In cautarea dragostei

duminică, 30 octombrie 2011

In cautarea dragostei CAPITOLUL 12 PARTEA 1

Edward POV

 În seara asta voi face decizia finală şi voi avea o logodnica.  Aceste ultimele câteva luni au fost distractive. Totuşi ... decizia din seara asta, imi va schimba viata, precum si viata celor doua femei ramase in concurs. 

 oOoOoOo

 Asa cum am procedat cu Bella, am facut si cu Tanya. Stiam ca voi fi supus unui interogatoriu. Ma astept sa fie tot atat de placut cum a fost la Bella. 

 Am auzit pe cineva dresandu-si vocea si mi-am dat seama ca este tatal Tanyei. Nu era nici inalt, dar nici prea scund. 

"Deci, tu eşti Edward?"
 "Eu sunt, domnule."  I-am răspuns.
 "Ce faci?"

 Şi aici începe interogatoriul ...

 "Sunt un chirurg într-un spital din Seattle."
 "Şi ceilalti din familie?"

 "Suntem în diferite profesii. Fratele meu este un jucător de fotbal, sora mea este un designer de moda, tatăl meu este un alt chirurg, mama mea este un designer de interior. "

 "M-am prins. Dar locurile astea de munca …. De fapt nu sunt atat de … adica asta nu este munca. .."

 "Nu este muncă?"  L-am întrebat. 

 "Da, nu este munca. Munca este atunci cand te culci tarziu sit e trezesti foarte devreme. Lucru care implica obtinerea mainilor murdare si a transpiratiei. " mormai tatal Tanyei.  

 "Sunt un chirurg! Nu crezi că stau in stres sau sudoare în timp ce sunt în mijlocul unei operaţii? Detin viaţa unei persoane, în mâinile mele, asa ca trebuie sa fiu extrem de atent. Fratele meu este un jucator profesionist de fotbal. Ai încredere în mine, el vine transpirat in fiecare zi. Tricoul lui este tot timpul acoperit de noroi. Mama ar putea fi un designer de interior, dar ea are, de asemenea, grijă si de o gradina, dar si de o gospodarie intreaga. Nu-mi spune-ti ca nu stiu ce este o munca grea, pentru ca domnule, cunosc cum este. Castigam destui bani si nu-I cheltuim pe lucruri ieftine sau pe prostii. Noi ii investim, ii donam si salvam vieti cand cineva are nevoie de ajutorul nostrum. Poate ca am fost rasfatat cand eram mic, dar asta nu inseamna ca nu stiu cum este o munca grea!"

 "Edward, de ce nu te duci afară cat vreau sa vorbesc o secunda cu tatal meu? " spuse Tanya.

 Deja ma infuriasem si am avut noroc de Tanya care m-a scos de acolo. Am iesit afara si am tras puternic aer in piept pana m-am Calmat. Mama mereu m-a invatat cum sa-mi controlez furia. 

Intr-un tarziu, Tanya iesi din casa, ma lua de mana si am inceput sa ne plimbam. Nu ne-am vorbit, dar ea tot timpul ma tinea strans, ca nu cumva sa ma piarda. Dupa ceva timp ne=am intalnit cu o prietena de-a ei.

 "Buna Tanya." Saluta fata.  

 "Cailin."  Striga Tanya si se arunca in bratele ei.

 "Cine e prietenul tău?" intreba Cailin.

 "Acesta este Edward, prietenul meu." spuse Tanya. 

 "Hm, el nu pare ca te place. Vreau să spun, ii tii strans mana, ii mangai pieptul iar el nu face nimic, doar sta in picioare ca o stana de piatra " remarca Cailin.  La naiba ... ea e atat de atenta. Dar nu pot sa ma prefac.

  "L-ai furat de la o alta fată din Seattle?"

 "Bineînţeles că nu."  Tanya murmură.

 "Deci, nu eşti înapoi la jocurile tale vechi nu? Hm, ai fost cea mai buna la furat prieteni aici.?" spuse Cailin in timp ce-si curate mizeria de sub unghiile ojate.

 "Dragă, nu i-am furat. Ei au vrut pur şi simplu un upgrade. Si m-au ales pe mine. " spuse Tanya batjocoritor.  "Şi ştii? Trent nu ti-a placut oricum, el doar iesea cu tine pentru ca plangeai tu tot timpul. "
 "O, adevărat? Dat fiind că după ce-ai fost cu el, a venit înapoi la mine, si-a cerut scuze în modul cel mai frumos, iar acum suntem logoditi."
 "Ce?"  Tanya întreba. 

 "Suntem logoditi ..." .

 oOoOoOo

 Călătoria în Alaska mi-au deschis cu siguranţă ochii.  In astea cateva zile am vazut cum se poarta si ce familii au cele doua fete. Timp de o saptamana am revizuit la televizor toate inregistrarile cu fetele …. ...
 "Edward?"  Alice a urcat pe balcon, să mă caute.
 "Da, Alice?"  am întrebat.
 "Eşti gata?"  
 "Eu sunt? Dar mama si tata? "  am întrebat.
 "Sunt deja jos ." spuse Alice.
 "Atunci de ce eşti aici?"  am întrebat.
 "Am vrut doar să mă asigur că esti îmbrăcat în mod corespunzător."  Alice ridică din umeri.

 M-am ridicat, i-am sărutat obrajii si am urmărit-o pana a parasite camera.
Mi-am luat haina şi m-am jucat putin cu caseta unde era inelul inainte de a iesi pe usa. ...

2 comentarii:

  1. de ce esti rea si te-ai oprit tocmai acum :(((. mor de nerabdare sa aflu continuarea Mi s-a parut capitolul asa de scurt, am savurat fiecare cuvant scris de tine. Un capitol minunat, care mi-a dat o idee cu privire la castigatoare. Sper k nu ne vei lasa foarte mult in asteptare, pt k deja sunt nerabdatoare ....
    felicitari si spor la lucru in continuare
    :-*:-*:-*

    RăspundețiȘtergere
  2. suuupppeeerrr...ma duc la partea 2

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.