră, lăsându-ne pe noi cinci şi pe sora sa, în picioare acolo. Alice a fost încă zâmbitoare şi se uită la toată lumea, chiar dacă majoritatea dintre noi ne uitam dupa Edward plecand. Ce fund frumos are si sexy! Vorbesc serios…..



"Ok fetelor, nu va mai uitati la fundul fratelui meu. Va rog sa va schimbati. Vreau să merg!" spuse Alice dand pe toată lumea afară din cameră înainte de a întoarce spatele ducandu-se în bucătărie.



"Ei bine ... e ciudata." Lauren mormăi.



"Pentru a spune intr-un cuvant ..." am terminat eu.







Alice intra in camera de zi, asteptand ca toata lumea sa coboare. Angela şi Bella au venit in blugi si tricouri scurte pana in talie. Bella avea o gentuta peste umărul ei şi peste piept. Angela avea doar o geanta normală peste umărul ei şi parul era legat in coada.



"Voi doua va imbracati asa serios?" Alice întreba.



"Aaa ... da?" Bella a spus.



"Multumesc lui Dumnezeu ca mergem la cumparaturi." Alice mormăi.



La scurt timp după ce Bella şi Angela au venit jos, Lauren cobori, urmată de Carmen si Tanya. Carmen avea o fusta si un top care ii curgea in valuri pe solduri. Tanya era in blugi stramti, un top verde si o geaca alba de piele. Lauren purta blugi, tocuri, şi un top de matase care curgea pe umerii ei. Angela şi Bella se uitau una la alta vazandu-le pe celelalte. Tanya se stramba atunci când le-a văzut stand neîndemânatic in spatele canapelei.



"În sfârşit! Să mergem!" Alice a spus. Ea le-a împins pe toate pe uşa din faţă. Era parcat un Porches galben în colţ, dar toată lumea a urmat-o pe Alice în van. Ea a dat instrucţiuni conducătorului auto înainte de a le spune fetelor să stea pe spate şi sa se relaxeze deoarece aveau o zi luuuuungă înaintea lor.



În cele din urmă, van-ul a tras în parcarea unui mall. Grupul cobori din van şi au aşteptat instrucţiunile lui Alice. "Ok toată lumea, aşa că am de gând să-mi petrec ceva timp cu fiecare dintre voi astăzi. Vom găsi unele rochii pentru eliminarea viitoare. Prietenii nostri, producătorii, vor plati rochiile dvs. pe care le veti alege, în timp veţi plăti pentru orice alte cumpărături. Deci .... gata? Voi incepe cu Tanya, restul va puteti duce unde vreti, va voi gasi, atunci cand vin sa iau pe una din voi."



Toată lumea se risipi repede, lăsând-o pe Tanya în faţa mall-ului cu Alice. "Deci, la ce te gandesti pentru eliminare?"



"Um, la o rochie lunga aurie daca inca se mai poarta ..." Tanya spuse. "Altceva nu sunt sigura."



"Hm ... ok. Hai să mergem să vedem ce putem găsi."



"Ar trebui să fie bine atunci." Tanya spuse.



"O, haide, producătorii plătesc pentru ea." Alice zâmbi.



Alice o lua pe Tanya dupa ea în mall şi se îndreptau spre unul din magazinele mai mici. Ea incerca sa se abtina chiar daca nu prea vroia, ii placeau cumparaturile si nu vroia sa se creada ca umbla dupa banii lui Edward, dar daca s-a lasat convinsa la o sesiune de shopping, atunci aşa să fie. Ea era sigura ca vor fi o gramada de excursii la cumpărături pe viitor, dar de data aceasta cu un card de credit al ei personal…..



"O, Tanya, uita-te la aceste rochii! O, îmi place asta! Sunt atat de frumoase! O, aveţi nevoie de o gramada de timp pentru a le proba pe toate!" spuse Alice.



"Nu avem timp?" Tanya întreba.



"Ba da, desigur! Acum, du-te sa le probezi!" Alice a spus, împingând rochii în braţele Tanyei şi apoi o conduse spre vestiar.



