In cautarea dragostei

marți, 24 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 8 - PARTEA 2

Spre deosebire de ultima intalnire a Bellei cu Edward, această plimbare cu masina nu a durat mult. De fapt, Edward a condus doar cinci minute înainte de a opri într-o parcare pe langa care Bella trecuse de multe ori cand mergea spre ceremonia de eliminare. In timp ce ea contempla locatia, Edward ieşi din maşină şi se duse sa-i deschida portiera.




"Edward, vom ajunge la o ceremonie de eliminare? Nu am stiut despre asta!" Bella întreba.



"Nu, deşi suntem în aceeaşi zonă." Edward zâmbi. "Cu toate acestea, vom trece pe langa chioşc. Este o pajişte aici in care vin mereu de cand ne-am mutat in casa asta... O sa-ti par putin nebun, dar tu esti prima persoana cu care am vrut să o împărtăşesc. "



"Serios?"



"Serios. Acum, vom face o mica excursie pe jos, eşti gata?"



"O plimbare pe jos? O sa ma fac de ras sa stii. Sau tu vrei sa ma faci de ras in Phoenix?"



"Ce vrei să spui? Nu-ti place sa mergi pe jos?”



"Cand eram mai mica, am fost atât de stângace, se părea că aş cădea la fiecare pas, nu ma pot inca coordona, iar acum evit zonele care ma pot face sa cad, trebuie sa calc pe ceva plat."



"Serios? Dar ai mers atât de bine la cursul cu obstacole al lui Jasper."



"Obiceiurile. Da, bine, cum am spus, am crescut cu ele. Cred ca voi muri de tanara" Bella ridică din umeri.



"Ei bine, atunci, deoarece nu vrem sa deveniti de rîsul nimanui, cred ca te voi ajuta putin ca sa nu-ti pierzi echilibrul, am sa te iau in brate."



"Ce, Edward? Nu. Refuz asta! Pot încă umbla".



"Nu ... Nu vreau sa te simti jenata."



"Edward, nu!" Strigă Bella, dar Edward o lua in brate. "Edward, pune-ma jos. Nu este amuzant! Poate ca sunt eu stangace, dar pot merge in continuare! Oricum, sa stii ca sunt grea...prea grea!”



"Tu nu eşti prea grea, nu-ti face griji."



"Edward, pune-ma jos, te rog!" Strigă Bella.



"Esti sigura ca asta vrei?"



"Aaa ... bine ... hm ... da ..." Bella ridică din umeri. Cu toate astea, era fericita fiind in felul acesta in bratele lui Edward. In felul asta, putea fi mai aproape de el, parfumul lui invaluind-o.



"Da, observ ca ai cam ramas fara glas. Ce zici daca in schimb te car in spatele meu? Este un pic mai uşor şi în acest fel vei avea posibilitatea de a vedea unde mergem." Edward sugera.



"Eşti sigur?" Bella întreba.



"Da". Edward răspunse înainte de a-i pune rapid un sărut pe buze. Înainte ca Bella sa reactioneze, deja se afla in spatele lui si Edward incepu sa mearga vioi prin padure. Nu il epuiza asta complet, dar el mergea naibii mai repede acum decat daca ar fi mers cu Bella pe jos. În cele din urmă au ajuns la destinaţie. Bella nu a vrut să coboare din spatele lui Edward, dar ea ştia că trebuia sa o faca. "Bine ati venit pe pajistea mea."



" Padurile astea gazduiesc locuri atat de frumoase”, spuse Bella privind in jur.



"Nu sunt sigur cine mai ştie despre acest loc, dar nimeni altcineva nu a fost vreodată până aici de cand vin eu." Spuse Edward. "Şi niciodată nu am împărtăşit-o cu oricine altcineva."



"Nici chiar cu fratele sau sora ta?"



"Ei ştiu de locul asta si ca mai dispar pana aici, dar niciodată nu au venit dupa mine".spuse Edward.



"Eu nu pot să cred că ai păstrat acest loc atât de secret. Cred ca sunt norocoasa ca am câştigat această intalnire si ai vrut sa o împărtăşesti cu mine şi nu cu oricare dintre celelalte fete."



