In cautarea dragostei

luni, 31 octombrie 2011

In cautarea dragostei CAPITOLUL 12 PARTEA 2

Două femei au mers cot la cot până la chioşcul cu care s-au familiarizat de cateva săptămâni.  Ele ststeau atat de aproape una de cealalta, dar erau foarte departe privind felul lor de a fi.   Din când în când, se mai priveau, dar nu scoteau nici un cuvant. Emotiile erau evidente. Au mers pana la locul lor obisnuit, in fata chioscului.  Chioşcul era complet acoperit de lumini mici albe şi roşii şi petale albe de trandafir presarate pe alee.  Edward statea in picioare in foisor, fara ca fetele sa-l vada iar in chiosc statea James care era imbracat intr-un  smoching classic, fetele fiind dezamagite vazandu-l. 

 "Bună seara doamnelor."  Spuse James. 

 "Bună seara".  Au raspuns ele. 

 "Ah, ati putea cel puţin sa arati ca şi cum sunteţi fericite să mă vedeti."  Glumi el.  "Ştiu că vreti ca Edward să fie în picioare in locul meu, dar … surpriza… aici sunt eu. Edward o sa va vada pe fiecare in parte in foisor, pentru o discutie privata. Astfel, una dintre voi ii va spune la revedere pentru ultima data lui Edward şi cealalta va ramane pentru totdeauna alaturi de el. Acum, vedeti doua alei separate care duc spre foisor. Tanya, a ta este presarata de trandafiri rosii, iar a ta Bella, este cu trandafiri albi. Succes doamnelor. "

 Tanya şi Bella se uitau una la cealalta pentru ultima oară înainte de a merge pe drumul lor ...

 oOoOoOo

 Tanya POV

 În cele din urmă, a venit timpul pentru ca Bella să se întoarcă in Arizona şi pentru mine de a schimba numele meu in numele lui Edward.  Elita societăţii din Seattle, am venit aici ...

 Bella POV

 Pe aici mergem, respiram adânc.  Sperăm că această noapte va fi buna si nu va trebuie sa ma intorc acasa cu coada ascunsa între picioarele.  Desigur, Charlie ar urla în cazul în care Edward imi va face figura  ... doar l-a si avertizat sa fie atent.

 Tanya POV

 Zona mea avea mici trandafiri roşii peste tot. Mergand mai departe am dat de o banca de piatra, acoperita cu trandafiri, in mijloc. Nu mai era nimeni altcineva acolo asa ca m-am asezat pe banca asteptand. Mi-am netezit rochia sa nu se boteasca si l-am asteptat pe printul meu, mirele meu sa-mi spuna ca voi fi a lui pentru totdeauna.  

 Bella POV

 Indiferent cât de mult am iubit acest foişor, această oază mică presarata de trandafiri albi, as fi preferat poienita cu flori a lui Edward. M-am asezat pe bancuta din piatra acoperita cu trandafiri albi si am asteptat. Sa vina Edward cu decizia lui.   

 Tanya POV

 Trecura cateva minute bune, cand am auzit in spatele meu un fosnet si zgomotul usor al unor pantofi care venea pe alee. Mi-am netezit parul si rochia si am privit spre alee. Edward era in fata mea, cu parul lui dezordonat ca de obicei si ma privi. Mi-am tinut respiratia si l-am privit in timp ce venea spre mine si se aseza in fata mea.   

 "Buna ziua, Tanya."

 "Edward". 

 "Ce mai faci?"

 "Sunt bine, dar sperăm că va fi si mai bine în curând."  I-am spus cu un zâmbet.

 "Mhm ... ei bine, cred că avem câteva lucruri de vorbit despre asta, nu-i aşa?"

 "Dacă spui aşa, dar as prefera mai degraba sa ajungem la decizia ta."

 "Îmi doresc sa fie totul atat de simplu. Totuşi, asta imi este datoria. Eu am avut momente placute alaturi de tine in toate aceste saptamani cat a durat concursul."

 "Noi am avut."  Am spus eu.

 "Ai fost sexy şi inteligenta, în acelaşi timp, ai aratat ca te poti descurca în situaţii diferite.  Totuşi, există câteva lucruri care mă privesc si pe mine. "

 "Tot ceea ce te priveşte, putem vorbi si la noi acasa."  I-am spus, pune mâna pe genunchiul lui.

 "Asta-i o perspectivă bună asupra lucrurilor. În primul rând, eu nu sunt foarte sigur de tine, privind mai ales trecutul tau si modul acestuia in care ne va afecta. .."

 "Nu va fi asa."  L-am asigurat eu.  "Plus că totul a fost în trecut, aşa că sigur nu ar trebui să iti faci."

 "Corect." Spuse el.  "Plus ca am observat ca nu esti apropiata de parintii tai si ma intreb pentru cat timp? Familia este important pentru mine şi mă întreb cât de apropiate vei fi tu cu familia mea. "

 "Imi iubesc parintii!"

 "Nu spun nu, eu doar intrebam cat de apropiata le esti."

 "Edward, nu-mi place sa vorbesc despre lucrul asta."  I-am spus.