Tanya a ieşit prima data într-o rochie lungă, aurie. Era stralucitoare în lumina cand a iesit pentru aprobarea lui Alice. Alice murmură câteva lucruri înainte de a-I spune Tanyei să mai incerce si altele. În cele din urmă s-au axat pe cea aurie, cea care a incercat-o Tanya prima dată. De îndată ce s-au decis pentru rochie, Alice a predat-o la casierie apoi o lua pe Tanya la un magazin de pantofi. Ea s-a uitat prin toate rafturile înainte de a scoate o pereche de pantofi cu tocuri cui aurii.



"Acestea vor fi perfecte".



"Alice, acestea sunt frumoase."



"Şi tu vei fi atunci cand le vei purta cu aceasta rochie." Alice zâmbi.



"Vă mulţumesc." Tanya spuse. Odată mai mult, Alice duse pantofii la casierie înainte de a iesi cu Tanya afară. "Niste bijuterii nu luam?"



"Cred ca ai o multime de bijuterii date de Edward la ceremonie." Alice a spus. "Să mergem sa o găsim pe Lauren. Ea este urmatoarea."



"Fii atenta cu ea. Ea pare a fi în căutarea unui mod de a fi sus pe scara socială." Tanya mormăi. De îndată ce ea a spus asta, s-a oprit şi si-a acoperit gura cu mana. "Îmi pare rău ... Nu am vrut sa spun asta."



"E in regula ..." a declarat Alice, privind-o pe Tanya cu suspiciune.



Cele doua au găsit-o pe Lauren într-un magazin de bijuterii uitandu-se la inele. Era zâmbitoare şi vorbea cu femeia de la tejghea. "Ti-am spus asta ..." Tanya şopti înainte de a iesi afara.



"Lauren, nu credeam ca te gasesc aici. Desi, stii Edward alege inelul cu ajutorul surorii sale minunate, nu?"



"Ştiu, dar mi-a plăcut întotdeauna sa ma uit la bijuterii. Încă de când eram o fetiţă iubeam sa ma uit dupa diverse bijuterii. Ori de câte ori mama mea m-a dus la mall., ma uitam prin magazine diferite."



"Aţi cumparat vreodată oricare dintre aceste piese?" Alice întreba.



"De câteva ori, de multe ori doar ma opream si le priveam.".



"Păcat. Mi-ar placea să văd câteva modele." Alice a spus.



"Exact ce fel de tip de magazin ai, sunt lucrarile tale?" Lauren întreba.



"O mulţime de lucruri sunt desenele mele, eu nu tin lucrurile altor designeri. Voi zbura in fiecare săptămâna la diverse prezentari de moda, de asemenea."



"Trebuie să fie o viaţă distractiva." Lauren a comentat.



"O, aceasta este cu siguranta. Acum, avem nevoie să vă găsesc o rochie pentru eliminare. Aveti preferinţe de culoare, sau de design?"



"Um ... nu, nu. O, aşteptaţi., Îmi place să aibă multe bijuterii in partea de sus a rochiei. O sa se vada ca sunt obsedata de bijuterii."



"Desigur ..." Alice murmură. "O! Ştiu unde să mă duc!"



Alice o trase pe Lauren prin mall până au dat peste un magazin mai mic. Lauren a ezitat să meargă, dar o urma pe Alice in interior. Alice s-a dus spre tejghea vorbind ceva cu femeia de acolo. Aceasta scoase cateva rochii si I le dadu. Alice le lua si I le puse in brate lui Lauren zambitoare.



"Lauren, aş dori să o cunosti pe Lisa. Ea detine acest magazin.." Alice a spus.



"Este frumos să te cunosc." Lisa a spus cu un zâmbet.



"Eu de asemenea. Nu am nici o idee ... sunt atatea rochii aici. Am crezut că este un magazin cu lucruri de plaja şi de îmbrăcăminte casual." A spus Lauren.



"Tu nu ar trebui sa judeci un magazin doar uitandu-te prin geamuri, clientii mei trebuie să se uite prin rafturi şi vor descoperi ceea ce cauta." Lisa zâmbi. "Acum, dacă vreti sa ma scuzati, am niste rochii să le dau pentru unul dintre clientii mei."