"Pentru a-ti spun adevarul ... Eu am avut de gând să merg la aceasta intalnire la o cina în Port Angeles. Cand am aflat ca tu ai fost, m-am decis că aici va fi intalnirea perfecta in locul perfect".



"Este frumos." Bella a declarat, din nou. "Dar de ce-mi arati mie lucrul asta si nu Tanyei sau la oricare dintre celelalte fete?"



"Pentru ca nu le-ar aprecia ca tine." Spuse Edward. El a mers pana in mijlocul poienitei şi se aşeză, trăgând-o în jos pe Bella lângă el. El a continuat să vorbească despre modul în care se vedea amurgul si diferite constelatii cand statea intins pe iarba si privea spre cer. Aparent poienita a fost singurul motiv pentru care Edward a luat cateva ore de astrologie în colegiu, chiar dacă nu avea nevoie.



Mâna lui Edward incepuse sa mangaie usor pielea Bellei, atunci când ea în cele din urmă a decis să acţioneze. S-a aplecat peste el şi uşor si-a apăsat buzele pe ale lui, parul ei rasfirandu-se formand o perdea în jurul lor. Edward a răspuns instantaneu şi a lins buza inferioara a Bellei pana cand gura ei se deschise. Limbile lor incepura sa se frece impreuna. Bella incepuse sa-i mangaie stomacul, pieptul, umerii în timp ce mâinile lui Edward se infasurara in jurul ei, trasandu-i linii de sus in jos pe spate. Cand Bella se retrase cautand aer, Edward a inceput sa-i sarute gatul, punandu-i sarutari mici de la obraz, spre baza gatului.



"Ok, am să ma opresc."spuse Edward.



"Eşti sigur?" Bella întreba.



"Nu vreau, dar trebuie".spuse Edward. "Nu vreau ca acest lucru sa mearga prea departe şi dacă vom continua ... nu ar fi bine".



"Mm...ok ..." spuse Bella. Ea se aseza langa Edward, in bratele lui, asezandu-si capul pe pieptul lui, relaxandu-se. Se apropie de miezul noptii, iar Bella inca statea ghemuita în braţele lui Edward bucurandu-se de a fi în prezenţa lui. Ea isi odihni capul pe pieptul lui şi asculta bataile ritmice ale inimii. Braţele lui Edward s-au infasurat în jurul ei şi capul îi era înclinat atât de uşor incat putea simti mirosul samponului ei, mirosul de capsuni.



"Bella, cred că trebuie să ne întoarcem. E târziu şi nu am mâncat încă."



"Ne putem opri la un McDonald's sau ceva. Îmi place să fiu aici.". Bella mormăi. Edward chicoti ca un răspuns la ea şi a tras-o mai aproape de el. El a zâmbit în părul ei gandindu-se ce sa faca mai departe.



"Bine, ne vom opri la primul drive-through pe care il vom vedea si apoi vom mânca în camera mea acasa."



"Vrei să spui că am voie în camera ta? Chiar si cu alte fete acolo?".



"Întotdeauna". Edward mărturisi.



"Ei bine, atunci, trebuie sa plecam."spuse Bella.



"Deci, acum vrei să mergi?"



"Alimentaţie în patul tău ... da, pare în regulă." Bella răspunse. Edward s-a ridicat ajutand-o pe Bella sa se ridice si ea. Având în vedere ca era pe jumătate adormita, nu a fost greu sa o care din nou in spate indreptandu-se spre Volvo.



"Eşti gata, Bella?"



"Hm ..." Bella murmură. "Vrei să ştii pentru ce este bun acest Volvo?"



"Pentru ce?"



"Pentru dormit ..." Bella murmură.



"Cum spui tu." Edward zâmbi. El a scos masina din parcare si se indrepta spre casa. Daca ar fi fost sa ia ceva de mancare trebuia sa treaca de casa. Se uita la Bella si observa ca era aproape complet adormita asa ca se indrepta spre casa, cu gandul sa o duca in pat sa poata dormi in liniste. El a tras în faţa casei şi a suflat un oftat de uşurare când a văzut că în casă era întuneric. O scoase usor pe Bella din masina ducand-o spre camera lui, in brate...asa cum duci o mireasa in noaptea nuntii. El a asezat-o pe pat, apoi isi dadu jos pantalonii si se baga langa ea. Bella mormăi ceva în somn, dar Edward nu acorda suficienta atentie pentru a putea auzi ce spuse ea. Ea se rostogoli cand Edward se apropie mai mult de ea, apoi se intoarse cu spatele la el. Edward isi puse bratul peste mijlocul ei si adormi.







