In cautarea dragostei

miercuri, 15 septembrie 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 10 PARTEA 2

Angela




Eu si Bella ne-am dus la culcare înainte ca Edward şi Tanya sa ajunga acasa. Nici una dintre noi chiar nu a încercat să stea şi să-i aştepte. Adica, sa ne uitam geloase la femeia asta, facem un spectacol frumos privind pe fereastra asteptandu-i....patetic. Deci, eu si Bella am avut o zi relaxantă, fără incidente. A fost frumoasa ziua precedenta, cu masajele la centrul SPA.



Deci, în această dimineaţă am voie sa ma duc la o intalnire cu Edward. Aş minţi dacă as spune ca nu sunt incantata. Dar....nu ştiu ... Eu mi-am pierdut entuziasmul în ultimele zile. Sperăm că de această dată cu schimbarea asta prin casa voi face ce-mi doresc si sa mai raman cat de cat pe aici. Totusi, eu sunt destul de sigura că Edward o va alege pe Bella ...



"Gata pentru intalnirea de azi?" ma intreba Bella si se aşeză în sala de mese cu mine pentru a ne lua micul dejun.



"Cred că nu sunt foarte sigura la ce sa ma astept.". I-am spus ridicand din umeri.



"Edward este un om misterios cand vine vorba de intalniri ..." Bella comenta. "Totusi, e bine si asa şi imaginandu-mi cam ce mi-as dori sunt sigura că va fi distractiv, indiferent ce va fi".



"Hm ... sper ca va fi asa." Am dat din cap.



"Bună dimineaţa doamnelor." Edward a spus cand intra voios inauntru. El nu a prezentat niciun semn ca ar fi obosit stiind totusi ca a ajuns destul de tarziu acasa sau ca poate Tanya l-a ţinut de vorba mai mult decât este necesar.



"Buna dimineaţa". Bella zâmbi. Edward i-a zambit înainte de a-si prepara micul dejun pentru el.



"O, Angela, vom avea nevoie să plecam în curând, sa nu fie prea tarziu. " Edward a spus câteva minute mai târziu.



"Din moment ce nu vrei să-mi spui ceea ce facem ... ce ar trebui să port."



"Ceva calduros".spuse Edward.



"Bine, voi fi imediat înapoi." I-am spus. Am fugit rapid in camera mea. Am scos o pereche de blugi, un pulover alb şi un sacou. Am trăit în Seattle suficient de mult timp pentru a ma obisnui cu cu vremea rece si cu vantul, dar nu ma deranjeaza atat de mult, doar ca e urat. ... Când am venit înapoi, Bella şi Edward erau încă la masă luand micul dejun, dar ambii erau absorbiti de lectura. Edward citea un ziar şi Bella avea asupra ei o multime de cărţi. Cand Edward observa ca m-am întors, mi-a zâmbit şi se ridică.



"Gata?"



"Da, scuze daca am intarziat." I-am spus.



"O, haide, nu-i nimic rau." Edward zâmbi. "Nu e ca vom face scufundări sau ceva."



"Asta ma face si mai relaxata ..." I-am spus cand ma privi.



"La revedere, Bella." Edward spuse cand se uita peste umarul meu si ma trase spre usa.



"La revedere baieti."spuse Bella dar cand m-am uitat inapoi nu am mai vazut-o.



Edward m-a condus afară la maşina lui şi a deschis uşa din partea pasagerului, aşa că am putut intra si i-am mulţumit cu un zâmbet timid. După ce am urcat, el a fugit până la partea cealaltă şi porni usor iesind din parcare. Ne indreptam spre Port Angeles si Seattle. Având în vedere ca nu aveam nici o idee unde mergeam, am decis sa stau pe spate şi sa ma bucur de plimbare. Nu am fost niciodata mai departe de Seattle, înainte, chiar dacă am trăit aici toată viaţa mea. Este doar unul din acele lucruri cand am spus mereu ca voi încerca sa mai fac si altceva, dar nu am facut nimic.



În cele din urmă, unele atracţii familiare au început să se apropie, sau mai degrabă am început să le abordez. Aproape am salutat marginea orasului Seattle, deoarece nu am fost acasă de atat de mult timp. Edward a tras până la parcarea pentru feribotul care mergea spre Insulele San Juan si a parcat destul de aproape de locul unde a fost ancorat Ferry. Când am ieşit, am fost întâmpinaţi de unul dintre lucrătorii feribotului.



"Vom vedea Insulele San Juan?" Am întrebat.



"Sigur". Edward dădu din cap.



"Sa ghicesc....vom merge pe Friday Harbor."



"Desigur ..." Edward dădu din cap din nou.



"Deci, de ce ne ducem pe Friday Harbor?"



"Esti plina de interogatorii azi." Edward râse uşor.