"Pa Lisa! Voi vorbi cu tine mai târziu!" Alice a spus. "Ok, Lauren, asa ca am văzut această rochie şi am crezut că ar putea să funcţioneze," Alice lua o rochie de culoare roşu-închis cu margele negre în jurul gâtului ", dar apoi am văzut-o pe asta." Ea mai scoase o rochie de culoare albastru deschis, cu cristale ce traversau sanii si apoi in jurul gatului.



"Alice, e uimitor." Spuse Lauren uimita.



"Eu ştiu ... eu sunt doar talentata atunci când este vorba de a găsi rochii pentru alte persoane." Alice a spus. "Acum du-te si schimba-te în timp ce voi găsi niste pantofi pentru tine."



Lauren a dispărut în vestiar în timp ce Alice scana rafturile cu pantofi pe ele. A zambit cand a scos o pereche de sandale cu toc argintiu. Erau simpli, fără cristale sau orice altceva stralucitor. Când Lauren a ieşit din cameră, Alice o privi de sus în jos, asigurându-se că rochia era pur şi simplu perfecta pentru ea.



"Pantofi?" Lauren întreba.



"Aici te duci." Alice ii înmâna ei sandale.



"Eşti sigura că acestea sunt ok? Vreau sa spun, nu sunt ... stralucitoare ca rochia."



"Şi dacă acestea ar fi fost, ar fi prea multa" stralucire "spuse Alice. Ea a scuipat cuvantul “ stralucitor “ afară ca acesta nu era chiar creat ca un cuvant.



"Eşti sigura ce vreau să spun, uita-te la acestea, Alice? Sunt frumoase şi se vor potrivi perfect." Lauren a spus, care tinea o pereche similara cu cei pe care I le-a dat Alice, in schimb acestea aveau diamante pe curele.



"Cum am spus, sclipici prea mult." Alice răspunse. Ea s-a întors înapoi în jurul lui Lauren pentru a o privi si-I spuse sa se schimbe, în timp ce Lisa vorbea cu ea. Când a ieşit Lauren, Alice i-a predat rochia Lisei, înainte de a o conduce pe Lauren afara din magazin.



"Am de gând să-mi amintesc curand de magazin." A spus Lauren.



"Aveam impresia ca nu esti din Seattle."



"Eu nu sunt, dar ma gandeam ca atat timp cat mai stau aici in oras......".



"Şi totuşi nu suntem chiar în oraş." Alice zâmbi. "Carmen cred ca incepe sa danseze daca nu ma grabesc. Va voi vedea mai tarziu.".



"Bine, vă mulţumesc pentru rochie şi pantofi."



"Bine aţi venit dumneavoastră." Alice zâmbi.



Alice sari la Carmen si o privi cand ea a vorbit despre o pereche de pantofi de dans vanzatorului. Ea a fost îndepărtată şi asculta cu atenţie înainte de a porni în jurul rafturilor, atunci când a văzut-o pe Alice. "M-ai speriat, Alice."



"Îmi pare rău, doar iti admiram cunostintele de dans.".



"Am fost în căutarea unor pantofi noi şi am fost surprinsa de faptul că un magazin ca acesta a fost aici. Cred că am fost aici de când aţi fost cu Lauren."



"Vrei să-ti continui căutarea?" Alice întreba.



"Mi-ar placea, dar ştiu că aveţi ceva planificat." Carmen a spus.



"Asa este. Deci, ce zici mergem sa căutam prin jur şi apoi vă puteţi întoarce?" Alice sugera.



"Bine ... Miguel, poti pune astia deoparte pentru mine?"



"Da". Omul a spus. El dădu din cap şi a luat o pereche de pantofi de la Carmen, punandu-i undeva mai in spate.



"Deci, rochii de eliminare?" Carmen întreba.



"Da, vreau să gasesc ceva care sa-ti puna in valoare picioarele tale de dansatoare …..hm ... hai să mergem sa încercam sa gasim ceva."



Cele doua s-au plimbat prin mall uitandu-se la cateva magazine înainte de a ajunge la un magazin de rochii mai scurte. Alice s-a oprit la fereastră şi a subliniat, la o rochie rosu vibrant, bretelutele strangandu-se la ceafa. Lui Carmen ii ajungea putin mai jos de coapse si i-ar putea scoate in evidenta picioarele sculptate frumos.