Tanya:



Am fost încântata a doua zi dimineaţa, când am văzut maşina lui Edward in parcare. M-am repezit la parter, gandindu-ma la un meniu pe care as putea sa-l fac pentru micul dejun. Nu e nimic mai bun decât micul dejun în pat, nu? Deci, am mers jos si am intrat in bucatarie. Edward era acolo si pregatea micul dejun doar intr-o pereche de pantaloni. Gura mea a căzut, de îndată ce i-am vazut pieptul sculptat. Asta a fost un motiv suficient pentru a câştiga acest concurs prost.



"Bună dimineaţa, Edward." Am spus eu zambind. "Ah, ai stricat planul meu, aveam de gand să-ţi pregatesc micul dejun asa ca am fi putut s-o mănâncam în pat.."



"Îmi pare rău Tanya, dar cred ca sunt un pic înaintea ta. Esti mai mult decât binevenita pentru a-ti face propriul mic dejun, totuşi. Vreau doar sa-mi iau mancarea in pat."



"O, ... hm, bine." I-am spus.



L-am privit ridicand o tava cu suficientă hrană pentru două persoane şi merse înapoi până la scări. El mananca atat de mult? Nu avea nevoie de doua cesti de cafea pentru el. Apoi mi-am dat seama ... nu am stat până târziu de ajuns sa-l astept sa se intoarca de la intalnire. Inseamna ca Bella a ramas in camera lui iar el i-a facut micul dejun si i-l duce la pat!



Am zburat înapoi în sus pe scări şi am deschis uşa camerei lui Lauren. Destul de sigur, Angela şi Lauren erau acolo, gemând din cauza intrarii mele bruste, dar Bella nu era. Nu pot sa cred ca Edward m-ar trada in halul asta! El este al meu şi el ar fi trebuit să stie asta, Bella nu era pentru el. Poate am nevoie pentru a avea o discutie intre patru ochi cu ea....



Ohh....fir-ar, Edward a spus ca el ar şti dacă am amenintat pe cineva... la naiba.



Poate, nu ar trebui să o ameninţ. Poate un război psihologic ar putea merge ... hm ... vom vedea asta cat de curand.





Bella:



Ultima noapte trebuie să fi fost un vis. Nu sunt la fel de frumoasa ca cea din vis şi Edward nu ma luat direct acasă lasandu-ma să dorm în patul lui. Nu ... nu ar fi putut sa se întâmple asta. Dar cine a deschis ferestrele? La naiba. Mi-e sila sa ma duc sa trag draperiile. Am deschis ochii injurandu-ma si m-am uitat la peretele unde erau ferestrele.

Hey, ... peretele din sticla.....camera lui Edward este singura care are un perete de sticla.



M-am trezit şi am privit in jurul camerei. Destul de sigur, eram în camera lui Edward, şi mult mai adecvat, eram in patul lui Edward. M-am uitat în jos şi am suspinat cand am vazut ca inca eram imbracata in hainele de aseara, mai putin cizmele. Înainte de a ma ridica şi să analizez în continuare, uşa s-a deschis şi Edward a intrat cu micul dejun. Acesta este momentul perfect pentru stomacul meu .... nu am cinat aseara. Asta a fost o greşeală, o greşeală, dar placuta.



"Bună dimineaţa". Edward a spus cand a observat ca eram treaza.



"Bună dimineaţa". I-am răspuns. "Asta miroase extraordinar."



"Ma bucur ca te cred." Spuse Edward zambind. El a pus tava în faţa mea şi a urcat în pat lângă mine.



"O, am uitat, am ceva pentru tine!" I-am spus. Am pus micul dejun pe masuta de langa pat si m-am ridicat. Am fugit din cameră şi am intrat in camera mea. Din păcate, Tanya şi Lauren erau acolo privindu-ma urat. Offf, de asta am nevoie in dimineata asta.



"Deci, ai decis ca trebuie sa intri in pantalonii lui pentru a câştiga, nu?" Lauren întreba.



"Ce?" Am întrebat.



