In cautarea dragostei

sâmbătă, 28 august 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 9

Bella:




În această dimineaţă a fost ... linişte. Era mult mai bine acum, decat sa-i aud sforaiturile lui Lauren sau foiala ei prin camera cand se ducea la baie. Se impiedica de tot ce intalnea in cale. Dar la lucrurile astea eu sunt cea mai tare. Sunt cea mai neindemanatica fata de pe pamant. Oricum, destul de jenante sunt povestirile din trecutul meu. Ziua de azi parea sa fie linistita in general. Nu stiu de ce ma gandesc la asta, dar am speranta ca asa o sa fie.



Când am mers la parter, Carmen avea de lucru. Dansa, pretinzand ca avea un partener invizibil. Capul ei era aplecat usor intr-o parte. Eu nu le am cu dansul. Mi se pare dificil dar pentru ea acest lucru pare atat de simplu. Astfel ca, in loc sa-mi prepar micul dejun, am decis sa ma mai uit putin la Carmen. Mi-a zambit cand m-a observat privind-o. Ea a continuat sa danseze inca cateva minute, apoi se opri si se indrepta spre mine.



"Vrei să încerci?" Carmen întreba.



"Um, sigur." Am ridicat din umeri. M-am dezlipit de la locul meu de pe perete şi am pasit usor catre Carmen.



"Bine, avem nevoie pentru a lucra la postura ta."spuse Carmen. Ea mi-a ajustat umerii înapoi aratandu-mi poziţia mea de pornire.



Aparent, Carmen a fost sa fie partenerul meu, asa ca ne-am intins mainile si am început să ne deplasam în jurul camerei. În cele din urmă, cand am ajuns pe la jumatatea dansului, ne-am oprit deoarece am uitat pasii si a trebuit sa incepem din nou. Eu trebuie să fi fost atât de concentrata asupra dansului ca nu am observat că am câştigat o audienţă. Tanya şi Angela erau cu ochii pe noi, dar ochii mei l-au vazut pe Edward cu un zambet atat de mare pe fata lui cand ne vazu dansand. Am fost atât de prinsa în zâmbetul lui Edward, incat m-am impiedicat de propriile picioare si am cazut tragand-o si pe Carmen dupa mine, cazand amandoua in fund.



Doamne, ce rusine. O cazatura perfecta. Am căzut in fund ca o idioata in fata nu numai a lui Edward, ci al intregii natiuni. Din nou, pur şi simplu perfect.



"O, Bella, eşti bine?" Tanya intreba venind spre mine.



"Ce?" Am intrebat-o uitandu-ma la ea.



"Eşti teafără? Te doare ceva?" spuse ea.



"Um da, sunt bine. Am avut cazaturi si mai rele ..." am răspuns. Tanya m-a ajutat sa ma ridic si a zambit. Imediat am fost pe propriile mele picioare.



"Ei bine, arati bine." Tanya zâmbi. "Doamne, acum voi merge sa pregatesc micul dejun în timp ce tu si Carmen faceti dus si va pregatiti."



"Bine, imi place cum suna asta." I-am spus. M-am întors şi am observat-o pe Carmen adunandu-si hainele si se indrepta spre scari. M-am uitat inapoi la Tanya inca o dată, dar ea disparu in bucatarie.







Tanya



Ugh, pot sa vomit? Eu nu pot să cred că am fost în stare să o ridic de jos, din rahatul ei. Satea foarte frumos acolo. Dar, daca am de gând să mă ţin în favoarea lui Edward atunci am sa continui să fiu drăguţa cu ea. Cu siguranta Carmen va fi urmatoarea care va pleca, presimt asta. Eu sunt destul de sigura ca nu voi pleca acasa. Poate ar trebui să o conving pe Carmen să renunte la Edward, nu pare ca lui sa-i pese de ea, la fel de mult cat ii pasa de Bella.



"Tanya, m-ai auzit?" M-am intors pentru a-i vedea pe Edward şi Angela in picioare în spatele meu.



"Aaa, nu, îmi pare rău. Tocmai eram pierduta în gândurile mele. Ce-ai spus?".



"Am spus că a fost frumos ce ai făcut pentru Bella". Angela repeta.



"Ei bine, a fost doar un lucru bun." I-am spus înainte de a ma indrepta la locul meu de munca, sa fac o omleta. Omleta a fost una din specialitatile tatei la masă. De fapt, am vândut de obicei omlete toata ziua, deoarece acestea au fost cerute mai tot timpul. Sper că Edward s-ar bucura de omleta asa cum si clientii mei s-au bucurat.



Angela:



S-a intamplat ceva cu Tanya. Nu ştiu ce este, dar stiu ca se intampla ceva si nu-mi place. Ea nu ar deveni atat de buna peste noapte, stiind cat o uraste pe Bella. Prima data am crezut ca este un vis, dar nu....este chiar real. Daca stau bine sa ma gandesc, timp de doua saptamani la rand a fost foarte aproape sa fie eliminata.... inseamna ca incearca sa se poarte frumos pentru a se ridica. Să sperăm ca Edward va vedea prin mica ei masca. Adică, serios. O durea direct in fund de ce s-a intamplat in dimineata asta. El trebuie să vadă că ea acţionează numai ca sa-l bucure pe el, incercand sa se schimbe. Pun pariu ca daca va castiga, va deveni o tipa avida dupa bani si o femeie usoara in primul rand. Va avea o gramada de barbati pe care sa-i sune atunci cand Edward se va duce la spital.





