In cautarea dragostei

joi, 15 august 2013

Actualizari ficuri

Mirandaart va invita sa urmariti si sa cititi:

Rezumat Personajul in jurul caruia se va invarti actiunea este Edward Cullen. El a fost abandonat cand era mic si peste sapte ani a fost adoptat, insa el a ramas marcat de aceasta respingere materna si telul sau in viata este sa-si cunoasca parintii biologici si sa le arate ca s-a descurcat fara ei. Pentru a ajunge acolo el a primit o bursa la Institutul Carlos unde vin cei mai inteligenti oameni. Cand termina scoala el dezamagit de rezultatele lui nemultumitoare nu le spune parintilor adevarul, le spune ca a fost la un internat oarecare si duce o viata mizera si saraca. Nu-si gaseste locul, insa descopera iubirea, pe Bella, dar din cauza traumei interioare duce o viata mai lipsita de fericire ca inainte s-o cunoasca. Este un fic mai mult psihologic, bazat pe cunoasterea propriei persoane si prezinta trecerea lui Edward de la un orfan la un om nefericit pana la cunosterea proprei persoane.

Nume: Bampidensti

Rezumat:  Inainte ca copii sa se nasca ei stau intr-o stea si de acolo incepe povestea mea. Barbara este un pui necopt ce asteapta sa ramana insarcinata o actrita, ca sa ajunga si ea, la randul ei, in aceasta lume. Dar nu e important cine v-or fi parintii ei, ci ce a facut ea prima oara cand s-a nascut. A fost o femeie frumoasa, capricioasa, prefacuta, in stare de orice ca sa devina artista, chiar daca drumul ei este plin de moși si de rusine trupeasca, e in stare de orice. Cititi ca sa aflat cum se poate indeplini un vis in cel mai usor si mai rapid mod.

Nume: Doctor moarte la comanda

Rezumat: Carlos este directorul unui internat unde se foloseste de un nume fals. Adevarul cutremurator despre crimele care au avut loc in acel loc o sa iasa la iveala cand un agent un sub acoperire, Bella, apare. Bella este psiholog si afla toate povestile de dragoste, supararile, infractiunile elevilor ( Bella si Edward din Twilight, Ivan si Julia din Internatul, Stefan, Damon si Elena din Jurnalele vampirilor, Christian si Lissa din Academia vampirilor, Ulises din Vaporul, Kat si Patrik din Zece lucruri nu-mi plac la tine etc) . Este o poveste unde misterul nu o sa va lase sa dormiti, drama o sa ma trezeasca amintiri pe care dragostea o sa le stinga, iar crimele o sa va puna sa stati la panda.  Sper ca v-am atras atentia ! 

Lectura placuta!

Vivian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postati aici comentariile dvs.