"Trebuia să fie un truc de-al surorii sale, oferindu-vă intalnirea privata şi apoi sa-l seduci, în scopul de a obţine un loc in top. Asta e ceea ce faceai,. Nu? Vreau sa spun, adica vii dim camera lui acum, nu? Niciodata nu a venit Edward atat de tarziu...si tu ai profitat. Esti o curva, asta esti! Spuse Lauren scuipand ultimele cuvinte.



"În primul rând, nu m-am culcat cu el si in al doilea rând, nu sunt curva. In al treilea rând, esti doar suparata ca nu ai primit intalnirea şi de asta te iei de mine. În cazul în care esti asa de nesigura de locul tau, atunci ar trebui să vorbesc despre tine cu Edward. Acum,. dacă vrei sa ma scuzi, ma duc sa mananc micul dejun."



Am scos nervoasa punga cu CD-uri pentru Edward şi am ieşit din cameră. Chiar dacă mergeam cu capul sus, tremuram de teama. De ce a plecat Rose? Nu am mai vorbit demult cu cineva in termeni din astia. De multe ori eram blamata, dar treceam peste toate cu capul sus. In cea mai mare parte a vietii mele, am trait in umbra, asa ca nimeni nu a fost foarte deranjat de mine.



M-am relaxat, de îndată ce am intrat înapoi în camera lui Edward. El sorbea dintr-o ceasca cu cafea şi se uită pe fereastră, dar cu capul întors să se uite la mine când am intrat inauntru.



"Bella, ce s-a întâmplat?" A întrebat el. Desigur, el a trebuit să fie atent ...



"Nimic ... doar Lauren şi Tanya, nimic nou.



"Eşti sigura?" Edward întreba.



"Da." I-am răspuns. M-am dus spre Edward si l-am sarutat usor, sperand sa-l fac sa nu ma mai intrebe despre acest incident. "Am ceva de ieri."



"Tu nu ar fi trebuit să faci asta."



"Ai nevoie de ele....stiu asta."



I-am dat punga lui Edward apoi m-am dus sa-mi iau si eu ceasca de cafea. Edward s-a uitat prin CD-uri si asteptam curioasa sa vad ce spune.



"Bella, imi plac."spuse Edward. "Iti multumesc foarte mult."



"Cu placere." I-am răspuns. Edward s-a aplecat peste mine şi m-a sărutat. De această dată, sarutul a fost mai adânc decât oricare dintre ultimele noastre saruturi. Se pare ca Edward avea de gand sa ma traga mai mult spre el cand una din cesti aproape s-a varsat pe tava.



"Cred că ar trebui să termin micul dejun."



"Cred ca ar trebui." Edward fuse de acord.



Am terminat micul dejun în timp ce ascultam unul din CD-urile pe care i le-am dat. A fost o dimineata totusi linistita. A fost una din acele dimineţi când nu puteam să spun nimic.







"Bună ziua tuturor." Edward a spus cand el pasi spre cele cinci femei din fata lui in camera de zi. „Unele dintre voi vor trebui să se schimbe in ceva comod, deoarece vom iesi."



"O excursie pe jos?" Lauren întreba.



"Da. Există unele trasee frumoase. Vom pleca cand sunteti gata. Va recomand sa va luati niste pantofi comozi. "



"Bella vine? Vreau să spun, ea a avut o intalnire noaptea trecută." Tanya întreba.



"Depinde de ea." Spuse Edward uitandu-se la Bella.



"Nu, voi sta aici. El este tot al tau astazi."spuse Bella, uitandu-se la Tanya. Tanya se stramba si se aseza pe canapea, fericita de rezultate.



"Bine, bine, de ce nu va duceti sa va imbracati ca sa putem pleca? Traseul va incepe de la piscina."



"Stai, vom merge pe munte?" Lauren întreba.



"Într-adevăr. Aveti toate cinci minute, va voi întâlni la piscina."spuse Edward. Se întoarse, şi a dispărut în curtea din spate. De îndată ce el a dispărut, toate fetele în afară de Bella au fugit pe scari catre camerele lor.