 "Ştiu, dar eu am vrut sa vorbesc despre aceasta."

 "Deci, ai de gând să-mi spui decizia ta acum?"

 "Cred că e timpul ... Tanya ..."

 Bella POV

 Nu a durat foarte mult timp pana a ajuns Edward. Eram ingrijorata ca nu va mai veni. Ma gandeam ca poate a fugit cu Tanya. Dar cu  siguranta producătorii mi-ar fi spus…. în cele din urmă ... Totuşi, Edward s-a prezentat şi a venit spre mine.  El nu a îngenuncheat, nici nu a stat in picioare, in schimb  se aşeză lângă mine şi a luat mainile mele în mâinile lui.

 "Bună seara, Bella."

 "Bună seara, Edward."  I-am răspuns.

 "A fost un concurs destul de interesant, nu?"

 "Da, a fost destul de distractiv."  I-am spus cu un zâmbet.

 "Cu siguranta." Spuse el.  "Înainte de a spune decizia mea, trebuie să vorbim despre câteva lucruri."
 "Desigur".  I-am spus.

 "In tot acest timp petrecut impreuna, te-am văzut mereu liniştita şi in unele momente mi-ai parut chiar fragile, dar te-ai descurcat in toate momentele foarte bine. Aunci când te-ai ranit, nu ai vrut sa stai sa te odihnesti. Mi-ai fermecat toata familia, inclusiv si pe mine. Vorbind de familie, esti atat de apropiata de a ta si mi-a placut cum am fost primit de ei, chiar daca ei nu ma cunosteau. "

 În timpul monologul lui, nu am spus nimic, doar am zambit cand toate aceste amintiri fulgerară prin capul meu.  

 "Totuşi, mă întreb dacă esti gata de a trai si de a trece si prin momente posibil mai urate, dar si frumoase. Vei cunoaste persoane cu suflet bun, dar si cu suflet rau..."

 "Sunt sigura ca pot trece peste asta, iar sora ta si cu Rosalie ma vor ajuta. Plus ca vei fi si tu acolo cu mine…"

 "Ştiu că Alice şi Rosalie te vor ajuta. 

 "Şi preocuparea mea finală este locul tau de munca si a familiei. Avem ambele familii locuri de muncă, la care pentru unii este greu sa ne deplasam, si atunci unele lucruri vor trebui să se schimbe.."

 "Dacă eu nu cred că ar exista unele sacrificii, atunci aş fi proasta şi naiva, dar m-am uitat la tot ceea ce este în viaţa mea şi dacă m-ai lăsa în a ta, as continua probabil cu locul meu munca, chiar daca o sa fac naveta, sau daca este sa gasesc un loc de munca in oras, tot este bine, mai ales ca vom fi mult mai aproape unul de celalalt. "

 "Eu ... eu chiar nu ştiu ce să spun ..."

 "Nu ai fost singurul care gandea profund in ultimele cateva saptamani. Eu m-am gandit la asta tot timpul."  I-am mărturisit.

 "Nu ... se pare că nu am fost."  Edward a spus cu un zâmbet uşor.  "Bella, e timpul pentru anuntul meu ... Bella, eu te i…"

________________________________________
 "Edward . Ne uitam si noi la asta! Se auzi vocea pitigaiata a lui Alice"

 "Da, porneste televizorul din nou!"

 "Voi ati fost acolo, ati vazut, nu cred că aveţi nevoie sa va uitati din nou la inregistrare."

 "Edward, porneste-l din nou!"

 "Am putea  viziona un film, daca tot sunteti aici."

 "Taci din gură şi porneste-l din nou sau Jur pe Dumnezeu ca vei regreta ca te-ai nascut si nu cred ca mama si tata iti va duce dorul prea mult.."

 "Omule, Edward, doar porneste-l din nou. Ştii că nu vom închide până nu ne lasi sa-l vedem pe tot."

 "Plus, Îmi place cand vedeam toate expresiile de pe faţa tuturor ..."

 "Bine, ..." Edward murmură.  Luă telecomanda de la televizor şi a început să butoneze din nou ... pentru a cincea oară.
________________________________________

 Tanya POV

 "Deci, ai de gând să spui decizia ta acum?"

 "Cred că e timpul ... Tanya, imi pare rau, dar eu nu pot sa-ti dau inelul.  Nu cred că intenţiile tale sunt adevărate, şi nici nu sunt sentimentele tale atât de profunde daca nu exista iubire de ambele parti. Şi pentru a fi complet sincer, nu simt ca noi doi vom fi impreuna pentru mult timp, iar eu nu vreau asta, imi pare rau, dar nu vei ramane in Seattle, cel puţin cu mine ca soţia mea. "

 "CE?"  Am ţipat.  "Vrei să spui, am fost cu toate aceste curve atatea săptămâni, am ajuns atat de sus ca acum sa pierd? Tu nu înţelegi, Edward, avem ceva, simtim ceva,  indiferent dacă recunosti sau nu. "

 "Nu, eu ştiu unde se află inima mea şi nu este cu tine. Cred că producătorii au un bilet de avion înapoi în Alaska pentru tine.."