"Trebuie sa mergi si sa o probezi."



"Eşti sigura că nu e prea ...? Indecenta?"



"Am un sentiment că este perfect pentru personalitatea ta." Alice zâmbi.



Alice lua rochia si i-o dadu lui Carmen, aceasta disparand in vestiar. Alice a continuat să caute şi s-a oprit atunci când a văzut o rochie stil oriental în colţul unui raft. A zambit si a scos rochia. Ea a cerut uneia dintre femeile care lucrează în magazin să tina rochia înainte de întoarcerea lui Carmen. Carmen ieşi şi se privi în oglindă.



"Este perfect. Asa cum am spus că ar fi!" Alice rînji.



"Ce fel de pantofi ar trebui să port? Am vazut niste pantofi de dans frumosi, cred ca ar merge ….."



"Depinde, sa mergem sa-I vedem." Alice a spus.



Cele doua s-au întors la magazinul de dans, după ce au cumpărat rochia. De îndată ce s-au intors in magazin, Carmen a scos o pereche de pantofi de dans de culoare roşie. Ele au privit pantofii ce semanau cu pantofii rubin a lui Dorothy din Vrajitorul din Oz.



"Hm ... culoarea este prea greoaie. Rosul acesta nu se potriveste."



"Nu crezi că va merge?" Carmen întreba.



"Nu ... nu cred dar daca tie iti plac…." a spus Alice. "Stii ce, vreau sa am incredere in tine….Unde e acel om care era mai devreme aici?"



"Hm ... Cred că ... O, acolo este!" Carmen a subliniat partea din spate a magazinului. Alice clătină din cap şi a mers la el. Ea a vorbit cu el facandu-l sa inteleaga ca pantofii rosii si orice altceva sa fie platite separat. Odată ce ea a fost sigura că el a inteles, ea i-a zâmbit şi a spus la revedere lui Carmen înainte de a pleca pentru a o găsi pe Angela.



Din ceea ce fratele ei a spus despre ea, Alice ştia cam pe unde le-ar putea gasi pe ultimele doua fete. Se duse direct la librarie si cu adevarat cele doua fete stateau ghemuite citind o carte. "Surprize, Surprize". Alice zâmbi.



"Bună ziua Alice." Bella zâmbi.



"Ştiam că o sa va gasesc aici. Edward mi-a spus că esti cel mai avid cititor." Alice a spus.



"Vinovata". Angela râse.



"Ei bine, îmi pare rău că vă trag de la cărţile dvs., dar Angela, am nevoie de tine să vii cu mine. Nu vă faceţi griji, nu va fi lunga excursia pentru tine, am găsit deja rochia ta perfecta." Alice zâmbi.



"Distraţi-vă voi doua. Am de gând să merg pe la magazinul de muzică." Bella a spus.



Angela şi Bella si-au cumparat un teanc de carti, apoi Alice a fugit la magazinul de unde venise cand era cu Carmen, a chemat vânzătoarea cu care vorbise atunci si lua rochia pentru Angela. Angela ramase cu gura cascata cand o vazu. Avea un guler inalt, iar pe rochie erau proiectate decoratiuni florale orientale. Era uimita si atinse usor tesatura matasoasa.



"Imi place la nebunie." Angela a spus.



"Stiam asta!" Alice rînji.



Angela a probat rochia, chiar dacă într-adevăr nu a fost nevoie. Alice era zambitoare. Dupa ce Angela proba rochia, au plecat in cautarea unei perechi de pantofi. Au luat o pereche de pantofi cu toc cui, negri. Angela a fost un pic timida la început, despre călcâiul slab, fiindu-I teama sa nu cada, dar după un pic de mers pe jos prin magazin, a găsit încrederea necesară să meargă până la chioşc în ei.



"Ei bine, asta a fost uşor." Alice suspină. "Este frumos, după unele din celelalte fete."



"Este placut sa stii ca nu am fost o problemă." Angela zâmbi.



"Nimeni asa frumos ca tine nu poate fi vreodată o problemă." Alice a spus. "Acum, să mergem sa o găsim pe Bella. Unde este magazinul de muzică? Edward stie cu siguranta. Deci acolo disparea întotdeauna in momentul în care il faceam sa vina cu mine la cumparaturi."



