In cautarea dragostei

joi, 23 septembrie 2010

In cautarea dragostei CAPITOLUL 10 PARTEA 3

Bella




Angela a fost deranjata de ceva, atunci când a ajuns înapoi acasa şi am vrut să încerc sa o intreb dar m-a cam evitat, stand cu spatele la mine. Ea a mers direct la culcare dupa ce a ajuns acasă. Am urmat exemplul ei şi am stins luminile în camera noastră. In dimineata urmatoare, am fost trezita de Edward, zgaltaindu-ma usor.



"Edward, ce faci?" Am întrebat.



"Trebuie sa mergem." Edward şopti sa nu o trezeasca pe Angela.



"Cat este ceasul?"



"Sase".raspunse el.



"Bine, lasa-ma sa ma schimb şi te voi întâlni la parter."



"Ok, grabeste-te, trebuie sa plecam." Sopti Edward si-mi mangaie usor bratul, apoi parasi camera.



M-am întins rapid şi am asteptat sa mi se deschida ochii complet, apoi am coborat din pat. Mi-am luat nişte blugi şi un tricou verde cu mânecă lungă, cu un sacou negru. Mi-am periat repede parul, dintii, fata, am iesit din baie, mi-am luat geanta si am coborat la parter unde Edward avea o chifla si un ceai pregatit pentru mine. Am acceptat micul dejun si apoi l-am urmat afara. Ne-am indreptat spre masina, mi-a deschis portiera si m-a ajutat sa urc, inchizand in urma mea. Apoi s-a urcat in masina si am iesit rapid pe sosea, conducand ca un maniac. Mergea cu aproape 100 km la ora, dar aveam incredere in el si nu am spus nimic. Nu ar fi facut nimic necugetat, care sa ma raneasca. În cele din urmă am parcat pe o pista de mici dimensiuni. Eram aproape adormita, cafea nu am reusit sa beau dar Edward m-a ajutat sa cobor.



"Mergem undeva ...?" am spus.



"Am ajuns". Edward dădu din cap. El m-a dus la un avion privat, unde pilotul ne astepta langa usa.



Omul a tras în jos uşa si a tras de niste scari, apoi am urcat cu Edward dupa mine in avion. De indata ce am fost inauntru, pilotul s-a intors la cabina lui unde vorbea cu cineva, cred ca era copilot si au pregatit tot ce era necesar pentru decolare. Eu si Edward ne-am asezat pe scaunele noastre şi am aşteptat ca piloţii să porneasca. Eu nu aveam de gând să ma întind, mi-a fost destul de greu in avion sa ma acomodez, deoarece imi era frica de inaltime. Edward era in largul lui. Pana la urma nu a fost atat de rau, doar decolarea si aterizarea nu au prea fost lucrurile mele preferate.



"Bine aţi venit în California." Spuse Edward cand am aterizat.



"California?" L-am întrebat cand m-am uitat în jur.



Avionul a ajuns la un stop şi Edward m-a ajutat. Era o limuzina care ne aştepta pe pistă, iar soferul avea deja portiera deschisa cand ne-am apropiat. Ne-am urcat si am pornit usor. Plimbarea a fost tacuta, eu ma uitam pe geam, privind campurile aurii pe langa care treceam. Dupa câteva minute, ne-am întors pe un drum pietruit. Când am iesit am fost capabila sa observ ce avea de gand sa faca la intalnirea noastra. Acolo, pe o pajiste destul de mare, era un balon mare cu aer cald.



"Edward ... aceasta este wow". I-am spus.



"Tocmai acum spui? Nici macar nu ne-am ridicat de pe soll."spuse Edward.



"Din punct de vedere tehnic suntem deja. " I-am spus. Edward a râs şi dădu din cap înainte de a-mi lua mana si ma conduse spre balon.



Ne-am urcat în coş şi pilotul dadu drumul balonului sa se ridice, simtind cum sub balon era o flacara destul de mare. A dezlegat cateva cabluri care ancorau balonul la sol. Atunci când balonul s-a zguduit la început, imediat m-am uitat la Edward si m-am agatat de el. El a râs şi m-a tinut destul de strans si mi-a sarutat fruntea cand m-a strans mai tare. Balonul a continuat să se ridice si mai mult în altitudine până cand am ajuns sa putim asupra a ceea ce părea a fi domenii de struguri.