Înainte ca cele cinci minute sa treaca, patru femei au fost în picioare în faţa lui Edward gata să plece. El doar a zâmbit, le-a dat fiecareia cateva sticle cu apă, şi apoi au început traseul. Au fost unele părţi abrupte şi au existat unele plate. Înainte ca ele sa fi facut jumatate de drum, Lauren a inceput sa se planga. Ea a terminat apa ei imediat, iar acum ii era sete, obosita şi murdara, dintre care niciunul nu a fost ok pentru ea. Edward a fost liniştit în timp ce Carmen a preluat datoria de a-i spune lui Lauren sa taca. Când au ajuns sus, Tanya şi Lauren s-au prăbuşit pe niste pietre. Altele s-au indreptat spre margine privind peisajul. O mare parte din Forks se vedea.



"Înainte de a începe sa coboram, nu e ceva de mâncare pentru noi? Apoi, ar trebui să existe o cina livrata acasa când ne întoarcem.".



"Sper că Bella nu le mananca pe toate." Tanya mormăi.



"Sunt sigur că ea nu va manca tot."spuse Edward imediat. El a scos mancarea din rucsacul sau si i-a dat-o. "Deci, Tanya, m-a surprins faptul ca esti atat de obosita, m-am gandit ca ai mai facut drumetii daca provii din Alaska.."



"Am lucrat în principal în restaurant, nu sunt o mare amatoare de acest gen de lucruri.". spuse Tanya oftand.



"Hm, nu avem nici apa mai multa?" Lauren întreba.



"Aici, poti lua putin din sticla mea. " Angela răspunse.



"Multumesc!" Lauren a spus cand a luat sticla de apă şi a terminat-o. "Asta a fost doar ceea ce aveam nevoie."



"Lauren, ai auzit ce a spus Angela? ... putin..nu tot."spuse Edward.



"O, ... Hopa...Oups." Lauren ridica din umeri.



"Angela, poti lua de la mine, dacă ai nevoie de ceva pe drum în jos."spuse Edward.



"Mulţumesc Edward." Angela zâmbi.



Mersul înapoi în jos de pe munte a fost mult mai uşor decât plimbarea. A fost foarte bine, venind si o briza usoara de vant şi toată lumea a mers mai repede. Tanya şi Lauren au făcut câteva remarci în spate despre Bella, dar nu ştiau daca Angela şi Edward au fost în măsură să le auda însă. Carmen a mers langa ele şi nu a vorbit atât de mult. Ocazional, ea se opri la unele flori sau ceva, dar singurul care se opri sa o astepte era Edward.



Când au ajuns acasa, au vazut o furgonetă albă de catering, parcata. Bella radea cu unii dintre oamenii care livrau mancarea ajutand la caratul sacoselor şi nu a observat ca toata lumea se intorsese acasa. Edward tuşi pentru a capta atentia tuturor şi a dat un zambet fals omului care livra. "Îmi pare rău că am venit tarziu, producătorii va vor da cecul.." Edward mormăi.



"Bine, mulţumesc omule." Baieti, sa mergem. "Ma bucur ca te-am revazut Bella".



"Si eu la fel Jake!" Bella zâmbi. "Cum a fost excursia?"



"A fost distractiva."spuse Edward. "Sper că nu te-au deranjat prea mult timp."



"Nu, totul a fost bine." Bella a spus. "Jake si cu mine am stat de vorba doar de putin timp atunci când ai venit."



"Bine". Spuse Edward. El a condus-o pe Bella în casă. "De ce nu va schimbati şi sa pregătim pe urma cina?"



"Poate Bella sa o pregateasca? Adica am muncit atât de mult astăzi şi ea doar s-a relaxat aici." Spuse Tanya.



"Stii ceva Tanya? Eu de fapt nu stiu ce ai cu mine. Nu-ti face griji. Ajutam si fara sa-mi spui tu. Ochii tai nu vad decat sa critice, riposta Bella. Tanya o privi uimita şi a apelat la Edward, facand o fata de copil neajutorat, strangand buzele ca un peste, dar el doar a ridicat din umeri şi s-a intors cu spatele la ea pentru a merge până la camera lui.



"Vei plăti pentru asta." Tanya mormăi.



"Cum spui tu." Bella răspunse.



"Ea este din ce in ce mai rea." Angela mormăi.



"Dar asta inseamna ca va ajunge o doamna în cele din urmă, nu?"pufni Bella.