 "Nu ... nu vreau sa plec. Stau cu tine. Edward, trebuie să înţelegi ..."   "Refuz să plec!"

 "Bine atunci, distreaza-te aici după ce luminile se sting."  Edward ridică din umeri.  El s-a ridicat si a dat din cap inainte de a parasi aleea.

 "Ce! Nu mă poţi lăsa aici, Edward! Te rog! Tu, fotografule, cheama-l inapoi. "

 Bella POV

 " Nu ai fost singurul care gandea profund in ultimele cateva saptamani. Eu m-am gandit la asta tot timpul."  I-am mărturisit.

 "Nu ... se pare că nu am fost."  Edward a spus cu un zâmbet uşor.  "Bella, e timpul pentru anuntul meu ... Bella, eu te iubesc. O spun cu toata inima,   te iubesc. Nu am simţit niciodată în acest fel acest sentiment si nu am crezut ca voi avea o astfel de pasiune pentru cineva, dar se pare ca da. Bella Swan, ma faci sa fiu cel mai fericit om de pe pamant, vrei sa fii soţia mea? "

 "Da, de o mie de ori, da!"  I-am spus.  Nu a fost nici o ezitare sau nimic, doar mi-am infasurat bratele in jurul gatului lui Edward şi el m-a îmbrăţişat, strangandu-ma tare in brate.

 "Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc."  Edward repetă în părul meu.

 "Cred că eu ar trebui să-ti mulţumesc."  I-am spus.

 "Cum, ne multumim unul altuia? "  Edward întreba.

 "Îmi place asta."  Am spus eu.  Edward zîmbi înainte de a-mi pune un sarut plin de pasiune pe buzele mele.  I-am zâmbit în sărut şi mi-am înfăşurat braţele în jurul gâtului său.  "O, Edward şi eu te iubesc."

________________________________________

 "Ei bine baieti, sunteti fericiti acum? "  Intreba Edward.

 "O, nu mai plange Bella" spuse Edward strangand-o pe Bella usor la piept.   "Ştii te iubesc foarte mult, sa stii."

 "Da Edward, am auzit." Spuse  Emmett razand. 

 "Şi am văzut cand o strangeai pe Bella la piept." adauga Alice cu entuziasm, facand-o pe Bella sa se inroseasca sub fardul de obraz şi-si ingropa fata în pieptul lui Edward.  El doar ridică din umeri şi o tinu strans in brate. 

 "Cred că acum a vazut toata lumea, asta inseamna ca pot inchide televizorul ca sa ne ducem la culcare?"  Edward întreba.

  "Nu.. vrem sa mai vedem, cum va sarutati, spuse Emmet”.  Edward lua telecomanda si o arunca inspre el, dar Alice fu rapida si se napusti sa o prinda. Aluneca si cazu in bratele lui Rosalie care sa prapadea de ras. Pana la urma, Emmet lua telecomanda si reporni inregistrarea    "Bine, acum putem continua ..."

THE  END

10 comentarii:

  1. fantastic, incredibil,minunat.Iti multumesc mult pentru acest minunat fic, il ador.Asa cum am iubit fiecare cuvant din capitolul 12.Sincer, nu m-a asteptam sa postezi asa de repede continuarea.
    Felicitarile mele Vivian pentru aceste doua minunate ficuri.
    Pupiciii
    Roxana
    P.S de unde il cunosteau Jake si Charlie pe Emm?Te refereai k este un jucator de fotbal cunoscut sau au mai avut tangente cei 2?

    RăspundețiȘtergere
  2. Emmet era un jucator de fotbal foarte cunoscut. Cand Edward a fost la parintii Bellei, Charlie a specificat ca-l cunoaste pe Em, pentru ca numele sau era destul de cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci este un fic minunat pacat ca s-a terminat
    p.s. mai are si epilog?

    RăspundețiȘtergere
  4. Are si un epilog, poate reusesc zilele astea sa-l postez! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. deci deci deci deci................dc?:(((:((:((:((:((:((:((:......de ce sa terminat nu e corect .............totusi unul dintre cele mai frumoase si mai captivante ficuriii..................sper sa postezi repede epilogul si la celallalt fic al tau....felicitari...:*
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos .... mi-au dat lacrimile, chiar dak mi-am dat seama din capitolul 3 km cine va castiga... da a fost asa de romantic.. asa de dulci amandoi :x
    Felicitari:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. mi-a placut ideea, cum ai unit realitatea cu inregistrarea. Desi "burlacul" exista, a fost interesant, am vazut anumite laturi, pe care nu le-am observat la emisiune, dar sincera sa fiu nu am nimerit pe acel canal decat de trei ori, deci nu am destula experienta.

    Sper ca o sa mai traduci. Daca poto, sunt noua, dar cred ca deja se stie, sa vb mai mult. Este putin ciudats a nu am cu cine sa vb despre blog si alte lucruri. Plus ca nu stiu ce sa fac cu al. Dar asta este alta idee. Sper ca cea ce scriu eu sa fie macar cu un centimetru in umbra ta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce fic genial! Mi-a placut si l-am citit pe tot cu sufletul la gura. Superb, bravo!

    RăspundețiȘtergere

Postati aici comentariile dvs.