"Valea Napa?" Am întrebat.



"Corect". Edward dădu din cap. "Şi cum ar fi un tur cu balonul pe Valea Napa fara niste vin?”. Edward a scos două pahare şi o sticlă de vin alb dintr-un coş pe care nu l-am observat pana acum. Am tinut paharele în timp ce el a deschis sticla si a turnat vin in ele. Deci, pentru restul plimbarii noastre, am fost învelita în braţele lui Edward sorbind dintr-un pahar de vin bun în timp ce pluteam peste unele dintre cele mai frumoase sate pe care le-am vazut vreodata.



În cele din urmă alte baloane cu alte câteva familii şi cupluri care s-au alăturat alaturi de noi până când eram aproximativ zece sau cincisprezece baloane în aer. Chiar şi cu baloane atât de multe în jurul nostru, acesta încă mai părea ca şi cum noi eram singurii acolo şi celelalte baloane doar completau peisajul. Am plutit peste viţa de vie, păşuni verzi şi grupuri de copaci. În cele din urmă, ne-am intors la locul nostru de aterizare.



Limuzina ne astepta cand am ajuns. Eram la jumătatea după-amiezii, aşa că într-adevăr nu ştiam la ce să ma aştept. Deja mergem acasă? Vom lua masa de pranz si apoi cina mai tarziu? M-am asezat mai aproape de Edward, în speranţa că acest lucru nu se va termina atat de repede. De pe drumul asfaltat, am ajuns pe unul pietruit. Limuzina a parcat în faţa unei clădiri de dimensiuni medii. Avea o prispa in partea din fata, unde erau sezate cateva scaune si o masa lunga. Am intrat in cladire. Mi-am dat seama imediat ca era o fabrica de vinuri.



"Dl. Cullen, ma bucur ca esti aici. Aveti un ghid. Este gata să plece." Spuse un domn care ne zambi cand ne vazu.



"Foarte bine". Edward zâmbi. El m-a luat usor de cot şi am intrat pe o usa, unde o femeie mai in varsta ne astepta. Ea ne-a zâmbit şi a deschis uşa ca să putem începe turneul.



Turul a durat o mare parte din restul dupa-amiezii. Noi am observat vinurile la diferite faze ale procesului, am vazut o gramada de butoaie pline cu vin, sticle imbuteliate frumos si asezate culcat pe rafturi. Când turul se apropie de sfarsit, femeia ne-a condus înapoi la clădirea principală. Toti ceilalti invitati au plecat deja şi a mai ramas doar omul pe care l-am vazut prima data. El a zâmbit şi a încuviinţat la noi, apoi Edward se dezlipi de mine si merse langa el. Cei doi vorbeau incet şi au continuat să meargă în spatele clădirii. Acolo, în domeniile vinicole din spatele cladirii, am zarit o masă pentru două persoane. Deja erau cateva pahare de vin pe masa, parca asteptandu-ne.



"Edward, acest lucru este uimitor. Această zi întreagă a fost uimitoare.". I-am spus cand m-am aşezat.



"Ma bucur ca ti-a placut." Edward răspunse.



De îndată ce ne-am asezat, aperitivele au fost amplasate în faţa noastră. Fiecare dintre noi aveam platouri diferite, astfel încât am împărtit mancarea intre noi. După ce am terminat, farfuriile noastre au fost eliminate şi masa era din nou curata. Apoi n-i s-a turnat vin in pahare, pentru a completa masa pe care o luasem.



"O, Edward, este amurgul!" I-am spus.



"Da, este superb." Edward a spus cu un zâmbet.



Per ansamblu, a fost pur şi simplu perfect. Ca soarele s-a asezat, farfuriile noastre au fost eliminate inca o dată şi un tiramisu a fost scos şi pus între noi. Ne-am distrat cu desertul dar mi-a venit o idee. Mi-am bagat putin degetul in prajitura şi am acţionat ca şi cum aveam de gând să-l sug, dar apoi rapid, l-am sters de nasul lui Edward. S-a uitat la mine surprins înainte de a rade şi luând o parte din tiramisu, s-a sters pe fata mea. Lupta noastră mini-alimentara s-a sfarsit prin a ne curata reciproc. Fiecare dintre noi a avut tiramisu peste tot pe fetele noastre. După ce ne-am curatat, am observat în colţul gurii lui Edward, putina frisca.