Dimineata a trecut fara alte incidente. Toată lumea a fost tăcuta la micul dejun, gustand din omleta Tanyei. Edward chiar a mai cerut ca Tanya sa mai faca si alta data o asemenea onleta, spre bucuria ei. Dupa micul dejun, toata lumea s-a relaxat. Incepuse să fie frig afară, aşa că după micul dejun, Edward arunca cateva lemne pe foc, in semineul din camera de zi si toata lumea statea acolo. Carmen a încercat să se uite la TV, dar a fost dezamăgita să găsească TV-ul deconectat. Bella şi Angela stateau linistite una langa cealalta vorbind despre carti. S-au ridicat in liniste si au fugit in camera sa ia ceva de citit. Când au venit înapoi, Carmen s-a întors în cealaltă cameră să danseze, Tanya citea o revista cu barfe despre celebritati şi Edward citea o carte despre medicina. Bella se ghemui pe un scaun privindu-i pe ceilalti, apoi deschise o carte. Bella şi Angela au petrecut cea mai mare parte a zilei citind, in timp ce Edward isi facea ceva de lucru pe laptop-ul lui.



"Doamnelor, bine, trebuie sa va pregatiti pentru seara asta." Edward a anunţat.



"Unde mergem?" Tanya întreba.



"Veţi vedea". Edward ridică din umeri. "Sa aveti haine groase."



"Vă place foarte mult crearea de suspans, nu?" Bella întreba.



"Acesta face viaţa mai interesantă." Edward ridică din umeri.



"Acesta face viaţa mai enervanta." Bella murmură cand se indrepta spre camera ei.



În următoarele douăzeci de minute, toată lumea a fost înapoi in camera de zi, asteptandu-l pe Edward sa mearga impreuna la misterioasa intalnire. Edward doar a zâmbit la toată lumea şi a deschis uşa pentru ca ele sa iasa din casa, indreptandu-se spre doua SUV-uri micute.



"Edward, atunci când vom mai iesi, putem sa intram toti intr-o masina?" intreba Tanya.



"Trei dintre voi vor sta inghesuite si nu asa as vrea sa fie plimbarea." Edward a explicat. El a urcat în scaunul de pasager al SUV-ului după ce le ajuta pe cele patru femei sa urce intr-o dubita.



"Ei bine, ai putea cel puţin sa stai cu noi." Tanya continua.



"Nu de data asta."spuse Edward, fără a se intoarce spre ea.



Edward a avut dreptate, totuşi. Cu siguranta nu statea nimeni confortabil daca se urca cu ele. Cele din spate stateau inghesuite. A fost un drum lung şi lumea discuta despre vreme, care devenea din ce in ce mai friguroasa. După aproape o oră de condus, SUV-ul a tras până într-o parcare intr-o piata publica aglomerata. Oamenii se plimbau pe jos iar la fiecare pas erau magazine si restaurante. Erau tot felul de lumini strălucitoare deasupra capului şi clopote decorative suspendate de copaci si de stalpii de lumina.



"Edward, este uimitor." Bella a zâmbit



"Port Angeles gazduieste in fiecare an asemenea lucru. Veti vedea despre ce este vorba.” Edward a explicat.



"Dar am crezut ca am trecut de Port Angeles."spuse Angela.



"Aici sunt de fapt niste suburbii, sa spun asa. Este la aproximativ cincisprezece minute de orasul Port Angeles." Edward a explicat.



"Wow, mi-am dorit sa fi stiut despre acest lucru înainte." Angela a continuat.



"Deci, ce facem aici?" Carmen întreba. "Cina?"



"Asta-i o parte din el, dar rezervarile noastre sunt abia la ora sapte."



"Asta ne dă două ore libere." Tanya remarca. "Este sora ta din nou aici?"



"Nu, Alice nu este aici." Edward râse. "Haide, prima parte a acestei intalniri este în centrul acestei piete publice."



"Există mai mult?" Bella a cerut, dar Edward începuse deja sa mearga pe jos astfel încât toată lumea a fost nevoita să meargă repede pentru a-l prinde din urmă.



In interiorul centrului comercial era un patinoar de dimensiuni mari. Erau deja destul de puţini oameni pe gheaţă. Erau cateva cupluri (mai în vârstă şi mai tineri) şi familii. Câtiva dintre cei mici s-au lipit de marginea patinoarului în timp ce unul incepuse sa planga strigand sa-l scoata de acolo din cauza ca ii era frica. Erau de asemenea, cativa patinatori buni pe gheaţă, care patinau cu viteza, sarind si defiland dintr-un capat in altul. În afara patinoarului, părinţii şi alti spectatori au savurat show-ul savurând şi băuturi calde.



"Nu cred că acest lucru este foarte inteligent, chiar acum." Bella mormăi.



"Va fi bine, nu vă faceţi griji." Edward a spus cand ia dat o pereche de patine. Edward a continuat să le dea si celorlalte patine, apoi lua si pentru el o pereche.



Când toată lumea a fost gata, Edward a ajutat pe toată lumea sa intre pe gheaţă. Bella a ramas ultima uitandu-se cum toata lumea incepea deja sa se plimbe usor. Carmen a fost instantaneu în centrul atenţiei, deoarece era dansul ei favorit. Tanya a fost capabila sa rivalizeze trucuri diferite cu Carmen, astfel cele două dansau în centrul de gheaţă. În timp ce Tanya şi Carmen înmuiau toata atenţia, Angela a rămas pe partea laterală, mergand in cerc. Totusi, Bella a continuat să rămână în afara patinoarului, privindu-le pe celelalte.



"Vii sau ce?" Edward întreba.



"Serios Edward, nu este o idee bună." Spuse Bella.



"Ce se întâmplă dacă te ţin de mână?" Edward întreba.



"Te voi trage dupa mine, cand voi cadea." Bella mormăi.