"Cred că era unul de unde am intrat inauntru" Angela a spus. "Poate ea s-a întors acolo?"



"Bună gândire." Alice fuse de acord.



Aşa cum a crezut Angela, Bella s-a dus inapoi la magazinul de muzică. Ea se uita pe un raft cu muzica jazz, cand Alice a gasit-o. "Buna Alice."



"Cum ai stiut ca sunt eu?"



"Am putut auzi tocuri." Bella răspunse.



"O, bine ... eşti gata?" Alice întreba.



"Am nevoie să merg sa cumpar acestea." Bella a declarat, tinand câteva CD-uri.



"Fratele meu doreste aceste CD-uri…." Alice mormăi. Bella dădu din cap si se duse la casa. Dupa plata pentru CD-uri, ea a urmat-o pe Alice afară din magazin.

"Deci ... rochii de eliminare?"



"Da." Alice a spus. "O, ştiu unde să mă duc! Exista un butic mic ... e ca o gaura in perete acel magazin, dar e foarte frumos. Are unele rochii de epocă frumoase, de asemenea."



"Dacă insistaţi, dar eu chiar nu vreau ceva scump, super scump ... sau în general."



"Eu nu caut la etichetele de preţuri la fel de rau ca tine." Alice a spus.



Alice şi Bella au petrecut câteva minute în magazin căutand prin rafturi. Bella a ales o rochie atat, dar Alice a avut dreptul de vot în timp ce mormăi ceva despre Bella ca are nevoie de simtul modei. Bella întotdeauna doar ridică din umeri şi s-a întors la rafturi.



"Alice, ce zici de asta?" Bella întreba. Era o rochie lunga de sirena, mov. În partea de sus semana ca a lui Lauren, unde erau mici bijuterii strălucitoare în jurul sânilor şi apoi în sus şi în jurul gâtului. Cu toate acestea, bijuteriile răsucite în jos pe mijloc in partea din spate strangea tesatura care acoperă fundul.



"Bella, este frumoasa. Du-te si probeaz-o. Vreau sa vad cum arata!" Alice zâmbi. Bella a făcut cum I s-a spus si a plecat spre cabina de proba.



"Alice, nu cred că voi fi capabila să merg cu asta." Bella a spus.



"Ba eu cred ca da. Arata atat de bine pe tine. Plus atunci când adaugi bijuteriile primite de la Edward, de la ceremonie, vei arata ca o stea in noapte." Alice zâmbi.



"Eşti sigura?" Bella întreba.



"Desigur! Acum, trebuie sa-ti gasesc nişte pantofi şi inca o tinuta."



"Inca una? Credeam ca doar rochia." Bella a spus.



"Nu pune intrebari, doar urmeaza-ma". Alice zâmbi.



Alice a continuat să o conducă pe Bella prin mall, intrand prin mai multe magazine de pantofi. Ele au fost pe punctul de a intra in alt magazin atunci când Alice s-a oprit. Ea a privit înapoi în fereastra şi a arătat o pereche de pantofi cu tocuri de sticlă.



"Nu ... Alice ... Eu nu port tocuri."



"Dar acestea sunt perfecte!" Alice pufni.



"Alice ..." Bella gemu.



"Haide, vei vedea ca merita. Promit." Alice zâmbi. Bella gemu, dar a urmat-o pe Alice în magazin. Pantofii s-au potrivit perfect si a fost greu pentru Bella să găsească un motiv pentru a nu-I lua (deşi ea a încercat să-i explice lui Alice că ea era stîngace ... dar lui Alice nu-i păsa). După ce au găsit pantofii, Alice a continuat să meargă prin magazine până când a vazut un alt costum gata.



"Ai de gând să-mi spui de ce am nevoie de costum? A doua imbracaminte? Stiam ca numai rochia o voi lua” Bella întreba.



"Nu. Veţi afla în curând, totuşi."



"Ugh, bine." Bella mormăi. A urmat-o pe Alice prin mall pentru timpul final. S-au întâlnit apoi cu celelalte si au iesit afara indreptandu-se spre van.