"Ce?" Edward întreba când a observat ca m-am uitat la el un pic neobişnuit.



"Vino aici". I-am spus, luand un servetel. Edward s-a ridicat si a ingenunchiat in fata mea. Am pus o mână pe obraz şi m-am aplecat usor sarutandu-i coltul gurii. "Ai avut putina frisca..."



"Şi tot ce am primit a fost un mic sarut?” Edward întreba. "Nu, nu se face asa." Edward isi baga degetele in frisca din farfurie şi acoperi buza mea de jos cu ea. M-am uitat cand el a venit mai aproape, am inchis ochii si am simtit buzele lui calde peste ale mele, mangaindu-ma usor. Aproape m-am topit cand limba lui curata glazura de pe buzele mele. Chiar şi cu buza mea curată, Edward nu s-a oprit. El a trecut de la supt pe buza mea, la un sărut în plină floare. În cele din urmă, am deschis gura şi limbile noastre s-au intalnit, dansand impreuna.



"Cum am mai spus, ziua devine din ce in ce mai buna." Am şoptit atunci când ne-am despartit.



"Cu siguranta." Spuse Edward. El s-a ridicat si s-a asezat pe scaun. "Din păcate, trebuie să ne întoarcem."



"Chiar trebuie?" Am suspinat eu.



"Da". Spuse Edward.



S-a ridicat de pe scaun si mi-a dat mana, ajuntandu-ma sa ma ridic. Ne-am plimbat prin spatele fabricii, mulţumind încă o dată proprietarului şi am iesit afara unde limuzina ne astepta. Dupa ce am urcat, m-am cuibarit in bratele lui Edward, obosita de la ziua asta lungă, dar extrem de mulţumita. Ne-am relaxat în tăcere, ascultând unele melodii ale lui Debussy, până am ajuns la aeroport. Dupa ce am coborat din masina, ne-am indreptat spre avion. Am urcat si ne-am asezat pe canapea, astfel încât să putem continua să ne strângem in brate. Cand am aterizat, Edward m-a ajutat sa cobor si ne-am indreptat spre masina. Eram aproape adormita cand am ajuns acasa. Tot drumul Edward m-a tinut in brate si mi-a trasat cerculete relaxante pe spatele si pe coapsa mea. Cand am ajuns in fata casei, Edward a coborat si m-a ajutat sa cobor ( cred ca deja uraste lucrul asta, dar mie imi face placere ).



"Putem transforma totul in jurul nostru Edward, hai sa oprim odata concursul asta. " I-am spus. Doamne, urasc sa fiu somnoroasa. Eu spun lucruri fără să gândesc.



"Doresti asta?" Edward întreba.



"Mi-ar placea asta." I-am răspuns.



"Imi pare rau, dar nu cred că e posibil." Edward suspină. Se încruntă, dar când am observat incruntarea lui, de asemenea, m-a facut sa ma simt un pic mai bine cu privire la sensul din spatele cuvintelor sale.



"Noi ar trebui să dormim, vom avea o altă zi mare mâine." Spuse Edward.



"Eliminarea?"



"Eliminarea". Edward fuse de acord.



"Bine, bine, vă mulţumesc pentru o astfel de zi magica." I-am spus. Edward mi-a dat un alt sărut, de această dată l-am adâncit, înainte de a ajunge la camerele noastre si am intrat in camera mea cu un zambet enorm pe buze.







În dimineaţa următoare, Edward încă o dată a dispărut şi a existat o stare incomoda în casă. Până în prezent, nimeni nu a vorbit despre intalnirile lor private. Chiar si Bella şi Angela încă nu si-au impartasit evenimentele din intalnirile lor. Pentru cea mai mare parte din zi, casa a fost liniştită. Spre dupa-amiaza, Tanya a dispărut pentru a a se pregati. În cele din urmă, Bella şi Angela, de asemenea, au urmat exemplul ei.