"Vino Bella, eu nu as lasa sa fii rănita." Edward şopti cand o trase mai aproape de el. El a pasit inainte pe gheata, tragand-o usor pe Bella dupa el. Ea aluneca si se sprijini mai mult de el. Edward a început sa-si miste picioarele, tragand-o pe Bella mai mult. Ea se dezechilibra si cazu pe gheata rece.



"Ţi-am spus ca acest lucru este prea periculos." Bella mormăi.



"Dar abia ai incercat." Edward râse.



"Hey....nu este amuzant." Bella mormăi.



"Imi pare rau, ai dreptate." Edward a spus si incerca sa se abtina sa nu rada.



"Esti bine?" intreba amuzat paznicul patinoarului, scotand aschii de gheata cand frana in fata Bellei. O fixa intens cu privirea.



"Da". Bella mormăi. Ea a luat mâna lui Edward şi se ridica. Edward il privi pe acesta serios şi o trase pe Bella la pieptul lui. Paznicul zambi si se intoarse catre alti patinatori care de asemenea erau cazuti pe gheata.



"Pot să te asigur, nu am încercat să-l ucid." Spuse Edward serios. "Hai, încearca din nou."



"Ohh, o să se termine in acelaşi mod." Bella suspină.



"Eu nu cred." Spuse Edward cu un zâmbet. A început sa patineze cu spatele şi a vorbit tot timpul cu Bella despre procesul de patinaj. În cele din urmă, Bella a fost capabila să stea in picioare si aluneca usor în jurul patinoarului de mai multe ori.



"Este mai usor de data asta." Bella zâmbi.



"Pot sa-ti dau drumul la mana? " Edward întreba. "Am obosit patinand invers".



"O! De ce nu te duci sa patinezi cu Tanya şi Carmen? Eu pot folosi peretele drept sprijin sau chiar pe Angela. Nu este nevoie să-ti petreci tot timpul cu mine."



"Eu sunt bine, ajutându-te."spuse Edward



"Dar mă simt rău pentru ca acaparez tot timpul tau. Du-te cu Tanya şi Carmen. Cu ele va fi mult mai distractiv. "



"Bella ......"



"Du-te. Uite, vine Angela, voi sta cu ea." Spuse Bella. Ea l-a împins pe Edward spre Carmen si Tanya, apoi se agata de Angela cand trecuse pe langa ea, provocându-le dezechilibrul aproape să cadă.



"Asta a fost surprinzator." Spuse Angela cand reusi sa se redreseze ajutand-o pe Bella sa stea langa ea.



"Imi pare rau, am doar nevoie de putin ajutor." Bella mormăi.



"Nici o problemă, să mergem." Spuse Angela.



În centrul patinoarului, Edward a început sa patineze cu Tanya. Ea il învaţa cum să se rotească în jurul ei. Când ea s-a oprit, amandoi au trebuit să stea pe loc pentru câteva secunde, sa se relaxeze putin. Tanya oferi mîna lui Edward şi-l trase aproape de ea, atunci când el a acceptat. Ei au început să patineze lent in cerc în jurul patinoarului, deşi Tanya facea asta pentru a le evita pe Bella şi Angela.



"Imi place intalnirea aceasta. Este distractiva!" Tanya zâmbi.



"Ma bucur sa aud asta. M-am gândit ca avem nevoie pentru a schimba unele lucruri. De exemplu cina si desertul. La fiecare intalnire am facut asta. Preferam si altceva..."



"Ei bine, ştii cu siguranţă cum să alegi intalnirile. Ai venit aici de multe ori, atunci când erai mic?"



"Mama mea vine aici in fiecare an. " Edward a explicat. "Desi am venit de multe ori, inca nu am reusit sa invat lucrurile pe care le faceti tu si Carmen. Sa ghicesc.....ai luat lectii acasa?”



"A fost practic obligatoriu in familia mea. La un moment dat mama mea a vrut ca eu să devin o patinatoare celebra, dar mi-am sucit glezna destul de grav, înainte de Regionala şi am fost forţata să renunţ. Intr-un fel mi-a ucis entuziasmul meu pentru sport şi am inceput sa lucrez in restaurant. "



"Dar aveţi mari abilităţi de gătit acum."spuse Edward.



"Asta datorită tatalui meu. În timp ce mama mea a vrut ca eu sa patinez, tata mereu a vrut ca eu să gătesc. El m-a învăţat toate secretele sale si cât mai curând mama mea mi-a permis sa stau în jurul sobei.." Tanya explica.



"Niciodata nu m-am asteptat la asta."spuse Edward. "Ei bine, nu doar despre gătit, ci si cu alte lucruri."



"Ei bine, eu sunt doar plina de surprize." Tanya zâmbi.



"Aparent". Edward răspunse. Cei doi au continuat sa patineze împreună în tăcere timp de câteva minute ajungand in centru.



"Bine, gata să te rotesti din nou?" Tanya întreba.



"Cred ca as putea încerca."spuse Edward. Cu ajutorul Tanyei, au inceput sa patineze din ce in ce mai repede. Tanya începu să chicoteasca în cele din urmă şi Edward doar a continuat să zâmbească.



"AAAAAAHHH!"



Tanya şi Edward s-au oprit instantaneu, împreună cu ceilalti care se aflau pe patinoar. S-au întors si au vazut-o pe Bella cazuta iar Carmen, Angela şi paznicul patinoarului stateau in jurul ei. Edward a încercat să patineze mai repede si aluneca lângă Bella.



"Ce s-a întâmplat?" Edward întreba.



"Eu nu am fost atenta si am intrat în ele. Nu ma asteptam ca acestea să fie atât de aproape de centru." Carmen a spus.