Când toată lumea a revenit pentru cina, au scos mancarea din sacose, la ordinele lui Edward. Erau coaste, pui, fasole, Cola, salate şi orice altceva care ar fi adecvat pentru o masa in stil vestic. Tanya şi Lauren păreau ca s-au unit pentru a merge după Bella, în timp ce Carmen a fost lăsată singura in partea ei de masa iar Bella şi Angela au venit mai aproape de Edward. Cat timp a durat cina, Edward doar s-a lăsat pe spate şi se uita la toată lumea. Pentru prima dată, se pare că nimeni nu a încercat să-l impresioneze, ci au fost preocupate de propriile clasamente sociale în cadrul casei.





Edward a mai plecat o singura data in mijlocul noptii înainte de ceremonia de eliminare. Ultimele zile au fost liniştite şi toată lumea s-a relaxat. Ei au revenit la vizionarea unor filme si cina de rutină, precum şi balaceala in piscină şi explorarea padurii mai aproape de casa. Cu toate acestea, au inceput sa se cunoasca reciproc din ce in ce mai mult. Tanya a încercat să se strecoare în camera lui Edward, dar el a încuiat uşa, după noaptea lui cu Bella şi ea a căzut în pretenţii la faptul ca vroia sa intre la el. Ea a mers atât de departe încât să adoarma pe canapea şi el a ales sa o lase in pace spunandu-i totusi sa imparta camera cu Carmen.



Acum, ea era în picioare in camera de zi uitandu-se la toată lumea care se aduna. Toate au avut cele mai frumoase rochii, dar ştia că ea a stat cel mai mult in magazine probandu-le iar cel mai putin a stat Bella...sau Angela. Când camionetele au venit să le ia, Tanya s-a urcat prima, gandindu-se la ceremonia de eliminare, sperand ca nu va pleca acasa. Marele final a fost întotdeauna cel mai bun, nu? Plimbarea la chioşc a fost scurta şi tăcuta. Nimeni nu a vrut să se certe sau chiar daca aveau gandul asta, incercau sa fie linistite. Când au ajuns la chioşc, Edward era în picioare acolo gata pentru ele. El a zâmbit la toată lumea şi a aşteptat până cand ele au ajuns in fata lui.



"Bună seara tuturor." Incepu Edward. "Această săptămână a fost lungă şi foarte interesantă. Am continuat să va cunosc pe toate mai mult şi mai mult. Pentru unele, persoana pe care am descoperit-o sub fetele voastre este chiar mai frumoasa si mai interesanta decât am crezut. Azi-dimineaţă, am avut o discuţie lungă cu sora mea pentru a vedea ce gîndeste despre fiecare. Ea are tendinţa de a trece peste toate lucrurile simple încântata aşa că am vrut să-i dau câteva zile să se relaxeze. Oricum, ea a avut unele comentarii interesante despre voi. Când am adăugat aceste comentarii la gândurile mele cu privire la voi, am observat ca în seara asta nu va fi o eliminare foarte grea.... Oricum, destul cu introducerea. Bella,. Te rog sa inaintezi".



Bella a pasit şi a stat înaintea lui Edward cu cel mai mare zambet pe care l-a putut aduna.



"Bella, intalnirea de la începutul acestei săptămâni a fost uimitoare. Ai avut numai vorbe frumoase, spuse din inima in poienita. Te gasesc din ce in ce mai frumoasa. Apoi, terminand cu micul dejun, acesta a fost un sfarsit perfect. În plus, aceste CD-uri sunt foarte bune. De fapt, le-am mai ascultat de cateva ori. De asemenea, sora mea te adora. Ai grija, daca asta vrei. Ea a decis ca ai putea fi un proiect de moda bun, asa ca s-ar putea sa primesti un telefon cat de curand. Oricum, te rog sa accepti acesti cercei şi să rămâi în casă pentru încă o săptămână. "



"Mi-ar plăcea, dar numai dacă ma vei proteja de sora ta, în viitor." Bella răspunse.



"Aş fi mai mult decât fericit să încerc, dar ea este destul de hotarata. " Edward râse. El i-a pus cerceii in palma tinandu-i mana mai mult decat ar fi trebuit. Atunci când Bella a pasit in spatele lui Edward, a observat ca Tanya o privea insistent. Isi muta privirea si astepta ca Edward sa continue.