Cand au ajuns la chiosc, toate cele trei femei au fost linişte. Ceremonia va continua prin eliminarea inca a unei fete. Se intrebau care va fi norocoasa care va sta alaturi de Edward pentru totdeauna. Această idee a crescut tensiunea în aer, mai ales cand au pasit pe calea către chioşc. Când au ajuns la chioşc, au văzut caseta maro cu bijuterii, dar Edward nu era acolo.



"Bună seara doamnelor." Edward a spus cand a mers până în spatele lor.



"Bună seara". Au răspuns ele.



"Pentru una dintre voi, aceasta va fi ultima dată când va vedea acest chioşc. Ati fost adorabile toate saptamana aceasta. Din pacate, una trebuie să plece. Această săptămână a fost cea mai grea pentru mine. Am ajuns să ma bucur de a petrece timp cu voi toate, dar trebuie sa iau aceasta decizie dura. Spre deosebire de înainte, unde era eliminata cineva pe care am fost supărat sau pur si simplu nu am avut sentimente prietenoase sau romantice, de data aceasta este altfel.



În această săptămână, am ajuns să-mi petrec zile cu fiecare dintre voi in privat. Am ajuns să cunosc pe fiecare dintre voi mai bine, care este destul de uimitor avand in vedere timpul pe care l-am petrecut cu voi pana acum. Tanya, intalnirea noastra a fost foarte distractiva. Nu am avut niciodată posibilitatea de a vedea oraşul in genul asta. Angela, am avut cel mai bun noroc şi unele conversatii destul de interesante. Bella, intalnirea noastră a fost una dintre cele mai frumoase la care am fost vreodata. Din păcate, suntem obligaţi să respectam toate aceste date cu o eliminare. Bella ..., vă rog un pas înainte. "



"Tu esti distractiva, în acelaşi timp incredibil de sexy, nu ştiu cum ai fost capabila sa faci acest amestec. Dar eu te indragesc pentru ceea ce esti. Intalnirea noastra la Napa Valley a fost extraordinara ... te rog, vei accepta acesti cercei şi să rămâni în casă pentru ultima săptămână? "



"Mi-ar plăcea asta". Bella a spus. Edward ii înmâna ei cerceii si desi a vrut să i le pună el însuşi, s-a dat înapoi şi a lasat-o pe Bella sa-si puna cerceii. După ce Bella si-a dat părul înapoi, s-a dus in spatele lui si a asteptat decizia lui Edward, pentru cea care va parasi casa.



"Angela, Tanya, va rog mai departe." Spuse Edward. Ambele femei au pasit pana in fata lui Edward şi au aşteptat decizia lui, cine va pleca si cine va ramane in continuare. „Amandoua aveti personalitati complet diferite. Angela, esti liniştita şi mă bucur ca respecti totul in jurul tau, Tanya, esti tare si vrei sa fii in centrul atentiei . Amandoua sunteti femei minunate, care din nou, face ca această decizie sa fie destul de grea. Din nefericire, una dintre voi a spus unele lucruri la intalnirea noastra, care m-a condus la răspunsul meu. Angela,. când vorbeam aş putea spune ca aţi renunţat. De fapt, am simtit ca ai vrut să stai aici pentru a petrece ceva mai mult timp cu Bella, nu cu mine. Deci, imi pare rau Angela, dar Tanya, vei accepta acesti cercei şi să rămâni în casă pentru timpul final? "



"Va multumesc ... da ... da, desigur." Tanya striga.



Cand Tanya a acceptat cerceii, Angela si-a plecat capul in jos. Câteva lacrimi tăcute au căzut din ochii ei, dar ea le şterse repede şi si-a recăpătat calmul. Bella pe de altă parte, a plâns un pic mai mult şi i-a trebuit un timp mai mult să-si recapete calmul. De îndată ce Tanya a pasit inapoi, Bella a alergat spre Angela, dandu-i o ultima imbratisare, înainte de a pleca.



"El e tot al tau ... nu-ti face griji despre Tanya." Angela şopti la ureche Bellei.



"Imi va fi foarte dor de tine." Bella a spus.



"Si mie de tine." Angela a spus. Cele două s-au despartit si Angela si-a fluturat mana in semn de la revedere de la Edward si a plecat din chiosc.