"De fapt, ai forţat pe toata lumea să sara din calea ta tot timpul."clarifica paznicul. Edward se uita la Carmen care ridica din umeri şi a privit înapoi în jos la Bella.



"Bella, eşti bine?" Edward întreba.



"Voi fi." Bella suspină. "Nu cred că este ceva, nu cred ca mi-am ript ceva, ar trebui doar să am o frumoasa vanataie care sa iasa in evidenta."



"Eşti sigura?" Edward întreba.



"Hm ..." Bella mormăi.



"Vreau sa verific asta. Angela ma ajuti sa o ridic? " Angela clătină din cap şi l-a ajutat pe Edward sa o ridice usor pe Bella, indreptandu-se spre iesire. Tanya, Carmen şi garda de securitate i-a urmat. Ei au asezat-o pe Bella, apoi ii scoasera patinele. "Bella, unde te doare?"



"Fundul meu ... ca de obicei." Bella gemu.



"Ea s-a lovit la cap şi pe corp, dar nu sunt sigura cât de rau."spuse Angela.



"În regulă, Bella, urmareste degetul meu." Bella a făcut ce i s-a spus şi a urmarit degetul lui Edward. Edward a continuat să administreze câteva teste pentru a se asigura că nu avea leziuni grave la cap.



"Va fi bine?” Intreba paznicul.



"Nu ai un loc de muncă?"



"Eu ar trebui să chem o ambulanţa de fapt. Vom avea nevoie de un doctor să se uite la ea."



"Sunt medic." Edward mormăi.



"O, bine atunci, ea va fi în regulă?"



"Voi fi bine." Bella a declarat cand a încercat să se ridice.



"Bella, nu trebuie să te ridici. Noi chiar nu ştim cât de rău te-ai lovit la cap.".



"Voi fi bine, nu a fost cea mai rea cădere a mea. Am nevoie doar de putina gheaţă. Ohh!. Ar fi trebuit să ma lasi pe gheaţă. Era foarte multa acolo, tot ce aveam nevoie."



"Foarte amuzant Bella". Edward rînji. "Cât despre noi toţi, spunem la revedere patinoarului si mergem sa luam o cina linistita."



"Suna bine pentru mine." Bella zâmbi. "Ang, ajută-mă sa ma ridic."



Angela o ajuta pe Bella şi aştepta ca ea sa stea pe piciorul sanatos. "Bella, serios, cred ca cel mai bine este sa mergem acasa, daca nu, vom merge la spital."



"Nu, suntem la o intalnire, o vom termina intr-un mod placut." spuse Bella.



"Ei bine, vom merge la cina, dar sper sa nu fie prea obositor pentru tine." Spuse Tanya.

Edward şi Angela se uitara uimiti la Tanya, dar ea pur şi simplu ridică din umeri.



"Mulţumesc Tanya." Spuse Bella.



"Iată o pungă de gheaţă!" spuse paznicul care patina usor pana ajunse langa ei.



"Ne va lasa in pace tipul asta vreodata?" Edward gemu. "Multumesc pentru gheaţă, suntem toti bine asa ca vom pleca."



"Eşti sigur?" intreba paznicul.



"Suntem siguri." Bella a declarat înainte ca Edward sa mormaie altceva.



Bella i-a luat pe Edward şi pe Angela de maini, indepartandu-se de patinoar, numindu-l Patinoarul mortii. După câţiva paşi, Edward a preluat conducerea şi toată lumea se indrepta spre un restaurant italian frumos ce era asezat pe una din marginile exterioare ale patinoarului. O chelnerita aparu imedit si Edward statu putin de vorba cu ea. Apoi disparu imediat sa faca ceea ce i s-a spus. Tanya şi Carmen erau in spatele lui Edward uitandu-se la femeia ameţita în timp ce Bella se relaxat pe unul din scaune de langa perete, cu o pungă de gheaţă pe ceafă.



"Va rog pe aici, domnule Cullen." A spus femeia. Ea a condus pe toată lumea prin restaurant pana au ajuns până la un separeu. Era o masa de dimensiuni medii, cu câteva lumânări în centru. Un chelner a venit rapid pentru a prelua comenzile, intreband pe toata lumea de vrea de baut. Ei au comandat ceaiuri si cafele, apoi acesta disparu.



"Nu vă faceţi griji despre comanda, am comandat deja cateva feluri de mâncare pe care le putem împărti cu toţii."spuse Edward.



"Cum ştii ce vrem toti sa mancam?" Carmen întreba.



"Sper că, după toate aceste săptămâni sunt capabil sa comand cateva platouri cu mancarea voastra preferata." Spuse Edward. "Plus ca am mai cinat in oras si am vazut ce anume ati mancat si ce nu."



Carmen dadu din cap şi se întoarse, privind în jurul ei. Bella a fost în cele din urmă capabila sa-si ia punga cu gheata de pe ceafa, dar se stramba de durere cand intoarse capul. Edward a rugat-o să stea lângă el pentru a se putea asigura că ea într-adevăr era bine, dar ea refuza si el ii masa ceafa.



"Deci, Bella, a fost prima data cand ai patinat?" Tanya întreba.



"Da. Chiar dacă as fi vrut sa ma duc la patinoar, întotdeauna am fost prea speriata. As fi ajuns sa ma ranesc numai daca puneam piciorul pe gheata. Mai bine prefer o lupta cu bulgari de zăpadă, sau ceva un pic mai sigur.".



"Luptele cu bulgari sunt mai sigure?" Tanya întreba. "Nu ştiu ce tip de zapada folosesti, dar nici una din aceste lupte cu bulgari nu au fost vreodata sigure."