"Angela ..." striga Edward. Angela pasi rapid si astepta să vadă ce avea el de spus. "Aţi continuat sa fiti linistita, dar eu încă mai sper ca iti vei da o sansa. Sora mea te adora si mi-a spus ca va incerca sa te cunoasca mai bine. În plus, ai fost destul de drăguţă pentru a-i oferi lui Lauren apa chiar deşi era evident ca avea de gând să bea apa tuturor. Este greu sa gasesti persoane care sa fie asa de frumoase ca tine. Deci, vei accepta acesti cercei si sa stai aici? "



"Desigur". Angela a spus. Edward i-a pus o pereche de cercei parand ca niste lacrimi de diamant în mâinile ei. Angela zambi si se duse langa Bella.



"Carmen ..." striga Edward. Carmen tresari cand a fost strigata si pasi in fata lui. „Aţi devenit linistita si un pic la distanţă. Sora mea mi-a spus ca de fapt tu ai ajutat la alegerea catorva costume pentru o parte din voi, care, apropo este uimitor. Oricum, în timp ce nu-mi plac femeile prea vorbarete, îmi plac femeile care nu sunt cu frica de a-şi împărtăşi gândurile lor, uneori. Vei accepta acesti cercei şi să rămâi în casă? "



"Si". Carmen a spus. Ea a luat cerceii din mana lui Edward şi a mers înapoi să stea alături de Angela.



"Tanya, Lauren, vă rugăm înainte." Spuse Edward. Ambele femei au pasit tacute pana in fata lui.

"Lauren, ai fost aici de ceva timp şi ai fost aproape de a pleca de multe ori. Te-ai linistit si acum se pare ca tot ce faci este sa plângi. Când te-am rugat să vorbesti ceva mai mult, am vrut de fapt sa impartasesti gandurile bune, nu cele enervante. Tanya, te-ai comportat frumos la inceput, dar se pare ca te simti ca şi cum ai ajuns mai mult decat esti deja şi esti mult mai competitiva ca săptămâna ce a trecut. Sincer, ai devenit o căţea şi nu mai sunt atat de sigur de tine. Dacă esti aici pentru mine sau la acest concurs pentru a câştiga şi eu sunt doar premiul tau. Oricum, calmeaza-te. Acum, cum am spus înainte, această decizie nu a fost grea Tanya, sora mea a spus că în timp ce ati fost in frumoasa excursie de shopping, nu era sigura dacă aţi avut câteva alte motive pentru a fi acolo şi ea a crezut că eşti acolo pentru bani si clasamentul social. In schimb nu o place pe Lauren. Vad ca te-ai decis sa porti pantofi sclipitori, dar nu asta conteaza. Din partea mea poti sa porti ce vrei. Nu accepti sfaturi utile date de o persoana care iti vrea binele, vorbesti urat si nu mai esti fata atragatoare pe care am cunoscut-o initial. Deci, Lauren, timpul tău a venit în sfârşit. Tanya, vei accepta acesti cercei şi să rămâi în casă? "



"Da, desigur! Mulţumesc, Edward." Tanya striga.



Lauren stătea în spatele Tanyei, lacrimile începand să se rostogolesc pe faţa ei stricandu-i machiajul. "Dar Edward, am avut planuri de a sta aici cu tine, am fost în căutarea unui birou, am fost la interviuri! Te rog Eduard, nu ma trimite acasa! Am fost meniti să fim împreună!" striga Lauren.



"Un alt lucru pe care îl urăsc, femeile care nu vor sa-mi dea drumul Lauren. Pastreaza putina demnitate pe care o mai ai." Spuse Edward înainte de a închide caseta de bijuterii plecand din chiosc spre masina. El nu a aşteptat pe nimeni, nici pe Lauren să plece, nici pe celelalte fete ramase. Cele patru fete ramase, au pasit usor pe langa Lauren, indreptandu-se spre camionete.