"Sunt curioasa pentru o intalnire ... da-ma în judecată." Am ridicat din umeri.



"Nu, nu eu. " Edward zâmbi. "Ei bine, Friday Harbor are o mulţime de lucruri acolo. Odată ce există, putem merge la una din insule."



"Nu poate fi mai bine pe Orca Island pentru că eu chiar nu pot urca dealul acela."



"Vom face azi ce poate fi putin mai usor." Edward rînji. "Şi nu, nu am de gand sa mergem la Orca Island. Există, de asemenea muzeul de balene, unele magazine mici ... în general, este doar un frumos loc pentru majoritatea turiştilor."



"Dar nu suntem turisti ..." I-am spus.



"Nu, dar noi vom trece pe acolo." Edward răspunse.



Câţiva oameni ne-au facut semn sa iesim pe punte, dar eu si Edward ne-am relaxat în cabină, nu prea le dadeam atentie. Am privit pe fereastra din partea mea si am observat ca treceam printr-un canal. Plimbarea a durat aproape o ora, dar misterul a ceea ce ne aşteaptă la celălalt capăt a facut-o sa para mai lunga. Când am ajuns la Friday Harbor, toată lumea a iesit si l-am urmat pe Edward în jurul parcului, la partea din faţă a docului. Noi nu am ajuns departe, deoarece Edward a găsit doar un alt doc care mergea la vale. Au fost câteva persoane mai multe pe aceasta barca asa ca a trebuit să aşteptam în linie.



"Ne uitam la balene? Am întrebat când am trecut sa semnez.



"Acesta se presupune a fi una dintre cele mai bune lucruri pentru a vedea Orcas". Edward rînji.



"Eu niciodată nu le-am vazut."



"O mulţime de oameni vin aici doar pentru a vedea Orcas. Există trei balene, J, K, L şi un pod pe care stau de obicei, pe canal, chiar acum.. Dar, desigur, nu există nici o garanţie." Spuse Edward.



"Sper că vom ajunge pentru a vedea ceva." Am zâmbit.



După aproape o jumătate de oră am început să ne îndepărtam de mal. Cand barca a iesit mai in larg, valurile se bateau de marginile barcii, facand-o sa se balanseze destul de tare. Aproape la fiecare unda, ma agatam de Edward în scopul de a rămâne pe picioarele mele. El doar radea si ma tinea aproape de el sa se asigure ca nu o sa cad. La un moment dat a dispărut pentru câteva minute să ia nişte ciocolată caldă înainte de a reveni la scaunele noastre, pe puntea superioară a navei.



In cele cateva ore în excursie am vazut cativa lei de mare jucandu-se pe unele geamanduri, cativa delfini se unduiau usor pe langa barca si destul de puţine păsări, dar totuşi ... nici o balena. Comandantul veni la microfon la fiecare câteva minute şi vorbea despre ceea ce am vazut si nu am vazut. Am inceput sa am sentimentul că nu voi vedea niciodata balene cînd, deodată, am auzit un sunet langa barca. Ne-am uitat peste balustrada si am vazut ceva fin, ondulandu-se, cu partea dorsala de culoare neagra, cand rupse suprafata apei. Apoi am vazut o dara de apa, ca un suflu, cand se scufunda inapoi in apa. Alte balene, mai ales cu aripioare dorsale mai mici, de asemenea, au început să rupă suprafaţa apei.



"Aici, am crezut că ai putea dori să faci nişte poze." Edward a spus cand mi-a întins un aparat de fotografiat.



"Serios?" Am întrebat.



"Desigur. Poti sa faci cate vrei, daca iti doresti. " Edward dădu din cap. "Cine ştie când le vom mai vedea." Am urmat imediat sfatul lui Edward şi am început să fac poze cu balene. Erau cativa lei de mare cu mamele lor si cateva balene cu altele mai mici.



"Uită-te la asta!" Cineva a subliniat la o balenă care ateriza pe o parte pe suprafata apei. O alta balena a sărit şi din fericire de această dată am fost în măsură să o prind pe camera mea.



Ne-am uitat la balene ceva timp, până când căpitanul a spus că ar trebui să ne intoarcem. Toată lumea a oftat, dar, desigur, nu am avut nici un control asupra barcii. Am facut mai multe poze inainte de a ma aseza din nou langa Edward, iar barca s-a intors şi a început să se retragă în Friday Harbor.



"Edward, a fost uimitor."



"Am inceput sa cred ca balenele nu au de gând să se arate ..." Edward ridica din umeri ", dar eu sunt fericit ca au aparut."



"Da" I-am răspuns.