"Da, te mai poti rani, dar este mai sigur decât sa mergi pe patinoarul mortii." Bella ridică din umeri. "Apoi, din nou, nu am reusit sa am prea multe lupte cu bulgări de zăpadă."



"Ce-mi mai puteti spune despre voi? Aveaţi tradiţii pe timp de iarna sau activităţi anuale?" Edward întreba.



"Niciodată nu a fost suficient de rece, de obicei, în timpul iernii pentru a avea lupte cu bulgări de zăpadăl Doar ne luam niste jachete subtiri si asa treceam de iarna." Carmen a explicat.



"Tatal meu întotdeauna aducea lemne de toamna, inainte sa cada prima zapada. Deci, acum, ori de câte ori începe să se răcească şi este multă zăpadă, facem focul si bem ciocolata calda. Asta este momentul meu favorit pentru a citi de fapt."spuse Angela.



"Oh, si a mea!"spuse Bella.



"Voi doua sunteti atat de romantice." Carmen mormăi.



"Ce e în neregulă cu a fi romantic?" Bella întreba.



"Se invecheste dupa o vreme." Carmen răspunse.



"Serios? Pentru ca mi se pare că asta face viaţa mai interesantă şi iadul mai frumos." Bella răspunse.



"Asta e, probabil ca ai capul blocat de fierbinteala si nu gandesti cum trebuie" Carmen mormăi.



"Ei bine asta e mult mai bine, decât sa-mi stea capul numai la dansuri, in felul asta nu am chef sa-i fac pe oameni sa se mute din calea mea sau sa-i imping cumva." Bella mormăi.



"Cel puţin eu pot dansa fără sa cad!" Carmen mormăi.



"Am dansat al naibii destul de bine în această dimineaţă cu tine, mulţumesc foarte mult!" Bella răspunse.



"Doamnelor ..." Edward încerca să le întrerupa.



"Ai stat pe propriile picioare şi tot ai căzut. Apoi, nu ai putut sta nici chiar pe gheaţă înainte de a cadea." Carmen remarca. "Bietul Edward, el trebuie sa se protejeze mereu de tine. Asta o sa fie o munca destul de grea.".



"Sunt bine pe cont propriu! Am trăit asa mereu si nu a fost nici o problema. Pot sa o fac in continuare." Bella răspunse.



"Bine, du-te atunci la romanele tale de dragoste si nu mai deranja pe nimeni. Acorda-ti o perioada de timp plimbarilor pe trotuare, sa te inveti sa mergi ...."spuse Carmen strambandu-se.



"Carmen, Bella, calmati-va!" spuse Edward, ridicand tonul. Când toată lumea s-a liniştit, Edward a vorbit din nou. "Azi-dimineaţă, ati fost bine impreuna, iar acum va certati punandu-va într-o stare proasta, puteti uita despre asta.?"



Din fericire, înainte ca cineva sa poata spune ceva sau de a porni cearta din nou, mancarea veni. Doi chelneri pusera tavile in centrul mesei, apoi cate o farfurie în faţa tuturor. Unul dintre ei mergea in jurul mesei si umplu paharele goale. De îndată ce el a plecat, toata lumea incepu sa-si puna in farfurii. Erau tavi cu paste cu carne de pui prajita peste ele. Pentru restul cinei, toată lumea s-a axat pe mancare in loc sa porneasca din nou o cearta. Edward a continuat sa se uite la toată lumea, dar din moment ce toti s-au calmat, el nu a mai spus nimic.



"Hei uite, ninge!" Angela spuse cand puse jos furculiţa. Ea clătină din cap spre una din ferestrele care dadeau spre patinoar.



"Nu trebuia sa fie zapada?" Tanya întreba.



"Cui îi pasă?" Bella zâmbi.



De îndată ce nota de plata a fost plătita, Edward a condus pe toată lumea afară şi înapoi spre parcare. Tanya şi Bella dansa în zăpadă (fără ca una dintre ele sa se intersecteze), în timp ce Angela şi Edward doar le priveau zambind. Carmen a continuat să trăiască în lumea ei ignorând pe oricine altcineva. De îndată ce toată lumea s-a urcat în van, au pornit inapoi spre casa.









Tanya



Ei bine, timpul meu aici a fost limitat până ieri. Nu cred că ar fi putut Carmen sa ma ajute mai mult decat ceea ce a facut. Adica, nu i-a pasat atunci când Bella a căzut şi s-a lovit. Apoi, cireasa de pe tort, cearta care a fost în restaurant. Este ca şi cum ea incearca sa-mi faca lupta pentru primul loc mai usoara. Adica, oricine poate spune că Edward are anumite sentimente faţă de Bella şi este protector cu ea, ori de cate ori are vreo problema!



Vorbind de necazuri, am ştiut că a trebuit să mă întorc la cateva lucruri bune sa-i intru din nou in gratii lui Edward. El a fost suspect fata de mine la ce am facut de dimineata, când m-am purtat frumos cu Bella şi am nevoie de asta, ca el sa fie sigur ca eu m-am schimbat cat de cat. Deci, înainte ca Edward sa se duca la culcare, i-am scris un biletel in care i-am spus ca vreau ne intalnim la piscina dupa ce toata lumea se duce sus. Sigur, aceasta ar putea să nu funcţioneze şi el ar putea să nu vină, dar merita o sansa.



Deci, m-am dus la piscina după ce toată lumea se dusese la culcare. Singurul lucru bun despre Carmen ca o colega de camera este că ea nu-i pasă unde ma duc si cand. Când am ajuns la piscina am trebuit să aştept mai bine de 10 minute. Am inceput sa cred ca Edward a ignorat biletelul sau, mai rău, Bella a intrat în camera lui, din nou, dar usa s-a deschis şi Edward intra inauntru. El s-a schimbat într-un tricou de bumbac, dar avea aceeasi blugi pe care ii purtase in seara asta.