Edward:



În cele din urmă, am reuşit să-i dau drumul. Ştiam că dacă se va intampla ceva provenind de la Lauren, voi avea ocazia sa-i spun sa plece, chiar daca aveam de gand sa mai trimit pe cineva acasa. S-a plans tot timpul de absolut tot, nimic nu-i convenea. A baut toata apa Angelei, negandindu-se ca poate si Angela avea nevoie. Nu a mai existat nici un gand ca sa o pastrez langa mine. Timp de doua saptamani a fost un pachet de nervi. De acum ceva timp, cand Tanya a amenintat-o pe Bella, am aflat despre comentariile lui Lauren cu Bella în dimineaţa de după intalnirea noastra. Eram gata să-i arunc fundul afară pe uşă a doua zi, dar am fost obligat să aştept. În plus, ea a trebuit să plângă şi să cerşească, care a fost extrem de patetic. Nu a fost nici un fel de gand sa-mi retrag cuvintele, sa o primesc inapoi, nici atunci, nici acum, niciodata.







Lauren:



Cum poate sa ma trimita acasă? Cum? M-am gândit că aş rămâne cu siguranţă pentru totdeauna. Ma gandeam ca poate le voi intrece pe Angela şi Carmen şi eventual, pe Bella. Deşi, privind înapoi, nu cred că cineva ar avea o şansă de a ajunge la Edward acum că el s-a întâlnit cu Bella. Mult noroc Tanya, ma gandesc ca ai nevoie. Mai ales acum cand micul profesor a gasit un os de ros.....







Tanya



Deci, se pare ca micul meu comentariu catre Alice cu privire la Lauren a ajutat, desi nu cred, chiar nu trebuie sa spun nimic. Oricum, o alta căţea merge acasă şi în curând voi fi regină peste acest mic grup de fete patetice. Doar aşteptaţi, veţi vedea.







Bella:



În sfârşit! Deci, îmi pare rău şi nu-mi plac de obicei, oamenii ca Lauren. Dar de ce-mi pare rau? Sunt bucuroasa ca a plecat. A mai ramas Tanya, dar cu ea cred ca o sa ma descurc.



Cel puţin ii am pe Edward şi Angela încă. As dori ca totul sa se termine şi sa pot afla dacă Edward simte pentru mine in acelaşi mod în care simt pentru el şi acest lucru sa nu fie doar o glumă uriaşa şi complicata. Dumnezeule, nu aş putea supravieţui cu o astfel de umilire ...



Nu, nu, nu pot sa cred asta. Desigur, Edward nu ar face asta. Nu de la ultima noastra intalnire mai ales ... nu, el simte la fel pentru mine, cum simt eu pentru el, stiu ca asa e!







Angela:



Hm ... casa va fi mai liniştita acum şi Bella şi cu mine vom fi singure în camera noastră. Doar câteva săptămâni până sa revin la pacea veşnică, care este biblioteca ... Deşi acum, eu chiar nu ştiu cum să vorbesc cu cineva cand merg pe jos alaturi de el. Cand am mers in drumetie, eu am fost langa Edward si parca eram muta. Imi era teama sa vorbesc, sa nu spun ceva gresit. El a vorbit cu mine tot timpul. Acesta este un mod de atentie mult prea mult fata de cum sunt eu obisnuita.









Carmen:



Deci, ce pot sa spun? Ceva simte Edward pentru mine daca a ales sa mai raman in casa. Dacă acest lucru este menit să fie, atunci voi fi din nou în joc maine dimineata ...

9 comentarii:

  1. Dupa cum am promis, a venit si partea a doua din CAP 8. Spor la citit. Pup. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. yeee, cum ma apuca pe mine sa intru la ore dastea :)) dar ma bucur ca am facut-o , multumim pt next ,mia placut enorm :X Spor la munca! aa vreau sa te intreb ...Cand apare cap 9 ? si cam cate cap sunt asa in medie?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. ce super , astept sa plece Tanya....
    pe cand cap urmator? sper sa fie cat mai curand
    Apropo cate cap ale ficul? daca poti sa imi raspunzi te rog. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Intalnirea lor a fost cel putin perfecta:)!
    Bafta la tradus!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc tuturor...fic-ul mai are cam 8-9 capitole si o sa fie gata. Capitolul 9 va veni maine sau poimaine...dar fiindca va fi cam lung il voi imparti in doua parti. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. te rog posteaza mai repede pt ca ador ficul si sunt curioasa ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  7. In seara asta vine CAP. 9. Am avut ceva treaba si nu am reusit aseara sa-l pun.

    RăspundețiȘtergere
  8. In cat tp apare urmatorul capitol?

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.