Toată lumea se uita la ce si-a cumparat fiecare, determinand ca modul lor de concurenţă sa fie putin uitat pana la eliminare. Câteva fete au scos alte elemente ce au mai cumparat, in timp ce Bella şi Angela s-au întors la cărţile lor. Nimeni nu a fost foarte surprins şi nu le deranja pe cele două. Atunci când au ajuns acasa, au fost plăcut surprinse să-l vada pe Edward rezemat de maşina lui. Era îmbrăcat cu o cămaşă albastră şi sacou alb cu o pereche de blugi.



"Edward!" Tanya striga. Ea a fugit până la el, uitand de rochia ei, şi isi înfăşura braţele în jurul lui.



"Este bine să te văd, Tanya." Spuse Edward neîndemânatic. Tanya a zâmbit cu mândrie cand ea a păşit in spate sa-si adune lucrurile. Toti ceilalti s-au adunat în jurul lui Edward, asteptand sa vada de ce el le astepta.



"Ei bine, a fost minunat să va cunosc pe toate!" spuse Alice radiind de bucurie. "Voi vedea pe una din voi în câteva săptămâni."



"Alice, cred ca ai uitat ceva."spuse Edward.



"Da?" Alice a spus.



"Cine merge la intalnire?" Edward întreba cu un rîs uşor. Unele dintre femei şoptira în timp ce altele doar se uitau la Alice asteptand.



"O, da, Bella ... de aceea avem echipa a doua." Alice a spus. "Ok, toată lumea la revedere!" Alice se repezi la masina ei sarind inauntru. Ea a accelerat înainte de a o scoate din parcare.



"Ai un al doilea costum?" Tanya striga la Bella.



"Aaa ... da?"



"Ea era planificata pentru acest Edward,! Nu e corect!" Tanya mormăi. "Cum suntem noi pentru a concura atunci când totul pare a fi predeterminat?"



"Nimic nu este predeterminat." Edward răspunse. "Dacă doriţi pentru a discuta acest fapt cu producătorii, esti mai mult decat binevenita. Cu toate acestea, acest lucru nu este Laguna Beach sau oricare dintre aceste alte spectacole, cu un scenariu deja scris."



"Dar ... Dar ..." Tanya bîlbîi.



"Bella, doresti sa mergi sa te schimbi astfel încât să putem merge?"spuse Edward.



"Um ... sigur ... ma întorc repede." Bella a spus înainte să dispară repede în casă. Celelalte au urmat-o incet pe Bella inauntru.



Lauren şi Tanya au fost încruntate, dar Tanya, de asemenea, părea a fi preocupata de tot ceea ce tocmai s-a întâmplat. Edward a aşteptat, gandindu-se la o explozie din partea Tanyei, dar nimic nu a venit. Toate cele cinci femei au dispărut, dar în curând Bella a reapărut în blugi skinny, un top de culoare purpurie şi sacou alb, care s-a intamplat sa semene cu cel al lui Edward.



"Frumos sacou." Edward a comentat.



"Ştiai, nu? Se pare ca sora ta a planificat putin asta, cel puţin în modul în care suntem imbracati ..." Bella a spus.



"Aceasta ar explica de ce mi-a dat acest sacou ultima noapte." Edward fuse de acord. "Deci, eşti gata?"



"Ai de gând să-mi spui unde mergem de data asta?"



"Nu, îmi pare rău."



"Cred ca voi supravietui." Bella zâmbi.

9 comentarii:

  1. Gata si Capitolul 8 partea 1. Spor la citit. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohhh, Alice din nou. Dar Alice este doar...Alice. Avida dupa cumparaturi. Dar este super simpatic spiridusul asta. Imi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos!
    Alice e adorabila ca de obicei;))
    Bafta la tradus!

    RăspundețiȘtergere
  4. super astept next cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand apare partea a IIa?

    RăspundețiȘtergere
  6. Partea a doua va aparea luni sau marti cel tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  7. hello , stiu ca nu am mai comentat pana acum dar o fac akum :D Poi pt inceput imi place mult ficul , iar tu traduci foarte bine , am remarcat mici greselute dar nu le iau in considerarea , cam asta. Mult succes cu traducerea!......Aaa da ..si astept nextul :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar acum vine si partea a doua din CAP 8. Mersi Black_Rosse^^ :)))

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.