"Ce s-a întâmplat Tanya, de ce ai cerut sa ma vezi aici?" Edward întreba.



"Am vrut doar să vă spun cât de rău imi pare pentru că am fost atât de nepoliticoasa cu toata lumea în ultimele săptămâni. Eu sunt o persoană drăguţă, puteţi sa intrebati pe oricine de la mine de acasa. E doar acest concurs. Sincer Edward, nu vreau sa fiu eliminata pentru o greseala mica si proasta din partea mea."



"Ai părea să faci 180 de grade atunci când vine vorba de personalitatea ta." Edward clătină din cap, dar el a fost încă încruntat. "Dar Tanya, acesta este doar un concurs, iar eu sunt doar un premiu?"



"Ce? Bineinteles ca nu! Nu m-ai auzit? Eu am nişte sentimente reale pentru tine, eu sunt sigura ca celelalte din casa nu simt la fel." Am plans. "Edward, te rog să înţelegi, eu sunt aici pentru tine si numai pentru tine."



"Bine, iti mulţumesc pentru asta Tanya."spuse Edward. "Mai este ceva?"



"Da, inca un singur lucru." Am dat din cap. Edward m-a privit, aşteptând să vadă care este cea de-a doua problema.



În loc de a spune ceva, am pasit spre el. El a continuat să se uite curios, dar nu spunea nimic inca. Cand am ajuns in fata lui, mi-am pus mana pe pieptul lui. Apoi, i-am luat capul cu ambele maini tragandu-l in jos spre mine si mi-am apasat buzele mele de ale lui. El a ezitat putin. Dar apoi a inceput sa-mi raspunda la sarut. In cele din urma, buzele s-au intredeschis iar limbile noastre au inceput sa danseze impreuna. Braţele lui Edward s-au infasurat in cele din urma in jurul taliei mele, aşa că mi-am înfăşurat mâinile în jurul gâtului său. După ceva timp, aş putea spune ca Edward era gata sa se retraga, dar i-am luat-o inainte. M-am tras înapoi, i-am dat un sarut rapid si am iesit repede din piscina lasandu-l in urma mea uimit.



Oh, ştiu exact ceea ce oamenii doresc şi ştiu cum să-l folosesc.





Bella



Noaptea trecuta a fost destul de distractiva, cu exceptia lui Carmen care face ce face si se ia de mine. Totusi, am avut o mulţime de distracţie şi eu sunt încă surprinsa ca am fost în stare să fac cateva ture in jurul patinoarului. Desigur, asta a fost datorita lui Edward pentru ca m-a invatat unele lucruri si nu m-a lasat singura. Deşi, trebuie să spun că a fost destul de distractiv atunci cand a ajuns sa fie gelos pe paznicul acela.... serios vorbind.



Deci, aseara cand am ajuns acasa, a fost liniste. Am intrat cu totii si ne-am adunat in camera de zi. Ne-am uitat putin la TV...si atat. In cele din urma, toata lumea s-a dus la culcare. Dimineata cand m-am trezit, am observat ca era diferita. Afara totul era alb. A nins în timpul nopţii, aşa că se pusese un strat gros de zapada la sol. M-am obisnuit cu vremea din Forks si acum sunt mai mult decât fericita ca vad zapada. M-am imbracat rapid si am iesit afara.



După câteva minute de stat cu picioarele în zăpadă (OK, şi de a face un om de zăpadă sau doi ... şi cativa ingerasi de zapada), au iesit si ceilalti din casa. Angela a făcut un alt înger de zăpadă cu mine in timp ce Tanya s-a întors în casa, la bucatarie să facă micul dejun. Edward a continuat sa se uite la noi in timp ce-si sorbea cafeaua. Carmen a iesit si ea....si surpriza, surpriza, ea a început să danseze.



"Hey Angela!" Am strigat si am aruncat cu un bulgăre de zăpadă. Instantaneu, am fost implicate într-o luptă cu bulgări de zăpadă.



Eu si Angela ne-am duelat cateva minute, apoi am facut un bulgare si l-am aruncat spre Edward, lovindu-l în piept. El a privit în jos la zăpada care se prăbuşea de pe cămaşa, apoi puse ceasca cu cafea deoparte si incepu sa alerge dupa mine. Am strigat şi am început să alerg, strigând-o pe Angela sa mă ajute. Desigur, ea era la pământ de râs.



Edward m-a prins, ohhh...nuuuuu, dar surpriză, el şi-a înfăşurat braţele în jurul meu. M-a tinut putin asa, apoi m-a tras dupa el si am cazut amandoi in zapada, aşa că am eram acoperiti de chestiile alea albe. Am inceput sa radem cand mi-a sters cativa fulgi de zapada de pe fata si par. Cu mana Cu mîna încă în părul meu, Edward si-a înclinat capul şi-si puse buzele peste ale mele. Buzele mele instantaneu au inceput sa se miste cu ale lui. Edward se departa putin asa ca el statea partial peste corpul meu, cu o mana jucandu-se in parul meu iar cealaltă o puse pe sold. Mi-am înfăşurat bratele în jurul gâtului lui şi l-am tras mai aproape de mine. Acest lucru l-as face toata ziua, in fiecare zi. Edward a fost primul care se retrase, spre nemultumirea mea. M-am incruntat cand buzele mele au ramas din nou singure.



"Asta a fost ... wow." Am şoptit.



"Ma bucur sa aprob asta." Spuse el zambind. Imi mangaie soldul inainte de a se ridica, tragandu-ma dupa el.