În cele din urmă, am găsit ceva curaj, m-am aplecat spre Edward şi l-am sarutat uşor. Unul din braţele lui Edward, s-a înfăşurat în jurul umărului meu, dar el nu a avut nici un sarut mai profund. Se pare că ştia că nu am fost sigura de acest lucru şi avea de gând să mă lase să stabilizez ritmul. S-a oprit înainte de orice altceva sa se întâmple, dar a continuat să ma strânga în partea lui. Când nava a ajuns la mal, Edward m-a ajutat sa cobor si ramas putin asa in picioare, sa ma invat cu pamantul.



Edward ma trase dupa el si am pasit pe trotuar mergand aproximativ zece minute pana am ajuns la muzeul de balene. Edward a platit intrarea şi am început să ne uitam în jur. Primul etaj a fost foarte generic şi a fost mai mult un magazin de cadouri. Apoi, am ajuns la etajul al doilea. Acest lucru a fost cu adevarat muzeu şi în timp ce clădirea a fost mica, erau o gramada de lucruri. Apoi ne-am uitat la niste poze cu denumiri si alte informatii pe ele.



"L-am văzut." I-am spus ce indică spre o imagine cu o balena care avea o inotatoare dorsală mare. "Volănaşe ... J-1, de sex masculin (estimări 1951). Volănaşele sunt cele mai vechi de sex masculin în Comunitatea Rezidenta de Sud. Volănaşul este unul din Orcas care a fost în filmul "Free Willy"... Cred ca am sa revad din nou filum cat de curand, poate gratuit. ".



"Nu glumesc." Edward a spus cu un zâmbet uşor. "Hai sa ne mai uitam la poze."



Am petrecut câteva minute cautand prin imagini. Se pare că l-am vazut si pe "J" de pe pod. Am văzut unele dintre balenele care semanau cu o bunica, Oreo si cei doi copii Cookie şi Double Stuff. Aveam de gand sa scriu toate informatiile alea, dar cineva de acolo mi-a spus ca ele se gasesc online. Mulţumita că as putea găsi în cele din urmă toate informaţiile din nou, am revenit la Edward şi am început sa inaintam. Înainte de a pleca din muzeu, am ajuns să cumpar câteva cărţi, inclusiv o pereche de cărţi pentru copii.



"Cred ca feribotul nostru ar trebui sa plece." Spuse Edward.



"Bine, nu as vrea sa intarziem atunci." I-am spus.



"Categoric nu." Edward fuse de acord. "Îmi plac insulele si mi-as dori sa vad si altceva."



"Poate altă dată?" Am întrebat.



"Alta data." Edward fuse de acord.



Am mers înapoi în jos la docuri spre feribot, dar nu erau feriboturi mari, doar o barca privata. M-am uitat în jur confuza, deoarece Edward a spus ca feribotul ar fi fost aici. Aparent, a fost greşit ... M-am oprit şi am aşteptat ca Edward sa se opreasca cu mine, sa asteptam feribotul, dar el doar mergea spre barca.



"Edward, ce faci?"



"Noţiuni de pe feribot." Edward spuse.



"Asta nu e un feribot, ci o barca privata." I-am spus.



"Bine, deci nu este un feribot ... dar ne duce înapoi la Seattle." Spuse Edward. "Ea aparţine unui prieten al tatălui meu şi a fost de acord să ne lase să o împrumutam ca să putem avea o cină privată."



"Serios?" Am întrebat.



"Da." Spuse Edward. El m-a ajutat pe barca, iar căpitanul ne-a salutat, de îndată ce am intrat inauntru. Edward şi căpitanul au vorbit putin, apoi se indreptra spre mine sa mi se alăture lângă prova navei, în timp ce căpitanul a mers înapoi la timonerie. În timp ce am iesit din port, eu si Edward am stat în faţa barcii, urmărind valurile. Edward stătea în spatele meu şi-şi plimbă mâinile peste bratele mele acoperite de haina in timp ce-mi saruta parul.



"Scuză-mă, dar cina dvs. este gata." Spuse unul din echipaj.



"Vă mulţumesc." Spuse Edward. Întinse mîna şi m-a ajutat sa ma ridic.



Ne-am plimbat în cabina principală si ne-am indreptat spre o masa. Avea o faţă de masă albă peste masă şi lumânări în mijloc. Personal, am vazut ca luminarile sunt destul de periculoase, multe barci au sfarsit din cauza lor in ocean. Ne-am asezat cat mai comod. Erau doua tavi cu ceea ce părea a fi de somon şi orez sălbatic însoţit de pahare de vin alb.



"Ce te-a făcut să-ti doresti sa devii bibliotecar?" Edward întreba.



"N-am fost destul de aventuroasa si imi place ca in biblioteca pot gusta diferite aventuri, in toate cartile pe care le-am citit."



"Tu n-ai vrut să încerci ceva ce ai citit?"