"Doamnelor, van-ul a plecat deja şi va voi conduce eu acasa. Cu toate acestea, Angela nu va fi singura care isi va face bagajul in seara asta.." spuse Edward. Ambele femei se uită la el confuz, incercand sa-si dau seama ce a vrut sa spuna. "În această săptămână, vom merge acasă. Ei bine, am de gând sa stau acasă cu fiecare dintre voi pentru o zi sau două, cu familiile voastre. Va veti face bagajele din seara asta, iar maine dimineata drumurile noastre se vor separa. Tanya, te vei întoarce în Alaska. Bella, te vei intoarce inapoi in Phoenix. Sa mergem. "







Edward



Chiar a fost o decizie grea. Sunt sigur că vom rămâne prieteni cu Angela, dar acest lucru nu a fost un concurs pentru a găsi un prieten, este un concurs pentru a găsi dragostea. Acum au ramas doar Tanya şi Bella ... Angela pur si simplu nu aparţinea cu adevărat acestui loc. Tanya şi Bella.... ambele sunt pline de pasiune, chiar dacă o arata în moduri diferite. Angela a fost cu adevărat doar lipsită de pasiune şi stiam ca vrea sa plece.



Deci, acum am două doamne drăguţe şi voi merge sa vad unde trăiesc şi au crescut. Sperăm că acest lucru mă va face chiar mult mai sigur că decizia mea va fi cea corecta. Nu vreau să fiu ca oricare dintre alti concurenţi de reality show de dragoste care primesc divorţuri sau se despart dupa o lună după spectacol. Nu ... asta nu este pentru mine.



Angela



Ştiam că voi pleca ... mai ales că nu am putut sa-mi ţin gura închisă la intalnirea noastra. Deci, nu am nici o vina pentru acest lucru şi la fel de mult ca-mi place sa o spun, Edward a luat decizia corectă. Cred că as putea rămâne, eventual, prietena cu Edward, dar nu sunt sigura. Cine ştie, poate că se va opri la biblioteca la un moment dat?



Bella



Am fost într-adevăr în speranţa că voi fi cu Angela in finala. Nu vreau să stau în casa asta cu Tanya. E bine ca vom fi impreuna doar o singura noape. Simt ca nu mai suport situatia asta. Edward este plin de surprize. Serios vorbind, putem face ca eliminarea finală sa fie acum?



Tanya



Una jos ... o să plec data viitoare. Acum, eu doar trebuie să-i demonstrez lui Edward că am cu adevărat dreptul sa fiu cu el şi ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât sa-l iau acasa? Zapada a deţinut întotdeauna un fel de magie ... Adica haide, el este deja atras de mine. Am nevoie sa ma asigur că acest lucru este terminat si ca micul profesor va disparea pentru totdeauna.





Toată lumea si-a impachetat lucrurile, de îndată ce-au ajuns acasă de la eliminare înainte de a merge la culcare. Cu bagajele gata de plecare, ele erau gata să se întoarcă la casele lor pentru a-si vedea familiile si prietenii. Când s-au trezit, Bella şi Tanya au început să se pregătească să plece. Tanya se imbaraca cu hainele care erau la moda, dar in acelasi timp confortabile în timp ce Bella se imbraca cu ceva confortabil pentru zborul cu avionul înapoi in Phoenix. Ambele femei au coborat la parter în acelaşi timp şi s-au oprit atunci când au observat ca masa din camera de zi era acoperita cu o fata de masa alba, scaune de jur-imprejur si tacamuri in unele locuri....

6 comentarii:

  1. BESTIAL
    ce tare ii ,am asteptat mult partea 3
    sper sa postezi mai repede
    pe cand next
    si faci o treaba foarte buna FELICITARI

    RăspundețiȘtergere
  2. e frumos:)dar ai inceput sa postezi mai rar...
    oricum,bafta la tradus!
    ast cap urmator!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca e cam rar, incerc macar un capitol pe saptamana sa pot scrie.

    RăspundețiȘtergere
  4. astept cap urnator cat mai repede
    imi place la nebunie ficul il ador
    dar te rog posteaza mai des

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.