"Micul dejun este gata!" Tanya striga din usa. Toată lumea s-a intors, uitandu-se la ea. Eram in spatele lui Edward cand m-am uitat la ea si am observat-o uitandu-se la mine ingustandu-si ochii usor. Ah, este vechea Tanya. Ştiam că era acolo pe undeva ...









Angela





Restul zilei a fost foarte distractiva. Noi toţi am petrecut ceva timp cu Edward, dar si numai cu noi. Dupa cina, Edward a spus tuturor să meargă în camera de zi, în timp ce el a făcut o surpriză. El a venit cu ciocolată fierbinte asezand-o in fata canapelelor. Apoi toate l-am privit cand a aprins focul ........amintirea mea din timpul iernilor. Eu si cu Bella ne-am batut cu bulgari de zapada, Tanya a patinat unde erau locuri cu gheata si Carmen a dansat tot timpul.



Înainte ca Edward sa ni se alature pentru a bea ciocolata calda, m-am repezit pe scari pana in camera mea sa-mi iau cartea....si una pentru Bella deoarece eram sigura ca si-ar dori asta.

Când am coborat la parter, toata lumea ma astepta. Le-am zambit tuturor si m-am intors la locul meu langa Bella predandu-i cartea ei. Pentru restul noptii totul a fost perfect ... pur şi simplu perfect. Acest lucru ar fi fost modul in care as fi incheiat sederea mea aici dacă as fi eliminata maine. Dar nu am de ce sa ma gandesc la asta chiar acum ...









A doua zi, Edward pleca inainte sa rasara soarele iar fetele au trezit. Toată lumea a petrecut ziua făcând ceea ce doreau. Tanya se relaxa în faţa televizorului în timp ce Carmen a continuat să practice unele miscari de dans, oprindu-se doar pentru a manca si a respira atunci cand obosea. Bella si Angela au petrecut ceva timp afara, in zapada si restul zilei în interiorul casei vorbind sau citind.



Cand era aproape de amurg, toate fetele au dispărut pentru a fi gata pentru ceremonia de eliminare. Camionetele parcasera in fata casei si fetele au urcat in ele. Ele ştiau ca toate deciziile au devenit din ce in ce mai grele dar pentru trei dintre acestea, sperau că decizia era evidentă. Cand au ajuns la destinatie, au fost surprinse de fulgii mici care luminau aleea. Edward era in fata chioscului, la fel ca intotdeauna. Cele patru femei au asteptat ca Edward sa inceapa.



"Bună seara doamnelor, sper ca ati avut o zi relaxantă. Drept sa va spun, zilele trecute au fost destul de distractive si a fost interesant sa observ pe toata lumea in diferite situatii. In timp ce unele zile au fost uimitoare...altele nu prea au fost. Am inceput sa mai cunosc putin din fiecare cand am vorbit despre iarna. Pe Bella, cand am observat cat de mult ii place sa se joace in zapada, Tanya, parca vibrezi pe gheata patinand, Angela,. tradiţia cu semineul este destul de relaxanta, precum şi Carmen, sunteţi un dansator extraordinar iar asta il face mai interesant cand ai zapada in jurul tau.



"Din păcate, inca o persoană va trebui sa mearga acasa. Din nou, această decizie nu a fost uşoara, dar trebuie facuta. Tanya, un pas inainte, spuse Edward. Tanya zâmbi strălucitor şi se grabi sa ajunga in fata lui Edward. "În această săptămână ai arătat o Tanya nouă. Ea nu a fost competitiva, ci foarte amabila. Asta e Tanya pe care vreau să o văd pentru restul timpului nostru împreună, indiferent dacă asta e doar inca o saptamana sau pentru tot restul vieţii noastre. Veti accepta această brăţară şi sa staţi în casă? "



"Ar fi o onoare pentru mine." Spuse Tanya. Ea a oferit mana si Edward ii puse o bratara de aur la incheietura. Apoi s-a dus in spatele lui Edward şi a zâmbit cu mândrie uitandu-se la celelalte.



"Bella, un pas inainte va rog".spuse Edward. Bella zîmbi uşor cand pasi atent in fata lui Edward. „Ai avut destul de multe cazaturi in aceste ultime zile si reale dar si metaforic vorbind, dar întotdeauna te-ai ridicat si ai mers cu capul sus. Sunt inca surprins ca ai vrut să continui intalnirea si nu ai mers la spital, dupa cazatura din .....cum ii spui? "



"Patinoarul mortii." Bella şopti.



"Da, patinoarul mortii." Edward chicoti. "Îmi place persistenţa, dar vreau să ştii limitele. Dacă te vei rani cu alte ocazii si trebuie sa fii verificata, nu vreau să eziti, mai ales daca eu sunt aici, care pot sa te examinez. Fii atenta , sa stii ca nu am mintit cand am spus ca sunt protectorul tău. Plus ca, ai avut dreptate, niciodata nu e un lucru rău să fii un pic romantic. Accepti aceasta bratara si sa ramai in casa pentru inca o saptamana? "



"Mi-ar plăcea". Bella a spus, zîmbind strălucitor la Edward. Edward a luat mîna şi ii puse bratara in jurul încheieturilor ei, frecand partea de sus a mîinii cu degetul mare.



"Angela". Striga Edward. "Ai început deschiderea acestor ultime zile şi m-am bucurat văzând un zambet pe faţa ta şi ascultandu-te cum razi. Aceasta este Angela pe care speram sa o gasesc. Crezi ca ea poate sa mai ramana ceva timp?"



"Cred că s-ar putea sa-si faca mai multe aparitii." Angela dădu din cap.