"Poate o dată sau de două ori, dar nu suficient pentru a încerca într-adevăr. Imi place liniştea şi pacea. De aceea în acea zi de spa şi ieri a fost atât de frumos."



"Ieri a fost ziua mai liniştită decât în mod normal?"



"Nu în sens fizic, ci în sensul emotionala da."



"Cum aşa?"



"Pai este vorba de Tanya. Nu ma simt prea confortabil fiind in jurul ei, pentru că întotdeauna se simte ca şi cum ea pune la cale.".



"Chiar acum?"



"Da. Stiu ca e frumoasa în calitati şi de toate, dar eu chiar nu cred că este adevărat." Am oftat.



"M-ai intreba pe cine ai dori sa aleg daca ar ramane in finala doar doua? Dar cred că pot ghici pe cine vei alege."spuse Edward.



"Chiar dacă ar fi sa fiu doar eu cu Bella in finala, as vrea sa o alegi pe ea. " I-am mărturisit.



"Serios?"



"Da. Eu niciodată nu intervin in relatiile altora si este atât de evident ca voua va pasa reciproc unul de celalalt. " I-am explicat.



"Este suficient să spunem că aţi renunţat?" Edward întreba.



"Nu sunt sigura ... Nu sunt cu adevărat sigura." I-am răspuns. Edward clătină din cap, dar nu a spus nimic.



Am putea spune că această noapte nu a fost să se termine perfect. Totusi, aceasta a fost o zi buna ... . Ştiu că nu ar fi trebuit sa-i spun lui Edward ceea ce am avut de spus, dar speram sa-l fac sa o vada pe Tanya cea reala, astfel încât eu si Bella sa putem fi ultimele două şi apoi ei vor putea fi impreuna pentru totdeauna.



Restul timpului ne-am plimbat in tacere, deoarece niciunul dintre noi nu ştia cu adevărat ce să spuna sau nu, după conversaţia noastră. Când am ajuns înapoi la Seattle, ne-am urcat în maşină şi ne-am indreptat spre casă. Edward a dat drumul la muzica, un jazz lent, care a aprins starea de spirit. Acesta este unul dintre motivele pentru care îmi place muzica clasica ... aceasta poate să favorizeze orice stare, cat de proasta o fi. Din fericire, am fost capabila sa am o conversaţie cu Edward despre muzica si stangacia a fost aproape complet dispăruta. Ei bine, cu excepţia a ceea ce am ales să spun şi sa nu spun. Când am ajuns inapoi in casa, i-am mulţumit lui Edward pentru intalnire şi i-am dat un sarut de noapte buna, dar atat. După ce ne-am despărţit, ne-am dus in camerele noastre separat.



"Cum a fost intalnirea dvs.?" Bella întreba. Ea era aşezata pe patul ei şi citea una dintre cartile pe care i le-am dat.



"A fost distractiv. Am mers multe ore si am vazut o gramada de balene. Le-am vazut si in Orcas". I-am spus. "Apoi am luat cina pe o barca privata, pe drumul spre casa."



"Asta sună bine." Bella a spus.



"A fost." I-am răspuns în scurt timp, înainte de a ma ridica din nou ca sa-mi iau pijamalele pentru a ma schimba.



Am început de dimineaţă sa sper ca poate vor iesi scantei sau ceva care m-ar face sa raman si eventual sa castig dar nimic nu s-a intamplat ... dacă de această dată chiar m-a facut sa realizez cat de mult eu nu aparţin acestui loc.....

8 comentarii:

  1. Scuze ca nu am reusit pana acum sa postez, am avut ceva probleme cu calculatorul. Trebuia sa-l postez de aseara, dar a intervenit ceva si nu am avut cum. Ma voi revansa curand, punand partea a treia din capitolul 10, cu intalnirea Bellei. Poate dura totusi cateva zile, pentru ca am foarte mult de lucru. Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca ai postat am asteptat cam mult
    ii frumos cap dar astept cel din perspectiva lu Bella sper sa il postezi mai repede

    RăspundețiȘtergere
  3. te rog posteaza mai repede

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat!
    Pe cand urmatorul capitol?
    La "Invata-ma sa te iubesc"nu mai postezi?

    RăspundețiȘtergere
  5. La "Invata-ma sa te iubesc" voi posta astazi urmatorul capitol. L-am inceput ieri si mai am putin de scris.

    RăspundețiȘtergere
  6. cand postezi partea a 3
    te rog posteaza mai repede

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Ai primit 2 joculetze de la mine. Mai multe detalii aici: http://fanstwilightsega.blogspot.com/2010/09/jocuri.html

    RăspundețiȘtergere
  8. pe cand partea 3
    sa intamplat ceva de nu mai postezi?
    te rog posteaza mai des

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.