"Asta e ceea ce imi place sa aud Angela,. Accepti aceasta bratara si sa ramai in casa?”



"Desigur". Angela zâmbi. Edward împreuna brăţara la mână ei şi i-a zâmbit cand ea a pasit sa stea langa Bella.



"Carmen".striga Edward, numind-o cu voce tare. "Deşi a fost o onoare şi destul de interesanta sederea ta aici, am vazut lucruri care mi-au plăcut la tine la început,. Dar în ultima vreme ai dat inapoi. Ai plecat spre o altă lume şi nu ştiu unde este sau cum sa te racapat. Ai cauzat ranile altora....... "



"Prima dată nu a fost vina mea!" Carmen a susţinut. "Eu nu pot ajuta în cazul stangaciei Bellei!"



"Si tu esti in cautare de certuri! Nu vrei să mergi acasă? Serios? Lasă-mă să ştiu acum ... de fapt, nu contează cu adevărat.. Un accident care a fost cu siguranta din vina dvs. şi aceste certuri proaste ... e rândul tău să pleci acasă. Imi pare rau Carmen, dar nu te vei mai intoarce in casa."



"Vă mulţumesc pentru cat am stat aici si spune-i surorii tale ca ii mulţumesc pentru ca m-a luat la mall-ul unde am găsi cel mai bun magazin de dans." Carmen a declarat înainte de a se intoarce cu spatele, plecand.



Edward



Ok, am mintit. Imi pare rău, dar chiar am facut-o. Decizia din această săptămână nu a fost grea ... nu in totalitate. Ştiam ca i-a venit randul lui Carmen sa plece. Capul ei a fost într-un alt loc pentru un timp si eu imi doream doar sa plece. Vreau să spun, m-am simtit rău că ea a rănit-o pe Bella! Apoi, cearta idioata de la cina ... Adică, eu sunt fericit ca s-a certat cu Bella, dar imi doream

Sa-si fi tinut totusi gandurile alea deoparte. Imi doream sa nu fi spus nimic...nu a vorbit prea frumos....



Carmen



Edward are dreptate ... nu am prea vrut sa fiu aici. Nu am simtit nimic pentru Edward şi ştiu că unele dintre fete chiar tin la el ... ei bine, în principal două fete. Stiu cine pleacă săptămâna viitoare şi, sper sa fie aceeasi fata ...daca Edward realizeaza cine este...cine trebuie sa plece acasa. Ea doar ... ea pur si simplu nu face parte din grupul ... Bine, bine, vezi toate mai târziu! ...



Tanya



O săptămână sau tot restul vieţii noastre? Voi lua tot restul vieţii noastre. Si, fiind chemata în primul rând, am revenit pe drumul cel bun! Edward se intoarce la mine şi ma voi asigura că îl am în întregime în vizorul meu de saptamana viitoare ... Dar problema cea mai mare a mea este doar Bella Swan. Ea trebuie sa paraseasca aceasta casa... dar acum nu ştiu cum să ajung să o fac sa plece. Adica serios. Tot ceea ce face cu Edward, el uită de toate cand apare Miss Dansul Lebedelor. Ugh, aceste următoare două săptămâni vor fi grele dar voi trece peste asta. Intotdeauna o voi face ...





Bella



Trei săptămâni mai mult ... mai mult de trei săptămâni de iad ... deşi este mai mult purgatoriu acum, pentru că în timp ce Tanya încă e aici, eu doar cu Angela şi Edward impart casa cu adevarat. Plus ca Tanya se poarta ceva mai frumos acum ... chiar dacă ştiu ca acea curva mai este inca prezenta acolo pe undeva. Astept ca ea sa plece ...Astept ca ea sa cada de acolo de sus. Nici nu va sti... nici nu-si va da seama cand va face greseala.... Sunt sigura că ea va pleca aproape imediat. Asta ar fi un frumos final, doar două ... Angela şi cu mine ... as fi cu un pas mai aproape de cer, cel puţin.



Angela



Ok, inca o saptamana. Cred că săptămâna viitoare voi pleca ... Personal, eu sunt foarte sigura cine va castiga si cine va pleca. Bine, stiu cine e sigur ... La naiba, ştiu cine va câştiga, dar eu nu am de gând să fiu o piază-rea ... acum vreau să se întâmple aşa cum cred eu, sunt superstitioasa si voi aştepta să vad ce se întâmplă. Sper doar ca nu pot sta încă o săptămână ... Sunt destul de sigura ca acea catea ....este inca in interiorul Tanyei si va scoate coltii la iveala cat de curand......

11 comentarii:

  1. Gata si CAP 9. Sper sa va placa. Spor la citit. Scuzati-mi eventualele greseli gramaticale. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu'ti mai cere atatea scuze,e in regula;))!
    Ne'ai lasat sa asteptam cam mult:-<,sper ca vei posta mai repede urmatorul capitol!:)
    Bafta la tradus!!
    Aaa,si capitolul e minunat,ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  3. super. sper ca Ed sa isi dea sama ca Tanya joaca teatru
    pe cand cap urmator?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey , imi place capitolul e foarte bun :d si sper sa plece Tanya aia mai repede :) in rest astept next . Cand apare>?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand apare capitolul urmator?

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze ca raspund asa de tarziu. O sa mai dureze cateva zile. Pana atunci va rog sa va delectati cu noul fic...abia primele capitole de pe blogul celalalt. Este postat pe prima pagina. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Off...posteaza mai rpd,te rog!
    A trecut atat de mult timp:-<

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze..sunt plecata. Il voi posta maine seara. Promit. Mai am de tradus cam jumatate de capitol.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce parere aveti de noul meu fic? http://vivian82.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  10. tu mai continui asta?

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.